tsigaraki Stavropoule?
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα το σινιθισισ ισε νεοπασ ακομα
θα με πας άτα παππου?
ιδεσ αμα ισε μορφοτιρισ του γενικου μονο βισματονεσε γερα χορισ να φενεσε,αλιοσ βγενισ στι φορα σα το Νικοπολ
ο Σιγαρετοσ θα γινι ο νεοσ μου δασκαλοσ!!!!!!!!!!!!!!!θα με πας άτα παππου?
θα με πας άτα παππου?
ακωλοθα τοyσ παλοιουσ
σιγα μη βαλετε και λουκανικα στον ορθο σας και εγω να σας κυνηγω! ανωμαλοι! λεχτριτες!λεκεδες!αιμης θα παμαι μαι τω αμαξη κε αισι θα ακωλουθης μαι τω πατεινοι
αμα μάθισ καλα τις καλιόπεσ του βόθρου νεθα με πας άτα παππου?
σιγα μη βαλετε και λουκανικα στον ορθο σας και εγω να σας κυνηγω! ανωμαλοι! λεχτριτες!λεκεδες!
εγο αφου χονεφσο το ΚΟΤο και τισ πρασινεσ ,βγενουν κομπολογοτα σα λουκανικακια φραφουρτισ,αμα ισε αθροποσ σκαθαρι φχαριστοσ να σε προμιθεβο,διο φορεσ τι μερα μινιμουμ αναλογα ποσεσ λαξατολ θα πιπιλισοσιγα μη βαλετε και λουκανικα στον ορθο σας και εγω να σας κυνηγω! ανωμαλοι! λεχτριτες!λεκεδες!
ακολουθω το δρομο που χαραξε ο μεγας σταυροπουλος...
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕ! ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ :'( :'(
Εισαι προκλητικα ηλιθιος...Σε ενα πραγμα θα διαφωνησω με το αρθρο...
α)"Αμαχος",ειναι ο πιτσιρικας που παει να πιει καφε στα Εξαρχεια και του ερχεται μια αδεσποτη σφαιρα κατα λαθος και τον σκοτωνει...
β)"Αμαχος" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ο πιτσιρικας που παει για καφε στα Εξαρχεια και σταματαει μπροστα σε μπατσους και αρχιζει να τους βριζει τη μανα και το πατερα,ετσι αναιτια η για χαβαλε και για να πουλησει μαγκια στη παρεα του.
γ)"Αμαχος" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο πιτσιρικας που παει για καφε στα Εξαρχεια και εχει στη πλατη του κρεμασμενη μια τσαντα γεματη μολοτωφ,τις οποιες ριχνει μεσα σε κλουβα με μπατσους για να τους καψει ζωντανους...
Στη β και γ περιπτωση,αν ο πιτσιρικας γινει ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ,σημαινει οτι ΤΑ ΗΘΕΛΕ ο κωλος του...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ...Ας μη γινοταν μπατσος..Ας γινοταν κηπουρος..
βοθρε το μπαμπινιωτη τι τον εχεις?
βοθρε τον αχορταγο τι τον εχεις?
βοθρε το λιμοκτονω πως γραφεται?
βοθρε το αρχιδι και το φρυδι μας κανανε το κουνουπιδι?
βοθρε το καλο το μονοπατι το ξερει και το gps?
βοθρε το αρμεγωγελαδων το εχεις δει?
βοθρε αμα βρω ενα λεξικο και ενα μανταλακι πως μπορεις να μαθεις ελληνικα?
βοθρε εισαι ο σωτηρας μας!
βοθρε εχεις θαλασσια ματια?
βοθρε αμα ρευτω πανω απο μια νεκρη αγελαδα τι θα γινει?
βοθρε.......ειναι αληθεια οτι μαγαπας αν και σε βριζω χρησιμοποιωντας το πρωτο γραμμα καθε λεξης?
φιλικα,
Σταυροπουλος
-Ο Οργισμενος Βιαστης-
εχισ δικιο δασκαλε,και σαγαπο πολι και σε σεβομε, και θελο να γινισ δασκαλοσ μου για να γραφο ορεα πραματα μουρφοτιρικα και να παψο να ιμε τζατζικοκεφαλοσ,καλινιχτα ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!βοθρε το μπαμπινιωτη τι τον εχεις?
βοθρε τον αχορταγο τι τον εχεις?
βοθρε το λιμοκτονω πως γραφεται?
βοθρε το αρχιδι και το φρυδι μας κανανε το κουνουπιδι?
βοθρε το καλο το μονοπατι το ξερει και το gps?
βοθρε το αρμεγωγελαδων το εχεις δει?
βοθρε αμα βρω ενα λεξικο και ενα μανταλακι πως μπορεις να μαθεις ελληνικα?
βοθρε εισαι ο σωτηρας μας!
βοθρε εχεις θαλασσια ματια?
βοθρε αμα ρευτω πανω απο μια νεκρη αγελαδα τι θα γινει?
βοθρε.......ειναι αληθεια οτι μαγαπας αν και σε βριζω χρησιμοποιωντας το πρωτο γραμμα καθε λεξης?
φιλικα,
Σταυροπουλος
-Ο Οργισμενος Βιαστης-
αφου εκανες τον χαρακτηρισμο τωρα πες και που διαφωνεις με το οτι δεν ειναι αμαχος ενας με μολοτωφ στη τσαντα....Εισαι προκλητικα ηλιθιος...
οχι, αλλιως δν θα μιλαγα με εναν που εχει βαλει το πιο αγνο πραγμα(μπυρα) στον κοσμο αναμεσα στο πιο σιχαμερο....Ρε μεγαλε
ΠΑΣ ΚΑΛΑ???
οχι, αλλιως δν θα μιλαγα με εναν που εχει βαλει το πιο αγνο πραγμα(μπυρα) στον κοσμο αναμεσα στο πιο σιχαμερο....
παω να φτυσω πανω σε ενα παρμπριζ σουηδικου αυτοκινητου κρατωντας μια τρομπετα στο ενα χερι και ενα λαβαρο στο αλλο τραγουδωντας you are the one lalalalaεχισ δικιο δασκαλε,και σαγαπο πολι και σε σεβομε, και θελο να γινισ δασκαλοσ μου για να γραφο ορεα πραματα μουρφοτιρικα και να παψο να ιμε τζατζικοκεφαλοσ,καλινιχτα ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
καλαμια! βγαλε τη μπυρα αποκει τωρα!!!α καλααααααα