You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει υπολογίσει κανένας πόσα έχει ξοδέψει σε πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 234
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Όσοι είστε χρόνια πελάτες και τακτικοί έχει κολλήσει κανείς τίποτα?
Αν δεν κάνεις γλυφομούνια, γλυφοκώλια και ακάποτα γαμήσια, τότε δεν κολλάς σοβαρό ΣΜΝ !!!
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Φίλε αν μου επιτρέπεις ,να σου δωσω μια συμβουλή.No gamisi no kolisi!Όσοι είστε χρόνια πελάτες και τακτικοί έχει κολλήσει κανείς τίποτα?
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Αυτά που χαλάω ξεκινάνε από 180-200 το λιγότερο,εως 380-400 και δυστυχώς ο μισθός είναι μικρός,αλλά είναι εθισμός δε γινεταί να μη πάω.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
τιποτα δε κολας φιλε γαμα ελευθερα οσο για α λεφτα εγω 13 χρονια μπουρδελιαρης κτλ σιγουρα καμια 15000 ευρωΌσοι είστε χρόνια πελάτες και τακτικοί έχει κολλήσει κανείς τίποτα?
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος είσαι φίλε και ψάχνεις μελλοντικούς πελάτες??τιποτα δε κολας φιλε γαμα ελευθερα οσο για α λεφτα εγω 13 χρονια μπουρδελιαρης κτλ σιγουρα καμια 15000 ευρω
Για τα κονδυλώματα σουχει μιλησει κάνεις?εννοω αν γαμας με προφυλακτικο δε κολλας τιποτα εγινε παρερμηνεια
DonJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Και εγώ θεωρώ αρκετά δύσκολο να κολλήσεις κάτι, τα κονδυλώματα που αναφέρει ο φίλος όντως είναι δύσκολα και επίμονα αλλά υπάρχει θεραπεία, βέβαια όλα τα χειρότερα αφροδίσια μια φορά συμβαίνουν και τα πιο σημαντικά είναι σοβαρά θέματα που δεν έχουν και θεραπεία.. Το ελάχιστον φυσικά είναι το προφυλακτικό δε το συζητάμε.. Και εγώ αρκετά χρόνια σε στούντιο πιο πολύ όχι πως αυτό λέει κάτι γιατί πιστεύω πως αν κάποια έχει κάποια ασθένεια μπορεί να μη το έχει καταλάβει ειδικά αν έχει κολλήσει πρόσφατα.. Είναι μεγάλο θέμα αυτό με τα αφροδίσια και όχι μόνο.. Φορά σκόρδα πριν πας χα χα χα
Μπράβο Πανάγο τώρα που είσαι Πορνοστάρ πρέπει να δίνεις συμβουλές στους νέους, αλλά μόνο 15000 σε 13 χρόνια ούτε 1000 τον χρόνο :Sτιποτα δε κολας φιλε γαμα ελευθερα οσο για α λεφτα εγω 13 χρονια μπουρδελιαρης κτλ σιγουρα καμια 15000 ευρω
Τι υπολογιζετε ρε παιδιά είναι λογικό αμα ξεκινήσεις μετά να θες να πηγαίνεις συνεχώς.Καλύτερα να σου φάνε 200 χιλιαρικα 5-10 χιλιάδες πουτάνες παρά να στα φάνε 5-6 και καλά καλές κοπέλες που μπορεί να ειναι πολύ χειρότερες σε χαράκτηρα απο πουτάνες
Kwstasss123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
.. αλλα γαμας το ιδιο μουνι συνεχεια....100 ευρω μια φορα με ενα call girl
μετά έκανα σχέση και πηδαω τουλάχιστον 15 φορές το μήνα τζάμπα....
.. αλλα γαμας το ιδιο μουνι συνεχεια....
αλλά 0€
κατι κερδιζεις κατι χανεις σε αυτη τη ζωη..
τωρα λεω να βαλω και λιγο πουτανι στο προγραμμα να το εμπλουτισω..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.541
- Πόντοι
- 27.261
σιγουρα θα ειχα σπιτι μονοκατοικια, αυτοκινητο και κοτερο.
ακομα συνεχιζω και ξοδευω παντως
ακομα συνεχιζω και ξοδευω παντως
SomebodyOrNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
εγώ που παίρνω callgirls με ένα πρόχειρο υπολογισμό 5 χιλιάρικα σίγουρα
Παρόμοια θέματα