Νέα

Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
candles.jpg

Εικόνα έξω απ'τα γραφεία της Ν.Δ. ψες βράδυ..

Επισκέπτης
R.I.P.
gazosan-to-grafeio-tou-samara-me-kalasnikof---sfaira-sto-grafeio-samara-1-315x236.jpg

Τα γραφεία της Ν.Δ. πριν η σφαίρα του ΑΚ κόψει το νήμα της ζωής τους..

Επισκέπτης
Μερικές απ'τις μεγάλες στιγμές που έζησαν τα γραφεία της Ν.Δ.

baksamaras600_210512.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/samaras-pleuris-anatolakis-eurokinissi-660.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/02/ANT.SAMARAS-BORIDHS-GEORGIADHS.jpg[/img[/URL]]

πριν χαθούν τόσο πρόωρα από χέρι φονικό..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Αν και δεν έχει και πολύ σημασία: στα νιάτα μου - χρόνια πριν - τότε που ήταν της μόδας η ΚΝΕ και που αν δεν υπέβαλες αριστερά διαπιστευτήρια σε κοπανάγανε σε δρόμους και αμφιθέατρα άπαντες (μπάτσοι, κνατ, θολοκουλτουριαρέοι, συγκρουσιακοί αναρχικοί, πασόκοι, δεξιοί κτλ κτλ) δήλωνα - λέει - "αντιεξουσιαστής" (όχι "αναρχικός").

Αυτό που γράφω είναι το προφανές: Αυτές οι μορφές οργάνωσης απαιτούν ένα επίπεδο συνείδησης και προσωπικής αξίας που δεν κατακτιέται με τις καταλήψεις του φραπέ και τους τραμπουκισμούς του κώλου. Όταν οι σημερινοί χουλιγκάνοι και μπαχαλάκηδες το καταλάβουν αυτό, τότε - ίσως - ο "αντιεξουσιαστικός" χώρος αποκτήσει κάποια ουσιώδη δυναμική.

Για να δεις το μπάχαλο της χωρίς παιδεία δήθεν "αυτοοργάνωσης" ρίξε απλά μια ματιά στα όσα έγιναν στις "λαικές συνελεύσεις" της "κάτω πλατείας" στο Σύνταγμα των "αγανακτισμένων" (αν ήσουν εκεί - εγώ ήμουν - ξέρεις τι εννοώ ...).
-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ, ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ-χαραμοφαη-ξυσταρχιδι με τα 3254345 ποστ του κλωνου σου ανα μερα υπερ του καπιταλισμου,το παραπανω σου ποστ.....ΕΣΤΙΨΑ λιγο το μυαλο μου και μου θυμισες τον μαλακα ΧΟΝΤΡΟ απο την ταινια "DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI"....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι σφαιρες απο Καλασνικοφ ....... πυρηνικη βομβα θελουν τα τομαρια του κερατα να εξαλειφθουν δια παντος !!!!!!!

Συνημμένα

• 394862_551591731518871_1644733023_n.jpg
    394862_551591731518871_1644733023_n.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Αν και δεν έχει και πολύ σημασία: στα νιάτα μου - χρόνια πριν - τότε που ήταν της μόδας η ΚΝΕ και που αν δεν υπέβαλες αριστερά διαπιστευτήρια σε κοπανάγανε σε δρόμους και αμφιθέατρα άπαντες (μπάτσοι, κνατ, θολοκουλτουριαρέοι, συγκρουσιακοί αναρχικοί, πασόκοι, δεξιοί κτλ κτλ) δήλωνα - λέει - "αντιεξουσιαστής" (όχι "αναρχικός").
Ελπιζω τουλαχιστον να σε τουλουμιασανε απαντες,αναρχικοι,αριστεροι,ακομη και τα ΚΝΑΤ...

Επισκέπτης
Ελπιζω τουλαχιστον να σε τουλουμιασανε απαντες,αναρχικοι,αριστεροι,ακομη και τα ΚΝΑΤ...

Ο άνθρωπας προσπαθεί να σε συμβουλεύσει, να σου διδάξει δυό πραγματάκια κι εσύ τον αποπαίρνεις.
Μια ζωή μπαχαλάκιας του πεζοδρομίου θα παραμείνεις.
Τενεκέ..

Επισκέπτης
-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ, ΡΕ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΤΑΛΙ-χαραμοφαη-ξυσταρχιδι με τα 3254345 ποστ του κλωνου σου ανα μερα υπερ του καπιταλισμου,το παραπανω σου ποστ.....ΕΣΤΙΨΑ λιγο το μυαλο μου και μου θυμισες τον μαλακα ΧΟΝΤΡΟ απο την ταινια "DIE FETTEN JAHRE SIND VORBEI"....ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.....
Τι μαλακια σεναριο ρε συ...Ποιο νορμαλ αναρχοκομμουνι δεν θα εσφαζε στο γονα το μαλακα οταν μαθαινε οτι ηταν πρωην κλπ?

Επισκέπτης
Ο άνθρωπας προσπαθεί να σε συμβουλεύσει, να σου διδάξει δυό πραγματάκια κι εσύ τον αποπαίρνεις.
Μια ζωή μπαχαλάκιας του πεζοδρομίου θα παραμείνεις.
Τενεκέ..
Αυτο με την πλατεια με επεισε οτι ο τυπος ποσταρει απο καπου μακρυα,Αργεντινη,νησια Γκαλαπαγκος η κατι τετοιο...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Οχι σφαιρες απο Καλασνικοφ ....... πυρηνικη βομβα θελουν τα τομαρια του κερατα να εξαλειφθουν δια παντος !!!!!!!
Όπως τα λες είναι!!!
.......Απαλλάσονται από την έκτακτη είσφορα που θα επιβληθεί,σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο,τα σκάφη αναψυχής ιδιωτικής χρήσης!!!Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε χθές,στο ίδιο νομοσχέδιο,με την οποία αποσύρεται επίσης το άρθρο,που προβλέπει τους πρόσθετους φόρους για εικονικά τιμολόγια!!!Με την νέα τροπολογία προβλέπεται η απόσυρση της εισφοράς για τα σκάφη αναψυχής,ύστερα από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας,σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών........!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν κρατιέται!!!!!!
Σοβαρά τώρα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:

Πηγή,newsit.gr

Επισκέπτης
Αυτο με την πλατεια με επεισε οτι ο τυπος ποσταρει απο καπου μακρυα,Αργεντινη,νησια Γκαλαπαγκος η κατι τετοιο...

Ή απ'τα γραφεία της adidas.

Nα μη ρίξω κι εγώ το κατιτίς μου για το Die Fetten Jahre Sind Vorbei??   :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Καρακαταγκαυλώνω όταν οι μυρωδιάδες προσπαθούν να με μυήσουν στα μυστικά του αναρχισμού προτείνοντάς μου ακόμα και βιβλία  :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Τι μαλακια σεναριο ρε συ...Ποιο νορμαλ αναρχοκομμουνι δεν θα εσφαζε στο γονα το μαλακα οταν μαθαινε οτι ηταν πρωην κλπ?
-μικρα παιδια ρε συ,βαλανε μυαλο ομως οταν ειδανε οτι ο κλαψας,ο πρωην -οσο κλαμα και να ριξε-τους ρουφιανεψε για μια παστα!Ο επομενος θα καλοπερνουσε....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υ.Γ. Καρακαταγκαυλώνω όταν οι μυρωδιάδες προσπαθούν να με μυήσουν στα μυστικά του αναρχισμού προτείνοντάς μου ακόμα και βιβλία  :rockon: :rockon:

Ενώ ας πούμε οι μυρωδιάδες του Economics & Finance που λένε ότι υπάρχουν άλλες λύσεις από το να μας τα δώσει η Ευρώπη να τα δώσουμε στους δανειστές και να της τα δίνουμε λίγα-λίγα και τελικά δεν μας λένε ποιές είναι αυτές;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενώ ας πούμε οι μυρωδιάδες του Economics & Finance που λένε ότι υπάρχουν άλλες λύσεις από το να μας τα δώσει η Ευρώπη να τα δώσουμε στους δανειστές και να της τα δίνουμε λίγα-λίγα και τελικά δεν μας λένε ποιές είναι αυτές;;;

έλα ρε τώρα... σιγά μην πληρώσουμε τους δανειστές μας... τι πράματα είναι αυτά??? τους χρωστάμε τίποτε?? υποχρεωμένοι να μας τα δίνουν ήταν ...

είμεθα μάγκες κύριε...

και όχι μόνο δεν θα τους δώσουμε πίσω τα δανεικά... θα μας δώσουν και άλλα για να καλύπτουμε όσα μας λείπουν...

είμεθα ωραίοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααα ναι και άμα θέλουμε και παραπάνω θα τα πάρουμε από τους άλλους.. ξέρεις αυτούς που έχουν καταθέσεις καταπώς λεει ο Στρατούλης...

Επισκέπτης

Τι σκίζεσαι παλικαρά μου?
Ο σοφός μας λαός διάλεξε τη λύση των εκονόμικς εντ φάινανς έξπερτς λοιπόν κι έτσι όλα καλά..

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ή απ'τα γραφεία της adidas.

Nα μη ρίξω κι εγώ το κατιτίς μου για το Die Fetten Jahre Sind Vorbei??   :2funny: :2funny:

Δεν ήταν ένα απλό βιβλίο - ήταν ΤΟ εργαλείο μεθοδολογικής κατηγοριοποίησης και διαχωρισμού των αναρχικών για το Γερμανικό και (εν συνεχεία Ρώσικο) σύστημα δικαιοσύνης επί χρόνια ... Αλλά, βέβαια, όταν κάποιος έχει πάρει διαζύγιο με την λογική και τους στοιχειώδεις κανόνες διαλόγου είναι κατ ελάχιστο παράδοξο το να περιμένει κανείς να μην έχει πάρει διαζύγιο ΚΑΙ με την μελέτη αυτού που υποτίθεται ότι πιστεύει ...

Α ρε κατακαημένε πρίγκηπα Κροπότκιν να ξερες ποια λελούδια θα καπηλεύονταν τους κόπους και τα γραφτά σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom