sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.071
- Πόντοι
- 22.266
μενω 4-5 μερες την εβδομαδαΩω πολύ δυνατό, τύπε!
Έχεις πάει Πλοβντινβ για σεξοτουρισμό; Μένεις μόνιμα Βουλγαρία;
μενω 4-5 μερες την εβδομαδαΩω πολύ δυνατό, τύπε!
Έχεις πάει Πλοβντινβ για σεξοτουρισμό; Μένεις μόνιμα Βουλγαρία;
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή απόλυτα, ούτε χρήματα, ούτε πόσες μετράμε.........πολλά χρήματα και πολλές πουτανες,παρα πολλές.Πολυ πρωτοτυπο θεμα για συζητηση. Ο γνησιος μερακλης πουτανιαρης δεν καθεται ποτε να υπολογισει ποσα ξοδεψε.
.....Όπως έχω γράψει Η διαφορά του σεξ επι πληρωμή και του δωρεάν σεξ(δηλαδή. το σεξ με την γυναίκα μας ή την κοπέλα μας κλπ)είναι ότι το πληρωμένο σεξ μας στοιχίζει λιγότερο.
Σωστος τυπε, ετσι..Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, από το 1990 έως και σήμερα, καμιά 50άρα χιλιάρικα!
Αν υπολογισουμε οτι γαμαω πουτανες απο περιπου το 2008. ειναι κοντα 10 χρονια. Καποτε γαμουσα και 3 φορες την εβδομαδα. Δεν θυμαμαι ακριβως ποσα εχω φαει αλλα πριν 3-4 χρονια που ειχα κατσει και ειχα αναρωτηθει ειμουν κοντα στα 5000-7000 ευρω. Την φετεινη χρονια μονο εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα γιατι με εχει κανει μια συγκεκριμενη να την σκεφτομαι συνεχεια. οχι δεν την εχω ερωτευτει η καποια τετοια μαλακεια απλα θελω να την σκιζω συνεχεια και τα γαμησια που κανουμε δεν υπαρχουν. Μονο σε αυτην δηλαδη εχω φαει το τελευταιο 2 μηνο καμμια 1000-1500 ευρω. Συνολικα πιστευω ειμαι γυρω στα 10000 το πολυ 13000. Μπορει να ειναι και παραπανω αλλα who cares.
Στα 17 χρονια 250.000 ευρο
Πολυ πρωτοτυπο θεμα για συζητηση. Ο γνησιος μερακλης πουτανιαρης δεν καθεται ποτε να υπολογισει ποσα ξοδεψε.
Το κακό είναι ότι λίγες μου έμειναν στην μνήμη ως κορυφαίες μετά από τόσα χρόνια γαμησιού στα μπουρδέλα...
1. Μαρίνα γκέϊσα με το υπέροχο γλυφοκώλι της.
2. Μόνικα, ξανθιά μιλφ με το ωραίο καυλωτικό άρωμα της και το παθιάρικο σεξ, εποχή 2004 με 2005 Φωκαίας 25Β και Φυλής σε διάφορα.
3. Έλενα μελαχρινή νταρντάνα το 2011 στο Φυλής 66Α. Μιλάμε για πολύ πάθος η γυναίκα!
4. Κάρλα η καύλα η Ρουμάνα ξανθιά νταρντάνα με τις βυζάρες. Πρώτη φορά την πήρα το 2008 μόλις που είχε ξεκινήσει στο υπόγειο Φυλής 40 και έδινε γλωσσόφιλα και έκανε και ωραία ακάποτη πίπα!
5. Ναόμι μια μαύρη με προσωπάρα και σωματάρα που δούλευε την περίοδο 2008 με 2009 στο Βεργας 6 υπόγειο και με είχε τρελάνει με τα γλωσσόφιλα της!
6. Αλεξία ένα αψεγάδιαστο κορμί με πολύ ωραία περιποίηση που δούλευε Λιοσίων 76Β το 2012.
7. Κορίνα μια μελαχρινή Ρουμάνα με όμορφο πρόσωπο και ωραίο busty κορμί με βυζάρες και κωλάρα. Δούλευε Ιάσωνος 20Γ και έπαιρνε 15 ευρώ πριν εμφανιστούν τα 10ρικα γύρω στο 2006. Γινόταν πανικός τότε για πάρτι της και είχε συνέχεια γεμάτα δωμάτια.
Η Μαρινα η Γκέισα υφίσταται εις την πιάτσα ;;;;