Και εγω απορω παντως φιλε Τονυ πως γινεται να περασες σοβαρο προβλημα υγειας και να συνεχιζεις να καπνιζεις...
σε οτι αφορα την ανωτερα απορια του loxxos. οταν αναγκαζεσαι(και δε το εννοω υποτιμητικα στους φιλους συναγωνιστες, απλως εγω αν ειχα γκομενα να γαμαω δε θα περναγα ουτε απ'εξω) να γαμας ιεροδουλες και πανω στη καβλα σου, σου κανουν ακαπωτο τσιμπουκι, γλωσσοφιλα, γλυφοκωλια και δε ξερω τι, με καταβαλλει το εξης σκεπτικο. εδω παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμματα βαζοντας το πεος μου στο στομα μιας πουτανας που καταπινει το σπερμα μιας διμοιριας καθημερινως, ρισκαροντας να παθω ανιατες αρρωστιες οπως ερπη και κονδυλωματα, ε μετα το τσιγαρο μας μαρανε? αυτο που θελω να επισημανω ειναι το ολο θεμα παει αλυσιδα. βουρκος το ενα, βουρκος το αλλο. για μενα ειναι καπως αντιφατικο να γυμναζεσαι, να κανεις διατροφη, να δικτυωνεσαι με εργασια και χομπις και απο την αλλη να πηγαινεις με πουτανες. μπορει οντως να ακουγεται παραλογο αυτο το σκεπτικο, και ευχομαι να μην με παρεξηγησετε. ημουν παντα τυπος η του υψους η του βαθους.
Επισης πριν τα προβληματα υγειας στα 33 σου ειχες κανει σχεσεις με γκομενες εκτος ιεροδουλων,στριπτιζουδων,κτλ;
ρωτω επειδης ειπες οτι πριν δεν ειχες κοπιασει ποτε..loxxos
εγω μεχρι τα 25 μου δεν ηξερα τι παει να πει πουτανα. πηγαινα παντα με γκομενες απο τα 15 μου, με αρκετα ωραιες εως μετριες, και κανα μπαζο ενιοτε. με μοντελα δε μπορω να πω πως εχω παει, εκτος απο καποιες ιεροδουλες. εχουν συνηθως αυτο το ναρκισσισμο που με χαλαει. και που πηγα πρωτη φορα με ιεροδουλη, πηγα περισσοτερο απο περιεργεια παρα απο αναγκη. αλλο τωρα που εχει γινει τροπο ζωης. οταν λεω οτι δεν κοπιασα, εννοω οτι την εποχη που ειχα γκομενες δεν χρειαστηκε να καταβαλλω καποιο ιδιαιτερο κοπο να τις κατακτησω. ουτε ξοδευα υπερογκα ποσα, ουτε χρειαζοταν να πλεκω παραμυθια. δεν ημουν ποτε το φοβερο καμακι. απλως κοπελες εδειχναν το ενδιαφερον τους με εντονο τροπο, και εγω εκανα τις αναλογες κινησεις και ως επι το πλειστον καταληγαμε στο κρεβατι χωρις μεγαλη καθυστερηση. ελα ομως που ηρθε η κριση και μας βρηκε ξεβρακωτους.
και οπως σε καθε κριση, ειτε οικονομικη, ειτε σεξουαλικη, οταν δεν εχεις "αποταμιευσει", δηλαδη εχεις συνηθησει στην ευημερια και στην σταθερη αναπαυλα, σε βρισκει απροετοιμαστο. απ τη μια εκτιμω και αναγνωριζω τα δωρα που μου εκανε η ζωη, και απο την αλλη βλεπω τη ζημια που μου εχει κανει. και οπως λεει πολυ σοφα ο λαος, πρωτα σου βγαινει η ψυχη και υστερα το χουι...αφιερωνω Να ΄χα τη δύναμη _ Γιάννης Πουλόπουλος...το σηκωνει η περισταση.