Νέα

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί στην Πλατεία - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Set_air
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Δύο είναι τα σενάρια. Ή φοβούνται πάρα πολύ και δεν τους ακουμπάνε καν. Ή είναι συνεργοί στο έργο και δουλεύουν παρέα, σε φάση φέρε ποσοστό, δώσε μου και 10 μαλάκες μια στο τόσο να δέσουμε να δείξουμε και λίγη δουλειά.
σαφέστατα συμβαίνει το δεύτερο
Ουδεμία εγκληματικότητα ειδικά αλλοδαπών μπορεί να υπάρξει άνευ της ντόπιας βοήθειας-συνέργειας-ανοχής

Θυμόμαστε όλοι πως όσο διαρκούσανε οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν εκινείτο φύλλο,
είχε πέσει σύρμα(εντολές) να γίνουν όλοι παναγίτσες ή και να εξαφανιστούν στα λαγούμια:cheesy:
ούτε πρεζόνι δεν κυκλοφορούσε, τάξις κ ασφάλεια ως δια μαγείας !!!
ουσιαστικά η "μαγεία" δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο την πολιτική βούληση

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Είδες ?όταν θέλουν όλα γίνονται....
θέμα 24 ωρών να αδειάσει η χώρα απο κάθε λογής σκουπίδι , θα φεύγουν αυτόβουλα με δική τους επιθυμία κ έξοδα
εάν υπάρχει ελληνική πολιτική βούληση
Τα υπόλοιπα "μα η ευρώπη" "δεν αφήνουν οι αμερικάνοι" "μα η ατζέντα" είναι παπαριές :cheesy:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
έχουμε γίνει ενα τεράστιο μπουρδελο. Τίγκα στην παρανομια , στα ξεκαθαρισματα και στις δολοφονιες. Μ αρεσει που ο αλλος ο καραγκιοζης εχει γεμίσει την χώρα μπατσους. Τι στο πουτσο κανουν ολοι αυτοι? Μονο για να κυνηγαν πιτσιρικια ειναι και να κόβουν προστιμα στην καραντίνα.

Ευκολη αυτη η απαντηση.

Ο αστυνομικος δε μπορει να ειναι διπλα σε καθε ατομο αγκαζε εκτος εαν θελεις 11 εκατομμυρια αστυνομικους.
Εαν θελεις εσυ να σκοτωσεις καποιον δε σε σταματει κανεις.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Στο mega στον Χασαποπουλο, ειπαν οτι το θυμα εμπλεκεται με κυκλωμα -συμμορια προστασιας στα καταστηματα στη Νεα Σμυρνη. Κατοικοι τον εβλεπαν συνεχεια στη περιοχη, με διαφορετικες μηχανες και αυτοκινητα. Ολοι ξερανε τι γινοταν, με ονοματα και διευθυνσεις της συμμοριας, αλλα η αστυνομια τους κοιταει.
Προστασια. Σωματεμπορια. Ναρκωτικα. Κλοπες.
Μητσοτακη, δωστους τα 22 ευρω επιδομα τροφιμων το μηνα, με μηδενικα εισοδηματα που δηλωνουν.
Και εμεις θα τρεξουμε να σε ξαναψηφισουμε, μεινε ησυχος.

Σιγα μην ειμαι αστυνομικος και κατσω να ασχοληθω κιολας στη λαικη δημοκρατια της Ελλαδας.
Αφου κανεις δε θελει να τους πιασω να κατσω να μπω και φυλακη να τρωω και ξυλο και βρισιες.
Για 1000ε? Για το Κουλη και το Τσιπρα?

Αυτη την αστυνομια θελουν.
Το 99% ειναι "Γιατι δε τους πιανετε" και "γιατι τον επιασαν" σε αυτη τη διχασμενη σχιζοφρενεια μια ζωη.

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σιγα μην ειμαι αστυνομικος και κατσω να ασχοληθω κιολας στη λαικη δημοκρατια της Ελλαδας.
Αφου κανεις δε θελει να τους πιασω να κατσω να μπω και φυλακη να τρωω και ξυλο και βρισιες.
Για 1000ε? Για το Κουλη και το Τσιπρα?

Αυτη την αστυνομια θελουν.
Το 99% ειναι "Γιατι δε τους πιανετε" και "γιατι τον επιασαν" σε αυτη τη διχασμενη σχιζοφρενεια μια ζωη.
Εστω ο κυριος υπουργος Θεοδωρικακος, βγηκε να κανει επειγοντως καμια δηλωση; Τοσοι πυροβολισμοι πεσανε μαζεμενοι, ποτηρια πεταγονταν απο τα τραπεζια. Σιγουρα καποια γατα θα τρομαξε στο παρκακι απεναντι, μπορει και να χτυπησε λιγο απο τα γυαλια τα θραυσματα. Που ειναι ο Θεοδωρικακος να παρεμβει αμεσα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.719
Πόντοι
3.715
Δώσε σε ένα Τεφάλ περίστροφο να σου γυρίσει την καφετέρια ανάποδα.
καλό Τεφάλ το νεκρό Τεφάλ.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.614
Πόντοι
456
να μια ιδεα για καποια λύση.στην Αμερικη οταν δικαζεται καποιος, μαζι με την απόφαση ταυτοχρονα εχει κατατεθει και η απαιτηση αποζημείωσης.Και επειδη εκει οι δικηγοροι παιρνουν 100 δολλαρια ο φθηνοτερος την ωρα, συμφερει καλυτερα με ποσοστα επι της αποζημειωσης , εται και οι δικαστες δινουν ποσα που εδω στην Ελλαδα ειναι απιστευτα.Ασ δουμς λοιπον ,συλαμβανεται ο 16χονος για 20 ευρω κλοπη.Ζητα αποζημειωση για ταλαιπωρια ψυχικη ωδύνη κλπ 5.000 χιλιαδες ευρω και μη γελατε τα παιρνει επισης μεσα σε αυτη την αποζημειωση ειναι και τα εξοδα των δικηγορων και τοπυ δικαστηριου για αυτο ειναι και πολυ μεγαλη.Ετσι ποιος θα κλεψει 20 ευρω και μετα να πληρωσει 3 χιλιαδες ? Φανταστειτε για ληστεια με οπλο μεσα στο σπιτι σου τι θα πληρωσει εκτος τη φυλακη.Εδω κανεις μετα τη καταδίκη αγωγη για αποζημειωση ,αστικο το λενε και ετσι μετα απο πολλά πολλά χρόνια αν ζεις μεχρι τοτε ισως πάρεις κατι ψυχουλα 1.00 ευρω και με εξοδα διπλά και τριπλά ετσι δεν συμφερει για αυτο την αλλη φορα που θα μπουν στα σπιτια μας αν δεν μπορουμε να κοιμομαστε ας εχουμ αγορασει καμμια ποιοτικη βαζελινη μπορει να θελουν οι ανθρωποι και να μας πηδηξουν αφου μας παρουν τα χρηματα αν δεν μας σκοτωσουν ετσι για τη πλακα τους

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
@Set_air --> Σε κάνω ταγκ για να δεις άμεσα το μήνυμα.

Εκεί λοιπόν που δεν με περιμένατε αποφάσισα να χτυπήσω ξανά. Μετά από το μπούλινγκ που μου κάνατε στο προηγούμενο νήμα θα ανταποδώσω με ένα ηθικό δίλημμα.

Ας κάνουμε την υπόθεση τώρα ότι ένα λαγωνικό της αστυνομίας είχε αντιληφθεί την πρόθεση του δράστη και για να τον σταματήσει έπρεπε να πυροβολήσει αυτός πριν τραβήξει το σκιπετάρι.

Θα είχε σκοτώσει το δράστη και θα είχε σώσει τα 2 θύματα. Ρωτάω, θα ήταν αποδεκτή η δολοφονία από το κρατικό όργανο αλλά η δολοφονία που διαπράτει ο δράστης είναι καταδικαστέα; Παίζει ρόλο το ότι έφαγε 2 άρα είναι θέμα ποσότητας; Παίζει ρόλο το ότι έκανε πρώτος την κίνηση να σκοτώσει; Και αν ήταν ή αυτός ή τα θύματα, δηλαδή ενδεχομένως να είχε υπάρξει απειλή από πλευράς θυμάτων, μήπως αποφάσισε να χτυπήσει πριν τον φάνε;

Αν ένας αστυνομικός είχε πεθάνει στην προσπάθεια του να τον εμποδίσει η ζωή αυτή θα άξιζε περισσότερο από τα θύματα ενδεχομένως επειδή ήταν κάπου μπλεγμένοι και αν ναι γιατί, αφού ο ένστολος γνωρίζει ότι από τη στιγμή που φοράει στολή είναι πιθανός στόχος και ο θάνατος υπάρχει ως πιθανότητα κατά την εργασία και ως υπάλληλος πληρώνεται κάτι παραπάνω όταν υπηρετεί στις "επικίνδυνες" μονάδες.

Έχω πολλά ακόμα να πω αλλά για αρχή θα μείνω εδώ. Περιμένω το ανάλογο βρισίδι τις προσωπικές προσβολές και φυσικά όχι απαντήσεις δομημένες και με επιχειρήματα αλλά κυρίως κατάρες, ειρωνείες και όπως λέτε και εσείς περιμένω να με γλεντήσετε αναλόγως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931

Εκεί λοιπόν που δεν με περιμένατε αποφάσισα να χτυπήσω ξανά. Μετά από το μπούλινγκ που μου κάνατε στο προηγούμενο νήμα θα ανταποδώσω με ένα ηθικό δίλημμα.

Ας κάνουμε την υπόθεση τώρα ότι ένα λαγωνικό της αστυνομίας είχε αντιληφθεί την πρόθεση του δράστη και για να τον σταματήσει έπρεπε να πυροβολήσει αυτός πριν τραβήξει το σκιπετάρι.

Θα είχε σκοτώσει το δράστη και θα είχε σώσει τα 2 θύματα. Ρωτάω, θα ήταν αποδεκτή η δολοφονία από το κρατικό όργανο αλλά η δολοφονία που διαπράτει ο δράστης είναι καταδικαστέα; Παίζει ρόλο το ότι έφαγε 2 άρα είναι θέμα ποσότητας; Παίζει ρόλο το ότι έκανε πρώτος την κίνηση να σκοτώσει; Και αν ήταν ή αυτός ή τα θύματα, δηλαδή ενδεχομένως να είχε υπάρξει απειλή από πλευράς θυμάτων, μήπως αποφάσισε να χτυπήσει πριν τον φάνε;

Αν ένας αστυνομικός είχε πεθάνει στην προσπάθεια του να τον εμποδίσει η ζωή αυτή θα άξιζε περισσότερο από τα θύματα ενδεχομένως επειδή ήταν κάπου μπλεγμένοι και αν ναι γιατί, αφού ο ένστολος γνωρίζει ότι από τη στιγμή που φοράει στολή είναι πιθανός στόχος και ο θάνατος υπάρχει ως πιθανότητα κατά την εργασία και ως υπάλληλος πληρώνεται κάτι παραπάνω όταν υπηρετεί στις "επικίνδυνες" μονάδες.

Έχω πολλά ακόμα να πω αλλά για αρχή θα μείνω εδώ. Περιμένω το ανάλογο βρισίδι τις προσωπικές προσβολές και φυσικά όχι απαντήσεις δομημένες και με επιχειρήματα αλλά κυρίως κατάρες, ειρωνείες και όπως λέτε και εσείς περιμένω να με γλεντήσετε αναλόγως.
Καλώς τονε κι ας άργησε!

OP
OP
Set_air

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

μπούλινγκ λέει :tooth: :kneel:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Πες με 2 λόγια τι είχε γίνει τότε αν δεν βαριέσαι.. Είναι ενδιαφέρον
η αθήνα λειτουργεί σε mode απόλυτης τάξης - ασφάλειας -πολιτισμού με μηδενική ανεκτικότητα στην παραβατικότητα στην οποίαν αίρονται τα "δικαιώματα", δηλαδή σας έφαγε μαύρο σκοτάδι ,θεωρείστε ..(Βιντέλα:rockon:)αγνοούμενοι όσοι παρεκκλίνετε στο ελάχιστο

αυτή ήταν Η κυβερνητική ΕΝΤΟΛΗ που μεταφέρθηκε από τα κρατικά αρμόδια όργανα στα κυκλώματα του εγκλήματος
Τα ζαπρέ αν και ακίνδυνα και μόνον επειδή χαλάγανε την εικόνα μεταφέρθηκαν εκτός Αττικής
Οι επαγγελματίες κακοποιοί όπως και οι "συνήγοροι" τους προσαρμόστηκαν :sopase:υπάκουα στην ΕΝΤΟΛΗ:D:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μην μου το χαλάς και περίμενα κάτι καλύτερο. Κάτι έστω για το κωλοτρυπίδι που μου γάμησε το σκιπταρ ή έστω κάτι για τη γυναίκα μου ρε αδερφέ να φάω λίγο βρίσιμο για να χαρώ.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Το διλλημα του τρενου το ξερεις?

Δε μας νοιαζει ποσοι θα πεθανουν αρκει να μην γινει απο το δικο μας χερι.

Κατ' επεκταση: Δε μας νοιαζει ποσοι θα πεθανουν γιατι "ετυχε" και ηταν η κακια στιγμη. Απο το χερι αστυνομικου δε θελουμε γιατι ειναι μπατσοκρατια.

OP
OP
Set_air

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Μην μου το χαλάς και περίμενα κάτι καλύτερο. Κάτι έστω για το κωλοτρυπίδι που μου γάμησε το σκιπταρ ή έστω κάτι για τη γυναίκα μου ρε αδερφέ να φάω λίγο βρίσιμο για να χαρώ.
τύπε αυτά δεν γράφονται με παραγγελία :upsidedown:
ανάλογα την αηδία που θα γράψεις ,δίδεται η ανάλογη απάντηση
και μην προσπαθήσεις να γράψεις κάτι επίτηδες,θα το καταλάβουμε

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Το διλλημα του τρενου το ξερεις?

Δε μας νοιαζει ποσοι θα πεθανουν αρκει να μην γινει απο το δικο μας χερι.

Κατ' επεκταση: Δε μας νοιαζει ποσοι θα πεθανουν γιατι "ετυχε" και ηταν η κακια στιγμη. Απο το χερι αστυνομικου δε θελουμε γιατι ειναι μπατσοκρατια.
Δυστυχώς ξέρω το πείραμα του Μίλγκραμ. Εκεί παίρνεις μια μυρωδιά από το πόσο κτήνος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος όταν έχει το κάλυμμα της εξουσίας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.162
Πόντοι
5.006

η απαντηση ειναι απλη :
ο μπατσος θα σκοτωνε πρωτα τον εκτελεστη και μετα θα σκοτωνε και τους αλλους 2 αλβανους...
βεβαια ετσι θα εχανες 3 γαμιαδες σου, αλλα τι να κανουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom