mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Κατσε να μπουν οι μπαχαλακηδες να ξεκατινιαστουν... μετα την 4η σελιδα του θεματοςΠάντα υπήρχε υγιής διάλογος στο μπου και με πολύ σωστές και σοβαρές απόψεις.
Κατσε να μπουν οι μπαχαλακηδες να ξεκατινιαστουν... μετα την 4η σελιδα του θεματοςΠάντα υπήρχε υγιής διάλογος στο μπου και με πολύ σωστές και σοβαρές απόψεις.
Φίλε μου δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να μεταφέρω οπότε ....Εντάξει αυτο οτι η γυναικα κανει στοματικο και φιλάει μετα τα παιδια, μου θυμίζει το κατουράει η γυναικα, αρα δεν τις κάνουμε γλυφομουνι ή χεζει απο το κόλο άρα δεν τις πηδάμε απο εκει.
Αν δεν ταιριαζουν τα χνώτα σας το πιο υγιες ειναι ο χωρισμός. Αυτή η μαλακία ότι αφου παντρευτηκα μια μου ανοίκει, ειναι το ίδιο μαλακία με το να ειναι πιστός ο άντρας στην γυναικα, και η γυναίκα του να μην του βγάζει γούστα. Ξυπνηστε οσο ειναι νωρις.
Αυτό είναι το κάρμα φίλε μουΠιο καρμα και μλκιες.. μου θυμισες ενα γνωστο μ. ο οποιος ειχε μια γυναικα που τι και αν ηταν παντρεμενη με παιδια
αν της αρεζε καποιος ορμουσε ?
πρεπει να εδειρε κανα 3-4 ατομα ο μπετοβλακας ο αντρας της, αλλα αυτην δεν την χωρισε..μιλαμε για το βοδι!
Φιλε οταν εχεις ενα μαγαζι και δουλευει μαζι σου και η γυναικα σου.. και παει και πηδιεται με τον υπαλληλο σου μες στο μαγαζι..Να δείρεις κάποιον επειδή πήδηξε την γυναίκα σού? Εγώ θα την έστελνα και θα του έλεγα και ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, φίλε!
Π
Ευτυχώς που μιλάς για κάτι πολύ συνηθισμένοΦιλε οταν εχεις ενα μαγαζι και δουλευει μαζι σου και η γυναικα σου.. και παει και πηδιεται με τον υπαλληλο σου μες στο μαγαζι..
ε δεν θα του ριξεις κατι ψιλες;;
Βασικά τον απολύεις...Φιλε οταν εχεις ενα μαγαζι και δουλευει μαζι σου και η γυναικα σου.. και παει και πηδιεται με τον υπαλληλο σου μες στο μαγαζι..
ε δεν θα του ριξεις κατι ψιλες;;
Βρε τον εδιωξε..ντελιβερι αν θυμαμαι καλα τον ειχε.Βασικά τον απολύεις...
Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα, και εσύ το απέδειξες. Δεν θα ασχοληθώ με το τι έγινε, πώς, γιατί, ποιός, αν θα ήθελες να την έχεις πάλι ή όχι... Ο οποισδήποτε θα ήθελε κάποιον να του συμπαρασταθεί σε δύσκολες στιγμές και να είναι δίπλα του κάποιος, τέτοιες καταστάσεις δεν τις περνάς εύκολα μόνος.Κοιτάξτε τώρα τι γυρίσματα κάνει η ζωή !
Η πρώην γυναίκα μου έκανε μια εξέταση (της πήραν υγρό από το στήθος) και το αποτέλεσμα …..
Καρκίνος !!!!
Η ανταπόκριση μου…. ΑΜΕΣΗ !!! Εδώ δεν υπάρχει πρώην . Εδώ υπάρχει μόνο είμαστε ΜΑΖΙ για να το ξεπεράσουμε..
Είναι τελικά το κάρμα αυτό που μας επιστρέφει συμπεριφορές?
Υπάρχει το σκέφτομαι τι περάσαμε και το πόσο λάθος κάνουμε κάποιες φορές ?
Δεν σκέφτηκα λεπτό το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον κοινή πορεία, και της είπα να επιστρέψει άμεσα κοντά μας, και βέβαια πήγα και την έφερα πίσω εγώ !
Δεν θα σας κουράσω άλλο, απλά μπήκα και έγραψα το γιατί τελικά η ζωή συνεχίζει και δίνει μαθήματα και εμείς είμαστε οι μαθητές της ..
Καλή συνέχεια !
φιλε δεν εχω καταλάβει που θες να καταλήξεις σε σχεση παντα με την επικεφαλίδα του θέματος..Οι περισσότεροι από εμάς ζητάμε το κάτι παραπάνω το οποίο δεν μπορεί να μας δώσει η σχέση μας ή ο γάμος μας.
Στην περίπτωση της σχέσεις, κακός την συνεχίζουμε γιατί υπάρχει η επιλογή της επόμενης, γιατί εάν πριν τον γάμο αρχίζουμε να ψάχνουμε αλλού αγκαλιές και γούστα είμαστε σε λάθος δρόμο !!!
Πάμε στα του γάμου . Είμαι 9 μήνες εκτός . Κατά την διάρκεια του γάμου ή μάλλον όλης της σχέσης μου (30 χρόνια) έζησα και εγώ κάποιες παραλληλίες (μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά είχα αποφασίσει να τελειώσω τον γάμο μου 2 φορές και αυτές ήταν και οι φορές που το έκανα), αλλά και δέχτηκα την πληρωμή με το αντίστοιχο νόμισμα από την γυναίκα μου.
Εάν με ρωτήσετε γιατί τότε δεν το έληξα θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω. Και όχι μόνο το έζησα, αλλά και ήξερα και ποιος και πότε, και το χειρότερο ήταν ότι κάναμε και οικογενειακός παρέα, γιατί ήταν και είναι ακόμα σε γάμο. Ήταν ακριβώς η στιγμή όμως που κατάλαβα τι γινόταν, και κατάφερα να το σταματήσω (ο τρόπος δεν έχει σημασία).
Έχετε σκεφτεί ότι μετά από όλο αυτό πάμε και φιλάμε τα παιδιά μας, Δεν είναι θέμα ηθικής και δεν σας το παίζω ηθικός γιατί δεν ήμουν και εγώ με την σειρά μου. Έχετε σκεφτεί ότι αυτή που μας κάνει στοματικό μπορεί μετα να φιλάει τα παιδιά της. Κοιτάξτε την εικόνα και αφήστε την σκέψη, γιατί θα σας χαλάσει !
ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
Οποιαδήποτε άλλη αιτία είναι άξια συζήτησης . Δεν σας κάνω τον σοφό , γιατί δεν είμαι, απλά είναι αποτέλεσμα σκέψεων αφού έληξε ο δικός μου γάμος !
Δεν είναι βέβαια και ο μοναδικός λόγος που τέλειωσε. Απλά μας τελείωσε.
Το τί κάνω τώρα δεν έχει σημασία, αλλά θα μπορούσα να έχω προλάβει και εγώ με την σειρά μου γεγονότα, αλλα πλέον όλα εινα παρελθόν,
Κύριοι για όλα υπάρχει μια αιτία, και καλό είναι να βλέπουμε την συννεφιά πριν την βροχή, εάν βρέξει είναι αργά !
Δεν προσπαθώ και ούτε θέλω να κρίνω κανέναν για το τι κάνει στο κρεβάτι του και με ποια, είναι δικαίωμα του, απλά μετα μην σχολιάζουμε τον οποιοδήποτε γιατί του βγήκε και πως και γιατί και με ποια και πως .
Είμαστε όλοι στην ίδια γυάλα, κάποιοι είναι στην επιφάνεια, κάποιοι στον πάτο. Άλλοι φαίνονται και άλλοι είναι ανάμεσα στο πλήθος και νομίζουν ότι δεν τους βλέπουμε.
τι προβλημα εχεις?Θα ηθελα συμβουλες για την σχεση που εχω με την κοπελα μου...μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα αν θελετε
Άσε τα πμ τύπε!!! Εδώ μέσα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!!! Εξέθεσέ μας τον προβληματισμό σου ανοιχτά, χαλάρωσε σαν να είσαι με φίλους και πίνεις Μπύρες και πες μας τον πόνο σου!!! Εδώ θα βρεις την κατανόηση που ψάχνεις, θα βρεις την πατρική συμβουλή και το μάλωμα, θα ακούσεις και τα μπινελίκια σου αλλά στο τέλος τέλος υπάρχει ειδική επιστημονική επιτροπή, τριμελής που αποτελείται από 5 άτομα που θα σου δώσει λύση σε όλα σου τα θέματα!!!Θα ηθελα συμβουλες για την σχεση που εχω με την κοπελα μου...μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα αν θελετε
τι σε κανει να πιστευεις οτι η επιστημονικη ομας του μπου θα σου δωσει τη λύση?Δεν ειναι προβλημα...ειναι για το ενδεχομενο γαμου....το σκεφτομαι σοβαρα
θα ακούσεις και τα μπινελίκια σου
Μη ρωτάμε τα αυτονόητα...τι σε κανει να πιστευεις οτι η επιστημονικη ομας του μπου θα σου δωσει τη λύση?
τα πατε καλα με τη κοπελα? σεξ ολα κομπλε? συνεννοηση?Δε ψαχνω λυση....συμβουλες απλες μονο