John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 7.333
- Πόντοι
- 3.446
Κνιτισα που θα μνημονεύει εδάφια από κουτσούμπα και παπαρήγα...θελουμε θρεντ θα προτιμουσατε να γαμησετε κνιτισσα η μαυρη?![]()
Κνιτισα που θα μνημονεύει εδάφια από κουτσούμπα και παπαρήγα...θελουμε θρεντ θα προτιμουσατε να γαμησετε κνιτισσα η μαυρη?![]()
Ισχύει 100% καθώς έχω συγχροτιστεί με μαύρους...
(Όχι εξυπνάδες please)
εχεις σφιξει μαυρουλα;
Αν είναι η Δανάη Μπάρκα μέσα στο φόρουμ με ψεύτικο προφίλ δεν σε βλέπω καλά.Έμεινε πιο πολύ στο φούρνο, κι έχει μια επίγευση καβουρντισμένου.![]()
Ναι και βρώμαγεεχεις σφιξει μαυρουλα;![]()
Μπας και τον είχαν σφίξει πριν από εσένα τίποτα αρνητές ενσήμων από την ΚΝΕ;;;Ναι και βρώμαγε![]()
Απλά δεν έχεις συνηθισει τη μυρωδιά τους...που ειναι βαριά όντωςΝαι και βρώμαγε![]()
Μπααα ...Απλά δεν έχεις συνηθισει τη μυρωδιά τους...που ειναι βαριά όντως
Πιθανότατα η διατροφή...Μπααα ...
Την μπανιάρισα μαν στο πορνοχοτέλι πριν τη
Και πάλι το δέρμα της είχε μία μυρωδιά ψόφιου μπακαλιάρου που είχε μείνει στον ήλιο κάνα δίμηνο σε συνδυασμό με μία εσάνς σκορδίλας να το πώ , κρεμμυδίλας , κάτι τέτοιο![]()
Δεν θυμάμαι μαν , πάνε χρόνια αλλά όντως μύριζε , πέρα από την πλάκα εδώ .Πιθανότατα η διατροφή...
Από που ήταν?
Δεν χρειάζεται καν να τους πλησιάσεις ...στα ιδρύματα της Φυλής υπάρχουν τέτοιες μυρωδιές που βγαίνουν από ανοιχτά παράθυρα...μπαχαρικά...βέβαια και η κινεζική κουζίνα έχει πολλά και βαρειά μπαχαρικά όμως δεν νομίζω ότι οι Κινέζοι έχουν τέτοια μυρωδιά δέρματος.Είναι η αυξημένη μελατονίνη βασικά.
Το διαιτολόγιο επίσης. Πλησίασε ινδούς πχ και θα καταλάβεις.
ειμαστε οτι τρώμε και οι μαύροι τρώνε πολύ μπαχαρικο και ️ καυτερό. Οι τροφες αφηνουν μυρωδια στον ιδρωταΔεν θυμάμαι μαν , πάνε χρόνια αλλά όντως μύριζε , πέρα από την πλάκα εδώ .
όμως δεν νομίζω ότι οι Κινέζοι έχουν τέτοια μυρωδιά δέρματος.
Πόσα κρεμμύδια ?Εξαρτάται τη διατροφή κάνουν, οι ινδοι έχουν περίεργη μυρωδιά λόγο της διατροφής τους πολλά κρεμμύδια.
Εξαρτάται τη διατροφή κάνουν, οι ινδοι έχουν περίεργη μυρωδιά λόγο της διατροφής τους πολλά κρεμμύδια.
Αν όμως έχει φάει μπακαλιάρο;Μπακαλιαρίλα![]()
Μπακαλιαρίλα![]()
Μετά το μπακαλιάρο σκορδαλιά γουστάρω να φάει φασολάδα η γκόμενα να μου πατήσει τέτοιο κλανίδι στη ντούντα που να γίνει της πουτάναςαμα μας πλησιασει μια μαυρουλα οταν εχουμε φαει φασολια θα νομιζει οτι βρωμαμε γενικα![]()