Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επισης ανακρινουν κι εναν αλβανο που ειχε παρει μερος στα επεισοδεια,μπας και τους ειχε προμηθευσει το καλασνικοφ...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όπως ήταν αναμενόμενο το thread ξέφυγε πάλι οπότε να ρίξω και εγώ τα δικά μου για τα θέματα που συζητιόνται ...

Πολιτικοί ... έχουμε τους πολιτικούς και το κράτος που μας αξίζουν. Καμία δικαιολογία δεν στέκει λοιπόν περί άδικης κοινωνίας και Νίκος Ξανθόπουλος - Μάνα δεν μου κολάν τα ένσημα. Εμείς τους ψηφίζουμε να τους βάλουμε εκεί πάνω και εμείς τους γλύφουμε να κάνουμε την δουλειά μας.

Επαναστάτες - Νεολαία - Αγανακτισμένοι....  Πιο κακομαθημένοι ακόμα και από τους πολιτικούς μας. Κουνήστε το κεφάλι δεξιά αριστερά μπας και συνέλθετε και ετοιμαστείτε για χειρότερες μέρες. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι θα σας ταΐζει και θα σας δανείζει για να καλυτερεύσετε τις συνθήκες ζωής σας και να αγοράσετε το καινούργιο i-phone. Ζήτε σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα και ζει από την ελεημοσύνη των υπολοίπων. Θα προσαρμοστείτε από εδώ και πέρα στο βιωτικό επίπεδο που σας ταιριάζει το οποίο φέρνει πιο πολύ προς Αφρική μεριά παρά προς Ευρώπη. Αυτό μέχρι να βάλετε μυαλό και να σταματήσετε να έχετε όνειρο πως θα μπείτε υπάλληλοι στην ΔΕΗ και όταν οι πολιτικοί βάλουν μυαλό και καταλάβουν ότι η Κουβανοποίηση της οικονομίας με την μισή Ελλάδα να ξύνεται στο δημόσιο με αντάλλαγμα τις ψήφους της έφτασε στα όρια της. Δεν πα να σπάτε πρωϊ μεσημέρι βράδυ, τα φράγκα τελείωσαν.

Όσο για τον αστυνομικό δυστυχώς ήταν θύμα της τριτοκοσμικής κοινωνίας μας που (ξεκινώντας από τους δημοσιογράφους) απέδωσαν συλλογικές ευθύνες σε ολόκληρο το σώμα της αστυνομίας και το στοχοποίησαν. Εδώ πλέον εφαρμόζουμε λογική Ες Ες, δεν φταίει αυτός που έκανε την πράξη (πυροβόλησε τον 15χρονο) φταίει όποιος φοράει στολή. Κάπως έτσι σκέφτονταν και τα Ες Ες δεν φταίει ο αντάρτης φταίει όλο το χωριό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
εχι εκτενες θεμα γ αυτο τορα στιν τβ.... δεστε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
την κολοκυθια θα παιξουμε?
το: η δεξια ειναι για τον πουτσο και οποιος την ακολουθει ειναι βλακας
δεν σημαινει:εγω ξερω, εσυ δεν ξερεις
Σημαινει οτι εισαι δεξιος αρα εισαι....

Η λογική ( ; ) σου έχει κάτι από το "η έγκυος αποβάλλει", "ο λυκειάρχης αποβάλλει", "άρα ο λυκειάρχης είναι έγκυος"...
¨Εχει κάτι από μαρξιστική διαλλεκτική πάντως οφείλω να ομολογήσω...

Γιατι δν κατεβηκαν οι δεξιοι να διαδηλωσουν ειρηνικα?

Μόνο οι δεξιοί; Και οι πασόκοι (και αυτοί δεξιοί είναι, ε ; σόρυ το ξέχασα) και αρκετοί άλλοι...
Κάποιος άλλωστε πρέπει να δουλευει σε αυτόν τον τόπο για να συντηρούνται οι επαγγελματίες συνδιαλιστές- διαδηλωτές, οι οποίοι δούλεψαν υπερωρίες αυτές τις μέρες...

κανω...Γ**Ω ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ.. οκ?

Κάτι πρέπει να γαμήσεις και εσύ...
Μιας και μπαίνεις πάντως σε αυτό το σάιτ, ψάξε και για κανά μπουρδελάκι που είναι και φθηνό...(άσε τα ct σε μας τους δεξιούς, τους βολεμένους ανθρωπάκους)...

Διότι καλή η δεξιά αλλά αν το παρακάνεις θα τυφλωθείς, θα κουφαθείς και θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη...

δν απολογουμε, απλα σε καθησυχαζω και σε ηρεμω για να μη βγεις και εσυ σε καμια πορεια και αρχιζεις και βαρας οποιο διαδηλωτη βλεπεις μπροστα σου σαν καλος χρυσαυγητης :boobies:.

Που να τρέχω σε πορείες...
Να αφήσω την πολυθρόνα μου;;;

Όσο για τη χρυσή αυτή, καταλαβαίνω τους φόβους σου...
Μήπως τελικά οι "προβοκάτορες" της αστυνομίας είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές...
Εύλογος φόβος ομολογώ...

για το ποσο μαλ..  (:jerking:)έ , τα πιστευω σου πιστευω φταιει οτι εισαι προκατειλλημενος σε διαφορα θεματα,βλεπε 70's, disco, μαη 68 και αλλα....

Α, εδώ θα τσακωθούμε..Όλα και όλα...
Λατρεύω την disco...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...να ρίξω και εγώ τα δικά μου για τα θέματα που συζητιόνται ...

Απόλυτα σωστός. Που υπογράφω;

ΥΓ. Ισχύει ότι η χειροβομβίδα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση συνδέεται με την 17Ν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν υπάρχει πιο σικέ τρόπος μια γαμημένη κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη....
Τρομολαγνεία λέγεται....
Κάπως έτσι και ο πίθηκος κέρδισε τη δεύτερη τετραετία......

μια χαρά το πάει επικοινωνιακά ο ακαταλληλότερος........

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν υπάρχει πιο σικέ τρόπος μια γαμημένη κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη....
Τρομολαγνεία λέγεται....

Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο.
Τα γεγονότα, αν είναι σικέ, μάλλον προέρχονται από την άλλη πλευρά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο.
Τα γεγονότα, αν είναι σικέ, μάλλον προέρχονται από την άλλη πλευρά.

για προχώρα το λίγο.........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τρομολαγνεία λέγεται....
Κάπως έτσι και ο πίθηκος κέρδισε τη δεύτερη τετραετία......

μια χαρά το πάει επικοινωνιακά ο ακαταλληλότερος........

Πάντως δημοσκοπικά και όχι μόνο, δεν του βγαίνει του κωστάκη ο όλος χαμός...
Διότι τον κεντρώο χώρο τον έχει χάσει οριστικά και ήδη έχει αρχίσει να επηρρεάζεται και ο σκληρός "δεξιός" πυρήνας από την πολιτική κατευνασμού που εφήρμοσε...

Άσε που όταν αρχίσουν να φτάνουν τα εκκαθαριστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και σε επιχειρήσεις, χώροι από τον οποίο η νδ αντλεί αρκετές ψήφους, η θέση της νδουλας θα επιδεινωθεί...
Μην ξεχνατε ότι το 2009 είναι η πρωτη χρονιά της ύφεσης, με καταργημένο το αφορολόγητο για ελεύθερους επαγγελματίες ενώ ήδη είχαμε κτηματόσημα και ΕΤΑΚ και έπεται συνέχεια...

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
"Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν επίσης ιδιοκτήτες σπιτιών όπου βρέθηκαν υλικά για κατασκευή μολότοφ, γκαζάκια, στιλέτα, βαριοπούλες, αναισθητικά σπρέι και αντιασφυξιογόνες μάσκες.". από zougla.gr

Έπρεπε να παει άνθρωπος στο νοσοκομείο για να πιάσουν μερικούς απ' αυτούς? Δε φαντάζομαι οτι η αστυνομία έψαξε ΟΛΑ τα σπίτια των εξαρχείων...ήξερε που πρέπει να πάει.
καμια σχεση το ενα με το αλλο πιστευω

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω σου απάντησε ο str8. Δεν έχει κανένα επικοινωνιακό κέρδος η κυβέρνηση.
Ίσα - ίσα έγινε ρεζίλι και στο εξωτερικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νομίζω σου απάντησε ο str8. Δεν έχει κανένα επικοινωνιακό κέρδος η κυβέρνηση.
Ίσα - ίσα έγινε ρεζίλι και στο εξωτερικό.

καλά δεν είναι η πρώτη φορά....
αλλά ούτως, ή άλλως στο μόνο πράγμα που έχει δείξει ανεπανάληπτη επιτυχία ο ακαταλληλότερος είναι το επικοινωνιακό κομμάτι......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η λογική ( ; ) σου έχει κάτι από το "η έγκυος αποβάλλει", "ο λυκειάρχης αποβάλλει", "άρα ο λυκειάρχης είναι έγκυος"...
¨Εχει κάτι από μαρξιστική διαλλεκτική πάντως οφείλω να ομολογήσω...

Μόνο οι δεξιοί; Και οι πασόκοι (και αυτοί δεξιοί είναι, ε ; σόρυ το ξέχασα) και αρκετοί άλλοι...
Κάποιος άλλωστε πρέπει να δουλευει σε αυτόν τον τόπο για να συντηρούνται οι επαγγελματίες συνδιαλιστές- διαδηλωτές, οι οποίοι δούλεψαν υπερωρίες αυτές τις μέρες...

Κάτι πρέπει να γαμήσεις και εσύ...
Μιας και μπαίνεις πάντως σε αυτό το σάιτ, ψάξε και για κανά μπουρδελάκι που είναι και φθηνό...(άσε τα ct σε μας τους δεξιούς, τους βολεμένους ανθρωπάκους)...

Διότι καλή η δεξιά αλλά αν το παρακάνεις θα τυφλωθείς, θα κουφαθείς και θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη...

Που να τρέχω σε πορείες...
Να αφήσω την πολυθρόνα μου;;;

Όσο για τη χρυσή αυτή, καταλαβαίνω τους φόβους σου...
Μήπως τελικά οι "προβοκάτορες" της αστυνομίας είναι περισσότεροι από τους διαδηλωτές...
Εύλογος φόβος ομολογώ...

Α, εδώ θα τσακωθούμε..Όλα και όλα...
Λατρεύω την disco...

1.Η λογικη μου εχει κατι απτο βαρεθηκα να μιλαω με αδιαλακτους.
2.Σιγα σιγα ξεδιπλωνεις και αλλες πτυχες των πιστευω σου...μπραβο..το να κατακρινεις και τις πορειες δν το περιμενα...
3.Μιλα στους μπατσους τους στρατοκαβλους τους ματατζηδες και ολους τους σχετικους περι μπουρδελων καλυτερα για να βγαλουν καπου αυτη την αγαμια.βλεπουν παιδι με μακρια μαλλια, βλεπουν νεο στο δρομο με "περιεργο ντυσιμο". βλεπουν κοριτσια να πηγαινουν σε πορειες.Γενικα βλεπουν αυτο που θα ηθελαν να ειναι αλλα δεν μπορεσαν και αρχιζουν την καταχρηση εξουσιας ;) Τωρα οι κουραμπιεδες τι θα κανουν που τελειωσαν τα χριστουγεννα?
4.ΟΚ, δν ειναι κρυφο μυστικοι οτι οι δεξιοι ειναι περισοτεροι απτους αριστερους.Οι φαρμες ειναι γεματες απο ζωα, προβατα, κοτες, γιδια, βοδια, γουρουνια να δεις ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτή την εποχή όμως δεν την συμφέρει. Δημοσκοπικά άρα επικοινωνιακά είναι πλέον πίσω.
Μόνο αν δείξει καλή εικόνα, μπορεί να ανατρέψει - σαφώς όχι αυτό.
Εδώ μιλούσαμε για ανασχηματισμό, μπας και ανακάμψει επικοινωνιακά η κυβέρνηση και τώρα κανείς δεν ασχολείται.

Ξέρεις τι βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια.
Ανακοινώνονται εκλογές και καίγεται όλη η Ελλάδα.
Περνάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά και καίγεται όλη η Αθήνα.
Μόλις πάει η κυβέρνηση να κάνει (επικοινωνιακό, έστω) παιχνίδι, εμφανίζονται τρομοκράτες.

Κοινό στοιχείο των τριών: η κυβέρνηση τα έκανε σκατά και έφαγε κράξιμο.
Κοινό στοιχείο των τριών: συμβάλλει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δεν θα διαφωνίσω ότι η κυβέρνηση σήμερα έχει περιορίσει σημαντικά τα ερείσματα της.
Ξέρω πάρα πολλούς ψηφοφόρους που θα ρίξουν πλέον μαύρο (και για πολλούς λόγους).
Αλλά γιατί έχουν συγκεκριμένους λόγους και όχι γιατί την κράζουν τα ΜΜΕ η το Internet.
Και όταν με το καλό λήξει η θητεία της ή φύγει μόνη της - όχι εδώ και τώρα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ξέρω πάρα πολλούς ψηφοφόρους που θα ρίξουν πλέον μαύρο (και για πολλούς λόγους).
Αλλά γιατί έχουν συγκεκριμένους λόγους και όχι γιατί την κράζουν τα ΜΜΕ η το Internet.
Και όταν με το καλό λήξει η θητεία της ή φύγει μόνη της - όχι εδώ και τώρα.

Το κράξιμο που πέφτει στο ιντερνετ πεφτει και απο εν δυνάμει ψηφοφόρους. Αρα ψιλοάκυρο αυτό που λες

Τα ΜΜΕ επηρεάζουν πολύ κόσμο όπως ξέρεις, γι'αυτο άλλωστε η αποτυχημένη (αν όχι εθνικά επικίνδυνη) αυτή κυβέρνηση που ποτέ της δεν άσκησε γραμμάριο πολιτικής, τα εβλεπε ολα ως "επικοινωνία". Ο πρώην υπουργός προπαγανδας Ρουσό θα σου δωσει περισσότερες πληροφορίες. Αρα και αυτό ψιλοάκυρο

Οσο για τους "δικους τους" λόγους που αναφέρεις, προφανώς και όλοι έχουμε λόγους να τους στειλουμε στα τσακίδια. Το ΠΟΤΕ, θα το δουμε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.231
Πόντοι
22.785
Enfocer

Τα ειπες ΟΛΑ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πιστεύω πως αν ήταν ακόμη στη θέση του ο γιός του ταχυδρόμου, μπορεί να βλέπαμε τον φερόμενο ως πρωθυπουργό να εμφανίζεται στα Εξάρχεια με πλήρη εξάρτυση των ΜΑΤ. :uglystupid: 

Δεν έχεις άδικο.

υπάρχει στολή στο νούμερό του;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
^^^^ Λυπάμαι αλλά αυτά που γράφεις είναι άρες μάρες και καφενειακές αναλύσεις.
Υποθέτω είσαι ντεφορμέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom