Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παω να φτυσω πανω σε ενα παρμπριζ σουηδικου αυτοκινητου κρατωντας μια τρομπετα στο ενα χερι και ενα λαβαρο στο αλλο τραγουδωντας you are the one lalalala
και μετα παω να κοιμηθω στο φερετρο μου φτιαγμενο απο σπερμα καστορα και σπληνα jedi knight.

καληνυχτα αστερι της αυγης της πουλιας και της αφροδιτης σιμητη.

εκτος απο τον πιτσι εχουμε ακομε εναν ποιητη ....λιγο γκαου βεβαια αλλα η τεχνη δεν γνωριζει ορια

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
εεε τι να του πω μωρε θα μας τρελανει τελειως???
ολοι λεμε τις μαλακιες μας αλλα μεχρι ενος σημειου...
τι να του εξηγησω μωρε? οτι δουλεια της αστυνομιας ειναι να προστατευει και υπηρετει τους πολιτες και πολυ ειδικοτερα οταν ειναι 15 χρονων παιδακια?? οτι πρεπει να δειχνει υπομονη και ανεκτικοτητα σε καθε λεκτικη συμπεριφορα??? δηλαδη οποιος βριζει να βγαζουμε κουμπουρια και να τον εκτελουμε???
τι να λεμε τα ιδια και τα ιδια??? θα απανταμε σε καθε κομπλεξικο σκατοψυχο εδω μεσα???
κανένας δέν λέει ότι η συμπεριφορά τού μπάτσου ήταν η αρμόζουσα αλλά φίλε οταν έναν πιτσιρικάς πετάει πέτρα τήν πετάει γιά νά ανοίξει κεφαλι έτσι δέν είναι??άν υπάρχει πλέον λογική σέ αυτή τήν χώρα...
επομένως πρέπει νά τιμωρείτε γιά απόπειρα δολοφονιας...
όλα τά άλλα πού γράφεις είναι μπαρούφες...
αλλά εδώ πόύ φτάσαμε εξαιτίας τής ανοχής τών πολιτικών...
πού δέν δίνουν εντολή οποιος φοράει κουκούλα καί πάει νά κάψει τό μαγαζάκι τού κάθε φουκαρά νά πυροβολείτε καλά νά πάθουμε..
τά πράματα θά ήταν ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ εάν τότε πού τά ρεμάλια οί κουκουλοφόροι βεβήλωσαν τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη τό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού εκτός καί άν δέν ξέρεις τί σημαίνει μημείο αγνώστου στρατιώτου ..  νά είχαν εκτελεστει από τήν αστυνομία..όπως θά γινόταν οπουδήποτε στό ΚΟΣΜΟ.. αλλά εδώ είναι ελλαδισταν..

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εκτος απο τον πιτσι εχουμε ακομε εναν ποιητη ....λιγο γκαου βεβαια αλλα η τεχνη δεν γνωριζει ορια
εσυ γνωριζεις γιατι θελω να φτυσω ενα νεκρο βατραχο παιζοντας τον υμνο της Ευρωπης χτυπωντας τα κολομαγουλα μου?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
κανένας δέν λέει ότι η συμπεριφορά τού μπάτσου ήταν η αρμόζουσα αλλά φίλε οταν έναν πιτσιρικάς πετάει πέτρα τήν πετάει γιά νά ανοίξει κεφαλι έτσι δέν είναι??άν υπάρχει πλέον λογική σέ αυτή τήν χώρα...
επομένως πρέπει νά τιμωρείτε γιά απόπειρα δολοφονιας...
όλα τά άλλα πού γράφεις είναι μπαρούφες...
αλλά εδώ πόύ φτάσαμε εξαιτίας τής ανοχής τών πολιτικών...
πού δέν δίνουν εντολή οποιος φοράει κουκούλα καί πάει νά κάψει τό μαγαζάκι τού κάθε φουκαρά νά πυροβολείτε καλά νά πάθουμε..
τά πράματα θά ήταν ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ εάν τότε πού τά ρεμάλια οί κουκουλοφόροι βεβήλωσαν τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη τό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού εκτός καί άν δέν ξέρεις τί σημαίνει μημείο αγνώστου στρατιώτου ..  νά είχαν εκτελεστει από τήν αστυνομία..όπως θά γινόταν οπουδήποτε στό ΚΟΣΜΟ.. αλλά εδώ είναι ελλαδισταν..
Πετας πετρα...σε πλακωνουν 10....πετας μολοτωφ...εκτελεση...αρα πολυ σωστα οι ισραηλινοι αφου οι παλαιστινιοι πετουν ρουκετες της πλακας ισοπεδωνουν τα παντα με τανκς και F16....ειναι λιγο απλοικα ολα αυτα αλλα απο οτι αναφερεις στη δευτερη παραγραφο δεν εισαι και για πολλα πολλα......

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πετας πετρα...σε πλακωνουν 10....πετας μολοτωφ...εκτελεση...αρα πολυ σωστα οι ισραηλινοι αφου οι παλαιστινιοι πετουν ρουκετες της πλακας ισοπεδωνουν τα παντα με τανκς και F16....ειναι λιγο απλοικα ολα αυτα αλλα απο οτι αναφερεις στη δευτερη παραγραφο δεν εισαι και για πολλα πολλα......
ατυχέστατες συγκρίσεις φιλαράκο ...ζείς αλλού..εγώ πού ζώ κέντρο αυτές τίς μέρες ειδα βουνό πέτρες νά πετάνε στούς αστυνόμους καί αυτοί κοιτάγαν σάν μαλάκες..η το πολυ κανένα δακρυγόνο...
όταν οί τούρκοι κάναν εισβολή το 74 στήν κύπρο ..δέν είδα καμμιά εκδήλωση αλληλεγγύης από τούσ παλαιστήνιους ούτε από σέρβους...ισως απο μερικούς κατοίκους δυτικών χωρών καί έστω μερικές δηλώσεις ευρωπαικών χώρων συμπόνοιας...
επομένως στ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ οί παλαιστίνιοι καί τό δράμα τους...δέν συμετέχω,άσ βγάλουν τά μάτια τους..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ατυχέστατες συγκρίσεις φιλαράκο ...ζείς αλλού..εγώ πού ζώ κέντρο αυτές τίς μέρες ειδα βουνό πέτρες νά πετάνε στούς αστυνόμους καί αυτοί κοιτάγαν σάν μαλάκες..η το πολυ κανένα δακρυγόνο...
όταν οί τούρκοι κάναν εισβολή το 74 στήν κύπρο ..δέν είδα καμμιά εκδήλωση αλληλεγγύης από τούσ παλαιστήνιους ούτε από σέρβους...ισως απο μερικούς κατοίκους δυτικών χωρών καί έστω μερικές δηλώσεις ευρωπαικών χώρων συμπόνοιας...
επομένως στ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ οί παιστίνιοι καί τό δράμα τους...δέν συμετέχω,άσ βγάλουν τά μάτια τους..
Πρωτα απο ολα δεν ειμαστε φιλαρακια....αν το θελεις ετσι θα μπορουσα να σου πω οτι και εμενα στ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..αν οι μπατσοι τρωνε πετρες,μολότωφ,σφαιρες,αν καει ο αγνωστος,τα μαγαζια,το αυτοκινητο σου,το σπιτι σου κλπ κλπ βγαλε τα ματια σου....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πρωτα απο ολα δεν ειμαστε φιλαρακια....αν το θελεις ετσι θα μπορουσα να σου πω οτι και εμενα στ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..αν οι μπατσοι τρωνε πετρες,μολότωφ,σφαιρες,αν καει ο αγνωστος,τα μαγαζια,το αυτοκινητο σου,το σπιτι σου κλπ κλπ βγαλε τα ματια σου....
γράφε στά αρχίδια σου μέχρι πού θά σού κάψουν τό αμάξι καί τό σπίτι οπότε νά δούμε άν συνεχίεις νά γράφεις στά αρχιδια σου...εγώ τότε όμως γιά τό δικό σου θά πώ καλά σού κάναν

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξακολουθώ να μην μπορώ να αντιληφθώ ποια η σχέση του ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ (σας χαλάει το  πρωτο συνθετικό αλλά περί περί αυτού πρόκειται) αγώνα των Παλαιστινίων με τους κουκουλοφόρους των Αθηνών...
Είναι αν μη τί άλλο υβριστικό και υποτιμητικό για τους Παλαιστίνους που δοκιμάζονται σκληρά, αντιμετωπίζοντας από τη μία την απόλυτη πολεμική μηχανή και από την άλλη τους αδιέξοδους πιλαφοτσαμπουκάδες της ηγεσίας τους...
Με το καλό περιμένω σύγκριση κουφοντίντα - αραφάτ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γράφε στά αρχίδια σου μέχρι πού θά σού κάψουν τό αμάξι καί τό σπίτι οπότε νά δούμε άν συνεχίεις νά γράφεις στά αρχιδια σου...εγώ τότε όμως γιά τό δικό σου θά πώ καλά σού κάναν
Τωρα εσυ νομιζεις οτι θα πιασουμε κουβεντουλα για να ξεγελασεις τη μιζερια σου ε? το αμαξι μου το εχω σε γκαραζ,εδω που μενω δεν καινε μαγαζια και σπιτια,εσυ που μενεις κεντρο να προσεχεις  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
καλά εδω γίνονται σφαγές, τα άψυχα κορμάκια των παιδιών όταν τα βλέπεις λες `στα αρχιδια μου', κάτσε στον μικροκοσμό σου με το αμαξάκι σου μην στο γρατσουνίσουν

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εξακολουθώ να μην μπορώ να αντιληφθώ ποια η σχέση του ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ (σας χαλάει το  πρωτο συνθετικό αλλά περί περί αυτού πρόκειται) αγώνα των Παλαιστινίων με τους κουκουλοφόρους των Αθηνών...
Είναι αν μη τί άλλο υβριστικό και υποτιμητικό για τους Παλαιστίνους που δοκιμάζονται σκληρά, αντιμετωπίζοντας από τη μία την απόλυτη πολεμική μηχανή και από την άλλη τους αδιέξοδους πιλαφοτσαμπουκάδες της ηγεσίας τους...
Με το καλό περιμένω σύγκριση κουφοντίντα - αραφάτ...
Αν θυμασαι στη πρωτη δημοτικου πρωτα μαθαινεις να διαβαζεις και μετα να γραφεις.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
είμαι συνάνθρωπος γι αυτούς πού θά  είναι κοντά μου όταν τούς έχω ανάγκη ξύπνα βλάκα
το χω καταλαβει ρε κρετινε οτι εισαι ενας τιποτενιος ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. Δεν χρειαζεται να μου το τονιζεις.

Δεν ξανασχολουμε μαζι σου γιατι δεν αξιζει. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΗΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευτυχως υπαρχουν και τα :ak: :ak: :ak:για να υπαρχει καποια ισοροπια......

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
καλά εδω γίνονται σφαγές, τα άψυχα κορμάκια των παιδιών όταν τα βλέπεις λες `στα αρχιδια μου', κάτσε στον μικροκοσμό σου με το αμαξάκι σου μην στο γρατσουνίσουν
εχει σκοπο να το παρει μαζι του και στον αλλον κοσμο

Καληνυχτα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom