stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ok ας πουμε οτι τα δηλωνω.μετα ????Στην εφορία δεν τα δηλώνεις αυτα τα λεφτά που βγάζεις από τη δουλειά σου;
ok ας πουμε οτι τα δηλωνω.μετα ????Στην εφορία δεν τα δηλώνεις αυτα τα λεφτά που βγάζεις από τη δουλειά σου;
ok ας πουμε οτι τα δηλωνω.μετα ????
Το αυτό !Πηγαίνεις στην τράπεζα με ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας,κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ,αντίγραφο μισθοδοσίας αν έχεις και ζητάς δάνειο.Τώρα αν θα πάρεις η τι θα πάρεις είναι άλλο ζήτημα.
εαν δεν εχεις λογαριασμο ΔΕΚΟ τι γινεται??? σου ζητανε εγγυητη επισης ???Πηγαίνεις στην τράπεζα με ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας,κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ,αντίγραφο μισθοδοσίας αν έχεις και ζητάς δάνειο.Τώρα αν θα πάρεις η τι θα πάρεις είναι άλλο ζήτημα.
εαν δεν εχεις λογαριασμο ΔΕΚΟ τι γινεται??? σου ζητανε εγγυητη επισης ???
εγω δεν θελω να βαλω εγγυητη. εαν εβγαλα το τελευταιο χρονο καπου στα 10000 χιλιαρικα ειναι πιθανον να μου δωσουν δανειο????
μαγκες θελω να παρω ενα δανειο !!! δεν ξερω εαν πληρω τις προυποθεσεις !!! εχω μεινει απο ρευστο το τελευταιο καιρο και χωρις δουλεια !!!
ειμαι ναυτικος χωρις διπλωμα(απλος ναυτης) δουλευω 6-7 μηνες το χρονο.αλλα δεν εχω στανταρ δουλεια και εισοδημα.γινετε να παρω δανειο απο καμοια τραπεζα??
βασικα για μπουρδελοδανειο ψαχνομαι.
Παπάρια!O λογαριασμός ΔΕΚΟ είναι για διαπίστωση οτι υπάρχει κατοικία,κάποιο ακίνητο οχι κατ'ανάγκη ιδιόκτητο.Εγγυητή είναι πιθανόν να ζητήσει η τράπεζα, αυτό δεν είναι εξ'ορισμού κακό για σένα.Αν δεν χρωστάς και δεν είσαι στη μαύρη λίστα,Τειρεσίας,μπορεί να πάρεις κάποιο ποσό.Δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις.
Φίλε μακριάααααααααα.Όχι ότι θα σου έδιναν αλλά όπως και να χει μην πάρεις.μαγκες θελω να παρω ενα δανειο !!! δεν ξερω εαν πληρω τις προυποθεσεις !!! εχω μεινει απο ρευστο το τελευταιο καιρο και χωρις δουλεια !!!
ειμαι ναυτικος χωρις διπλωμα(απλος ναυτης) δουλευω 6-7 μηνες το χρονο.αλλα δεν εχω στανταρ δουλεια και εισοδημα.γινετε να παρω δανειο απο καμοια τραπεζα??
4 καρτες (1 mastercard -οριο 8000 ευρω εμπορικής , 1 visa εμπορικής οριο 8000 , χρυση Αmerican Express χρεωστική - όριο 15000 ευρω , dynamic american express - οριο 4500 ευρω.) 1 καταναλωτικο eurobank οριο 50.000 ευρω , σημερα 47400 , κεφαλαιο κινησης 185.000 ευρω , αυτα που θυμάμαι
μαγκες θελω να παρω ενα δανειο !!! δεν ξερω εαν πληρω τις προυποθεσεις !!! εχω μεινει απο ρευστο το τελευταιο καιρο και χωρις δουλεια !!!
στις καλες εποχες που διναν ευκολα δανεια αν ενας δεν ειχε οικογενεια και ουτε περιουσια τοτε καλα εκανε και πηρε καρτες δανεια κιαμετα δεν τους πληρωνε αφου ουκ αν λαβεις απο του μη εχοντος τωρα αν ειχες παιδια και προσωπικη περιουσια εκει ειναι το ζορι σημερα :- :-
σε παωΟλα πρεπει να γινονται στον σωστο χρονο
τα παιρνεις
ανοιγεις λογαριασμους τον πρωτο καιρο κυριος
μολις σε βλεπαν οι διευθυντες για λαγο
χυμαγες εκανες το σωστο ταμειο και μετα περναν τα @@
ταυτοχρονα σε 4 τραπεζες και σε 2 καρτες
λες γεια σας και καλα κρασια.
με ποια λογικη του κοψανε τοσα χρεη? καλα δεν τα κοβουν και σε ολους..Φοβερή μπίζνα με τις κάρτες...
Ενας δικός μου είχε 14. Εξι χρόνια συνέχεια ζούσε την απόλυτη χλιδή. Εβγαζε κάρτα την γαμούσε στις τραβηχτικές, τράβαγε λεφτά από άλλη κάρτα καινούρια να χαζοπληρώνει τη δόση και δώστου ξανά το ίδιο με άλλη κάρτα.
Στο τέλος είχε φτάσει να χρωστάει 250 χιλιάδες ευρώ. Μισθωτός των 700 ευρώ ο τύπος. Και τη δουλειά την κράταγε για να φαίνεται κάτι στο εκκαθαριστικό της εφορίας, αλλιώς ούτε που θα δούλευε.
Είχε όμως και την εξυπνάδα να κρατήσει μερικά λεφτά και τα εμπιστεύτηκε στον αδερφό του. Καθάρισε με τις τράπεζες στα δικαστήρια, αφού του κόψανε το 90% των χρεών, του βγάλανε να πληρώνει 180 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες κι ο τύπος έχει ανοίξει σουβλακερί με τον μπράδερ και ξεσκίζονται στο χρήμα.
Τα λίγα λεφτά γίνονται με κόπο. Μα τα πολλά λεφτά... με κόλπο.
;)
ή αλλιως δουλεψε για να τρως και κλεψε για να εχεις!!χα χαΦοβερή μπίζνα με τις κάρτες...
Τα λίγα λεφτά γίνονται με κόπο. Μα τα πολλά λεφτά... με κόλπο.