Νέα

Έχουν μια περίεργη μυρωδιά και γεύση οι μαυρούλες ή εγώ είμαι περίεργος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχουν μια περίεργη μυρωδιά και γεύση οι μαυρούλες ή είμαι εγώ περίεργος;

• ναι

Ψήφοι: 40 81,6%
  • οχι

Ψήφοι: 5 10,2%
  • δεν ξέρω

Ψήφοι: 4 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.249
Πόντοι
1.336
Την πρώτη φορά που πήρα μαυρη ,υπέθεσα οτι ίσως έπεσα σε άσχημη μυρωδιά σώματος παρόλο που ήταν πολύ καθαρή .Επιχείρησα 2η φορά με άλλη ,ίδια κακόγευστη ,αποκρουστική μυρωδιά δέρματος . Ξενέρωσα εντελώς ,,,delete for ever οι μαυρούλες για μένα .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Πριν χρόνια σε Πανεπιστήμιο, Καναδάς. Μετά την μπάλα (και το φούμπολ) πάμε αποδυτήρια. Ντους και βγαίνουμε. Οι μαύροι μύριζαν. Πεντακάθαροι, σαν εμάς. Στην εστία έτρωγαν. όπως εμείς. ΔΕΝ ήταν το φαγητό (μπαχάρια, σκορπιοί κλπ @@). :sunglasses:

2 εμπειρίες με μαύρες (η 1 μιγάδα). Η μυρωδιά είναι βαριά... (ΣΑΝ την πούτσα του τσολιά ένα πράγμα...) :(

Τώρα ΑΝ τους μυρίζουμε εμείς (σε μαύρη ή ασιάτισα) καθόλου δεν με ενδιαφέρει. :coffee:

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
Την πρώτη φορά που πήρα μαυρη ,υπέθεσα οτι ίσως έπεσα σε άσχημη μυρωδιά σώματος παρόλο που ήταν πολύ καθαρή .Επιχείρησα 2η φορά με άλλη ,ίδια κακόγευστη ,αποκρουστική μυρωδιά δέρματος . Ξενέρωσα εντελώς ,,,delete for ever οι μαυρούλες για μένα .
Γούστα είναι αυτά φίλε μου. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την μυρωδιά.. Ενώ ξέρω άτομο που τον ανάβει αυτή η μυρωδιά.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.099
Πόντοι
206
Και περίεργη μυρωδιά έχουν .
και βρομιάρες είναι
και απατεωνιά κάνουν στην δουλειά .
για να περάσεις καλά με μαύρη μόνο με Γαλλίδα η καναδοαμερικανα.
αυτες που έρχονται από αφρικη είναι ευνουχισμένες

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.961
Πόντοι
3.715
με μια μαυρούλα που ήμουνα για 6 μήνες, στα ξένα μέρη, μου έλεγε ότι ξυρίζονται παντού με το που τους έρθει η 1η περίοδος, μοσχομύριζε κιόλας, ωραία πραλίνα η άτιμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom