Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
gabadoo, αν έβλεπες τι απάντησα πριν γράψεις?  :grin:

Η επιστήμη ονομάζεται Forensic ballistics (το 4 σου) και περιλαμβάνει τους κλάδους που προαναφέραμε.

χαχαχαχαχαχ path..
 το ειδα μετα ρε συ..
 τα ιδια ψαχναμε χαχαχα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Διότι για να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρημτίας την Ελλάδα πρέπει να έχεις αντοχές και στομάχι πολύ πέραν του κανονικού...
Επειδη υπηρξα επιχειρηματιας στην Ελλαδα και "πηρα το μαθημα μου",ορκιστηκα οτι για το υπολοιπο της ζωης μου θα ειμαι υπαλληλος...
Οι νομοι του Ελληνικου κρατους που διεπουν ολοκληρο το πλαισιο της "επιχειρηματικοτητας",ειναι τοσο καταχρηστικοι και "ληστρικοι",που για να επιζησεις πρεπει να παρανομεις σε ολους τους τομεις...
Χωρια που το εργατικο δικαιο,μετα απο τις "παρεμβασεις" της 20ετιας του ΠΑΣΟΚ,διεπεται απο το "Νομος ειναι το δικιο του εργατη".
Και επειδη καποιοι μπορει να αμφισβητησουν τα λεγομενα μου,σας παραπεμπω στο εγκριτο site "doing business",που τοποθετει την Ελλαδα στη θεση 96 απο ολες τις χωρες για το κατα ποσο ειναι ευκολη η δημιουργια,η διατηρηση μιας επιχειρησης στην Ελλαδα σε συναρτηση βεβαια με τις πιθανοτητες κερδοφοριας και βιωσιμοτητας...
Χωρες οπως Παπουα-Νεα Γουινεα,Βιετναμ,Μαυροβουνιο,Αλβανια,Τρινινταντ-Τομπαγκο,Σκοπια,Τουρκια,Ναμιμπια,Αντιγκουα και Μποτσουανα...ειανι ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
Ζητω το Ελληνικο κρατος...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Off-topic

Μπορείτε ρε να μου εξηγήσετε πως ο str81977 έχει με 2125 post τον χαρακτηρισμό "Τιμημένος" και 7 αστέρια, ενώ ο gabadoo έχει με 2130 post τον χαρακτηρισμό "Ο παλιός, είν' αλλιώς" και 6 αστέρια?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Off-topic

Μπορείτε ρε να μου εξηγήσετε πως ο str81977 έχει με 2125 post τον χαρακτηρισμό "Τιμημένος" και 7 αστέρια, ενώ ο gabadoo έχει με 2130 post τον χαρακτηρισμό "Ο παλιός, είν' αλλιώς" και 6 αστέρια?

Off-topic

Και ποιος νοιαζεται;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μου έρχονται πρόχειρα να σου πω τουλάχιστον 20 επαγγέλματα στον Δημόσιο τομέα που θεωρείς ΚΑΙ για "ώριμους & ολοκληρωμένους" ανθρώπους ΚΑΙ θα ήθελαν το 99.99% από εδώ μέσα να κάνουν!

Οκ λοιπον. Περιμένουμε να μας πεις τα 20 αυτά επαγγέλματα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Off-topic

Ο χαρακτηρισμός "Τιμημένος" απονέμεται κατ' επιλογήν από τον Admin κ ουδεμία σχέση έχει με τον αριθμό των posts του μέλους...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
προσπαθω να είμαι όσο γίνεται δίκαιος με πολλές παραμέτρους...πιθανόν κι εγω να μην κάνω δουλειά με χαρακτηριστικά ποιοτικά αλλά έχω επίγνωση αυτού του πράγματος.
Μπορεί να τα έφερε έτσι η ζωη και να έχω γραφείο τελετών πχ.
Εχω όμως επίγνωση ότι είναι μια δουλειά που με αλλοτριώνει απο πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά , ότι την κάνω μόνο για τα λεφτά..ότι εξοικειώνομαι με αυτό τον τρόπο να κάνω πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μου ΜΟΝΟ για τα λεφτά ...κοκ.
Δεν μπορω να πανηγυρίζω ιδιαίτερα γι αυτο.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
προσπαθω να είμαι όσο γίνεται δίκαιος με πολλές παραμέτρους...πιθανόν κι εγω να μην κάνω δουλειά με χαρακτηριστικά ποιοτικά αλλά έχω επίγνωση αυτού του πράγματος.
Εχω όμως επίγνωση ότι είναι μια δουλειά που με αλλοτριώνει απο πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά , ότι την κάνω μόνο για τα λεφτά..ότι εξοικειώνομαι με αυτό τον τρόπο να κάνω πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μου ΜΟΝΟ για τα λεφτά ...κοκ.
εαν εχεις γραφειο τελετων γνωριζομαστε!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ίσως να έχεις και δίκιο...
Μπορείς να μας πεις επιτέλοςυ μια δουλειά που να μην "αλλοτριώνει" ή να είναι πιο "αξιοπρεπής" από αυτή του αστυνόμου;;

Ευχαριστώ.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ίσως να έχεις και δίκιο...
Μπορείς να μας πεις επιτέλοςυ μια δουλειά που να μην "αλλοτριώνει" ή να είναι πιο "αξιοπρεπής" από αυτή του αστυνόμου;;

Ευχαριστώ.
εκπαιδευτης σκυλων......

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ή ιδιοκτήτης καταστήματος με φρουτάκια!

:2funny:  :2funny:
δουλεια χωρις αγχος και πανω απο ολα τιμια πραγματα.οταν με το καλο θα ανοιξω τις αιθουσες θα σας στειλω προσκληση σε ολους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, έχω παρακολουθήσει τι έχεις γράψει. Έτσι όπως τα λες είναι!

Με απλά λόγια το να συγκρίνεις τα υπολοίματα βλημάτων / καλύκων κλπ (εφόσον τα έχεις) είναι απλή υπόθεση και μπορείς να αποφανθείς με απόλυτη βεβαιότητα αν αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Το να φέρεις όμως γνώμη & επιστημονική άποψη (η οποία θα ληφθεί πάρα πολύ σοβαρά υπ όψη στο Δικαστήριο και θα θεωρηθεί στοιχείο) για το ποιά ακριβώς τροχιά εκτέλεσε το βλήμα από τη στιγμή εξόδου από τον σωλήνα της κάννης μέχρι που σταμάτησε... αποτελεί αντικείμενο σοβαρής μελέτης και η ερεύνα - συλλογή στοιχείων από μόνη της μπορεί να διαρκέσει μέρες / εβδομάδες / μήνες. Κάποιες περιπτώσεις δε, είναι δυνατό να μην εξιχνιασθούν ποτέ (λόγω έλλειψης στοιχείων - όχι ανικανότητας ή άγνοιας). Aπό εκεί και μετά και για όποιον θέλει να ασχοληθεί η επιστήμη έχει παρακλάδια:

• [li]Internal ballistics που ασχολείται με τα χαρακτηριστικά της βολίδας και του κάλυκα πριν εξαχθεί από τον σωλήνα / απορριφθεί από το κλείστο,[/li]
    [li]Transition ballistics (ή intermediate ballistics) & External ballistics που μελετούν την συμπεριφορά / τροχιά των βλημάτων στον αέρα και πριν προσκρούσουν κάπου,[/li]
    [li]Terminal ballistics που αφορά την τροχιά και την παραμόρφωση που είναι δυνατό να υποστούν οι βολίδες μετά την προσκρουσή τους σε σκληρές επιφάνειες, τοίχους, χώμα, σάρκα κλπ[/li]

κλπ
κλπ
κλπ

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε πλάκα μου κάνετε;
το λέω και τελειώνει το παραμύθι......

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΝΟΣ ΒΛΗΜΑΤΟΣ (είτε καρφώθηκε σε κόκκαλο, είτε βγήκε όξω).

Δε θα με τρελλάνετε εσείς... Εάν μπει ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΟΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
Φαντάζομαι δε ότι θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς με τριψήφιο I.Q. ότι όταν είσαι φάτσα με φάτσα με τον άλλο η σφαίρα για για έχει γωνία εισόδου από πάνω προς τα κάτω πρέπει στον έναστρο ουρανό να υπήρχε ΓΚΡΟ ΜΠΕΤΟ.....

Ακουσα τη δήλωση του ιατροδικαστή 3 φορές στην τηλεόραση... Μιλάμε πρέπει μετά να μονολόγησε
"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ;"
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ρε πλάκα μου κάνετε;
το λέω και τελειώνει το παραμύθι......

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΝΟΣ ΒΛΗΜΑΤΟΣ (είτε καρφώθηκε σε κόκκαλο, είτε βγήκε όξω).

Δε θα με τρελλάνετε εσείς... Εάν μπει ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΟΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
Φαντάζομαι δε ότι θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς με τριψήφιο I.Q. ότι όταν είσαι φάτσα με φάτσα με τον άλλο η σφαίρα για για έχει γωνία εισόδου από πάνω προς τα κάτω πρέπει στον έναστρο ουρανό να υπήρχε ΓΚΡΟ ΜΠΕΤΟ.....

Ακουσα τη δήλωση του ιατροδικαστή 3 φορές στην τηλεόραση... Μιλάμε πρέπει μετά να μονολόγησε
"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ;"
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι ειπε ο ιατροδικαστης?
Εγω ειχα μεινει εκει που ειχαν δηλωσει οι μπατσοι οτι η πορεια της σφαιρας ηταν πανω-κατω παραλληλη με το εδαφος και ψαχναν με το ζορι ενα σημειο που θα μπορουσε να εχει εξοστρακιστει... Καποιος απο ολους αυτους τους κλοουν ειχε πει επισης οτι ηταν σκυμμενος ο Αλεξης γιαυτο η σφαιρα εχει μπει απο πανω προς τα κατω...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ρε πλάκα μου κάνετε; το λέω και τελειώνει το παραμύθι......

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΝΟΣ ΒΛΗΜΑΤΟΣ (είτε καρφώθηκε σε κόκκαλο, είτε βγήκε όξω). Δε θα με τρελλάνετε εσείς... Εάν μπει ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΟΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
1personanongrata,

Αν και κάποια από τα post σου με βρίσκουν σύμφωνο (από τα λίγα που έτυχε να διαβάσω και όσα έχεις κατα καιρούς γράψει), θα πρέπει να σου πω πως είσαι λάθος. Σίγουρα δεν είναι ουτε ο κατάλληλος χώρος, ουτε έχουμε την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου να σου το εξηγήσω σε όλο του το φάσμα. Απλά κράτα τη σκέψη οτι:

• [li]Ολη η ιδέα της επιστημης του Forensic ballistics δεν αναπτύχθηκε για ψύλλου πήδημα και όλοι αυτοί που σπουδάζουν χρόνια και ασχολούνται με το θέμα, δεν πληρώνονται τζάμπα ούτε μας κοροιδευουν.[/li]
    [li]Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά όπως πχ το παράδειγμα που ανέφερες, θα είχαμε μείνει ακόμη στην εποχή των εμπειρικών τακτικών προηγούμενων αιώνων και όχι στην επιστημονική ερευνα.[/li]
    [li]Θα εκπλαγείς ΠΟΣΟ απίστευτη πορεία μπορεί να ακολουθήσει μια βολίδα εισερχόμενη σε μαλακούς ιστούς... ελάχιστα εκατοστά μετά την είσοδό της. Αυτή είναι άλλωστε η "δουλειά" της - να καταστρέφει ιστούς, να δημιουργεί σπηλαίωση και να "μπλέκει σπλάχνα" - όχι απλά να μπαίνει και να βγαίνει στην εκ διαμέτρου αντίθετη πλευρά της εισόδου και με γωνία ανάλογη με αυτήν! Αντιθέτως με το Hollywood, το δελτίο ειδήσεων του STAR και το μπιλιάρδο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική και οι βολίδες των πυροβόλων όπλων έχουν την εξαιρετικά κακή συνήθεια να συμπεριφέρονται με τρόπο που απαιτεί μελέτη από επιστημονικό προσωπικό - όχι από τον μανάβη της γειτονιάς.[/li]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι ειπε ο ιατροδικαστης?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μας λέει σαφώες για την πορεία της σφαίρας (σιγά μην κάτσει ο μαλάκας ο έλληνας το ραδίκι να δει που είνα η είσοδος και ο 10ος θωρακικός σε βιβλίο ανατομίας.......), αλλά δεν μπορεί να μας πει εάν ήρθε από μπαλκόνι ή κάγκελο ή από ευθεία βολή....

Κοινώς η σφαίρα είναι πιο πιθανό να έπαιζε μπιλιάρδο.  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: 

Το βλήμα προκάλεσε διαμπερές τραύμα καρδίας και θωρακικής αορτής, σφηνώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο και κατέληξε στον νωτιαίο σωλήνα όπου και ευρέθηκε».

Για την κατάσταση και την πορεία του βλήματος στο πόρισμα αναφέρεται: «Εχει μία αποπλάτυνση στην αριστερή πλευρά. Πορεία από μπροστά αριστερά και από πάνω προς τα κάτω, πίσω και λίγο δεξιά».

Αυτό σημαίνει ότι η σφαίρα έπληξε το παιδί από πάνω και λίγο από αριστερά, κάτι που σε συνδυασμό με την παραμόρφωση που έχει, κατά την άποψη κάποιων αξιωματικών μπορεί και να προέρχεται από εξοστρακισμό, πιθανόν σε κάποιο μπαλκόνι ή κάγκελο.

Ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή η παραμόρφωση να έγινε από την πρόσκρουση της σφαίρας στο κόκαλο, ενώ και ο κ. Λευκίδης δεν συμμερίζεται την άποψη του εξοστρακισμού.

Εγω ειχα μεινει εκει που ειχαν δηλωσει οι μπατσοι οτι η πορεια της σφαιρας ηταν πανω-κατω παραλληλη με το εδαφος και ψαχναν με το ζορι ενα σημειο που θα μπορουσε να εχει εξοστρακιστει... Καποιος απο ολους αυτους τους κλοουν ειχε πει επισης οτι ηταν σκυμμενος ο Αλεξης γιαυτο η σφαιρα εχει μπει απο πανω προς τα κατω...

Ναι ο ψυχάκιας του λέει με παρατεταμένο το όπλο τώρα θα σου δέιξω εγώ και ο μικρός του απάντησε...

"Μισό να δέσω τα κορδόνια μου"  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata,

Αν και κάποια από τα post σου με βρίσκουν σύμφωνο (από τα λίγα που έτυχε να διαβάσω και όσα έχεις κατα καιρούς γράψει), θα πρέπει να σου πω πως είσαι λάθος. Σίγουρα δεν είναι ουτε ο κατάλληλος χώρος, ουτε έχουμε την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου να σου το εξηγήσω σε όλο του το φάσμα. Απλά κράτα τη σκέψη οτι:

• [li]Ολη η ιδέα της επιστημης του Forensic ballistics δεν αναπτύχθηκε για ψύλλου πήδημα και όλοι αυτοί που σπουδάζουν χρόνια και ασχολούνται με το θέμα, δεν πληρώνονται τζάμπα ούτε μας κοροιδευουν.[/li]
    [li]Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά όπως πχ το παράδειγμα που ανέφερες, θα είχαμε μείνει ακόμη στην εποχή των εμπειρικών τακτικών προηγούμενων αιώνων και όχι στην επιστημονική ερευνα.[/li]
    [li]Θα εκπλαγείς ΠΟΣΟ απίστευτη πορεία μπορεί να ακολουθήσει μια βολίδα εισερχόμενη σε μαλακούς ιστούς... ελάχιστα εκατοστά μετά την είσοδό της. Αυτή είναι άλλωστε η "δουλειά" της - να καταστρέφει ιστούς, να δημιουργεί σπηλαίωση και να "μπλέκει σπλάχνα" - όχι απλά να μπαίνει και να βγαίνει στην εκ διαμέτρου αντίθετη πλευρά της εισόδου και με γωνία ανάλογη με αυτήν! Αντιθέτως με το Hollywood, το δελτίο ειδήσεων του STAR και το μπιλιάρδο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική και οι βολίδες των πυροβόλων όπλων έχουν την εξαιρετικά κακή συνήθεια να συμπεριφέρονται με τρόπο που απαιτεί μελέτη από επιστημονικό προσωπικό - όχι από τον μανάβη της γειτονιάς.[/li]

έχεις δίκιο....
Οι απλοί νόμοι της φυσικής θέλουν ολόκληρη μελέτη........
Ρε μη μου κάνετε πλάκα πρωινιάτικα.....
Ορισμένα πράγματα σας τα παρουσιάζουν απλά ενώ είναι πολυσύνθετα επειδή τους συμφέρει και ορισμένα τα παρουσιάζουν πολυσύνθετα επειδή είναι πολύ απλά γιατί πάλι τους συμφέρει......

Η απλή λογική όσο και να την ξεχειλώσεις είναι σχεδόν πάντα ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..
τα αλλα που μου λες όμορφα είναι αλλά εχουν πολλά κενά....
ετσι όπως πρέπει για να φτιάχνουν μια όμορφη σαλάτα στο μυαλό του απλού μαλάκα...

Οπως ότι το Πεντάγωνο το έπληξε Μπόινγκ με μόνη ζημιά στο γκαζόν και την πτέρυγα του κτιρίου........
και χωρίς άλλα συντρίμια....
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΝΖΙΚΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ολη η ιδέα της επιστημης του Forensic ballistics δεν αναπτύχθηκε για ψύλλου πήδημα και όλοι αυτοί που σπουδάζουν χρόνια και ασχολούνται με το θέμα, δεν πληρώνονται τζάμπα ούτε μας κοροιδευουν.
Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά όπως πχ το παράδειγμα που ανέφερες, θα είχαμε μείνει ακόμη στην εποχή των εμπειρικών τακτικών προηγούμενων αιώνων και όχι στην επιστημονική ερευνα.
Θα εκπλαγείς ΠΟΣΟ απίστευτη πορεία μπορεί να ακολουθήσει μια βολίδα εισερχόμενη σε μαλακούς ιστούς... ελάχιστα εκατοστά μετά την είσοδό της. Αυτή είναι άλλωστε η "δουλειά" της - να καταστρέφει ιστούς, να δημιουργεί σπηλαίωση και να "μπλέκει σπλάχνα" - όχι απλά να μπαίνει και να βγαίνει στην εκ διαμέτρου αντίθετη πλευρά της εισόδου και με γωνία ανάλογη με αυτήν!

ΕΤΣΙ είναι... για παράδειγμα αναφέρω ότι υπάρχει ολόκληρος τόμος-Μελέτη σχετικά με τις εσωτερικές βλάβες που προκαλούν οι σφαίρες τύπου "κοίλης αιχμής" ή Hollow-Point...

ΔΕΙΤΕ κι εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom