ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 216
Είχα φάει ένα πολύ γερό κόλλημα κάποτε μια, δε κατάλαβα ποτέ γιατί.
Αναγκάστηκα να τη χωρίσω όμως γιατί δεν μου τα έλεγε καλά, και μου την έσπασε.
Για κάποιους μήνες με γύρεψε να μου ζητήσει συγνώμη, αλλά την είδα πιο σκληρός απ όσο ήμουν.
Είχα βολευτεί με το αγοραίο, καθώς η κακή μου ψυχολογία δεν με ευνοούσε στο γκομενικό πολύ, ήμουν αρκετά πεσμένος.
Ένα καλό αγοραίο γαμήσι με συνέφερε για λιγάκι, ύστερα από 2-3 ημέρες όμως, να σου πάλι η νταουνίλα.
Το αποτέλεσμα: ύστερα από 7 μήνες την ξαναβρήκα αυτή, και είπα να το ζήσω.
Κάτι δεν μου καθόταν καλά όμως με δαυτή, εγώ εκεί όμως, κολλημενος.
Πως πέρασε η καψούρα?
Εκεί που ημουν χαλαρός με τη λεγάμενη, τυχαίνει γνωριμία με μια άλλη μικρότερη, χαρά θεού. Είχε όλα όσα δεν είχε η άλλη.
Έκανα την καρδία μου (και το καυλί μου) πέτρα κι άρπαξα την ευκαιρία. Ξέχασα τις καψούρες και το δράμα.
Ήμουν απλά εξαιρετικά τυχερός.
Συμπέρασμα μου:
Τα γαμήσια με πουτάνες καλό κάνουν όσο νάναι, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι υποκατάστατο για τη συναισθηματική κάλυψη που σου προσφέρει μια σχέση με γυναίκα που γουστάρεις.
Χρειάζεται ίσα για να κρατάει κάποιες ισορροπίες και κάποια 'μπόσικα'.
Αλλά για να ξεκολλήσεις θέλεις χρόνο και τύχη πρωτίστως, ώστε να μπορείς να διακρίνεις κάποια άλλη γκόμενα που θα επισκιάσει την προηγούμενη καψούρα.
Ο έρωτας θέλει ομοιοπαθητική-με έρωτα περνάει!
Αναγκάστηκα να τη χωρίσω όμως γιατί δεν μου τα έλεγε καλά, και μου την έσπασε.
Για κάποιους μήνες με γύρεψε να μου ζητήσει συγνώμη, αλλά την είδα πιο σκληρός απ όσο ήμουν.
Είχα βολευτεί με το αγοραίο, καθώς η κακή μου ψυχολογία δεν με ευνοούσε στο γκομενικό πολύ, ήμουν αρκετά πεσμένος.
Ένα καλό αγοραίο γαμήσι με συνέφερε για λιγάκι, ύστερα από 2-3 ημέρες όμως, να σου πάλι η νταουνίλα.
Το αποτέλεσμα: ύστερα από 7 μήνες την ξαναβρήκα αυτή, και είπα να το ζήσω.
Κάτι δεν μου καθόταν καλά όμως με δαυτή, εγώ εκεί όμως, κολλημενος.
Πως πέρασε η καψούρα?
Εκεί που ημουν χαλαρός με τη λεγάμενη, τυχαίνει γνωριμία με μια άλλη μικρότερη, χαρά θεού. Είχε όλα όσα δεν είχε η άλλη.
Έκανα την καρδία μου (και το καυλί μου) πέτρα κι άρπαξα την ευκαιρία. Ξέχασα τις καψούρες και το δράμα.
Ήμουν απλά εξαιρετικά τυχερός.
Συμπέρασμα μου:
Τα γαμήσια με πουτάνες καλό κάνουν όσο νάναι, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι υποκατάστατο για τη συναισθηματική κάλυψη που σου προσφέρει μια σχέση με γυναίκα που γουστάρεις.
Χρειάζεται ίσα για να κρατάει κάποιες ισορροπίες και κάποια 'μπόσικα'.
Αλλά για να ξεκολλήσεις θέλεις χρόνο και τύχη πρωτίστως, ώστε να μπορείς να διακρίνεις κάποια άλλη γκόμενα που θα επισκιάσει την προηγούμενη καψούρα.
Ο έρωτας θέλει ομοιοπαθητική-με έρωτα περνάει!