ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
κατσε αυτο ισχυει πραγματικα? χαχαχαχαχαχαχαχα αυτες ειναι μπιγκ μπιζνες
κατσε αυτο ισχυει πραγματικα? χαχαχαχαχαχαχαχα αυτες ειναι μπιγκ μπιζνες
Αυτές οι μα-λα-κιες που λες μου θυμίζουν κάτι που μου είχε πει συνάδελφος μου, όταν τον πιάσανε να κλέβει το Δημόσιο και εγώ το κάθαρμα είχα το απύθμενο θράσος να του κάνω παρατήρηση: "Τι σε νοιάζει; Δεν έκλεψα εσένα, το κράτος έκλεψα".Όχι φίλε μου .Είσαι φλώρος οταν κάθεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο και λές " σκατά στο τάφο του κλπ." για κάποιον που δεν ξέρεις πρώτα απ΄όλα γιατι τον φάγανε και δεν σου έχει κάνει εσένα κάτι προσωπικά. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.
Όσο για τους Τζιχαντιστές, που επικαλείσαι, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνανε, τα είδαμε σε βίντεο και μας σηκώθηκε η τρίχα.
Εσύ τι ξέρεις συγκεκριμένα για τον Μπερδέση και μιλάς με αυτόν τον τρόπο;
Ήρθε στο μαγαζί σου να σου πάρει προστασία;
Σε απείλησε;
Σου γάμησε τη γκόμενα;
Αν είσαι ο αδερφός ή ο πατέρας του πυγμάχου που σκότωσε πριν χρόνια στον αγώνα μπορώ να σε καταλάβω.
Εκεί μπορώ να δικαιολογήσω το μένος σου.
Διαφορετικά δεν έχει λογική να βγάζεις τέτοιο μίσος με υποθέσεις .
Κανείς δεν μίλησε για αγιοποίηση,κάθε άλλο, Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα.
Αυτές οι μα-λα-κιες που λες μου θυμίζουν κάτι που μου είχε πει συνάδελφος μου, όταν τον πιάσανε να κλέβει το Δημόσιο και εγώ το κάθαρμα είχα το απύθμενο θράσος να του κάνω παρατήρηση: "Τι σε νοιάζει; Δεν έκλεψα εσένα, το κράτος έκλεψα".
Αν κατάλαβα καλά τη μαλακισμενη λογική σου, αν κάποιος μπουκάρει στο σπίτι του γείτονα και του βιάσει την ανήλικη κόρη, δε δικαιούμαι να πω κουβέντα, γιατί δε μπήκαν στο δικό μου σπίτι, δε με πείραξαν εμένα, οπότε να μη μιλάω.
Φυσικά, το πληκτρολόγιο βοηθάει πολύ τους ηλιθιους να γράφουν τις βλακειες τους, γιατί μπορούν να κυκλοφορούν μετά στην κοινωνία και κάνεις δεν ξέρει τη φάτσα τους, οπότε κανείς δε λέει ποτέ "να, περνάει ο ηλιθιος".
Το καλο παιδι αναβλύζει απο παντουΕιμαι απο Πατρα και μενω στην ιδια γειτονια με τον Τασο προσωπικα δεν τον ηξερα αλλα τον ηξεραν φιλοι μου...τον εβλεπα συνεχεια στη γειτονια και στα κλαμπ της Πατρας πορτα...ειχα ακουσει οτι με το παραμικρο στα κλαμπ βαραγε παιδια για το τιποτα και ειχε ενα στυλ σας γαμαω ολους...κριμα που εφυγε ετσι αλλα αυτα παθαινεις οταν της εχεις δει Μαικ Ταισον και Conor McGregor μαζι
Ημουν ετοιμος να σου απαντησω αλλα το εκανε πολυ καλα ο Βαλκανιος και σε εβαλε στην θεση σου....Το μονο που θα σου πω ειναι οτι και επιχειρηματα του στυλ "εσενα δεν σε πειραξε" ειναι για το Δημοτικο.Όχι φίλε μου .Είσαι φλώρος οταν κάθεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο και λές " σκατά στο τάφο του κλπ." για κάποιον που δεν ξέρεις πρώτα απ΄όλα γιατι τον φάγανε και δεν σου έχει κάνει εσένα κάτι προσωπικά. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.
Όσο για τους Τζιχαντιστές, που επικαλείσαι, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνανε, τα είδαμε σε βίντεο και μας σηκώθηκε η τρίχα.
Σε απείλησε;
Σου γάμησε τη γκόμενα;
Αν είσαι ο αδερφός ή ο πατέρας του πυγμάχου που σκότωσε πριν χρόνια στον αγώνα μπορώ να σε καταλάβω.
Ημουν ετοιμος να σου απαντησω αλλα το εκανε πολυ καλα ο Βαλκανιος και σε εβαλε στην θεση σου....Το μονο που θα σου πω ειναι οτι και επιχειρηματα του στυλ "εσενα δεν σε πειραξε" ειναι για το Δημοτικο.
Υπαρχει και κατι που λεγεται ενσυναισθηση. Ας νοιαστουμε και λιγο για καποιον περα απο τον εαυτουλη μας. Δεν πειραξε εμενα αλλα πειραξε πολλους συνανθρωπους μου. Εαν η κακη τυχη μου τον εφερνε στον δρομο μου, θα με πειραζε χωρις να εχει τυψεις κι ενοχες. Τετοιες συμπεριφορες θυμιζουν πιο πολυ κτηνος της ζουγκλας παρα ανθρωπο. Οχι λοιπον, δεν θα στεναχωρηθω για ενα κτηνος. Στο χωμα κι αυτος και οι ομοιοι του. Η μερα που θα αφανιστουν απο προσωπου γης, θα ειναι μια καλυτερη μερα απο την προηγουμενη
εμπιστευομαστε την ελληνικη δικαιοσυνη. Σε όσα δικαστήρια πήγε αθωώθηκε.
Σε απείλησε;
Σου γάμησε τη γκόμενα;
Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη δεν λενε;εμπιστευομαστε την ελληνικη δικαιοσυνη
αλλο εννοουσανΗ δικαιοσυνη ειναι τυφλη δεν λενε;
Η ετσι νομιζαμε.αλλο εννοουσαν
αναλογως τι πλατες εχεις τυπεΗ ετσι νομιζαμε.
Ρίχνουν κι αρκετές να είναι σίγουροι. Επαγγελματίες δεν μπορώ να πω.Περίπου γιατί κανένας περαστικός δεν έφαγε καμιά αδέσποτη.
Οπότε στα παπάρια τους πολιτικών/αστυνομικών/δικαστών κλπ κλπ, άστους να σκοτώνονται.
Να το αναγνωρίσουμε στους καλούς ανθρώπους, σημάδι ξέρουν, έχουν και σταθερό χέρι.
Ναι, τι με αυτό; Από το 75 έως το 02 σκότωσαν σύνολο 23 άτομα. Δεν νομίζω πως επηρεάζουν πολύ αυτό που λέω.Bαζεις 17 νοεμβρη μεσα τυπε?
Την εγληματικοτητα θα την κοιτας ως σύνολο... Και όχι πόσοι σκοτωμοι έγιναν. Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε τότες Μαφιες, ξένα κυκλώματα, ληστείες, εμπόριο ναρκοτικων, εκβιασμούς κλπ. Πότε η Ελλάδα και ιδίως η Αθήνα δε είχε ξεκαθάρισματα λογαριασμών σε καφετέριες, ταβέρνες κλπ την ώρα που τρώει ο απλός ο κόσμος. Ληστείες, εκβιασμοί, λαθραία κλπ δεν υπήρχαν τα χρόνια που λες. Η ΝΔ έχει χάσει την μπάλα σε ότι αφορά την ασφάλεια του πολιτη και διάφορα γαλαζομπλε κομματοσκυλα δεν το σώζουν με τίποτα. Στις επόμενες εκλογές θα πάρετε και την απάντηση σας όταν δείτε τους ταγματασφαλιτες βουλή. Η υπομονή έχει και τα όρια της.Ναι, τι με αυτό; Από το 75 έως το 02 σκότωσαν σύνολο 23 άτομα. Δεν νομίζω πως επηρεάζουν πολύ αυτό που λέω.