Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Αν ειχα να διαλεξω ειτε να ειμαι αντρας και Ελληνας σαν κι εσενα ειτε αδερφη και Αλβανος, θα διαλεγα το δευτερο... Τουλαχιστον δε θα ημουν πιο ηλιθιος και απο τοιχο...

Σταματω εδω να λεω να ιδια τον τελευταιο μηνα, απ'οτι φαινεται σε ντουβαρια...
την καλυτερη δουλεια θα κανεις ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και εγο ιμε ντουβαροσ,ετσι με λεγε η δασκαλα,αλα δε μπορο να εξοντοσο ουτε μερμιγκι γιατι?
Οποτε υποθετω οτι η δασκαλα σου ηταν απο τις δασκαλες που προσπαθουν να εμφυσησουν στα παιδια τις μονες αξιες με τις οποιες πρεπει να εξοπλιστει ενας νεος για να βγει στην κοινωνια... Πατρις Θρησκεια Οικογενεια...

Οι καλυτεροι και πιο αξιοι νεοι στην ταξη σου ηταν στυλ koproni65 και str81977???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οποτε υποθετω οτι η δασκαλα σου ηταν απο τις δασκαλες που προσπαθουν να εμφυσησουν στα παιδια τις μονες αξιες με τις οποιες πρεπει να εξοπλιστει ενας νεος για να βγει στην κοινωνια... Πατρις Θρησκεια Οικογενεια...

Οι καλυτεροι και πιο αξιοι νεοι στην ταξη σου ηταν στυλ koproni65 και str81977???
οχη ιταν επιπεδου αδονι και πλεβρι μεγαλι λοκατζιδεσ!!!!!!!!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
την καλυτερη δουλεια θα κανεις ;)
Ψηφιζεις κι εσυ το δευτερο ε?? Θα τα βρουμε εμεις οι δυο  :boff:
Και γαμω τις ψηφοφοριες θα ταν το διλλημα σε κεινο το προηγούμενό μου ποστ... Αν ξερει κανεις να φτιαξει ψηφοφορια ας το κανει  :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αν ειχα να διαλεξω ειτε να ειμαι αντρας και Ελληνας σαν κι εσενα ειτε αδερφη και Αλβανος, θα διαλεγα το δευτερο... Τουλαχιστον δε θα ημουν πιο ηλιθιος και απο τοιχο...

Με εξοντωσατε με τα επιχειρηματα σας... Σταματω εδω να λεω τα ιδια τον τελευταιο μηνα, απ'οτι φαινεται σε ντουβαρια...
πάντως είσαι παράδειγμα πρός μιμιση μέ αυτά πού δηλώνεις..
γιά σένα τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτου είναι τοίχος..
προτιμάς νά εισαι πούστης καί αλβανός από τό νά πυροβολησεις τόν κουκουλοφόρο στό κεφάλι πού θά κάψει τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη...
τί νά πώ η ειλικρινεία σου είναι αφοπλιστική.
ευτιχώς πού δέν μάς έχουν πάρει χαμπάρι οι τούρκοι ακόμα ...έτσι ελπίζω τουλάχιστον
πάντως συγνώμη άν είπα καμμια κουβέντα παραπάνω..τα συμπερασματά μου τά εβγαλα ..δέν πάμε μπροστά ..ούτε θά πάμε μέ ανθρώπους πού σκέπτοντε όπως εσύ,, είμαι σίγουρος γι αυτό..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
προτιμάς νά εισαι πούστης καί αλβανός από τό νά πυροβολησεις τόν κουκουλοφόρο στό κεφάλι πού θά κάψει τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη...
Για να καταλαβω, οποιος δεν πυροβολησει ειναι και πουστης αλλα και αλβανος????
εισαι πολυ μπροστα και δεν μπορω να σε πιασω
ξερεις βεβαια υπαρχουν και οι νομοι ε??? και γω θα θελα ωρες ωρες να  :ak: αλλα δυστηχως δεν μπορω  :uglystupid:
ποσο ειπαμε εισαι??? 45... να τα χιλιασεις εσυ και οι ωραιες σου οι σκεψεις!!!!!

παντως επειδη διακρινω μια ρατσιστικοτητα και στους αλβανους , θελω να σου πω πανω σ αυτο οτι ουτε και εγω συμμεριζομαι οτι ειναι και η καλυτερη φαρα ανθρωπων αλλα πρεπει να μαθουμε να συμβιωνουμε μ αυτους και να μην ζουμε στη ξενοφοβια. Ειναι και για δικο μας καλο πιστεψε με. Αλλωστε ετσι οπως παει το πραγμα (εργατικοτητα, αριστεια στα σχολεια) οι επομενες γενιες που θα ναι βεβαια Ελληνες (υπηκοοτητα) θα κατακτησουν καιριες θεσεις στη κοινωνια μας.
Και οσο για τα πουστρονια... εχει γεμισει ο τοπος (αλλο θεμα ποια ειναι η αιτια αυτου)... βεβαια καλυτερα για μας  ;)  :knockinb:
ο χειροτερος πουστης ομως  ειναι αυτος στη ψυχη  ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω ειχα πει παλια οτι απο το να ειμαι αντρας και Ελληνας οπως αυτος (δηλαδη να πυροβολαω τους κουκουλοφορους) θα προτιμουσα να ειμαι αδερφη και Αλβανος...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αααα και κατι αλλο... μιας και ειπες για καψιματα!!!!
Τα μουνια  που αφησανε και καηκε ολη η Πελοπόννησος μεχρι και η αρχαια Ολυμπια, ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ??

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αααα και κατι αλλο... μιας και ειπες για καψιματα!!!!
Τα μουνια  που αφησανε και καηκε ολη η Πελοπόννησος μεχρι και η αρχαια ολυμπια, ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ??
αγαλματα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μ αρεσεις!!!!
θα ναι προς αντικατασταση των παλιων που καηκαν   :uglystupid: :boobies:
οχι του πραξιτελοφιαδια θα πανε ραφινα ,και στο μουσιο ολιΒιασ τα αγαλματα τον σεμνον και ταπινον ιροον

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
εισαι πολυ μπροστα και δεν μπορω να σε πιασω
ξερεις βεβαια υπαρχουν και οι νομοι ε??? και γω θα θελα ωρες ωρες να  :ak: αλλα δυστηχως δεν μπορω  :uglystupid:
ποσο ειπαμε εισαι??? 45... να τα χιλιασεις εσυ και οι ωραιες σου οι σκεψεις!!!!!

παντως επειδη διακρινω μια ρατσιστικοτητα και στους αλβανους , θελω να σου πω πανω σ αυτο οτι ουτε και εγω συμμεριζομαι οτι ειναι και η καλυτερη φαρα ανθρωπων αλλα πρεπει να μαθουμε να συμβιωνουμε μ αυτους και να μην ζουμε στη ξενοφοβια. Ειναι και για δικο μας καλο πιστεψε με. Αλλωστε ετσι οπως παει το πραγμα (εργατικοτητα, αριστεια στα σχολεια) οι επομενες γενιες που θα ναι βεβαια Ελληνες (υπηκοοτητα) θα κατακτησουν καιριες θεσεις στη κοινωνια μας.
Και οσο για τα πουστρονια... εχει γεμισει ο τοπος (αλλο θεμα ποια ειναι η αιτια αυτου)... βεβαια καλυτερα για μας  ;)  :knockinb:
ο χειροτερος πουστης ομως  ειναι αυτος στη ψυχη  ;)
έτσι δήλωσε ό τσάμπο ..προτιμά πούστις καί αλβανός παρά νά πυροβολήσει τόν κουκουλοφόρο πού θά κάψει τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη..υπερβολικά καλό παιδι΄..διαφωνώ μαζί του όμως..
2.διαφωνώ μέ τόν νόμο περί ασελγειας μνημείων,τουλάχιστον μέ τήν περίπτωση τού αγνώστου στρατιώτη...
3.φίλε τό χειρότερο πού μπορούμε νά πάθουμε σάν λαός είναι νά χάσουμε τήν ελληνικότηταμας δηλαδή οί αλβανοι ,...2000000 αποκτήσουν καί βουλευτές και ψηφίζουν.. καί φυσικά νά κλέβουν τη δουλειά τού παιδιού σου διότι ζητάνε λιγότερα..αλλά πρός τά εκείν πάμε δέν θά διαφωνήσω...
έτσι καί γίνει κανένας πόλεμος νά δούμε ποιος απόαυτούς θά πάει νά πολεμίσει??γιά το τσαμπο,,μάλλον γιά καμμιά βοηθητική υπηρεσία τόν κόβω,,καθάρισμα πατατας κλπ..όπως φυσικά καί τήν πλειοψηφια τών νέων...
φίλε σάς κόβω καλομαθημένους καί τεμπελάκους τούς περισσότερους τουλάχιστον...
υπάρχει ανεργια η δέν βρίσκουμε τήν δουλειά πού θελουμε καί δέν θέλουμε νά κάνουμε δουλειές πού κάνουν οι αλβανοι??
εμείς πάντως μαζεύαμε καί καμμιά πατάτα στα νιάτα μας..καί κανένα φέρετρο σέ γραφείο κηδειών??ποιός από σας τό κανει στίς μέρες μας??
35 χρονια καταστρέφοντε τά πανεπιστήμια καί δέν μπορείτε νά  κάνετε απλή αριθμητική ..διάβασε αυτά πού έγραψα...περισσότερο παράπονο είναι καί προβληματισμός παρά επίθεση στό τσαμπο όπως νομίζετε..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω ειχα πει παλια οτι απο το να ειμαι αντρας και Ελληνας οπως αυτος (δηλαδη να πυροβολαω τους κουκουλοφορους) θα προτιμουσα να ειμαι αδερφη και Αλβανος...

Υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες και έλληνες οι οποίοι δεν θέλουν να πυροβολήσουν κανέναν...

Αν θέλεις να δικαιολογήσεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις, μην επικαλείσαι την όποια "ιδεολογία" σου...

Να είσαι περήφανος γι' αυτό που είσαι...

Δεν είναι και τόσο κακό στις μέρες μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες και έλληνες οι οποίοι δεν θέλουν να πυροβολήσουν κανέναν...

Αν θέλεις να δικαιολογήσεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις, μην επικαλείσαι την όποια "ιδεολογία" σου...

Να είσαι περήφανος γι' αυτό που είσαι...

Δεν είναι και τόσο κακό στις μέρες μας.

το λεει και ο γρηγορης ;)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom