Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
εσυ βατραχε εχεις κολλησει τπτ ?σ αυτούς ανοίκω μούτρο άνω τ 30
εσυ βατραχε εχεις κολλησει τπτ ?σ αυτούς ανοίκω μούτρο άνω τ 30
σ αυτούς ανοίκω μούτρο άνω τ 30αναρωτιέμαι παντος αυτοι που λενε οτι εχουν χαλασει 15.000 -30.000 ευρω δεν εχουν κολλήσει τπτ ?
κάτι έχω περάσει κ γω σα αλλά πτεσματα...ξέρω που να τ βάζω κ Καποτά κ που όχιεσυ βατραχε εχεις κολλησει τπτ ?
ε ενταξει αν δεν εχεις πιασει hiv που ειναι το χειροτερο τοτε οκ εισαικάτι έχω περάσει κ γω σα αλλά πτεσματα...ξέρω που να τ βάζω κ Καποτά κ που όχι
ξερω γω, αλλοι λενε οτι εχουν κολλησει hiv ενω παντα φορανε καποτα, πως ξερεις δλδ που τη βαζεις? με πληρωμενες ποτε δεν μπορεις να ξερειςκουνιάσου από τ θέση σου ρε μούτρο αφού βάζω Καποτά σ λέω !!!!!!
κουνιάσου από τ θέση σου ρε μούτρο αφού βάζω Καποτά σ λέω !!!!!!ε ενταξει αν δεν εχεις πιασει hiv που ειναι το χειροτερο τοτε οκ εισαι
αποφευγεις τ μπουρδέλα που πάει κ ή Κούτση Μαρία και αν ποτέ δ σπάσει τραβιεσαι κατευθείαν αν τώρα σ σπάσει πάνω στο τελείωμα σε περιμένει τ Συγγρού δεν έχεις άλλη επιλογή κ εξετάσεις ανά 6 μήνες χωρίς κλίματα για ν ξέρεις τ σ γυνεταιξερω γω, αλλοι λενε οτι εχουν κολλησει hiv ενω παντα φορανε καποτα, πως ξερεις δλδ που τη βαζεις? με πληρωμενες ποτε δεν μπορεις να ξερεις
αν σου σπασει η καποτα πας νοσοκομειο κατευθειαν και κατι σου κανουν για να μην κολλησεις hiv, εχεις 72 ωρες απο την σεξουαλικη επαφη για να το κανεις αυτοςαποφευγεις τ μπουρδέλα που πάει κ ή Κούτση Μαρία και αν ποτέ δ σπάσει τραβιεσαι κατευθείαν αν τώρα σ σπάσει πάνω στο τελείωμα σε περιμένει τ Συγγρού δεν έχεις άλλη επιλογή κ εξετάσεις ανά 6 μήνες χωρίς κλίματα για ν ξέρεις τ σ γυνεται
θα το πιστεψει καποιος καποια στιγμη αυτο και θα τον παρετε στον λαιμο σαςΔεν υπάρχει λόγος να τρέχεις τύπε μου..απλά πίνεις Fanta και είσαι οκ!
έχω σπρώξει κόλους μούτρο τ αγαπημένο μουΤι να κολλήσει ρε ο βάτραχος;;;
Αφου δεν έπαθε τπτ ακόμα με τόσα τραβελοκολαρακια που έχει σπρώξει δεν θα πάθει ποτέ κάτι!
Οχι γιατι;Τυπε κάνεις παρέα με τον πίκι;;;;
ξερω γω, αλλοι λενε οτι εχουν κολλησει hiv ενω παντα φορανε καποτα, πως ξερεις δλδ που τη βαζεις? με πληρωμενες ποτε δεν μπορεις να ξερεις
αφου γιατροι το λενε οτι και με πιπα κολλας, κυριως αυτη που θα δεχτει την πιπα, απλα ειναι δυσκολο, αν ηξερες οτι καποια εχει aids ομως θα σου πηγεναι 3 και 1 να πας μαζι της ακομα και αν οπως λες με καποτα δεν κολλαςΜαλακιες λενε. Ειναι αδυνατο να κολλησεις φορώντας καποτα.
πρωτη φορα βλεπω 7αστερο προφιλ τυπεΑυτή η ερώτηση μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον καπνιστή και τη Φεράρι.
Δεν μας το λες και εμάς.Αυτή η ερώτηση μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον καπνιστή και τη Φεράρι.
Νομίζω οτι τα αστέρια έχουν να κάνουν με τον αριθμο μηνυμάτων και τον αριθμό κριτικών , ακριβώς δεν ξέρω πόσο μετράει το καθέναπρωτη φορα βλεπω 7αστερο προφιλ τυπε
Το ανέκδοτο πάει κάπως έτσιΔεν μας το λες και εμάς.