Δεν το ανέφερα με τέτοιο τρόπο όμως φίλε μου. Αναφέρθηκα στην ψευδή αίσθηση που δίνει ότι "μετράμε".
Μετράμε για ποιόν ; εγω μια χαρά νιώθω οτι μετράω όταν καβλώνω και έρχομαι σε ωραίους οργασμούς και στον πληρωμένο έρωτα. Γιατι να μην μετράω δηλαδη ; γενικα υπάρχει αυτή η παρεξηγημένη άποψη οτι αμα πήγαίνεις με πουτάνες δεν πιάνεται.
Ειναι σεξουαλικές εμπεριίες - μια χαρά πιάνονται.
Προφανώς. Η ανάγκη ενός άνδρα για σεξ είναι πραγματικότητα. Το πόσο συχνά ή όχι... αυτό εξαρτάται από τον καθένα και τις ορμόνες του. Το άθλημα και η δεύτερη δουλειά αποσκοπεί στο να "κάψει" τις μη χρησιμοποιημενες ορμόνες, να κουράσει, ώστε να μη τρέχει ο φρεσκοχωρισμένος στα δέλα ή τρώει το μηνιάτικο του στις βίζιτες. Με αυτή την έννοια έγραψα όλα αυτά.
Ναι κατάλαβα με ποιά έννοια τα έγραψες... να καταπιέσεις δηλαδη τις ορμές σου βάζοντας τες στον πάγο με τη μορφή κούρασης.... τη Κυριακη π θα έχεις ρεπό οι καβλες απλά θα μεγαλώσουν.
Διότι αν μείνει στάσιμος, και κλειστεί στον εαυτό του, θα βλαστημίσει. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι το δεκάλεπτο στο μπουρδέλο ή στούντιο θα αποβεί πιο χρήσιμο, τότε πάσο. Από τη δική μου εμπειρία, δεν.
Τώρα θα μου πεις "να δούμε τι θα λες στα 45+ σου ειδικά αν είσαι χωρισμένος με παιδιά", εκεί δε θα διαφωνήσω...
Το 5λεπτο και το 10λεπτο και το 20λεπτο και το.... 50λεπτο... το καθορίζει η τσέπη σου τύπε.
Αυτή ειναι η δική μου εμπειρία στον αγοραίο έρωτα χρόνια τωρα.
Πριν κάτι μέρες έπαιζε μια μίλφ (ακομη παίζει απλα δεν σηκώνει τα τηλέφωνα) με 60 ευρω για μια ωρα στο σπίτι της.
Για ποιο μπουρδέλο μου λές δηλαδη....
Στα μασάζ το μισάωρο ειναι στα 50-60 ευρω
σοβαρά τωρα δεν έχεις 150 ευρω το μήνα ή 100 εστω να χαρίζεις στον εαυτό σου κάποιες στιγμές χαλάρωσης ;
κόψτα απο τις πιρφο ρο παρέες που βγαινουν με "φιλους" και "φιλες" και δεν κάνουν σέξ ποτέ. 2 φορές αμα δεν βγεις μαζί τους ειναι 50 ευρώ ενα μασάζ.
Δε βγαινω εγω χωρίς λόγο πλέον τύπε βαριέμαι προτιμώ να πάω για σέξ. Τωρα με αγάμητες που μιλάνε ολη μερα για ψυχολόγους και δικαιώματα...... άστο. Καλυτερα να πάω να τα πιω σε κανα κωλόμπαρο και να μου τη παίξει η άλλη να περάσω καλά.