Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Πόσο γελοίο είναι αυτό το θέαμα, των “αγανακτισμένων” γκομενακίων, με τα κινητά (ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!), που φωτογραφίζουν, βιντεοσκοπούν, λένε και ξαναλένε την ίδια απεχθή μαλακία, με υστερικές τσιρίδες…
“Τα στοιχεία σου”, “τα στοιχεία σου”…”έλα Μάγδα, με απέκλεισαν, πάρε τηλέφωνο στο δικηγορικό σύλλογο”, “πάρε τη μαμά”, “πάρε τον δικηγόρο μου”, “ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε;”, “θα σας κάνω μήνυση”, “είμαι δημοσιογράφος (στα αρχ…μου σκέφτεται ο “απέναντι”)”, “είμαι δικηγόρος” (το ίδιο ξανασκέφτεται ο απέναντι)…
Μόνο και μόνο για αυτό είναι ευτυχία να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Με πόσα λεφτά ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθόταν να ακούει αυτές τις μ***;
Αφού θέλεις δράση για να φτάσεις σε οργασμό καλή μου, βάλε τη μαντήλα και πήγαινε στο Αφγανιστάν να προωθήσεις τα δικαιώματα των γυναικών στους Ταλιμπάν. Πήγαινε στην Αμερική και επιχείρησε να βιντεοσκοπήσεις τον αστυνομικό από απόσταση 10 εκατοστών. Εκεί θα νιώσεις την ΚΑΒΛΑ της δράσης. Αυτό δηλαδή που λείπει από την ανιαρή ζωή σου, από τότε που έγινες executive και αντικατέστησες την αληθινή ζωή με ονειρώξεις εξέγερσης και έπνιξες τη ζωή σου στο…κινητό. OΛΟΚΛΗΡΗ η ζωή σου ένα κινητό.

Παρατηρήσατε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλες οι κότες, σε μια στιγμή “δράσης” είναι να παίρνουν κάπου με το κινητό; Τι θέαμα κι αυτό…que decadence! Τι θλιβερό…
Να θέλουν να φωνάξουν: Κάτι μου συνέβη κι εμένα! Δέρνουν κι εμένα! Κάποιος μου δίνει σημασία! Ζω! Το ακούς Μάγδα; Ζω! Βρήκα νόημα!

Έλα Μάγδα, σε αφήνω, μας χτυπάει η αστυνομία…θα μου σκίσουν την Tod΄s, ω…mon Dieux…

Πηγή: Βασίλης Π./taxalia.blogspot.com

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885
Οι κτηνίατροι σηκώνουν τα χέρια ψηλά στην περίπτωση του.

Θα γίνει και ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Ο πολύς Άδωνις βλάπτει σοβαρά την υγεία''. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σωστός Μ'έκανες και γέλασα! Καληνυχτίζω!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αλλαξε η βαρδια...
τωρα ο ΣΥΡΙΖα εστειλε να αναλαβουν ο px75 ο EvilPlasma κι οι "λοιπες δημοκρατικες δυναμεις"

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλυτερα του μπουμπουκου παρα του... τσιμπουκου!

<----------

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
διακρινω μια συγχηση στο αβαταρ omorfopedo.
δε φταις εσυ, η παγκοσμιοποιηση και η αλλοτριωση των λάικων παραδοσεων.
συνεχισε. εισαι σε καλο μονοπατι.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
το ρεσιταλ "χιουμορ" συνεχιζεται...
με τετοια αστεια γελανε στην Κουμουνδουρου?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σημερα στην ομονεια ειχε διαδηλωση της χρυσης αυγης.

σηκωσαν σημαιες με το ναζιστικο συμβολο,και φωναζανε ακροδεξια συνθηματα
κι αυτο με αφορμη τον αστυνομικο.

ντροπη

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μικρό το κακό, ούτε 50 άτομα δεν ήταν..
Και μαζεύτηκαν υποτίθεται για συμπαράσταση στη Παλαιστίνη.
Βλέπεις είναι παραδοσιακά εναντίον των Εβραίων..

Γιατί τότε δεν διαδηλώνουν μαζί με τους άλλους άραγε που πάνε στην Πρεσβεία του Ισραήλ ;
Πλάκα θα είχε  :grin:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Πρυτάνεις και καθηγητές θέλουν να αποφύγουν τις καταλήψεις από άσχετα άτομα με την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις σοβαρές ζημιές που προκαλούνται

Το τελευταίο διάστημα πάντως σε όλα τα πανεπιστήμια που συνήθως γίνονται καταλήψεις (ΕΜΠ, Νομική, Οικονομικό, Αριστοτέλειο κ.ά.) τόσο οι πρυτανικές αρχές όσο και οι καθηγητές δείχνουν αποφασισμένοι να κινητοποιηθούν με όποιον τρόπο μπορούν ώστε να αποφύγουν τόσο τις καταλήψεις από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα όσο και τις σοβαρές ζημιές που προκαλούνται στα πανεπιστήμια.

Χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει γενική συνέλευση στο πανεπιστήμιο προκειμένου οι διδάσκοντες να αποφασίσουν ποια μέτρα θα λάβουν. Οπως αναφέρουν οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου "λόγω της βίας και της απειλής βίας, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών έχει γίνει πλέον δυσχερής ακόμη και σε περιόδους που το πανεπιστήμιο λειτουργικά κανονικά, όπως δείχνουν οι βάρβαρες επιθέσεις εναντίον ομιλητών σε εκδηλώσεις, που γίνονται στα πανεπιστήμια (με τελευταίο παράδειγμα τον άγριο ξυλοδαρμό δυο καθηγητών του τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών)".

Οι καθηγητές κάνουν αναφορά στην τελευταία κατάληψη υπογραμμίζοντας ότι:

"Στη διάρκεια της κατάληψης αυτής το πανεπιστήμιο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και ορμητήριο για τις βίαιες συγκρούσεις των καταληψιών με την αστυνομία. Εκτεταμένες καταστροφές σημειώθηκαν σε κτίρια, εργαστήρια, σε γραφεία καθηγητών ακόμη και στις τουαλέτες είτε για τις ανάγκες της κατάληψης είτε για πλιάτσικο είτε απλώς για βανδαλισμό.
Η πρόσβαση όλων μας στους χώρους του ιδρύματος μπορούσε να γίνει μόνο με την έγκριση των ομάδων περιφρούρησης της κατάληψης και κατά κανόνα ήταν αδύνατη".

ΝΙΚΟΛ. ΤΡΙΓΚΑ

Πηγή:Έθνος

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πρυτάνεις και καθηγητές θέλουν να αποφύγουν τις καταλήψεις από άσχετα άτομα με την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις σοβαρές ζημιές που προκαλούνται

Το τελευταίο διάστημα πάντως σε όλα τα πανεπιστήμια που συνήθως γίνονται καταλήψεις (ΕΜΠ, Νομική, Οικονομικό, Αριστοτέλειο κ.ά.) τόσο οι πρυτανικές αρχές όσο και οι καθηγητές δείχνουν αποφασισμένοι να κινητοποιηθούν με όποιον τρόπο μπορούν ώστε να αποφύγουν τόσο τις καταλήψεις από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα όσο και τις σοβαρές ζημιές που προκαλούνται στα πανεπιστήμια.

Χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδακτικού και Ερευνητικού προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει γενική συνέλευση στο πανεπιστήμιο προκειμένου οι διδάσκοντες να αποφασίσουν ποια μέτρα θα λάβουν. Οπως αναφέρουν οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου "λόγω της βίας και της απειλής βίας, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών έχει γίνει πλέον δυσχερής ακόμη και σε περιόδους που το πανεπιστήμιο λειτουργικά κανονικά, όπως δείχνουν οι βάρβαρες επιθέσεις εναντίον ομιλητών σε εκδηλώσεις, που γίνονται στα πανεπιστήμια (με τελευταίο παράδειγμα τον άγριο ξυλοδαρμό δυο καθηγητών του τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών)".

Οι καθηγητές κάνουν αναφορά στην τελευταία κατάληψη υπογραμμίζοντας ότι:

"Στη διάρκεια της κατάληψης αυτής το πανεπιστήμιο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και ορμητήριο για τις βίαιες συγκρούσεις των καταληψιών με την αστυνομία. Εκτεταμένες καταστροφές σημειώθηκαν σε κτίρια, εργαστήρια, σε γραφεία καθηγητών ακόμη και στις τουαλέτες είτε για τις ανάγκες της κατάληψης είτε για πλιάτσικο είτε απλώς για βανδαλισμό.
Η πρόσβαση όλων μας στους χώρους του ιδρύματος μπορούσε να γίνει μόνο με την έγκριση των ομάδων περιφρούρησης της κατάληψης και κατά κανόνα ήταν αδύνατη".

ΝΙΚΟΛ. ΤΡΙΓΚΑ

Πηγή:Έθνος
μήπως πρέπει νά πληρώσουν τής ζημιές αυτοί πού  είναι υπέρ τών καταλήψεων καί πού υποτίθετε εφόσον έβλεπαν ότι τά ρεμάλια κατάστεφαν τήν περιουσία τών φορολογούμενων έπρεπε νά ζητήσουν είσοδο τών αστυνομικών??δηλαδή πρυτανία καί μέλη φοιτητικών παρατάξεων??
ωσπότε θά πληρώνουμε ??
από τήν μία φωνάζουν γιά χρήματα για τήν παιδεία ??καί από τήν άλλη παρακολουθούν αμέτοχοι νά καταστρέφετε τόμ πανεπιστήμιο μέ χρήματα πού δίνει τό κράτος γιά επισκευές..
αλλά 10 πανεπιστημια θά είχαν γίνει εάν τά χρήματα τών επισκευών θά πηγέναν γιά νέα κτίρα στά 35 χρόνια τήσ μεταπολίτευσης...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
μήπως πρέπει νά πληρώσουν τής ζημιές αυτοί πού  είναι υπέρ τών καταλήψεων καί πού υποτίθετε εφόσον έβλεπαν ότι τά ρεμάλια κατάστεφαν τήν περιουσία τών φορολογούμενων έπρεπε νά ζητήσουν είσοδο τών αστυνομικών??δηλαδή πρυτανία καί μέλη φοιτητικών παρατάξεων??
ωσπότε θά πληρώνουμε ??
από τήν μία φωνάζουν γιά χρήματα για τήν παιδεία ??καί από τήν άλλη παρακολουθούν αμέτοχοι νά καταστρέφετε τόμ πανεπιστήμιο μέ χρήματα πού δίνει τό κράτος γιά επισκευές..
αλλά 10 πανεπιστημια θά είχαν γίνει εάν τά χρήματα τών επισκευών θά πηγέναν γιά νέα κτίρα στά 35 χρόνια τήσ μεταπολίτευσης...
Οσο και να χτυπατε τον κωλο σας κατω ρε μπατσολαγνοι το ασυλο δε θα καταργηθει (αμεσα τουλαχιστον)...
Απο τη στιγμη που μπορουν να μπουν μεσα με εντολη εισαγγελεα και ΜΟΝΟ, οταν διαπραττονται αυτοφωρα εγκληματα, και δεν μπαινουν (βεβαια λογικο ειναι να φοβαται καποιος, ακομα και ο αρχηγος τους, οτι ειναι τοσο ζωα και μοσχαρια που αν μπουνε μεσα θα εχουμε θυματα...), μας δουλευουν ολους για να καταργηθει το ασυλο κι εγω δε ξερω για ποιο λογο...

Αντε χτυπηστε τον λοιπον...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom