kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.898
- Πόντοι
- 6.256
η νδ τα βαζει κατω απ το χαλι, αν φαινονται θα ασχοληθει λιγο
Εμένα τρέμει η ψυχούλα μου με το τι μας ξημερώνει στα εθνικά. Αν δεν παραμεριστούν όλοι αυτοί οι σημιτοαναθρεμμένοι από το σύστημα εξουσίας του Μαξίμου, μας βλέπω να μπαίνουμε σε μεγάλο δίλημμα στις ερχόμενες εκλογές.σαν Ν.Δ.αλλα ΟΧΙ κομματοσκυλο εχω να πω οτι η κυβερνηση το παιζει τρελιτσα,σφυριζει κλεφτικα και δεν τολμα να αλλαξει εστω τις ποινες...γαμω τις εσωτερικες υποθεσεις επισης,τον Χρυσοχοιδη που ξαφνικα θυμηθηκε τα ονοματα να τα στειλει ΤΩΡΑ στους Δικαστες...μετατοπιστηκε ολοκληρη παραταξη συλληβδην κεντρο και δεν κρατηθηκε κατι απο τα ΔΕΞΙΑ....
εχει κανει την επιλογη του ο Κυριακος φιλε.....ΔΕΝ αρεσει σε πολλους απο εμας ΑΛΛΑ απο την αλλη ειναι τυχερος που δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση..Εμένα τρέμει η ψυχούλα μου με το τι μας ξημερώνει στα εθνικά. Αν δεν παραμεριστούν όλοι αυτοί οι σημιτοαναθρεμμένοι από το σύστημα εξουσίας του Μαξίμου, μας βλέπω να μπαίνουμε σε μεγάλο δίλημμα στις ερχόμενες εκλογές.
Πολύ τυχερός, γιατί τόσοι κλόουν μαζεμένοι στα δεξιά είναι ευτύχημα για κάθε "νεοδημοκράτη" Πρωθυπουργό. Εγώ ελπίζω στις ποιοτικές διαφοροποιήσεις των δημοσκοπήσεων που κάνει. Ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου, γιαυτό και η διατήρηση της διαφοράς, αλλά ο κόσμος δυσανασχετεί με ασφάλεια, ανεργία, υπέρογκες υποχρεώσεις προς το κράτος και άλλα θέματα της καθημερινότητας.εχει κανει την επιλογη του ο Κυριακος φιλε.....ΔΕΝ αρεσει σε πολλους απο εμας ΑΛΛΑ απο την αλλη ειναι τυχερος που δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση..
Καλά μην φανταστείς ότι θα αφανιστούν κιόλας. Ένας φεύγει και 10 παίρνουν την θέση του. Γιαυτό τους "τρώνε" συνήθως...Οχι λοιπον, δεν θα στεναχωρηθω για ενα κτηνος. Στο χωμα κι αυτος και οι ομοιοι του. Η μερα που θα αφανιστουν απο προσωπου γης, θα ειναι μια καλυτερη μερα απο την προηγουμενη
οσο ο Συριζα ειναι αυτο το συνοθυλευμα,με νωπες μνημες διακυβερνησης,κιναλ για τον πουτσο και κατι Τραγκες και Βελοπουλοι ισχυουν οσα λες...αυτο ομως απεχει παρασαγγας απο την ικανοποιηση μας για το κυβερνητικο εργο στην ασφαλεια και στην διαχειριση της καθημερινοτητας...ακομα και με αυτα τα χαλια ειναι καλυτερη ομως απο τα κοπροσκυλα του συριζα...Πολύ τυχερός, γιατί τόσοι κλόουν μαζεμένοι στα δεξιά είναι ευτύχημα για κάθε "νεοδημοκράτη" Πρωθυπουργό. Εγώ ελπίζω στις ποιοτικές διαφοροποιήσεις των δημοσκοπήσεων που κάνει. Ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου, γιαυτό και η διατήρηση της διαφοράς, αλλά ο κόσμος δυσανασχετεί με ασφάλεια, ανεργία, υπέρογκες υποχρεώσεις προς το κράτος και άλλα θέματα της καθημερινότητας.
Σε όλον τον κόσμο οι αστυνομίες ανέχονται το ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών, γιατί σημαίνει λιγότερη δουλειά για τις ίδιες. Οπότε δέχομαι ότι το κάνει και η δική μας. Είναι στην επαγγελματική λογική της. Οκ μέχρι εδώ. Αλλά το ξεκαθάρισμα μέρα μεσημέρι, σε πολυσύχναστες περιοχές ή κοντά σε σχολεία, δείχνει πως κάτι πάει λάθος.
Πολύ λάθος.
Εννοείται και ευτυχώς......οσο ο Συριζα ειναι αυτο το συνοθυλευμα,με νωπες μνημες διακυβερνησης,κιναλ για τον πουτσο και κατι Τραγκες και Βελοπουλοι ισχυουν οσα λες...αυτο ομως απεχει παρασαγγας απο την ικανοποιηση μας για το κυβερνητικο εργο στην ασφαλεια και στην διαχειριση της καθημερινοτητας...ακομα και με αυτα τα χαλια ειναι καλυτερη ομως απο τα κοπροσκυλα του συριζα...
Καλά πολλές φορές δεν υπάρχουν στοιχεία.εμπιστευομαστε την ελληνικη δικαιοσυνη
Ναι, και τι με αυτό??σαν Ν.Δ.αλλα ΟΧΙ κομματοσκυλο εχω να πω οτι η κυβερνηση το παιζει τρελιτσα,σφυριζει κλεφτικα και δεν τολμα να αλλαξει εστω τις ποινες...γαμω τις εσωτερικες υποθεσεις επισης,τον Χρυσοχοιδη που ξαφνικα θυμηθηκε τα ονοματα να τα στειλει ΤΩΡΑ στους Δικαστες...μετατοπιστηκε ολοκληρη παραταξη συλληβδην κεντρο και δεν κρατηθηκε κατι απο τα ΔΕΞΙΑ....
Καλο παιδι μαλλον δεν ηταν αλλα η ερωτηση σου ασχετη. Μονο κακοι σκοτωνονται;Το εντυπωσιακο ολες αυτες τις ημερες ειναι οτι στα καναλια τού εχουν φτιαξει φωτοστεφανο, τι καλο παιδι, αγωνιστης της ζωης, μαχητης κλπ κλπ.
Ενα καλο παιδι δηλαδη.
Συγνωμη ρε τύποι, τότε γιατι τον σκοτωσανε?
Μηπως ειναι ασχετη η δικη σου ερώτηση?Καλο παιδι μαλλον δεν ηταν αλλα η ερωτηση σου ασχετη. Μονο κακοι σκοτωνονται;
Απο εποχη τζιμη μανιατη μεσα 80Για οσους σοκαρονται για τα ξεκαθαρισματα λογαριασμων, θα πω οτι εχουν κοντη μνημη.
Κάντε ενα γκουγκλαρισμα και θα δειτε δεκαδες τετοια περιστατικα την τελευταια 30ετια.
Ούτε καν σε εξαρση δεν ειναι τωρα.
Εξαρση υπηρχε το 1996-2001.
Τον μπασκετμπολιστα του Ολυμπιακου?Απο εποχη τζιμη μανιατη μεσα 80
Οχι ρε τον μπραβοΤον μπασκετμπολιστα του Ολυμπιακου?
Εσυ δηλαδη πινεις τον καφε σου αγχωμενος τύπε?Δεν χρειάζεται ανησυχία, όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Άρης αυτοί ξέρουν από σημάδι...πιείτε τον καφέ σας άφοβα
Ειπες αν ηταν καλος γιατι τον σκοτωσαν. Ισχυει και για τον Καραιβαζ αυτο; Θες να πεις οτι δεν σκοτωνουν αθωους που μπηκαν στο ματι η δεν δεχτηκαν τους εκβιασμους τους;Μηπως ειναι ασχετη η δικη σου ερώτηση?
Εχουμε καποια ενδειξη οτι ο συγκεκριμενος ηταν ενας αθωος που δεν δεχθηκε εκβιασμο?Ειπες αν ηταν καλος γιατι τον σκοτωσαν. Ισχυει και για τον Καραιβαζ αυτο; Θες να πεις οτι δεν σκοτωνουν αθωους που μπηκαν στο ματι η δεν δεχτηκαν τους εκβιασμους τους;