milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
φιλε θανατε δε θελω να σε απογοητευσω αν και δε ξερω πολλα πραγματα δυσκολα θα σου δωσουν δανειο την τωρινη εποχη οι πουσταραδες
Μία πιστωτική, σε υγιέστατη κατάσταση και πληρωμένη ΠΑΝΤΑ στο σύνολο του χρεωστούμενου μηνιαίου ποσού. Ταυτόχρονα κάνω χρήση ΟΛΩΝ των προνομίων/ευεργετημάτων που απορρέουν από την κατοχή της.
παιδιά, μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.
Θέλω 20.000 ευρώ δάνειο για μεγάλη ανάγκη (υπόψην δεν είμαι μαυρισμένος απο Τηρεσία ούτε χρωστάω πουθενά), ένας θείος μου μπαίνει ως εγγυητής με ένα σπίτι που έχει(είναι βέβαια 82 ετών) σε τρεις τράπεζες που πήγα δε μου δίνουν επειδή έχει μεγάλη ηλικία ο εγγύητης.
Έχετε κάτι υπόψη σας για το τι μπορώ να κάνω και σε πια τράπεζα να αποτανθώ,
ευχαριστώ
εχω πιστωτικες καρτες..........................
Ειναι κανενας σημερα που να μην εχει καποιο μικρο η μεγαλο ανοιχτο λογαριασμο......και ανοικτούς λογαριασμούς.
εχεις σκεφτει οτι οι τραπεζες δεν θα θελουν να βγαζουν πιστωτικες με την ιδια ευκολια που εβγαζαν πτιν;;Ανοιγω αυτο το θεμα , αγαπητοι φιλοι μου σχετικα με το τελος των πιστωτικων καρτων. Οι ποιο πολλοι απο εμας εχουμε ακυρωσει και εχουμε ξωφλησει πληρως τις πιστωτικες καρτες μας προς τις Τραπεζες . Ποιος απο εδω και περα θα σκεφτει να ξαναβγαλει πιστωτικη καρτα στο μελλον, εγω παντως φιλοι μου δεν προκειτε να μην ξαναβγαλω πιστωτικη καρτα ποτε στην ζωη μου το εχω ορκιστει στο Θεο.. Μιλαμε περασα απο πολυ ασχημο ψυχολογικο πολεμο ( τρικυμια )απο τις εισπρακτικες εταιριες. Το μονο που καταφερανε οι Τραπεζες ειναι να γινουν απολυτα μισητες απεναντι στο κοσμο. Καλα μιλαμε οι εισπρακτικες εταιριες εχουν κανει μεγαλη ζημια στις Τραπεζες, αυτο θα εμφανιστει στα επομενα 2-3 χρονια οταν θα εχουν απολυτη πληρης ζημια στα κερδη τους οι Τραπεζες. Κανενας δεν θα θελει να εχει ξανα ουδεν μια συναλλαγη μαζι τους. Ας προσεχανε?
εχεις σκεφτει οτι οι τραπεζες δεν θα θελουν να βγαζουν πιστωτικες με την ιδια ευκολια που εβγαζαν πτιν;;
ρε παιχτες, ενα μωρακι μουλεγε χτες οτι της εστειλαν τη δοση της καρτας απο 150 ευρω που ειχε μεχρι τωρα, στα 400 ευρω. ειναι νομιμο αυτο? πληρωνε κανονικα στην ωρα τους τις δοσεις και δεν ειχε κανει νεες αγορες
Ορθόν...
Η λογική του "μια καρτούλα, ένα καταναλωτικούλι" σε όποιον περνούσε σε ακτίνα 100 μ. απο το κατάστημα ή η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικών καρτών ακόμη και σε ψιλικατζίδικα έχει περάσει ευτυχώς...
Από κει και πέρα, για το φόρτωμα με χρέη ισχύει το "μισή ντροπή δική τους, μισή ντροπή δική μας"...
Η έκδοση κάρτας δεν ήταν υποχρεωτική, πολλώ δε μάλλον η χρήση της...
Ως λαός υποκύψαμε εύκολα στις σειρήνες του καταναλωτισμού και για αυτό δεν φαίνε μονόν οι τράπεζες...
Στην τελική τα προϊόντα τους απευθύνονται σε ενήλικες.
Βέβαια, έχω περιέργια να δω πως θα τη βγάλουν καθαρή και οι ίδιες οι τράπεζες αφού τα δάνεια πάσης φύσεως και οι κάρτες σκάνε σε ομοβροντίες.
Όσο για αυτούς που έχουν χρέη, σήμερα είνα καλύτερο να χρωστάς παρά να σου χρωστάνε (εκτός αν έχεις παρατσούκλι ντουλαπίνο και στέλνεις τούρτες)
Πες στο μωρό να τσεκάρει την ανάλυση των χρεώσεων μπας και του έχουν φορτώσει καμια συναλλαγή που δεν έκανε και αν ναι, να διακτινιστεί στην τράπεζα να υποβάλει άρνηση...
Τώρα αν το μωρό πληρωνε μόνο ελάχιστες καταβολές και κάποια στιγμή μαζεύτηκε πράμα, δεν το ξέρω...
+100000
έτσι έχεις πολλούς να εύχονται να είσαι καλά στην υγεία σου μπας και τους δώσεις τα δανεικά πίσω...
Ανοιγω αυτο το θεμα , αγαπητοι φιλοι μου σχετικα με το τελος των πιστωτικων καρτων. Οι ποιο πολλοι απο εμας εχουμε ακυρωσει και εχουμε ξωφλησει πληρως τις πιστωτικες καρτες μας προς τις Τραπεζες . Ποιος απο εδω και περα θα σκεφτει να ξαναβγαλει πιστωτικη καρτα στο μελλον, εγω παντως φιλοι μου δεν προκειτε να μην ξαναβγαλω πιστωτικη καρτα ποτε στην ζωη μου το εχω ορκιστει στο Θεο.. Μιλαμε περασα απο πολυ ασχημο ψυχολογικο πολεμο ( τρικυμια )απο τις εισπρακτικες εταιριες. Το μονο που καταφερανε οι Τραπεζες ειναι να γινουν απολυτα μισητες απεναντι στο κοσμο. Καλα μιλαμε οι εισπρακτικες εταιριες εχουν κανει μεγαλη ζημια στις Τραπεζες, αυτο θα εμφανιστει στα επομενα 2-3 χρονια οταν θα εχουν απολυτη πληρης ζημια στα κερδη τους οι Τραπεζες. Κανενας δεν θα θελει να εχει ξανα ουδεν μια συναλλαγη μαζι τους. Ας προσεχανε?
Λες εκει στην αγροτικη τραπεζα να κανουν το σταυρο τους ολη μερα μη μου συμβει κατι και δεν παρουν τα 20000 που τους χρωσταω ?
Παντως η κατασταση με τα χρεη δεν ειναι αστεια. Σχεδον ολος ο κοσμος χρωσταει και καποιοι ειναι πολυ βαθια χωμενοι στα σκατα. Χτες βραδι συναντησα ενα συμαθητη μου, που ειχα χρονια να δω. Προσφατα χωρισμενος μου περιεγραφε την κατασταση του και με πηρε απο κατω. Ο τυπος μου ειπε οτι ειναι ενα βημα πριν την αυτοκτοκια ή το τρελαδικο. Θα σταθω σε μια φραση απο τα πολλα που μου ειπε, η οποια φραση χαραχτηκε στο μυαλο μου. <<Το χειροτερο ειναι το βραδι που δεν μπορω να κλεισω ματι. Βλεπω το κρεβατι σαν εχθρο μου. Ξαπλωνω και στριφογυριζω ολη τη νυχτα. Ζητημα ειναι αν κοιμαμε 2 ωρες την ημερα.>> Τον ανθρωπο τον εχουν τρελανει τραπεζες, χοντρεμποροι, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, λογαριασμοι, δηκαστηρια με την πρωην γυναικα του. Το ακουγα τον λυπομουν, αλλα απο μεσα μου ελεγα, παλι καλα που εγω μπορω και κοιμαμε τουλαχιστον.