Νέα

εχω πεσει ψυχολογικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tony75gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυποι οι πουτανες και το ευκολο σεξ ειναι σαν ναρκωτικο και εγω βρισκω τον εαυτο μου
να παιρνω τη κατω βολτα δηλαδη  να μην κανω τοσες σχεσεις οσο παλιοτερα
ειτε βαριεμαι να τη πεσω σε ελλειηνιδα γιατι δε γουσταρω να φαω χυλοπιτα απο μπαζο που νομιζει οτι ειναι μοντελα επειδη ετσι την εχει δει...  

ειτε λογο οικονομικου δηλαδη μεχρι να τη πηδηξω θα μου βγαλει τη πιστη δηλαδη βενζινες καφετεριες φαγητα και ιστοριες και στο τελος παιζει και να μεινεις με το πουλι στο χερι...
γι αυτο παω στο στουντιο και μουναρα θα γαμησω και θα περασω καλα  
οι ΕΛΛΕΙΗΝΙΔΕς φταινε για ολα τυποι........  μας  εχουν πρηξει τ @@ΧΙΔΙΑ.....  
και πως θα γινει ρε φιλαρακη, μια ζωη σε δαυτες θα τα βγαζουμε περα  :grin:

μας βλεπω πορνομεταναστες  :P

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
και πως θα γινει ρε φιλαρακη, μια ζωη σε δαυτες θα τα βγαζουμε περα  :grin:

μας βλεπω πορνομεταναστες  :P
οντως μετα απο καποια ηλικια θα θες κατι παραπανω...
γαμησε τα  για πορνομεταναστευση μας βλεπω  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οντως μετα απο καποια ηλικια θα θες κατι παραπανω...
γαμησε τα  για πορνομεταναστευση μας βλεπω  :rockon:
εγω γιαυτο μαζευω λεφτα.. να μπορω καποια στιγμη να την κανω, εαν συνεχιστει αυτο το βιολι, ο πορνομεταναστης θα αποκτησει αντιπαλο  :grin:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
κανεις δεν πρπει να πεφτει ψυχολογικα ουτε και να στεναχοριεται για γυναικες,μονο με εμπειριες ομως κερδιζεται αυτο! καποιοι γνωριζουν μια γκομενα κανουν μαζι της δεσμο 2 και 3 χρονια αφηνουν τον εαυτο τους εκεινες τους βαριουνται και μετα πεφτουνε στην καταθλιψη και τρεχουν στους γιατρους και περνουν φαρμακα,οι γυναικες παντα εχουν το θετικο οτι λιγο να κουνησουν τον κωλο τους ξερουν οτι θα τον βρουνε τον μαλακα! και εμεις μονο φταιμε γι αυτο! η κατασταση δεν προκειται και να αλλαξει ποτε! το θεμα ειναι ν α ειμαστε καλα,να κανουμε το καλυτερο και να συνεχιζουμε με ψιλα το κεφαλι γιατι ειμαστε αντρες! και θελει πολυ ψαξιμο για να βρεθει μια γυναικα για εναν αντρα η και το αντιθετο,που θα υπαρχει να ειναι ο ενας για τον αλλο! ειμαι 35 και εχω φαει πολλα σκατα εχω πεσει αλλα εχω σηκωθει πολλες φορες και για πολλες γυναικες,δεν θα παψω ομως ποτε ουτε καμακι να κανω και ουτε υπαρχει περιπτωση να σταματησω να ψαχνομαι μεχρι να βρω πραγματικα τον ανθρωπο μου! ετσι ειναι η ζωη και η ζωη ειναι ωραια και επειδη μας αρεσουν οι πουτανες οι πραγματικες ειναι εξω και ειναι αυτες οι ελλεηνιδες και καταλαβαινεται τη λεω,λοιπον τα κεφαλια ψηλα και βουρ στον πατσα μαγκες!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κανεις δεν πρπει να πεφτει ψυχολογικα ουτε και να στεναχοριεται για γυναικες,μονο με εμπειριες ομως κερδιζεται αυτο! καποιοι γνωριζουν μια γκομενα κανουν μαζι της δεσμο 2 και 3 χρονια αφηνουν τον εαυτο τους εκεινες τους βαριουνται και μετα πεφτουνε στην καταθλιψη και τρεχουν στους γιατρους και περνουν φαρμακα,οι γυναικες παντα εχουν το θετικο οτι λιγο να κουνησουν τον κωλο τους ξερουν οτι θα τον βρουνε τον μαλακα! και εμεις μονο φταιμε γι αυτο! η κατασταση δεν προκειται και να αλλαξει ποτε! το θεμα ειναι ν α ειμαστε καλα,να κανουμε το καλυτερο και να συνεχιζουμε με ψιλα το κεφαλι γιατι ειμαστε αντρες! και θελει πολυ ψαξιμο για να βρεθει μια γυναικα για εναν αντρα η και το αντιθετο,που θα υπαρχει να ειναι ο ενας για τον αλλο! ειμαι 35 και εχω φαει πολλα σκατα εχω πεσει αλλα εχω σηκωθει πολλες φορες και για πολλες γυναικες,δεν θα παψω ομως ποτε ουτε καμακι να κανω και ουτε υπαρχει περιπτωση να σταματησω να ψαχνομαι μεχρι να βρω πραγματικα τον ανθρωπο μου! ετσι ειναι η ζωη και η ζωη ειναι ωραια και επειδη μας αρεσουν οι πουτανες οι πραγματικες ειναι εξω και ειναι αυτες οι ελλεηνιδες και καταλαβαινεται τη λεω,λοιπον τα κεφαλια ψηλα και βουρ στον πατσα μαγκες!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
T

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε και παλι,

ξαναμπηκα η ωρα ειναι 3.35πμ και ως ειθισται εχω αυπνια. συμφωνω απολυτα με τα σχολια περι εργασιας. οταν δουλευα δεν ειχα ποτε αντιμετωπισει τετειου ειδους προβληματα, και δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα περασω τετοια περιοδο στη ζωη μου. το μονο που μενει, τι ειδους δουλεια μπορει να βρει κανεις σημερα στην Ελλαδα? οταν ακομα και για σκουπιδιαρης να πας, περιμενουν ουρες με μεταπτυχιακα. λεγοντας αυτο δεν προσπαθω να υπεκφυγω, γιατι εμπεδωσα πως η προσπαθεια επιβαλεται.
  καταλαβαινω απολυτα και του συναγωνιστη pitbull τα σχολια πως η πορνεια ειναι σαν ναρκωτικο. οταν βολευτεις με αυτο, πραγματι σκεφτεσαι γιατι να μπω στο κοπο να κυνηγησω τα μπαζα που θα μου κανουν τη ζωη ποδηλατο, οταν με 20εβραιους γαμας  θεσπεσιο κολαρακι στη φυλης. ειναι παγιδα.
  οντως εχω μπει σε φαυλο κυκλο και πρεπει να ανατραπουν ολες αυτες οι κακες συνηθειες. τα σχολια σας ας αποτελεσουν το εναυσμα για μια καινουγια αρχη...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κόψε τα μπουρδέλα και πήγαινε αραιά και πού σε κανα μασατζίδικο ή παίρνε καμιά citytour. Προσπάθησε να βγαίνεις με φίλους σε μπαράκια, να ανοίγει το μάτι σας. Κεράστε και κανα σφηνάκι σε κοπελιές. Εφόσον δεν έχεις εμπειρία με τις γυναίκες είναι λογικό να φάτε άκυρο αρχικά. Έτσι όμως θα αποκτήσεις εμπειρία. Κανένας δεν έγινε ο γαμάω από την αρχή. Κάποια στιγμή στατιστικά να το πάρεις, το φλερτ σου θα πιάσει. Τώρα τι να σου πω. Δε σε ξέρω και προσωπικά για να σου πω πιό συγκεκριμένα πράγματα. Απλά χρειάζεσαι σίγουρα πολλές βόλτες, φίλους, σαφώς μια δουλειά και καλή διάθεση. Όσο για το γυμναστήριο, ναι όντως οι νέες κοπέλες έχουν μια πόρωση με τους γυμνασμένους, τα φτιάχνουν με αυτούς, αλλά στο φινάλε τους απατούν με εμάς που είμαστε μεν ωραίοι αλλά δεν ξέρουμε ούτε καν κατά πού πέφτουν τα γυμναστήρια.  ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
βρες καμια εισαγωγης γιατι με αυτες εδω δε θα βρεις ακρη. Για να βρεις γυναικα εδω, πρεπει να εχεις γυναικα???

Τι θελει να πει ο ποιητης... :huh: :think: :think: :S :S???

Επισης τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρι τι απεικονιζει.. :huh: :huh: :think: :think:??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Όλα ξεκινάν απ το τσιγάρο φίλε,
κάνε πέρα αυτό το διάολο και θα βρεις την υγειά σου.
Μετά, ψάξε για δουλειά και βγαίνε με φίλους που σε χαλαρώνουν.
Κάνε φίλους, άτομα που θα ήθελες να κάνεις παρέα μαζί τους, αλλά δεν έτυχε, ή βαριόσασταν να το ξεκινήσετε, ή είχατε ο καθένας τις δικές του φιλίες.
Αν έχεις άτομα τριγύρω σου δήθεν φίλους που πιο πολύ σε αγχώνουν παρά καλό σου κάνουν, κάντους πέρα τελείως.
Εγώ δε θα σού λεγα για γυμναστήριο, καλύτερα ένα χόμπυ πιο δημιουργικό, ή ένα χαλαρό αθληματάκι.
Και διάβαζε βιβλία
Και επίσης κόψε τον πολύ υπολογιστή.

Κάνε όλα αυτά ΚΑΙ ΜΕΤΑ άρχισε να σκέφτεσαι τις γυναίκες.
Δώσε στον εαυτό σου ένα μήνα ελευθερία και μετά ρίξου στο παιχνίδι.

Και να θυμάσαι πάντα ένα πράγμα:

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ
ΨΑΧΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ

Σωστοτατος ο φιλος τοξοτης :thumbsup:!!! Και εγω απορω παντως φιλε Τονυ πως γινεται να περασες σοβαρο προβλημα υγειας και να συνεχιζεις να καπνιζεις... :huh: :think: :think: :S :S???

Επισης πριν τα προβληματα υγειας στα 33 σου ειχες κανει σχεσεις με γκομενες εκτος ιεροδουλων,στριπτιζουδων,κτλ;
ρωτω επειδης ειπες οτι πριν δεν ειχες κοπιασει ποτε..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι γυναικες παντα εχουν το θετικο οτι λιγο να κουνησουν τον κωλο τους ξερουν οτι θα τον βρουνε τον μαλακα!
Μην το λες τοσο ευκολα αυτο......
Τα ιδια με εμας ισχυουν και γιαυτες και περιπου τα ιδια φανταζονται κι αυτες νομιζω για εμας......

Εκτος κι αν μιλας για μοντελα που κι εκει φανταζομαι πιο συνθετα τα πραγματα καθως εκει μετρανε κι αλλα πραγματα και ειναι το αλλο ακρο που δεν εχει και σχεση με το θεμα !!!!!!!!

Απλα ειναι θεμα επιλογων και γουστου με λιγα λογια.... και μερικα πραγματα απλα δεν ταιριαζουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το γυμναστηριο δεν ειναι για να πιασεις γνωριμιες
Το γυμναστηριο ειναι ΜΟΝΟ για να ασχοληθεις με τον εαυτο σου,  ειτε για θεμα υγειας, ειτε για ομορφια, ειτε για ασκηση και χομπι και φυσικα για να αποκτησεις μια πρωτη δοση αυτοπεποιθησης πριν πας για αλλα.........

Παρεα απο γυμναστηριο πολυ δυσκολα θα βρεις και ειδικα σε μια ηλικια, οπου ο καθενας εχει δρομολογησει την ζωη του.

Γνωριμιες θα πιασεις ΜΟΝΟ μεσα απο τον κυκλο εργασιας σου, τα διαφορα εκπαιδευτικα μερη, οπως σχολειο πανεπιστημιο κτλ , τον στρατο και τελος μεσα απο ενα χομπι η αθλημα..... εφοσον ασχοληθεις με αυτο !!!!!

Και τελος η παρεα σε αυτη την ηλικια ειναι περιεργο πραγμα, γιατι αλλιως μπορει να φανταζεσαι εσυ την εννοια παρεα και αλλιως ο καθενας...... Και μεγαλος παραγοντας ειναι και οι υποχρεωσεις που εχει ο καθενας καθως και το εργασιακο ωραριο.

Πχ
Εμενα το φιλαρακι μου εχει κολλησει σε μια εννοια παρεας "εφηβικου τυπου", οπου παρεα ηταν 15 ατομα και εβγαιναν ολοι μαζι ...... οτι και να του λεω χαμπαρι αυτος .....

Καταλαβαινεις λοιπον οτι οι εννοιες διαφοροποιουνται απο ατομο σε ατομο....

OP
OP
T

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω απορω παντως φιλε Τονυ πως γινεται να περασες σοβαρο προβλημα υγειας και να συνεχιζεις να καπνιζεις...

σε οτι αφορα την ανωτερα απορια του loxxos. οταν αναγκαζεσαι(και δε το εννοω υποτιμητικα στους φιλους συναγωνιστες, απλως εγω αν ειχα γκομενα να γαμαω δε θα περναγα ουτε απ'εξω) να γαμας ιεροδουλες και πανω στη καβλα σου, σου κανουν ακαπωτο τσιμπουκι, γλωσσοφιλα, γλυφοκωλια και δε ξερω τι, με καταβαλλει το εξης σκεπτικο. εδω παιζω τη ζωη μου κορωνα γραμματα βαζοντας το πεος μου στο στομα μιας πουτανας που καταπινει το σπερμα μιας διμοιριας καθημερινως, ρισκαροντας να παθω ανιατες αρρωστιες οπως ερπη και κονδυλωματα, ε μετα το τσιγαρο μας μαρανε? αυτο που θελω να επισημανω ειναι το ολο θεμα παει αλυσιδα. βουρκος το ενα, βουρκος το αλλο. για μενα ειναι καπως αντιφατικο να γυμναζεσαι, να κανεις διατροφη, να δικτυωνεσαι με εργασια και χομπις και απο την αλλη να πηγαινεις με πουτανες. μπορει οντως να ακουγεται παραλογο αυτο το σκεπτικο, και ευχομαι να μην με παρεξηγησετε. ημουν παντα τυπος η του υψους η του βαθους.

Επισης πριν τα προβληματα υγειας στα 33 σου ειχες κανει σχεσεις με γκομενες εκτος ιεροδουλων,στριπτιζουδων,κτλ;
ρωτω επειδης ειπες οτι πριν δεν ειχες κοπιασει ποτε..loxxos

εγω μεχρι τα 25 μου δεν ηξερα τι παει να πει πουτανα. πηγαινα παντα με γκομενες απο τα 15 μου, με αρκετα ωραιες εως μετριες, και κανα μπαζο ενιοτε. με μοντελα δε μπορω να πω πως εχω παει, εκτος απο καποιες ιεροδουλες. εχουν συνηθως αυτο το ναρκισσισμο που με χαλαει. και που πηγα πρωτη φορα με ιεροδουλη, πηγα περισσοτερο απο περιεργεια παρα απο αναγκη. αλλο τωρα που εχει γινει τροπο ζωης. οταν λεω οτι δεν κοπιασα, εννοω οτι την εποχη που ειχα γκομενες δεν χρειαστηκε να καταβαλλω καποιο ιδιαιτερο κοπο να τις κατακτησω. ουτε ξοδευα υπερογκα ποσα, ουτε χρειαζοταν να πλεκω παραμυθια. δεν ημουν ποτε το φοβερο καμακι. απλως κοπελες εδειχναν το ενδιαφερον τους με εντονο τροπο, και εγω εκανα τις αναλογες κινησεις και ως επι το πλειστον καταληγαμε στο κρεβατι χωρις μεγαλη καθυστερηση. ελα ομως που ηρθε η κριση και μας βρηκε ξεβρακωτους.
 και οπως σε καθε κριση, ειτε οικονομικη, ειτε σεξουαλικη, οταν δεν εχεις "αποταμιευσει", δηλαδη εχεις συνηθησει στην ευημερια και στην σταθερη αναπαυλα, σε βρισκει απροετοιμαστο. απ τη μια εκτιμω και αναγνωριζω τα δωρα που μου εκανε η ζωη, και απο την αλλη βλεπω τη ζημια που μου εχει κανει. και οπως λεει πολυ σοφα ο λαος, πρωτα σου βγαινει η ψυχη και υστερα το χουι...αφιερωνω Να ΄χα τη δύναμη _ Γιάννης Πουλόπουλος...το σηκωνει η περισταση.

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το καλο της υπόθεσης είναι πως ο φίλος έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα ...ήδη το συζητά και σιγά σιγά θα βρεί την δύναμη να ξεκολλήσει
τώρα όπως είπανε πραπάνω είναι τα πράγματα, απλά μέχρι να κανεις οτιδήποτε προσπάθησε να κανεις την ημερα σου πιο δημιουργική , τώρα  βόλτα θα είναι αυτή στο βουνό, θα πας για ψάρεμα-ψαροντούφεκο (εγώ προσωπικά σε μια παρόμοια φάση παλιότερα αυτό έκανα το είχα ρίξει στο περπάτημα-τρέξιμο και μου έκανε πολύ καλο είχα πάρει και ένα σκύλο και είχα την καλύτερη παρέα του κόσμου )... αυτό είναι στην δικια σου καύλα, το θέμα  είναι να κουράζεις το σώμα και το μυαλό ώστε να μην κανεις κύκλους στις αρνητικές σου σκέψεις και κολλας εκεί ... το gym που στο λένε όλοι έχει να κάνει πολύ με αυτό ,θα σε βοηθήσει παρα πολύ στο να γυρνάς κουρασμένος και να ξεχάσεις και την αϋπνία τώρα για το γκομενικό στα αρχίδια σου αν είναι να έρθει κάτι θα έρθει ,"πειραματισου" όπως είπαν και όλα μια χαρά θα πάνε ... μη μασάς ...έχουμε τεραστια δύναμη μέσα μας... απλά στήσε τον εαυτό σου στον τοίχο και δες τι σε χαλάει και βάλε στόχους σε μερικούς μήνες θα γαμάς και θα δέρνεις !!!  αλλα μαλακα στο λέω να μας γνωρίζεις και κάνα γκομενάκι μη τα φας όλα μονος σου !!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
βρες καμια εισαγωγης γιατι με αυτες εδω δε θα βρεις ακρη. Για να βρεις γυναικα εδω, πρεπει να εχεις γυναικα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αυτό είναι ένα από τα  μεγάλα μυστικά της επιτυχίας  με τίτλο "ο επιτυχημένος καμακιέρος". Οι γκόμενες δελεάζονται περισσότερο όταν σε βλέπουν να κυκλοφορείς με γυναίκα παρά όταν είσαι μπαγκούρι ή κυκλοφορείς με άλλα μπαγκούρια μαζί. Πολύ καλό είναι κανείς να έχει μια γυναίκα-κράχτη μαζί του και τότε η επιτυχία για να χτυπίσεις γκόμενα αυξάνεται κατά πολύ.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Συμφώνω απόλυτα  με τον συναγωνιστή!!! Λίγες συμβουλές κ απο εμένα:

-Λέγε ψέματα, προσποιήσου τον Πνευματώδη, φραγκάτο με την καταλληλη ενδυμασια, ειναι αναγκαίο κακό.
Έδώ μάλλον για μαλάκα θα σε περάσουν παρά για καλό καμακιέρο. Έχουν μεγάλο ένστικτο οι κουφάλες οι γυναίκες και το μόνο που θα κατορθώσεις είναι να γίνεις γελείως και να σε ξαποστείλουν. Εκτός αν πέσεις σε τίποτα βλάχες ξέμπαρκες που κατέβηκαν από κανένα χωριό για να πηδηχτουν.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αυτό είναι ένα από τα  μεγάλα μυστικά της επιτυχίας  με τίτλο "ο επιτυχημένος καμακιέρος". Οι γκόμενες δελεάζονται περισσότερο όταν σε βλέπουν να κυκλοφορείς με γυναίκα παρά όταν είσαι μπαγκούρι ή κυκλοφορείς με άλλα μπαγκούρια μαζί. Πολύ καλό είναι κανείς να έχει μια γυναίκα-κράχτη μαζί του και τότε η επιτυχία για να χτυπίσεις γκόμενα αυξάνεται κατά πολύ.
:thumbsup: Αυτό το ποστ μπορούν να το καταλάβουν μόνο τα μέλη του site που έχουν γκόμενες ή είναι πατρεμένοι. Αυτοί που πάνε μόνο με πουτάνες το κοιτάν σαν εξωγήινο.  :cheesy:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
:thumbsup: Αυτό το ποστ μπορούν να το καταλάβουν μόνο τα μέλη του site που έχουν γκόμενες ή είναι πατρεμένοι. Αυτοί που πάνε μόνο με πουτάνες το κοιτάν σαν εξωγήινο.  :cheesy:
χαχαχαχαχαχαχα, τι λες ρε φίλε, γίνε πιο κατανοητός στα σχόλια σου?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαχα, τι λες ρε φίλε, γίνε πιο κατανοητός στα σχόλια σου?
Χρειάζεται εμπειρία από γκόμενες εκτός μπουρδέλων για να κατανοήσει κανείς το αυτονόητο, ότι δηλαδή αν έχεις μία έρχονται κι άλλες. Δεν έχεις καμία; Γάμα τα...  :)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
-Λέγε ψέματα, προσποιήσου τον Πνευματώδη, φραγκάτο με την καταλληλη ενδυμασια, ειναι αναγκαίο κακό.

λοιπόν είχα ένα φίλο που ήταν πάντα 100000000000% ο εαυτός του και γαμούσε ασύστολα....τι έκανε ?
θυμάμαι πηγαίναμε για ξίδια, έβλεπε γκόμενες απέναντι να χορεύουν και αυτός καθόταν απέναντι τους και έτριβε τον πούτσο του..ναι γάμησε. :2funny:
σε κάποια άλλη φάση είχαμε βγει με κάτι άγνωστα γκομενάκια σε καφετερια tiga στον κόσμο, και πήγε ο μαλάκας, ksekoumpse το παντελόνι και τον έβγαλε έξω μπορστά τους σηκωμένο και τριβόταν....πάλι γάμησε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τις γκόμενες τις αποκαλούσε όλες K.M.
τον ρωτούσαν τις σημαίνει ?
καύλα μου !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπόν αυτό το άτομο είχε γαμήσει ότι κινείται...δεν υπήρχε περίπτωση να βολτάρει και μην γαμήσει αν ψαχτεί.
ξεχάστε συμβουλές, κόλπα παπαριές και τέτοια..
απλά είχε ένα χάρισμα!
σταρχιδιστις!!!
το drama του βεβαια ήταν ότι καμια δεν είχε καμια αξια και σημασία για αυτόν.

υγ
και μην ακούω για πνεύμα και πνευματώδεις τύπους....καμια σημασία.
δεν ξέρουν οι γκόμενες από πνεύμα και παπαριές.
είναι απλά θηλαστικά και λειτουργούν με ένστικτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom