Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι λες ε?Μαλακιες λενε. Ειναι αδυνατο να κολλησεις φορώντας καποτα.
για διαβασε τα ψιλα γραμματα.
εκει που λεει οτι προσφερει 99% και οχι 100% προστασια
ετσι λες ε?Μαλακιες λενε. Ειναι αδυνατο να κολλησεις φορώντας καποτα.
Δεν μετανιονο για τιποτα!αλλα η αληθεια ειναι πως πολλα απο αυτα τα χρηματα που ειπα,πηγαν σε φολες...βεβαια ειχα και παρα πολλα τυχαιρα....τουλαχιστον αν δεν πηγαινα σε αρκετες φολες,σημερα θα επαιρνα μερσεντες!χαχαχα γιατι απο τα 250.000ευρο τα 80.000ειναι σε φολες...Οπωε και να εχει εμπειριες ειναι και χερομε που ειχα την οικ δυναμη να εχω πολλες εμπειριες!στο σημερα εχω βαλη μυαλο παω μονο με ενα στανταρακι μου πολυ δυνατο!και εχω αλλο ενα στανταρακι για ανομαλιες μονο......ετσι κανο φοβερη εξικονομιση....οχι για να παρω νερσεντες διοτι τελικα ειναι κολοαυτοκινιτα! Αλλα γιατι δινο λεφτα που περναο καλα ...πιανουν τοπο!και αξιζουν τα δινο με χαρα.....Και ολες τις αλλες τις εχω γραμενες!εγω με 20ευρο περναο οπως καποιος που λεει εδωσε 200η 300 για 2 ωρες σε χοτελ κτλ...... Βεβαια αν τα στανταρακια αυτα σταματησουν καποια στιγμη!παιζη να κανει και μηνες να μου ξανασηκοθι...πω ρε φιλε
επαιρνες μεταχειρισμενη lamborghini huracan με αυτα τα λεφτα τωρα
Δεν έχεις βαρεθεί τα στανταρακια; Έχω και εγώ 1,2 αλλά Μαρεσει και η εξερευνήσει του Καινούργιου! Βέβαια έχω φάει τα μούτρα μου και καπάκι καλώ το στανταρακι στο δωμάτιο και περνάω καλά. Πολύ σπατάλη.Δεν μετανιονο για τιποτα!αλλα η αληθεια ειναι πως πολλα απο αυτα τα χρηματα που ειπα,πηγαν σε φολες...βεβαια ειχα και παρα πολλα τυχαιρα....τουλαχιστον αν δεν πηγαινα σε αρκετες φολες,σημερα θα επαιρνα μερσεντες!χαχαχα γιατι απο τα 250.000ευρο τα 80.000ειναι σε φολες...Οπωε και να εχει εμπειριες ειναι και χερομε που ειχα την οικ δυναμη να εχω πολλες εμπειριες!στο σημερα εχω βαλη μυαλο παω μονο με ενα στανταρακι μου πολυ δυνατο!και εχω αλλο ενα στανταρακι για ανομαλιες μονο......ετσι κανο φοβερη εξικονομιση....οχι για να παρω νερσεντες διοτι τελικα ειναι κολοαυτοκινιτα! Αλλα γιατι δινο λεφτα που περναο καλα ...πιανουν τοπο!και αξιζουν τα δινο με χαρα.....Και ολες τις αλλες τις εχω γραμενες!εγω με 20ευρο περναο οπως καποιος που λεει εδωσε 200η 300 για 2 ωρες σε χοτελ κτλ...... Βεβαια αν τα στανταρακια αυτα σταματησουν καποια στιγμη!παιζη να κανει και μηνες να μου ξανασηκοθι...
Καλό.Πολυ καλοΤο ανέκδοτο πάει κάπως έτσι
Συναντιούνται δυο φίλοι μετα απο χρόνια , ο ένας μάλλον έλειπε στο εξωτερικό η και οι δυο δεν θυμάμαι τέλος πάντων συζητάνε τι έκαναν στην ζωή τους κτλ σε κάποια φαση ρωτάει ο ένας τον άλλο , ολα αυτά τα χρονια καπνιζες ; ναι λέει ο άλλος , τον ρωτάει ξανά πόσο κάπνιζε και υπολογίζει μετα , τοσα την ημερα επι τόσα χρόνια του έβγαλε ενα ποσό γύρω στα 200 χιλιάδες ευρώ και του λέει με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να είχες πάρει Φεράρι , οπότε του λέει ο καπνιστής : εσύ που δεν καπνιζες που την έχεις παρκαρισμένη ;
ετσι λες ε?
εκει που λεει οτι προσφερει 99% και οχι 100% προστασια η πιθανότητα ν σ σπάσει είναι αυτό μουτρο
ετσι λες ε?
εκει που λεει οτι προσφερει 99% και οχι 100% προστασια
Ναι ρε συ, αλλα δεν πηγαινω καθε βδομαδα...απεχω ενα μηνα τωρα.. δεν παω πολυ συχνα.Γιατί είναι ο πιο ψαγμένος στις τιμές για γαμησι.Ο πικης πηδάει με 10€.
700€ σε βαθος 2 ετών μου φαίνονται λίγα για το άθλημα.
Κάτσε ρε συ, πώς το έβγαλες αυτό το νούμερο; Είπες 1200 ευρώ το μήνα επί 17 χρόνια;Στα 17 χρονια 250.000 ευρο
λογικα εννοει 1200ευρω * 12 μηνες * 17 χρονια = περιπου 250000Κάτσε ρε συ, πώς το έβγαλες αυτό το νούμερο; Είπες 1200 ευρώ το μήνα επί 17 χρόνια;
Το κατάλαβα, απλά αποκλείεται να σκάει 1200 ευρώ το μήνα, δηλαδη 60 γαμήσια, 2 τη μέρα κάθε μέρα.λογικα εννοει 1200ευρω * 12 μηνες * 17 χρονια = περιπου 250000
μπορει να πηγαινει σε στουντιο ή να τις φερνει σπιτι τουΤο κατάλαβα, απλά αποκλείεται να σκάει 1200 ευρώ το μήνα, δηλαδη 60 γαμήσια, 2 τη μέρα κάθε μέρα.
πως εισαι τοσο ακριβης ? κρατας τις αποδειξεις η τα γραφεις σε excelλοχαρτο ?