moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
ολι στο ιθον να τα περνουνε
γαμανε καλα εκει ;)
ολι στο ιθον να τα περνουνε
οταν με περιλαβουν θα σου πογαμανε καλα εκει ;)
εισαι και συ παρανομη? ;)οταν με περιλαβουν θα σου πο
Σε ενα πραγμα θα διαφωνησω με το αρθρο...
α)"Αμαχος",ειναι ο πιτσιρικας που παει να πιει καφε στα Εξαρχεια και του ερχεται μια αδεσποτη σφαιρα κατα λαθος και τον σκοτωνει...
β)"Αμαχος" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ο πιτσιρικας που παει για καφε στα Εξαρχεια και σταματαει μπροστα σε μπατσους και αρχιζει να τους βριζει τη μανα και το πατερα,ετσι αναιτια η για χαβαλε και για να πουλησει μαγκια στη παρεα του.
γ)"Αμαχος" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο πιτσιρικας που παει για καφε στα Εξαρχεια και εχει στη πλατη του κρεμασμενη μια τσαντα γεματη μολοτωφ,τις οποιες ριχνει μεσα σε κλουβα με μπατσους για να τους καψει ζωντανους...
Στη β και γ περιπτωση,αν ο πιτσιρικας γινει ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ,σημαινει οτι ΤΑ ΗΘΕΛΕ ο κωλος του...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ...Ας μη γινοταν μπατσος..Ας γινοταν κηπουρος..
Ας μη γινοταν μπατσος..Ας γινοταν κηπουρος..
τα επιχειρηματα σου με καταπλητουνκαλα μεγαλε τραβα κοιμησου τωρα
γιατι..ειναι κηπουρος?(ακομα?)Ειναι ο Νικοπολιδης Μπατσοσ????
ναι με γραψανε για παρανομι στοχεφσι,οξο απο τι βουλιεισαι και συ παρανομη? ;)
διακρινω ενα "βιασμο",ας το θεσω ετσι, της ελληνικης γλωσσας τεκνα μου...οταν με περιλαβουν θα σου πο
Τωρα μολις το ειδα....χιλια συγνωμη....ΕΓΩ ημουν ο υπευθυνος...δεν ξανατρωω φασολια για πρωινο...και παλι συγνωμη....Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από τις 9:30, όταν Τροχονόμος που εργάζεται στη συμβολή των οδών Κατεχάκη και Μεσογείων ενημέρωσε τους φρουρούς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι άκουσε κρότους -που του φάνηκαν σαν πυροβολισμοί- έξω από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.
Άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν την πληροφορία. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουν εντοπίσει κάλυκες ή κάποιο άλλο στοιχείο που να συνηγορεί ότι πρόκειται για σοβαρό επεισόδιο ή ακόμη και επίθεση. Αντίθετα, εκτιμούν ότι ο θόρυβος που άκουσε ο Τροχονόμος ήταν από εξάτμιση δικύκλου.
Καλά τώρα θα ακούν κλανιά και θα τρέχουν πανικόβλητοι!
διακρινω ενα "βιασμο",ας το θεσω ετσι, της ελληνικης γλωσσας τεκνα μου...
καπιη απο τιν εθνικι ινε,αλα ο Νικοπολ επιδι ινε του τεχνικου δε μπορι να μπι αξοματικοσΕιναι ο Νικοπολιδης Μπατσοσ????
ναι με γραψανε για παρανομι στοχεφσι,οξο απο τι βουλι
Εινα ΤΡΕΛΛΟΟΟΟΣΣΣΣ ο κηπουρος!!!!
καπιη απο τιν εθνικι ινε,αλα ο Νικοπολ επιδι ινε του τεχνικου δε μπορι να μπι αξοματικοσ
ναι αυτα ειναι ψιλομαλακισμενα....ειναι η φαση με τις μηχανες που περνουν αερα τα μυαλα τους
ακομα μονο κατσαρισδεσ στοχεβι το ορθον μου,αμα μενισ σε παρτερι μπορι να πετιχι ο μεζεσ μουσκοτωστε με...
βοθρε... τα greeklish δουλευουν μονο με τους λατινικους χαρακτηρες.
εεε τι να του πω μωρε θα μας τρελανει τελειως???τα επιχειρηματα σου με καταπλητουν
θα το σινιθισισ ισε νεοπασ ακομασκοτωστε με...
βοθρε... τα greeklish δουλευουν μονο με τους λατινικους χαρακτηρες.