Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Bαζεις 17 νοεμβρη μεσα τυπε?Το 1999 είχαμε ~300 ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Το 2019 ~70.
Bαζεις 17 νοεμβρη μεσα τυπε?Το 1999 είχαμε ~300 ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Το 2019 ~70.
Μια χαρά τα γράφεις απλά δεν είναι η ώρα.επειδη βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες για τον πυγμαχο και τον αθλητη και παπαρια καλαβρεζικα. ας σκεφτει καποιος ποσα ανθρωπακια του μεροκαμματου θα ειχε απειλησει για προστασια ποσους ανθρωπους θα ειχε ξυλοφορτοσει χωρις να εχει ακουστει τιποτα, ισως και να εφαγε και ανθρωπο και δεν μαθευτικε ποτε. και για να τελιωνουμε με την αγιοποιηση του πυγμαχου με απλα λογια πηρε αυτο που του αξιζε. το πληρωμα του χρονου για ολα αυτα τα αποβρασματα ερχετε συντομα. τωρα κατι κολλητιλικια με διασημους του κωλου και κατεβατα μνημοσυνου μεσω φβ που γινοντε ειναι μετανοιες στον επομενο νταβατζη που θα τους εχει απο κοντα και θα τους τα περνει μεχρι να ελθει το πληρωμα του χρονου και γιαυτον.
Όχι φίλε μου .Είσαι φλώρος οταν κάθεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο και λές " σκατά στο τάφο του κλπ." για κάποιον που δεν ξέρεις πρώτα απ΄όλα γιατι τον φάγανε και δεν σου έχει κάνει εσένα κάτι προσωπικά. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.1) Επιχειρηματα του στυλ "μπροστα δεν θα τολμουσες να τα πεις" ειναι τουλαχιστον παιδικα
Προφανως δεν θα τολμουσα γιατι ο τραμπουκος θα μου εσπαγε οτι κοκκαλο εχω. Τι με αυτο; Απο ποτε εγινε το νταηλικι μαγκια; Εσυ θα τολμουσες να πεις τιποτα για τους τζιχαντιστες που αποκεφαλιζουν πχ; Οχι. Αρα εισαι φλωρος και οφειλεις να τους σεβεσαι/χεζεσαι
Εδω καλα καλα αμφιβαλλω εαν θα εβριζες ενα αθλητη που δεν γουσταρεις η τον Κουλη. Με το σεις και με το σας θα ησουν. Οποτε πριν ξεκινησουμε τα κυρηγματα, ας κοιταξουμε την καμπουρα μας
2) Προφανως εσυ κι ο αλλος που μου ειπε οτι ειναι βαριες οι εκφρασεις μου, εχετε μια αλανθαστη ζυγαρια για τις "αμαρτιες" και θεωρειτε οτι ο θανατος δινει συγχωροχαρτι
Ενας παιδοφιλος αξιζει σκατα στον ταφο αλλα οχι ενας μπραβος. Λυπαμαι που η δικια μου ζυγαρια θεωρει και τους μαφιοζους μεσα στην μουργα.....ΝΟΤ
εγω πλακα σου κανω, αλλος ειναι που δεν κανειΠοτε ειχες τετοια εγκληματικοτητα?Πλακα μας κανεις?Το πραγμα εχει ξεφυγει...
To "σκατά στον τάφο του" είναι υπερβολή,όσο και το άλλο άκρο που λέει "ο νεκρός δεδικαίωται".Όχι φίλε μου .Είσαι φλώρος οταν κάθεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο και λές " σκατά στο τάφο του κλπ." για κάποιον που δεν ξέρεις πρώτα απ΄όλα γιατι τον φάγανε και δεν σου έχει κάνει εσένα κάτι προσωπικά. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.
Όσο για τους Τζιχαντιστές, που επικαλείσαι, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνανε, τα είδαμε σε βίντεο και μας σηκώθηκε η τρίχα.
Εσύ τι ξέρεις συγκεκριμένα για τον Μπερδέση και μιλάς με αυτόν τον τρόπο;
Ήρθε στο μαγαζί σου να σου πάρει προστασία;
Σε απείλησε;
Σου γάμησε τη γκόμενα;
Αν είσαι ο αδερφός ή ο πατέρας του πυγμάχου που σκότωσε πριν χρόνια στον αγώνα μπορώ να σε καταλάβω.
Εκεί μπορώ να δικαιολογήσω το μένος σου.
Διαφορετικά δεν έχει λογική να βγάζεις τέτοιο μίσος με υποθέσεις .
Κανείς δεν μίλησε για αγιοποίηση,κάθε άλλο, Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα.
κατσε αυτο ισχυει πραγματικα? χαχαχαχαχαχαχαχα αυτες ειναι μπιγκ μπιζνεςκαι χαρακτηριστικό του ήταν ότι σάπιζε κόσμο με το μπαστούνι
του baseball,πλέον πουλάει μπαστούνια του baseball με το αυτόγραφό του.
Οπως παμε δε θα μεινει κανενας καλος σ αυτη τη χωρα.Καλό είναι να λείπουν αυτές οι εκφράσεις.
Δεν θα μπω στον κόπο να σκεφτώ αν είναι σωστή ή λάθος μια τέτοια έκφραση.
Βλέπεις όμως πως έχουν πάρει φόρα οι καλοί οι άνθρωποι και μοιράζουν σφαίρες μεταξύ τους.
Αυτό έχει σημασία,να παραμείνει το θανατικό μεταξύ τους και ας μην μείνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ καλός άνθρωπος.
Κάτι Σκατιάνες και τα τοιαύτα......στην πλησιέστερη αποχέτευση.
Οχι απωλεια. Αλλα οπως ειπες κι εσυ τα σκατα στον ταφο του ειναι υπερβολη.To "σκατά στον τάφο του" είναι υπερβολή,όσο και το άλλο άκρο που λέει "ο νεκρός δεδικαίωται".
Αυτά τώρα περί δικαστηρίων που συνεχώς τον αθώοναν,
ας μην το σχολιάσω,στην Ελλάδα ζούμε...
Τον Κεχαγιόγλου είχε δικηγόρο.
Εγώ θέλω να ξέρω οι ανθυποσελέμπριτις που τον αποχαιρετούσαν στα stories τους,
αν τους είχε βάλει κανένα όπλο στο στόμα,όπως στον άλλο που έπαθε ξαφνικά αμνησία,
τι θα λέγανε;
Kαι δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον,για να βγάλεις πέντε συμπεράσματα.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι ποινικοί που αλληλοφαγώθηκαν τον τελευταίο καιρό,
είναι απώλεια για την κοινωνία;
Τι έχουν προσφέρει ακριβώς που θα το απωλέσουμε;
Κάνεις λάθος τυπε. Ήταν καλό παιδί με γαλλικά και πιάνο. Οι σφαίρες πήγαιναν για λαγούς στη βάρη και τον πήραν ξοφαλτσα..Ειμαι απο Πατρα και μενω στην ιδια γειτονια με τον Τασο προσωπικα δεν τον ηξερα αλλα τον ηξεραν φιλοι μου...τον εβλεπα συνεχεια στη γειτονια και στα κλαμπ της Πατρας πορτα...ειχα ακουσει οτι με το παραμικρο στα κλαμπ βαραγε παιδια για το τιποτα και ειχε ενα στυλ σας γαμαω ολους...κριμα που εφυγε ετσι αλλα αυτα παθαινεις οταν της εχεις δει Μαικ Ταισον και Conor McGregor μαζι
Been there had that ??Ξερεις τι παιδικα τραυματα δημιουργουνται οταν σου λειπει ενα αυτοκολλητο να ολοκληρωσεις τη συλλογη και δεν ανταλλασσει κανεις;
Μην ξεχάσεις και το παλιό κινέζικο ρητό που λέει << όποιος κοιμάται με καλάσνικοφ πεθαίνει απο καλάσνικοφ>>Κάνεις λάθος τυπε. Ήταν καλό παιδί με γαλλικά και πιάνο. Οι σφαίρες πήγαιναν για λαγούς στη βάρη και τον πήραν ξοφαλτσα..
Αρχαιο ρητο?ΕΙχαν οι κουφαλες απο τοτε τετοιαΜην ξεχάσεις και το παλιό κινέζικο ρητό που λέει << όποιος κοιμάται με καλάσνικοφ πεθαίνει απο καλάσνικοφ>>
Οι κινέζοι είχαν τα πάντα απο πάντα κύριεΑρχαιο ρητο?ΕΙχαν οι κουφαλες απο τοτε τετοια
Τύπε τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Και άλλοι έχουν ασχοληθεί με "ευγενή" αθλήματα αλλά γνωρίζουν ότι υπάρχει η κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τα πιθήκια από τους ανθρώπους. Αυτή τη γραμμή πρέπει να τη σέβεσαι όσο είσαι αθλητής και ποτέ μα ποτέ δε χρησιμοποιείς τη δύναμη σου για να βλάψεις κάποιον αν δεν απειλείσαι καταφανώς. Προσωπικά είμαι κατά της ενασχόλησης με τέτοια αθλήματα μιας και προάγουν έστω και έμμεσα τη βία σε επιρρεπείς τύπους όπως αυτός (και η ράτσα μας έχει πολλούς). Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να εκτονωθεί κανείς, ή να διαχειριστεί το άγχος, την ένταση ή τον θυμό του. Ο τύπος είναι ένα σκουπίδι και σίγουρα είχε κάνει κακό σε ανυποψίαστα άτομα. Τυχαίνει και ξέρω περιπτώσεις παιδιών με μόνιμες βλάβες από μπράβους. Αν τα έβλεπες κι εσύ, μάλλον θα άλλαζες γνώμη. Φιλικά.Όχι φίλε μου .Είσαι φλώρος οταν κάθεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο και λές " σκατά στο τάφο του κλπ." για κάποιον που δεν ξέρεις πρώτα απ΄όλα γιατι τον φάγανε και δεν σου έχει κάνει εσένα κάτι προσωπικά. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.
Όσο για τους Τζιχαντιστές, που επικαλείσαι, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνανε, τα είδαμε σε βίντεο και μας σηκώθηκε η τρίχα.
Εσύ τι ξέρεις συγκεκριμένα για τον Μπερδέση και μιλάς με αυτόν τον τρόπο;
Ήρθε στο μαγαζί σου να σου πάρει προστασία;
Σε απείλησε;
Σου γάμησε τη γκόμενα;
Αν είσαι ο αδερφός ή ο πατέρας του πυγμάχου που σκότωσε πριν χρόνια στον αγώνα μπορώ να σε καταλάβω.
Εκεί μπορώ να δικαιολογήσω το μένος σου.
Διαφορετικά δεν έχει λογική να βγάζεις τέτοιο μίσος με υποθέσεις .
Κανείς δεν μίλησε για αγιοποίηση,κάθε άλλο, Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα.
Εχω δει αδελφε. Αλλα δεν καταλαβαινω, θεωρεις ασυναρτησια το να λεμε οτι ειναι υπερβολη το μπαινουμε εδω μεσα να λεμε σκατα στο ταφο του νεκρου?Τύπε τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Και άλλοι έχουν ασχοληθεί με "ευγενή" αθλήματα αλλά γνωρίζουν ότι υπάρχει η κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τα πιθήκια από τους ανθρώπους. Αυτή τη γραμμή πρέπει να τη σέβεσαι όσο είσαι αθλητής και ποτέ μα ποτέ δε χρησιμοποιείς τη δύναμη σου για να βλάψεις κάποιον αν δεν απειλείσαι καταφανώς. Προσωπικά είμαι κατά της ενασχόλησης με τέτοια αθλήματα μιας και προάγουν έστω και έμμεσα τη βία σε επιρρεπείς τύπους όπως αυτός (και η ράτσα μας έχει πολλούς). Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι να εκτονωθεί κανείς, ή να διαχειριστεί το άγχος, την ένταση ή τον θυμό του. Ο τύπος είναι ένα σκουπίδι και σίγουρα είχε κάνει κακό σε ανυποψίαστα άτομα. Τυχαίνει και ξέρω περιπτώσεις παιδιών με μόνιμες βλάβες από μπράβους. Αν τα έβλεπες κι εσύ, μάλλον θα άλλαζες γνώμη. Φιλικά.
Προφανώς και αυτός ίσως έχει δει/βιώσει αντίστοιχα περιστατικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Πιο πολύ δικαιολογημένος είναι πάντως από έναν σταρχιδιστή που δε θα κοιτάξει να αποτρέψει κάτι αντίστοιχο αν μπορεί. Μακάρι να βάλει ο καθείς το λιθαράκι του ώστε να απαλλαγούμε από καμμένα χαρτιά.Εχω δει αδελφε. Αλλα δεν καταλαβαινω, θεωρεις ασυναρτησια το να λεμε οτι ειναι υπερβολη το μπαινουμε εδω μεσα να λεμε σκατα στο ταφο του νεκρου?