Επισκέπτης
Εικόνα έξω απ'τα γραφεία της Ν.Δ. ψες βράδυ..
-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ, ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ-χαραμοφαη-ξυσταρχιδι με τα 3254345 ποστ του κλωνου σου ανα μερα υπερ του καπιταλισμου,το παραπανω σου ποστ.....ΕΣΤΙΨΑ λιγο το μυαλο μου και μου θυμισες τον μαλακα ΧΟΝΤΡΟ απο την ταινια "DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI"....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.....Αν και δεν έχει και πολύ σημασία: στα νιάτα μου - χρόνια πριν - τότε που ήταν της μόδας η ΚΝΕ και που αν δεν υπέβαλες αριστερά διαπιστευτήρια σε κοπανάγανε σε δρόμους και αμφιθέατρα άπαντες (μπάτσοι, κνατ, θολοκουλτουριαρέοι, συγκρουσιακοί αναρχικοί, πασόκοι, δεξιοί κτλ κτλ) δήλωνα - λέει - "αντιεξουσιαστής" (όχι "αναρχικός").
Αυτό που γράφω είναι το προφανές: Αυτές οι μορφές οργάνωσης απαιτούν ένα επίπεδο συνείδησης και προσωπικής αξίας που δεν κατακτιέται με τις καταλήψεις του φραπέ και τους τραμπουκισμούς του κώλου. Όταν οι σημερινοί χουλιγκάνοι και μπαχαλάκηδες το καταλάβουν αυτό, τότε - ίσως - ο "αντιεξουσιαστικός" χώρος αποκτήσει κάποια ουσιώδη δυναμική.
Για να δεις το μπάχαλο της χωρίς παιδεία δήθεν "αυτοοργάνωσης" ρίξε απλά μια ματιά στα όσα έγιναν στις "λαικές συνελεύσεις" της "κάτω πλατείας" στο Σύνταγμα των "αγανακτισμένων" (αν ήσουν εκεί - εγώ ήμουν - ξέρεις τι εννοώ ...).
-νατσε ποτε ειναι η ολονυκτια για τα σκαλια του παλιου σπιτιου του οικονομεα?να προλαβω να ραψω κουστουμι !
Εικόνα έξω απ'τα γραφεία της Ν.Δ. ψες βράδυ..
-νατσε ποτε ειναι η ολονυκτια για τα σκαλια του παλιου σπιτιου του οικονομεα?να προλαβω να ραψω κουστουμι !
Ελπιζω τουλαχιστον να σε τουλουμιασανε απαντες,αναρχικοι,αριστεροι,ακομη και τα ΚΝΑΤ...Αν και δεν έχει και πολύ σημασία: στα νιάτα μου - χρόνια πριν - τότε που ήταν της μόδας η ΚΝΕ και που αν δεν υπέβαλες αριστερά διαπιστευτήρια σε κοπανάγανε σε δρόμους και αμφιθέατρα άπαντες (μπάτσοι, κνατ, θολοκουλτουριαρέοι, συγκρουσιακοί αναρχικοί, πασόκοι, δεξιοί κτλ κτλ) δήλωνα - λέει - "αντιεξουσιαστής" (όχι "αναρχικός").
Ελπιζω τουλαχιστον να σε τουλουμιασανε απαντες,αναρχικοι,αριστεροι,ακομη και τα ΚΝΑΤ...
Τι μαλακια σεναριο ρε συ...Ποιο νορμαλ αναρχοκομμουνι δεν θα εσφαζε στο γονα το μαλακα οταν μαθαινε οτι ηταν πρωην κλπ?-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ, ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ-χαραμοφαη-ξυσταρχιδι με τα 3254345 ποστ του κλωνου σου ανα μερα υπερ του καπιταλισμου,το παραπανω σου ποστ.....ΕΣΤΙΨΑ λιγο το μυαλο μου και μου θυμισες τον μαλακα ΧΟΝΤΡΟ απο την ταινια "DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI"....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.....
Καμία σχέση με employability
Αυτο με την πλατεια με επεισε οτι ο τυπος ποσταρει απο καπου μακρυα,Αργεντινη,νησια Γκαλαπαγκος η κατι τετοιο...Ο άνθρωπας προσπαθεί να σε συμβουλεύσει, να σου διδάξει δυό πραγματάκια κι εσύ τον αποπαίρνεις.
Μια ζωή μπαχαλάκιας του πεζοδρομίου θα παραμείνεις.
Τενεκέ..
Όπως τα λες είναι!!!Οχι σφαιρες απο Καλασνικοφ ....... πυρηνικη βομβα θελουν τα τομαρια του κερατα να εξαλειφθουν δια παντος !!!!!!!
που ναι αυτος να παιξω την γατα με το πονδικι
Αυτο με την πλατεια με επεισε οτι ο τυπος ποσταρει απο καπου μακρυα,Αργεντινη,νησια Γκαλαπαγκος η κατι τετοιο...
-μικρα παιδια ρε συ,βαλανε μυαλο ομως οταν ειδανε οτι ο κλαψας,ο πρωην -οσο κλαμα και να ριξε-τους ρουφιανεψε για μια παστα!Ο επομενος θα καλοπερνουσε....Τι μαλακια σεναριο ρε συ...Ποιο νορμαλ αναρχοκομμουνι δεν θα εσφαζε στο γονα το μαλακα οταν μαθαινε οτι ηταν πρωην κλπ?
Υ.Γ. Καρακαταγκαυλώνω όταν οι μυρωδιάδες προσπαθούν να με μυήσουν στα μυστικά του αναρχισμού προτείνοντάς μου ακόμα και βιβλία
Ενώ ας πούμε οι μυρωδιάδες του Economics & Finance που λένε ότι υπάρχουν άλλες λύσεις από το να μας τα δώσει η Ευρώπη να τα δώσουμε στους δανειστές και να της τα δίνουμε λίγα-λίγα και τελικά δεν μας λένε ποιές είναι αυτές;;;
Ενώ ας πούμε οι μυρωδιάδες του Economics & Finance που λένε ότι υπάρχουν άλλες λύσεις από το να μας τα δώσει η Ευρώπη να τα δώσουμε στους δανειστές και να της τα δίνουμε λίγα-λίγα και τελικά δεν μας λένε ποιές είναι αυτές;;;
Ή απ'τα γραφεία της adidas.
Nα μη ρίξω κι εγώ το κατιτίς μου για το Die Fetten Jahre Sind Vorbei??
Υ.Γ. Καρακαταγκαυλώνω όταν οι μυρωδιάδες προσπαθούν να με μυήσουν στα μυστικά του αναρχισμού προτείνοντάς μου ακόμα και βιβλία