^^^^ Λυπάμαι αλλά αυτά που γράφεις είναι άρες μάρες και καφενειακές αναλύσεις.
Υποθέτω είσαι ντεφορμέ.
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν αποτελεί απάντηση
Μαλλον δεν εχεις τι να πεις
^^^^ Λυπάμαι αλλά αυτά που γράφεις είναι άρες μάρες και καφενειακές αναλύσεις.
Υποθέτω είσαι ντεφορμέ.
Αν θεωρείς εσύ ατάκες του στυλ "ψιλοάκυρο" απάντηση, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Ο καθένας φτάνει μέχρι κάποιο σημείο.
Στα γρήγορα πάντως (γιατί βαριέμαι τους flamers).
- Το internet είναι παραγνωρισμένο. Όταν δει κανείς την διείσδυση του στην Ελλάδα, είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι οι "ενδυνάμει ψηφοφόροι" είναι απλά ένα ελάχιστο κομμάτι της κοινωνίας (και σαφώς δεν ψηφίζει ΝΔ).
- Όσο για την προπαγάνδα, δεν νομίζω πλέον ότι υπάρχει ΜΜΕ ευρείας κυκλοφορίας που παίζει κυβέρνηση πλέον. Εδώ μέχρι και ο Τράγκας τους πούλησε.
Σε ευχαριστώ για τις εκτιμήσεις σου - τις οποίες βρισκω καπως γενικές και εκτός στόχου (σου)
Πολύ γρήγορα και εγω επειδή ο χρόνος μου ειναι πολύτιμος
το ιντερνετ λειτουργει πολλές φορές σαν ένα ακόμα ΜΜΕ - αρα η δυναμή του δε βρισκεται τόσο στο πληθος των χρηστών (που αποτελεί ουτως ή άλλως κρισιμη μάζα για κάθε κομμα που ψαρευει ψήφους με το καλάμι). Η δυναμή του ειναι στη διαμόρφωση απόψεων η οποία μεταφέρεται μέσω συζητήσεων και σε μη-χρηστες.
Το ίδιο παίζει και με τα ΜΜΕ τα οποία απλά δε μπορουν να στηρίξουν πλεον μια εξωφθαλμα αποτυχημένη κυβέρνηση. Αρα πλεον η δημοσιότητα ειναι αρνητική.
Ιντερνετ και ΜΜΕ δίνουν λοιπον κατευθύνσεις. Ο πρώην υπουργός προπαγάνδας προσπάθησε να ελέγξει και τα 2.
Αν εσυ αμφισβητείς τη δυναμη του ιντερνετ και των ΜΜΕ στη διαμόρφωση ψήφου, δικαιωμά σου.
Που τη θυμήθηκες αυτή την ψυχή;
Τον φαντάζομαι να προσπαθεί να πνίξει τον πόνο του στο φτωχόσπιτο του (κάποιο απ'αυτά τέλως πάντων), ενθυμούμενος τις ένδοξες μέρες όπου έστελνε τον Κωστάκη στην Ηλεία εν μέσω καύσωνα με μπουφάν εκστρατείας. Ήθελε να αντιγράψει τον Μπους την 11η Σεπτεμβρίου τρομάρα του.
Πιστεύω πως αν ήταν ακόμη στη θέση του ο γιός του ταχυδρόμου, μπορεί να βλέπαμε τον φερόμενο ως πρωθυπουργό να εμφανίζεται στα Εξάρχεια με πλήρη εξάρτυση των ΜΑΤ.
κουβερτουρα βελουτε σου χαριζοΝαι καλα...
Οτι και να λεμε σχετικα με το ποσο "μαλακας" ειναι ο Ρουσοπουλος,
η αληθεια ειναι οτι εμεις ειμαστε οι μαλακες...
Αυτος ...καθαρισε
Τοση κατηγορια,τοσα σκανδαλα.......πεντακαθαρος σαν κρυσταλλακι απο
την Βοημια(το'πα καλα;)
Ρε πουστη μου,γιατι εγω ονειρευομαι μια Δημοκρατια οπου αναμεσα σε
αυτα που την οριζουν ,να ειναι οτι ο βουλευτης
να μην μπορει να εκλεγει πανω απο 2 τετραετιες(και ποτε ξανα αλλοτε),
ο Πρωθυπουργος να αλλαζει μεσα στην ιδια κυβερνηση παλι ανα δυο 4ετιες
και να επανελθει στην πολιτικη σκηνη ο "Εξοστρακισμος" των Αρχαιων
Αθηναιων;Αυτος που θα εξοστρακιζεται θα φευγει απο την χωρα,και η
περιουσια του θα δημευεται απο την πολιτεια...
Να μην τολμαει κανενας ανεπαγγελτος να γινεται Βουλευτης
Μονο αυτοι που εχουν διαθεση να προσφερουν ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ για το κοινο
καλο και να ειναι ετοιμοι να αναλαβουν το κοστος.Οχι,βγαινουμε βουλευτες, τα
αρπαζουμε,μας κατηγορουν για σκανδαλα και καθαριζουμε επειτα...
Μαλλον κοιμαμαι ξεσκεπαστος ε;
Η σημερινή συγκέντρωση των αστυνομικών είναι ίσως απαρχή εξελίξεων.
Κακό σημάδι αν και ίσως αναμενόμενο.
Αν ο μόνος πόλεμος είναι ο ταξικός ποιος τον επιζητεί;
Και πόσο αυτος που τον επιζητεί αναζητά αφορμές;
Και μπορεί άραγε να χρησιμοποιηθεί για κάτι όλο αυτό το σκηνικό;
και που σαι ακόμα...
θα στιθι πολεμοσ μεταξι αστινομικον τον 700 εβρο εναντιον ,ανεργον φιτιτον,μαθιτον,και ερτγατακον τον 500 600 700 εβρο,Η σημερινή συγκέντρωση των αστυνομικών είναι ίσως απαρχή εξελίξεων.
Κακό σημάδι αν και ίσως αναμενόμενο.
Αν ο μόνος πόλεμος είναι ο ταξικός ποιος τον επιζητεί;
Και πόσο αυτος που τον επιζητεί αναζητά αφορμές;
Και μπορεί άραγε να χρησιμοποιηθεί για κάτι όλο αυτό το σκηνικό;
Επειδή οι αποπροσανατολιστές δημοσιογραφίσκοι λενε οτι οι αστυνομικοί παίρνουν 700 ευρω... το πιστευεις κιόλας?μεταξι αστινομικον τον 700 εβρο
700 παίρνουν αλλά με τα επιδόματα φτάνουν και τα 1300, δηλ. δώρο Χριστ. 700 ευρώ πήραν.Επειδή οι αποπροσανατολιστές δημοσιογραφίσκοι λενε οτι οι αστυνομικοί παίρνουν 700 ευρω... το πιστευεις κιόλας?
700 παίρνουν αλλά με τα επιδόματα φτάνουν και τα 1300, δηλ. δώρο Χριστ. 700 ευρώ πήραν.
οτι μουλνε το πιστεβο εγο,ιμε γκουφοουρακοταγκουλισΕπειδή οι αποπροσανατολιστές δημοσιογραφίσκοι λενε οτι οι αστυνομικοί παίρνουν 700 ευρω... το πιστευεις κιόλας?
GIORGOSK, ο βασικός μισθός του ανύπαντρου 23χρονου αστυφύλακα με 5 χρόνια προυπηρεσίας (λαμβάνοντας υπ όψη ΚΑΙ τα χρόνια της σχολής) είναι 780 γιουρια. Μαζί με χρονοεπιδόματα, νυκτερινά, εκτός εδρας (οχι οτι βγαίνει ποτε εκτός εδρας!), λοιπά εξτρα κλπ. ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τα 1300. Όταν γίνει 30-35 ετων και παίρνει 1500-1800 χαλαρα. Για αξκους & υπαξκους βάλε κι αλλα παραπάνω κι αν ειναι ΜΑΤ, ΕΚΑΜ κλπ που εχουν επιδοματα εξτρα το ποσο ανεβαίνει περισσότερο.700 παίρνουν αλλά με τα επιδόματα φτάνουν και τα 1300, δηλ. δώρο Χριστ. 700 ευρώ πήραν.
μαζί σου και είναι και επιλογή τους, και μια ζωή... μπάτσοιGIORGOSK, ο βασικός μισθός του ανύπαντρου 23χρονου αστυφύλακα με 5 χρόνια προυπηρεσίας (λαμβάνοντας υπ όψη ΚΑΙ τα χρόνια της σχολής) είναι 780 γιουρια. Μαζί με χρονοεπιδόματα, νυκτερινά, εκτός εδρας (οχι οτι βγαίνει ποτε εκτός εδρας!), λοιπά εξτρα κλπ. ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ τα 1300. Όταν γίνει 30-35 ετων και παίρνει 1500-1800 χαλαρα. Για αξκους & υπαξκους βάλε κι αλλα παραπάνω κι αν ειναι ΜΑΤ, ΕΚΑΜ κλπ που εχουν επιδοματα εξτρα το ποσο ανεβαίνει περισσότερο.
Οχι οτι ειναι σοβαρα λεφτα πάλι... αλλα το να ακουγεται στην TV το "700 ευρω" δεν ειναι αληθες και τους κάνει να "φαίνονται" ισοι με τον λαουτζίκο. Οσο για το δώρο Χριστουγεννων που ήταν "μονο" 700 γιουργια φίλε GIORGOSK, να σου θυμίσω τα εξτρα 1000-1100 επιδόματος εκλογών που παίρνουν αερα πατερα ετσι για το τίποτα και κατι 2χίλιαρα - 3χίλιαρα επίσης αερα πατερα ταχα επιδόματα Ολυμπιακών κλπ?
Αστο...! Στην G700 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ανήκουν! Βεβαια δεν ανηκουν και στην κατηγορία των ξενων αστυνομικών (Αγγλία, Γερμανία κλπ) που βγάζουν γυρω στις 35-40 χιλιάδες το χρόνο
πόσα έπρεπε δηλ να παίρνει ένας μπάτσος; 3000 ευρώ; εγώ δουλεύω 20 χρόνια, με νυχτερινά με ανθυγειινά, κ.α και έφτασα να παίρνω ένα ικανοπ. μισθό αυτοί με το που μπαίνουν χτυπάνε 1000