Νέα

εχω πεσει ψυχολογικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tony75gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
λοιπόν είχα ένα φίλο που ήταν πάντα 100000000000% ο εαυτός του και γαμούσε ασύστολα....τι έκανε ?
θυμάμαι πηγαίναμε για ξίδια, έβλεπε γκόμενες απέναντι να χορεύουν και αυτός καθόταν απέναντι τους και έτριβε τον πούτσο του..ναι γάμησε. :2funny:
σε κάποια άλλη φάση είχαμε βγει με κάτι άγνωστα γκομενάκια σε καφετερια tiga στον κόσμο, και πήγε ο μαλάκας, ksekoumpse το παντελόνι και τον έβγαλε έξω μπορστά τους σηκωμένο και τριβόταν....πάλι γάμησε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τις γκόμενες τις αποκαλούσε όλες K.M.
τον ρωτούσαν τις σημαίνει ?
καύλα μου !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπόν αυτό το άτομο είχε γαμήσει ότι κινείται...δεν υπήρχε περίπτωση να βολτάρει και μην γαμήσει αν ψαχτεί.
ξεχάστε συμβουλές, κόλπα παπαριές και τέτοια..
απλά είχε ένα χάρισμα!
σταρχιδιστις!!!
το drama του βεβαια ήταν ότι καμια δεν είχε καμια αξια και σημασία για αυτόν.

υγ
και μην ακούω για πνεύμα και πνευματώδεις τύπους....καμια σημασία.
δεν ξέρουν οι γκόμενες από πνεύμα και παπαριές.
είναι απλά θηλαστικά και λειτουργούν με ένστικτο...
Πολύ καλό κόλπο αυτό. Πιάνει σίγουρα. Ειδικά αν θέλεις να πας αυτόφωρο για σεξουαλική παρενόχληση ή αν θέλεις να σε βαφτίσουν "ο τρελός του χωριού" είναι το ιδανικό!  :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Πολύ καλό κόλπο αυτό. Πιάνει σίγουρα. Ειδικά αν θέλεις να πας αυτόφωρο για σεξουαλική παρενόχληση ή αν θέλεις να σε βαφτίσουν "ο τρελός του χωριού" είναι το ιδανικό!  :2funny: :2funny:

τρελός ναι, αλλα αν δεις τι έχει γαμήσει το άτομο θα καταλάβεις τι εννοώ....
και βασικά ότι καφρίλα και να έκανε την έκανε me χιούμορ,στιλ και κάποια alpha αισθητική.
σημαντικό ;)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τρελός ναι, αλλα αν δεις τι έχει γαμήσει το άτομο θα καταλάβεις τι εννοώ....
και βασικά ότι καφρίλα και να έκανε την έκανε me χιούμορ,στιλ και κάποια alpha αισθητική.
σημαντικό ;)
Σε πιστεύω. Οι γκόμενες είναι παρανο'ι'κές. Μου θυμίζεις τα σχολικά χρόνια όταν οι "γαμάω" του σχολείου έκαναν ό,τι μαλακία και ό,τι πιό γραφικό υπήρχε και παρόλα αυτά είχαν τα καλύτερα μουνιά της τάξης.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Σε πιστεύω. Οι γκόμενες είναι παρανο'ι'κές. Μου θυμίζεις τα σχολικά χρόνια όταν οι "γαμάω" του σχολείου έκαναν ό,τι μαλακία και ό,τι πιό γραφικό υπήρχε και παρόλα αυτά είχαν τα καλύτερα μουνιά της τάξης.

ακόμα και το σχολειό είναι απλά ένας μικρόκοσμος που αντικατοπτρίζει τον πραγματικό κόσμο τον μεγάλων......
τι είπα πάλι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ακόμα και το σχολειό είναι απλά ένας μικρόκοσμος που αντικατοπτρίζει τον πραγματικό κόσμο τον μεγάλων......
τι είπα πάλι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω ότι με αυτή τη φιλοσοφία κουράστηκες και πρέπει να πάρεις ρεπό για την υπόλοιπη μέρα...  :cheesy:
Στο θέμα μας τώρα, τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο φίλος μας θα πρέπει να έχει γκόμενα για να βγάλει κι άλλες, ούτε ότι πρέπει να κάνει τις απίστευτες μαλακίες για να έλξει μουνιά. Κακά τα ψέματα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που σκέφτονται το ίδιο πράγμα που σκέφτεται κι αυτός. Ότι δηλαδή θα ήθελαν να βρουν μια σχέση.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

Στο θέμα μας τώρα, τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο φίλος μας θα πρέπει να έχει γκόμενα για να βγάλει κι άλλες, ούτε ότι πρέπει να κάνει τις απίστευτες μαλακίες για να έλξει μουνιά. Κακά τα ψέματα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που σκέφτονται το ίδιο πράγμα που σκέφτεται κι αυτός. Ότι δηλαδή θα ήθελαν να βρουν μια σχέση.

μα παρα πολλές....
απλά λίγη θετικότητα όσο αφορά το φίλο μας και όλα θα tou πάνε ok!!

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Το γυμναστηριο δεν ειναι για να πιασεις γνωριμιες
Το γυμναστηριο ειναι ΜΟΝΟ για να ασχοληθεις με τον εαυτο σου,  ειτε για θεμα υγειας, ειτε για ομορφια, ειτε για ασκηση και χομπι και φυσικα για να αποκτησεις μια πρωτη δοση αυτοπεποιθησης πριν πας για αλλα.........

Παρεα απο γυμναστηριο πολυ δυσκολα θα βρεις και ειδικα σε μια ηλικια, οπου ο καθενας εχει δρομολογησει την ζωη του.

Γνωριμιες θα πιασεις ΜΟΝΟ μεσα απο τον κυκλο εργασιας σου, τα διαφορα εκπαιδευτικα μερη, οπως σχολειο πανεπιστημιο κτλ , τον στρατο και τελος μεσα απο ενα χομπι η αθλημα..... εφοσον ασχοληθεις με αυτο !!!!!

Και τελος η παρεα σε αυτη την ηλικια ειναι περιεργο πραγμα, γιατι αλλιως μπορει να φανταζεσαι εσυ την εννοια παρεα και αλλιως ο καθενας...... Και μεγαλος παραγοντας ειναι και οι υποχρεωσεις που εχει ο καθενας καθως και το εργασιακο ωραριο.

Πχ
Εμενα το φιλαρακι μου εχει κολλησει σε μια εννοια παρεας "εφηβικου τυπου", οπου παρεα ηταν 15 ατομα και εβγαιναν ολοι μαζι ...... οτι και να του λεω χαμπαρι αυτος .....

Καταλαβαινεις λοιπον οτι οι εννοιες διαφοροποιουνται απο ατομο σε ατομο....

Το πιο σωστή ποστ που διάβασα μέχρι στιγμής

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.498
Πόντοι
506
Τι θελει να πει ο ποιητης... :huh: :think: :think: :S :S???

Επισης τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρι τι απεικονιζει.. :huh: :huh: :think: :think:??
Τι εννοω? Οτι οταν εχεις γυναικα και κυκλοφορεις οι αλλες ερχονται μονες τους. Αμα εισαι  :jerking: σε οσφραινονται απο μακρια και φευγουν οπως ειπε και καποιος αλλος. Δε το χεισ προσεξει? Πως λεμε τα λεφτα πανε με τα λεφτα? Αδικη ζωη φιλε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πχ
Εμενα το φιλαρακι μου εχει κολλησει σε μια εννοια παρεας "εφηβικου τυπου", οπου παρεα ηταν 15 ατομα και εβγαιναν ολοι μαζι ...... οτι και να του λεω χαμπαρι αυτος .....

Καταλαβαινεις λοιπον οτι οι εννοιες διαφοροποιουνται απο ατομο σε ατομο....

15 ατομα αρχιδόκαμπος ?  :grin:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
μην καθεσαι και σκας που δεν εχεις γκομενα θα ερθει απο μονο του. μπορει οταν βρεις δουλεια καποια στιγμη να γνωρισεις καποια κοπελα στο εργασιακο σου περιβαλον. μην τα βαφεις μαυρα για της γυναικες να εισαι ο εαυτος σου. βαρεθηκα να διαβαζω οτι πρεπει να κανουμε τους καραγκιοζηδες για να πηδηξουμε. να εισαι ο εαυτος και αμα γουσταρουν αλλιως εχει και αλλου πορτοκαλιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαιρετε συναγωιστες και σας ευχομαι οτι καλυτερο για το 2013,

λοιπον, στο θεμα. προχθες φευγοντας απο μουρδελο μετα απο πολυ ικανοποιητικη συνευρεση, αισθανθηκα παλι το μεγαλο κενο και θλιψη. ειπα στο νεαυτο μου, πως καταντησες ετσι ρε μαλακα? να εξηγησω γιατι, τωρα ειμαι 37 χρονων. ποιο νεος, δεν ειχα ποτε κοποιασει πολυ να βρω ωραιες γκομενες επειδη ημουν (και πιστευω πως παραμενω) αρκετα εμφανησιμος και με ωραιο χαρακτηρα. με ιεροδουλες πηγαινα αραια και που, μονο για τη καβλα και οχι οτι το ειχα αναγκη. τελος παντων, κατα τα 33 μου χρονια αντιμετωπισα καποια προβληματα υγειας τα οποια μου προκαλεσαν και μια εντονη καταθλιψη. ευτυχως αντιμετωπιστηκε η κατασταση με τη βοηθεια εξαιρετικων γιατρων, και μετα απο χρονια επανεκαμψα. για 3 χρονια δεν ειχα παει με γυναικα, και βαριομουν ακομα και τον αυνανισμο. οταν βρηκα την υγεια μου, μου επεστρεψε η επιθυμια για σεξ σαν κεραυνος εν αιθρια. τον τευλαιτο μηνα θα εχω παει τουλαχιστον με 20 ιεροδουλες.
  δεν λυνεται ομως το προβλημα. το σεξ ειναι αναγκαιο οπως το φαγητο και το νερο, τον αερα που αναπνεουμε. το να βρισκεις καταφυγιο σε ιεροδουλες προσφερει μονο προσωρινη ικανοποιηση, περναει μιση ωρα και εισαι ξανα καβλωμενος. που θελω να καταληξω? τωρα που εχω αναγκη να βρω γκομενα να κανω σχεση, δεν μπορω, δεν εχω τα μεσα, δεν ξερω το τροπο. αφου ειχα μαθει να τα λαμβανω καπως ευκολα τα πραγματα, τωρα που πρεπει να αγωνιστω δε ξερω το τροπο. βλεπω κατι λετσους να κυκλοφωρουν τις καλυτερες γκομενες (και καλα κανουν αφου μπορουν) και προβληματιζομαι. οποιες προσπαθειες εχω κανει τελευταια να προσεγγισω γυναικα εχουν αποβει ακαρπες. διχνεις την τρυφερη και ευαισθιτη πλευρα σου και ξενερωνουν, το παιζεις σκληρος και αλητακος παλι ξενερωνουν, δηλ οτι και να κανεις δεν παιζει κανενα ρολο. αυτες αποφασιζουν με δικα τους κριτηρια αποκρυφα και μυστηριωδη, και πηδιουνται οποτε γουσταρουν αυτες. εχουν την απολυτη εξουσια στον τομεα. και ο αντρας απλως μενει παθητικος και αμετοχος στην ουσια περιμενοντας ποτε θα'ρθει μια ασπρη μερα.
  εχω βαρεθει μετα απο συνευρεσεις με ιεροδουλες να εξεταζω το πουλι μου με μικροσκοπιο μηπως κολλησα κατι. ασε το ψυχολογικο παραγοντα, οταν γινει τροπο ζωης αρχιζεις και χανεις την αυτοεκτιμηση σου και τον αυτοσεβασμο σου. θελω να βγω απο αυτον τον φαυλο κυκλο και να ξανα ζησω σαν νορμαλ ανθρωπος. δεν ξερω αν εχετε καποια γνωμη, θα με ενδιεφερε να την ακουσω. ξερω βεβαια πως θα βρουν ευκαιρια να ειρονευτουν πολλοι, τι να κανουμε ειναι μες στο DNA του Ελληνα να χαιρετε και να διασκεδαζει μου το αλλουνου την δυστυχια. για οσους ομως τους κατεχει καποιο βαθμο σοβαροτητας και ανθρωπιας, θα με ενδιεφερε η γνωμη σας...

Κοιτα φιλε εσενα θα σε έσωζε τωρα μια καλη παρέα. Να εχει μεσα 2 αγορια πες και 4-5 κοριτσια
απο εκει ηταν σιγουρο οτι θα εβρισκες γυναικα ! Ειναι οι πιο ευκολες γνωριμιες .

Πρεπει να ψάξεις να βρεις μια τετοια παρέα... καμια ξαδερφη έχεις ???? Οι συγγενεις επειδη εισαι πιο κοντινος τους ειναι ευκολοτερο να σε καταλαβουν και να σε βοηθησουν. Αν εχεις και την δουλεια σου ακομα καλυτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην καθεσαι και σκας που δεν εχεις γκομενα θα ερθει απο μονο του. μπορει οταν βρεις δουλεια καποια στιγμη να γνωρισεις καποια κοπελα στο εργασιακο σου περιβαλον. μην τα βαφεις μαυρα για της γυναικες να εισαι ο εαυτος σου. βαρεθηκα να διαβαζω οτι πρεπει να κανουμε τους καραγκιοζηδες για να πηδηξουμε. να εισαι ο εαυτος και αμα γουσταρουν αλλιως εχει και αλλου πορτοκαλιες.

Δεν χρειαζεται να κανει καποιος τον καραγκιοζη ποιος τα εγραψε αυτα?

Απλα καθε γυναικα έχει τις δικες της προτιμησεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λοιπόν είχα ένα φίλο που ήταν πάντα 100000000000% ο εαυτός του και γαμούσε ασύστολα....τι έκανε ?
θυμάμαι πηγαίναμε για ξίδια, έβλεπε γκόμενες απέναντι να χορεύουν και αυτός καθόταν απέναντι τους και έτριβε τον πούτσο του..ναι γάμησε. :2funny:
σε κάποια άλλη φάση είχαμε βγει με κάτι άγνωστα γκομενάκια σε καφετερια tiga στον κόσμο, και πήγε ο μαλάκας, ksekoumpse το παντελόνι και τον έβγαλε έξω μπορστά τους σηκωμένο και τριβόταν....πάλι γάμησε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τις γκόμενες τις αποκαλούσε όλες K.M.
τον ρωτούσαν τις σημαίνει ?
καύλα μου !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπόν αυτό το άτομο είχε γαμήσει ότι κινείται...δεν υπήρχε περίπτωση να βολτάρει και μην γαμήσει αν ψαχτεί.
ξεχάστε συμβουλές, κόλπα παπαριές και τέτοια..
απλά είχε ένα χάρισμα!
σταρχιδιστις!!!
το drama του βεβαια ήταν ότι καμια δεν είχε καμια αξια και σημασία για αυτόν.

υγ
και μην ακούω για πνεύμα και πνευματώδεις τύπους....καμια σημασία.
δεν ξέρουν οι γκόμενες από πνεύμα και παπαριές.
είναι απλά θηλαστικά και λειτουργούν με ένστικτο...

ηξερα και γω ενα τετοιο ατομο στην ευρυτερη παρεα, για το οποιο ειχα ακουσει τρελες καφριλες. δεν ξερω αν γαμουσε, απλα λεγαν τις ιστοριες του γελουσαν και τον απεφευγαν σε γενικες γραμμες γιατι τους εφερε σε δυσκολη θεση. ειχε κ γκομενα ο τυπος.παντως σε εμενα ηταν φιλικοτατος χαλαρος και χαβαλες θα μπορουσα να πω κ ευγενεστατος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θελω και εγω γκομενα

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται να κανει καποιος τον καραγκιοζη ποιος τα εγραψε αυτα?

Απλα καθε γυναικα έχει τις δικες της προτιμησεις.
το βλεπω απο πολλους εδω μεσα με αυτα που διαβαζω. να ειστε ο εαυτος σας πρεπει δεν ειπα να μην υπαρχει παραμυθι με μετρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ καμια γκομενα βρηκες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εχω μερικες αναρχοαυτονομες φιλες λευτερες ενδιαφερεσαι; :2funny:
Δεν ξερειs να πλασαρειs γυναικεs....και ειναι και φιλεs σου
Πεs τα προτερηματα ολα........Μπανιο καθε Σαββατο, μουνι αξυριστο στυλ δασοs Σειχ-Σου, φρυδι υπερυψωμενο.....μουστακι τσιγκελωτο
Μα ολα εγω θα τα λεω??...Ε  μα!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι εννοω? Οτι οταν εχεις γυναικα και κυκλοφορεις οι αλλες ερχονται μονες τους. Αμα εισαι  :jerking: σε οσφραινονται απο μακρια και φευγουν οπως ειπε και καποιος αλλος. Δε το χεισ προσεξει? Πως λεμε τα λεφτα πανε με τα λεφτα? Αδικη ζωη φιλε...

Ναι το πιασα φιλε σωστα τα λες συμφωνω απολυτα :thumbsup:!!! Ειναι οπως λενε τα λεφτα πανε στα λεφτα,κτλ..
Αλλα δε με ειπες τι ακριβως απεικονιζει η φωτο στο αβαταρι σου.. :huh:???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom