Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
επειδή δεν θέλω να αρχίσω τις μπαναγιές.
επειδή τα έχω πει καιρό.
επειδή η κοινωνική παιδεία δε μετριέται με το κιλό.
επειδή τα λειτουργήματα πρέπει να είναι ανώτερα των λοιπών επαγγελμάτων....
στο ξαναλέω και δε σηκώνω κουβέντα.
Ο αστυνομικός, ο δάσκαλος και ο ιατρός πρέπει να πληρώνονται αδρά.
ο πρώτος γιατί σε προστατεύει με κίνδυνο της ζωής του,
ο δεύτερος γιατί σε μαθαίνει να ελαχιστοποιείς τους κινδύνους της ζωής και ο τρίτος γιατί σε απομακρύνει από τον κίνδυνο του θανάτου.

Για να σε προλάβω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
δηλαδή όταν μπαίνει κάποιος στην αστυνομία, μπαίνει με σκοπό να κάνει λειτούργημα;;;
Να φύγουν από τα χωριά τους και εξασφαλίσουν το μισθό τους μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει...
και δεν υπάρχει λειτούργημα σήμερα, ούτε γιατροί ούτε δάσκαλοι - ας μην κάνουμε ανάλυση για αυτούς - απλά αυτοί τουλάχιστον ξεσκίζονται στο διάβασμα, λειτούργημα κάνει και ο δικηγόρος και ο δημοσιογράφος....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Streetwalker ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? Ο χρόνος του 'ενφόρσερ' είναι πολύτιμος, για να καταλάβεις από το πρωί ίσαμε το βράδυ
κάθε μέρα είναι εδώ μέσα ...μουάχαχαχα , για να καταλάβεις τη σοβαρότητα του συνομιλητή σου παρεμβαίνω :-)

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Θα το έχω υπόψη μου.

Συμφωνώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδή όταν μπαίνει κάποιος στην αστυνομία, μπαίνει με σκοπό να κάνει λειτούργημα;;;
Να φύγουν από τα χωριά τους και εξασφαλίσουν το μισθό τους μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει...
και δεν υπάρχει λειτούργημα σήμερα, ούτε γιατροί ούτε δάσκαλοι - ας μην κάνουμε ανάλυση για αυτούς - απλά αυτοί τουλάχιστον ξεσκίζονται στο διάβασμα, λειτούργημα κάνει και ο δικηγόρος και ο δημοσιογράφος....
τρικυμία. .......
ο δικηγόρος τι λειτούργημα κάνει ακριβώς;
ο δημοσιογράφος;
το ποιός μπαίνει στην αστυνομία δεν αποτελεί κριτήριο μισθού. Αποτελεί κριτήριο ορθής λειτουργίας του κράτους.
Από την πολη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Επειδή έχεις κόμπλεξ που δουλεύεις 20 χρόνια και παίρνεις λιγότερα από όσα νομίζεις ότι πρέπει να παίρνεις δεν πάει να πει ότι τα προσωπικά σου κόμπλεξ θα τα πληρώνει το κοινωνικό σύνολο.
Εγώ θέλω άριστους δασκάλους, άριστους αστυνομικούς και άριστους ιατρούς.
Και είμαι διατεθειμένος ως φορολογούμενος να πληρώσω πολλά.

Με τέτοια μυαλά θα έχετε αυτούς τους αστυνομικούς, αυτούς τους δασκάλους και αυτούς τους γιατρούς που δικαιούστε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ο πρώτος γιατί σε προστατεύει με κίνδυνο της ζωής του,
ο δεύτερος γιατί σε μαθαίνει να ελαχιστοποιείς τους κινδύνους της ζωής και ο τρίτος γιατί σε απομακρύνει από τον κίνδυνο του θανάτου.
Σαν θεωρια καλα μου ακουγεται...γιατι στην πραξη...!!!! ...ο σωθων εαυτο σωθητω :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαν θεωρια καλα μου ακουγεται...γιατι στην πραξη...!!!! ...ο σωθων εαυτο σωθητω :)

πήγαινε σε άλλα κράτη να δεις πώς γίνεται η θεωρία πράξη.....
2 ώρες με το αεροπλάνο είναι.......

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για μερικούς που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα η ανθρώπινη ζωή εχει ίδια αξία για όλους είτε αυτοί ειναι παιδιά είτε αστυνομικοί,οι επαναστάσεις δεν γίνονται ούτε με δολοφονίες ούτε με σπάσιμο και κάψιμο περιουσιών ανύποπτων πολιτών,και φυσικά μην παρασυρόμαστε απο κάθε ειδους καλοθελητές και μονόχνωτους κολλημένους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για μερικούς που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα η ανθρώπινη ζωή εχει ίδια αξία για όλους είτε αυτοί ειναι παιδιά είτε αστυνομικοί,οι επαναστάσεις δεν γίνονται ούτε με δολοφονίες ούτε με σπάσιμο και κάψιμο περιουσιών ανύποπτων πολιτών,και φυσικά μην παρασυρόμαστε απο κάθε ειδους καλοθελητές και μονόχνωτους κολλημένους
για να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα πρέπει προηγουμένως να έχεις συνάψει σχέση με το ρεαλιστικό.
Θεωρείς ότι η πλειονότητα των ελλήνων πολιτών όπως άγεται και φέρεται τα τελευταία 15 χρόνια έχει συνάψει σχέσεις με την πραγματικότητα;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
τρικυμία. .......
ο δημοσιογράφος;
χωρίς να κάνω χαρακτηρισμούς, η δημοσιογραφία και η δικηγορία θεωρούνται ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και η αναφορά μου σ' αυτούς ήταν ειρωνική.
Κατα τα άλλα εσύ δεν πρέπει να ζεις στην Ελλάδα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τρικυμία. .......
ο δημοσιογράφος;
το ποιός μπαίνει στην αστυνομία δεν αποτελεί κριτήριο μισθού. Αποτελεί κριτήριο ορθής λειτουργίας του κράτους.
Από την πολη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Επειδή έχεις κόμπλεξ που δουλεύεις 20 χρόνια και παίρνεις λιγότερα από όσα νομίζεις ότι πρέπει να παίρνεις δεν πάει να πει ότι τα προσωπικά σου κόμπλεξ θα τα πληρώνει το κοινωνικό σύνολο.
Εγώ θέλω άριστους δασκάλους, άριστους αστυνομικούς και άριστους ιατρούς.
Και είμαι διατεθειμένος ως φορολογούμενος να πληρώσω πολλά.

Με τέτοια μυαλά θα έχετε αυτούς τους αστυνομικούς, αυτούς τους δασκάλους και αυτούς τους γιατρούς που δικαιούστε.
και γενικα αυτους τους κοινωνικους λειτουργους...
αλλα μην το ψαχνεις, πας να μαθεις προχωρημενες κοινωνιολογικες εννοιες ,
δια μεσης οδου , και σε φαινομενικα απαιδευτους, απροβληματιστους,
με ελαχιστη ως καθολου κοινωνικη συνειδηση ανθρωπους,
επομενως καθε επιτυχημενη προσπαθεια για μενα θα ηταν εκπληξη...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως ειναι...
Αλλο βεβαια το γεγονος οτι,για αυτο το μισθο "μηνας μπαινει-μηνας βγαινει",πρεπει
α)Να παιζει καθε μερα τη ζωη του κορονα-γραμματα.
β)Να ερχεται το καθε κωλοπαιδο και να του βριζει τη μανα,το πατερα του και να μη μπορει να πει κουβεντα.
γ)Να τον στελνουν στις πορειες και διαδηλωσεις να αντιπαρατεθει απεναντι σε αγανακτισμενους πολιτες και να "πληρωνει" τα σπασμενα της καθε μαλακισμενης κυβερνητικης πολιτικης.
δ)Να κουβαλαει ενα οπλο μαζι του που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιησει,γιατι με την ετσι κι αλλιως μηδαμινη εκπαιδευση,και στο αερα να ριξει,μπορει να σκοτωσει και κανεναν αθωο..
ε)Να κανει αμαν για να σταυρωσει γκομενα και να παντρευτει,γιατι οι γυναικες πιο ευκολα θα επιλεξουν ενα ρακοσυλλεκτη η θα μεινουν παρθενες,παρα θα παντρευτουν εναν κωλο-μπατσο..
κλπ κλπ κλπ κλπ...
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΜΠΑΤΣΟΣ...
Τουλαχιστον για τα λεφτα που τους δινουν...Γιατι με 3-4 χιλιαρικα το μηνα,θα το σκεφτομουνα..Κι ας ημουνα το μιασμα της κοινωνιας...Ενας ακομα καταπτυστος,ελλεινος,απεχθης ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ..

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολλοί εξ  αυτών σίγουρα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα άλλοι πάλι έχουν ( οι περισσότεροι κα΄ εμέ) έχουν επιλεκτική επαφή με αυτήν και κρίνουν και ενεργούν ανάλογα την δεδομένη στιγμή,σίγουρα για την κατάσταση την τωρινή όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης άλλοι μεγάλο και άλλοι μικροτερο σίγουρα ομως  όλοι ευθυνόμαστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χωρίς να κάνω χαρακτηρισμούς, η δημοσιογραφία και η δικηγορία θεωρούνται ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και η αναφορά μου σ' αυτούς ήταν ειρωνική.
Κατα τα άλλα εσύ δεν πρέπει να ζεις στην Ελλάδα
εσύ σίγουρα πάντως ζεις στη χώρα που σου αξίζει.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γενικα αυτους τους κοινωνικους λειτουργους...
αλλα μην το ψαχνεις, πας να μαθεις προχωρημενες κοινωνιολογικες εννοιες ,
δια μεσης οδου , και σε φαινομενικα απαιδευτους, απροβληματιστους,
με ελαχιστη ως καθολου κοινωνικη συνειδηση ανθρωπους,
επομενως καθε επιτυχημενη προσπαθεια για μενα θα ηταν εκπληξη...

κορυφαίο στιγμιότυπο στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια την παρατεταμένης απεργίας των δασκάλων που ζήταγαν μίν μισθό 1300 ευρώ......
Ρωτάνε φανοποιό.......
Τι γνώμη έχετε για την απεργία;
Να χαθούνε τα ρεμάλια έχω τρία παιδιά και δεν έχω που να τα αφήσω τώρα που είναι κλειστά τα σχολειά... Και ζητάνε οι ανεπρόκοποι 1300 μισθό με 4 μήνες αδεια το χρόνο. Εγώ δουλεύω νύχτα μέρα και μαζεύω το μεροκάματο με το ζόρι.....

Και λέω εγώ......
Τα παιδία τα αντιμετωπίζουν όπως τα αυτοκίνητα. Δεν έχουν που να τα παρκάρουν.
Το δάσκαλο τον αντιμετωπίζουν ως τεμπέλη, άλλο εάν σε αυτόν εμπιστεύονται το 1/3 τη ζωής των παιδιών τους.

Στην καλίμπρα ρε όλοι. Και αντί για βιβλία να πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας για να παρκάρετε τα παιδιά σας.
Γαμώ την ιθαγένειά μου γαμώ δλδ......

Αντί ο αστοιχείωτος να ζητά να πάρει και αυτός καλύτερο μισθό, ζητά να πεινά και ο διπλανός του και δη ο παιδαγωγός του παιδιού του.
Τόσο ατέρμονη είναι η μαλακία του μέσου Ελληνα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω εχω να πω,πως οσο πιο πολλα ταξιδια κανει καποιος στο εξωτερικο και γνωρισει αλλους ανθρωπους,τοπους και κουλτουρες,τοσο περισσοτερο συχαινεται την Ελλαδα...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ...και ΑΥΤΟ μας αξιζει...
Γι αυτο οσοι δε γουσταρετε να ξενερωσετε,μη βγαινετε απο τα συνορα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω εχω να πω,πως οσο πιο πολλα ταξιδια κανει καποιος στο εξωτερικο και γνωρισει αλλους ανθρωπους,τοπους και κουλτουρες,τοσο περισσοτερο συχαινεται την Ελλαδα...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ...και ΑΥΤΟ μας αξιζει...
Γι αυτο οσοι δε γουσταρετε να ξενερωσετε,μη βγαινετε απο τα συνορα...
ή αν φύγετε, μην ξαναγυρίσετε πίσω..........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν ένα επάγγελμα γίνεται σωστά, με μεράκι, χωρίς νοοτροπία αρπαχτής και με διάθεση προσφοράς στους άλλους (όχι ότι θα το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου αλλά μέσα από τη δική σου επαγγελματική επιτυχία θα κάνεις όσους συναλλάσσονται μαζί σου να εκτιμήσουν τη δουλειά σου- win- win που λέει και ο γιος της μαργαρίτας) τότε είναι λειτούργημα...Είτε μιλάμε για δάσκαλο ή ιατρό, αστυνόμο ή στρατιωτικό, δικηγόρο ή δημοσιογράφο, σκουπιδιάρη ή πόρνη...

Ίσως το πρόβλημα στη ελλάδα είναι ο ενώ ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του (και την πάρτη του) δεν κάνει τη δουλειά του σωστά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom