εξακολουθεις να παρουσιαζεσαι καθετος και στις αποψεις σου.επισης το αστειακι"ματριξ-Νιο" ειναι κλασσικη αντιδραση ελλειψης επιχειρηματων.
Τί σε κάνει πάλι να πιστεύεις ότι εσύ είσαι διαλλακτικός και εγώ κάθετος;
Το δε αστειάκι είναι απάντηση στο ακλόνητο επιχείρημά σου "εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις..."
Ταραξιες τους βλεπεις εσυ, οπως και βλεπεις την αστυνομια σαν προστασια.και στα @@ μου αν σε προδικαζω, δειξε μου το αντιθετο.
Και εσύ αναζητούσες την προστασία της αστυνομίας από τα κλεφτρόνια στο Σύνταγμα, όποτε μάλλον συμφωνούμε στην αναγκαιότητά της...
Ταραξίες αποκαλώ όσους δεν διαδηλώνουν ειρηνικά...Αν εσύ τους αποκαλείς κάπως αλλιώς, let me know...
Και στα δικά μου @@ αν σε πείσω για το αντίθετο...
Καλως εχουν φυλαξη μαλιστα...και καλως εχουν και 3 τζιπ και 5 μερσεντες και καλως παιρνουν επιδομα οι βουλευτες εκτος αθηνων για τα νεα τους κουστουμια και την οδηνη να μενουν μακρια απτην πατριδα τους.(ψαξτο, ισχυει..)
συμφωνω με τους δημοσιογραφους και ιδιωτες κτλ κτλ αλλα εδω μιλαμε για το δημοσιο.εννοειτε πως πρεπει να εχουν μια προστασια. εμεις ο απλος λαος εχουμε?
Είμαι υπέρ της καλής βουλευτικής αποζημίωσης και της φύλαξης δημοσίων προσώπων...Υπερβολές ασφαλώς και γίνονται αν και όχι τόσες όσες στο παρελθόν...και ειλικρινά σπάω πλάκα με τους σχετικούς λαϊκισμούς που εκπορεύονται από δημοσιογράφους, οι οποίοι όχι μόνο βγάζουν δεκαπλάσια από τους βουλευτές και τους φυλάνε αστυνομικοί ενώ είναι πολίτες σαν και εσένα και μένα...
Όσο για τη φύλαξη των απλών πολιτών, υπάρχει πρόβλημα...όχι μόνο εδώ...Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η λύση του είναι να βρίζουμε και να επιτιθέμεθα στους αστυνομικούς ακόμη και όταν κάνουν τη δουλειά τους; Ή να παρανομούμε και εμείς ασύστολα;
Γιατι γινεσαι γελοιος και γραφικος?Οταν σου λενε προστιμο 300€ αλλα σε 10 μερες πληρωνεις το μισο πως σου φαινεται?σαν εκτπωσεις βρε αδερφε κατι τετοιο.και ακομα οταν ο βασικος μισθος ειναι 700€ πως βαζεις προστιμο ισης αξιας...απλα πραγματα λεω. Δν σου λεω να οδηγουμε ολοι μεθυσμενοι, πας καλα??
Άσχημο πράγμα τα πρόστιμα, έχουν και εισπρακιτκή λογική, κακά τα ψέματα. Μια λύση θα ήταν να έχουμε πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα του καθενός αλλά με τόσους φοροφυγάδες πάλι οι φτωχότεροι θα την πλήρωναν...
Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ...
Ας το δοκιμάσουμε για λίγο...
Όσο για τα αλκοτεστ, η ακριβής σου διατύπωση ήταν: ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΝ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!! και μάλιστα με κεφαλαία...
Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...
μηπως πρεπει να σταματησουμε τι κουβεντα εδω?
λεω μηπως?χανει την ουσια της...
Είναι ελεύθερο φόρουμ, κάνε ό,τι νομίζεις...
Πες εγω που ανεφερα αυτο που λες?Εγω για το δημοσιο ειπα...Να κοιταμε σε τι απανταμε παιδια ;)
Η ακριβής σου διατύπωση ήταν: "Εδω σε κλεβουν καθε μερα,απτο λογαριασμο της ΔΕΗ φορους τελη τιμες σε φαγητα, εισητηρια, εκπαιδευση, διασκεδαση ΟΛΑ"
Κάποια από αυτά που ανέφερες (φαγητά, εισητήρια, διασκέδαση) δεν παρέχονται από το κράτος ή παρέχονται και από ιδιώτες..Επίσης πιο πάνω έκανες λόγο για "μαγαζάτορες", οι οποίοι είναι κατά κανόνα ιδιώτες...
Επαναλαμβάνομαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς: Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...
εμενα παλι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι εισαι ενας βολεμενος ανθρωπακος...σορρυ κιολας ε? σορρυ
Γιατί απολογείσαι παιδί μου;
Τη γνώμη σου λες και όπως είπε ο Επιθεωρητής Κάλαχαν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει και από μια...
Τώρα για το πόσο ευσταθεί η κωλ.. έ , η γνώμη σου, δεν υπάρχει προοπτική να γνωριστούμε από κοντά όποτε δεν θα μάθεις ποτέ αν είμαι "βολεμένος ανθρωπάκος" (έκφραση τόσο 70s όσο και η disco..)...
Λες όμως να είμαι "γρανάζι του συστήματος";