Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
δεν τους απασχολούν τα κοινωνικά, ουτε τα πολιτικά.
τα προβλήματά τους οι ελληνίδες τα λύνουν με γαμπρούς και προίκες.

Υ.Γ.
Αριστη και ορθότατη παρατήρηση.

Σωστό! Οι κότες περιορίζονται σε κανά δύο θρεντ και εκεί λένε τις μαλακίες τους

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η μονη παρανομια στα ματια σου ειναι αυτα που σου δειχνουν τα media.Οταν σου λενε καηκε η αθηνα καηκε το δεντρο καηκαν τα μαγαζια και μετα σου δειχνουν πλανα απο πορειες, τι να πιστεψεις?
Οταν σου δειχνουν μονο μια φορα 40 ατομα χωρις κουκουλες να κλεβουν κινητα λες "χαχαχα γαματο" αλλα μεχρι εκει. στη σπασμενη τζαμαρια στο κολωνακι κολλας.

Εξακολουθείς να επικαλείσαι μονοπώλιο γνώσης και κατανόησης φαινομένων...Και να προδικάζεις ποιες είναι οι πηγές μου και τί μπορεί να ξέρω...
Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο Νιο και ότι οι υπόλοιποι ζούμε στο Μάτριξ που δημιουργούν τα media (τα οποία είχαν άκρως φιλική στάση σπρος τους ταραξίες και εχθρική προς την αστυνομία) αλλά δεν σημαίνει ότι εσύ κατέχεις την πραγματικότητα και οι άλλοι όχι...

Το οτι καθε μερα ειχε 10 μπατσους γυρω απο το γαμωδεντρο τους, ενω 100 μετρα πιο κατω κλεβανε τσαντες, παιδια απτα καλαντα, ανοιγανε αμαξια.

Αν το πρόβλημά σου είναι το "γαμώδεντρο", καταδίκασε αυτούς που ήθελαν να το κάψουν και όχι αυτούς που το φυλάνε...
Και είναι συγκινητική η ανησυχία σου για την έλλειψη αστυνόμευσης- τη συμμερίζομαι πλήρως...

Όσο για τους πολιτικούς, σε όλο τον κόσμο έχουν φύλαξη και καλώς την έχουν..Το πρόβλημα για εμένα είναι αρκετοί ιδιωτες, κυρίως δημοσιογράφοι, που ενώ έχουν λεφτά να πάρουν ιδιωτικό στρατό, τους παρέχει το κράτος φρουρούς...Αυτό είναι εξοργιστικό...

ενω εγω εδω που μενω το μονο μπατσικο που βλεπω ειναι ενα για αλκοτεστ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΝ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!!μην αναφερθω τωρα στα προστιμα...αλλο θεμα.....ΑΛΛΑ στην τελικη ολα εχουν σχεση μεταξυ τους και ειναι ολα βαση σχεδιου)

Δεν ξέρω αν θα ανθίσει ο πολιτισμός αλλά αρκετοί συνάνθρωποί μας (μεταξύ των οποίων καιεσύ αι εγώ) θα γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο ή σοβαρές αναπηρίες αν κυκλοφορούν λιγότεροι μεθυσμένοι οδηγοί..
Μπορείς βέβαια στην επόμενη πορεία να αναρτήσεις πανώ με σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΆ ΑΛΚΟΤΕΣΤ"...Ή αν σε ενοχλούν τα πρόστιμα, μπορείς να ζητήσεις την κατάργηση του ΚΟΚ...Μα να σου απαγορεύουν να περνάς με κόκκικο; Και αυτός ο φασιμός μετα στοπ πρέπει να σταματήσει...

Εσυ δεν εχεις κανενα παραπονο. ολα πηγαινουν καλα για σενα Ή καλα συμφωνα με αυτα που σου εχουν βαλει να βλεπεις ως "καλα"

Το ομολογώ...
Το Μάτριξ με έχει κυριεύσει πλήρως.

Η πορεια ειχε επιτυχια αλλα ατομα σαν εσενα που τους επηρεαζουν τοσο πολυ τα media τη βλεπουν σαν..."ρε τους μαθητες, ρε τους αναρχικους, οι καημενοι οι μαγαζατορες.." Εδω σε κλεβουν καθε μερα,απτο λογαριασμο της ΔΕΗ φορους τελη τιμες σε φαγητα, εισητηρια, εκπαιδευση, διασκεδαση ΟΛΑ

Και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές να σπάσω μαγαζιά με κακό σέρβις/ μεγάλες τιμές...
Τελικά προτίμησα να μην ξαναψωνίσω από αυτά και να είναι προσεκτικός στις επιλογές μου σαν καταναλωτής...
Δοκίμασέ το, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα...
Αν βέβαια έχεις την αίσθηση ότι παντού σε κοροϊδευουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό εκτός από σπασίματα, μάλλον το πρόβλημα είναι αλλού...
Λες τελικά οι διαδηλωτές να μην ήταν τίποτα περισσότερο από οργισμένους καταναλωτές;;;

Η χουντα στην ελλαδα δεν τελειωσε ποτε.εχει παρει αλλη μορφη αλλα ακομα παραμενει.

Εμένα πάλι που μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι βιώνουμε τον τρίτο γύρο του εμφυλίου τί να κάνω;
Και έχει καιρό να μπει ο Σιγκμουντ να με απαλλάξει από τις εμμονές μου...

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εξακολουθείς να επικαλείσαι μονοπώλιο γνώσης και κατανόησης φαινομένων...Και να προδικάζεις ποιες είναι οι πηγές μου και τί μπορεί να ξέρω...
Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ο Νιο και ότι οι υπόλοιποι ζούμε στο Μάτριξ που δημιουργούν τα media (τα οποία είχαν άκρως φιλική στάση σπρος τους ταραξίες και εχθρική προς την αστυνομία) αλλά δεν σημαίνει ότι εσύ κατέχεις την πραγματικότητα και οι άλλοι όχι...
εξακολουθεις να παρουσιαζεσαι καθετος και στις αποψεις σου.επισης το αστειακι"ματριξ-Νιο" ειναι κλασσικη αντιδραση ελλειψης επιχειρηματων.Ταραξιες τους βλεπεις εσυ, οπως και βλεπεις την αστυνομια σαν προστασια.και στα @@ μου αν σε προδικαζω, δειξε μου το αντιθετο.
Αν το πρόβλημά σου είναι το "γαμώδεντρο", καταδίκασε αυτούς που ήθελαν να το κάψουν και όχι αυτούς που το φυλάνε...
Και είναι συγκινητική η ανησυχία σου για την έλλειψη αστυνόμευσης- τη συμμερίζομαι πλήρως...
μα ποσο κουφιος εισαι?δν καταλαβενεις τιποτα τελικα ε? Να καταδικασω αυτους που πηγαν να το καψουν..αλλο ειπα, εσυ εκει κολλημα.
Όσο για τους πολιτικούς, σε όλο τον κόσμο έχουν φύλαξη και καλώς την έχουν..Το πρόβλημα για εμένα είναι αρκετοί ιδιωτες, κυρίως δημοσιογράφοι, που ενώ έχουν λεφτά να πάρουν ιδιωτικό στρατό, τους παρέχει το κράτος φρουρούς...Αυτό είναι εξοργιστικό...
Καλως εχουν φυλαξη μαλιστα...και καλως εχουν και 3 τζιπ και 5 μερσεντες και καλως παιρνουν επιδομα οι βουλευτες εκτος αθηνων για τα νεα τους κουστουμια και την οδηνη να μενουν μακρια απτην πατριδα τους.(ψαξτο, ισχυει..)
συμφωνω με τους δημοσιογραφους και ιδιωτες κτλ κτλ αλλα εδω μιλαμε για το δημοσιο.εννοειτε πως πρεπει να εχουν μια προστασια. εμεις ο απλος λαος εχουμε?

Δεν ξέρω αν θα ανθίσει ο πολιτισμός αλλά αρκετοί συνάνθρωποί μας (μεταξύ των οποίων καιεσύ αι εγώ) θα γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο ή σοβαρές αναπηρίες αν κυκλοφορούν λιγότεροι μεθυσμένοι οδηγοί..
Μπορείς βέβαια στην επόμενη πορεία να αναρτήσεις πανώ με σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΆ ΑΛΚΟΤΕΣΤ"...Ή αν σε ενοχλούν τα πρόστιμα, μπορείς να ζητήσεις την κατάργηση του ΚΟΚ...Μα να σου απαγορεύουν να περνάς με κόκκικο; Και αυτός ο φασιμός μετα στοπ πρέπει να σταματήσει...
Γιατι γινεσαι γελοιος και γραφικος?Οταν σου λενε προστιμο 300€ αλλα σε 10 μερες πληρωνεις το μισο πως σου φαινεται?σαν εκτπωσεις βρε αδερφε κατι τετοιο.και ακομα οταν ο βασικος μισθος ειναι 700€ πως βαζεις προστιμο ισης αξιας...απλα πραγματα λεω. Δν σου λεω να οδηγουμε ολοι μεθυσμενοι, πας καλα??μηπως πρεπει να σταματησουμε τι κουβεντα εδω?

Το ομολογώ...
Το Μάτριξ με έχει κυριεύσει πλήρως.
λεω μηπως?χανει την ουσια της...

Και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές να σπάσω μαγαζιά με κακό σέρβις/ μεγάλες τιμές...
Τελικά προτίμησα να μην ξαναψωνίσω από αυτά και να είναι προσεκτικός στις επιλογές μου σαν καταναλωτής...
Δοκίμασέ το, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα...
Αν βέβαια έχεις την αίσθηση ότι παντού σε κοροϊδευουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό εκτός από σπασίματα, μάλλον το πρόβλημα είναι αλλού...
Λες τελικά οι διαδηλωτές να μην ήταν τίποτα περισσότερο από οργισμένους καταναλωτές;;;
Πες εγω που ανεφερα αυτο που λες?Εγω για το δημοσιο ειπα...Να κοιταμε σε τι απανταμε παιδια ;)

Εμένα πάλι που μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι βιώνουμε τον τρίτο γύρο του εμφυλίου τί να κάνω;
Και έχει καιρό να μπει ο Σιγκμουντ να με απαλλάξει από τις εμμονές μου...
εμενα παλι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι εισαι ενας βολεμενος ανθρωπακος...σορρυ κιολας ε? σορρυ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Την επόμενη φορά που θα γίνει ντου σε Αστυνομικό Τμήμα παρακαλώ να "απαλλοτριώσει" το κίνημα και τις πινακίδες που μου αφαίρεσε η Τροχαία για παράνομο παρκάρισμα.
Τι φασισμός είναι αυτός, τις χρειάζομαι άμεσα.
Από που και ως που αφαιρούνε πινακίδες τα γουρούνια οι μπάτσοι.

Ακόμη και με τα "εύρετρα" που θα δώσω ποιό φτηνά θα μου βγεί.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δώσε κάνα πρωτοχρονιάτικο μποναμά σε κάναν αστυνόμο και θα στις απαλοτριώσει εκείνος.
Θα έχεις βοηθήσει κι'έναν συνάνθρωπο σου, μισθωτό, να ενισχύσει το πενιχρό του εισόδημα. :'(
να με βοιθισι και μενα ,γιατι ακριβινε το κοτο και θα μινο νιστικοσ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εξακολουθεις να παρουσιαζεσαι καθετος και στις αποψεις σου.επισης το αστειακι"ματριξ-Νιο" ειναι κλασσικη αντιδραση ελλειψης επιχειρηματων.

Τί σε κάνει πάλι να πιστεύεις ότι εσύ είσαι διαλλακτικός και εγώ κάθετος;
Το δε αστειάκι είναι απάντηση στο ακλόνητο επιχείρημά σου "εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις..."

Ταραξιες τους βλεπεις εσυ, οπως και βλεπεις την αστυνομια σαν προστασια.και στα @@ μου αν σε προδικαζω, δειξε μου το αντιθετο.

Και εσύ αναζητούσες την προστασία της αστυνομίας από τα κλεφτρόνια στο Σύνταγμα, όποτε μάλλον συμφωνούμε στην αναγκαιότητά της...
Ταραξίες αποκαλώ όσους δεν διαδηλώνουν ειρηνικά...Αν εσύ τους αποκαλείς κάπως αλλιώς, let me know...
Και στα δικά μου @@ αν σε πείσω για το αντίθετο...

Καλως εχουν φυλαξη μαλιστα...και καλως εχουν και 3 τζιπ και 5 μερσεντες και καλως παιρνουν επιδομα οι βουλευτες εκτος αθηνων για τα νεα τους κουστουμια και την οδηνη να μενουν μακρια απτην πατριδα τους.(ψαξτο, ισχυει..)
συμφωνω με τους δημοσιογραφους και ιδιωτες κτλ κτλ αλλα εδω μιλαμε για το δημοσιο.εννοειτε πως πρεπει να εχουν μια προστασια. εμεις ο απλος λαος εχουμε?

Είμαι υπέρ της καλής βουλευτικής αποζημίωσης και της φύλαξης δημοσίων προσώπων...Υπερβολές ασφαλώς και γίνονται αν και όχι τόσες όσες στο παρελθόν...και ειλικρινά σπάω πλάκα με τους σχετικούς λαϊκισμούς που εκπορεύονται από δημοσιογράφους, οι οποίοι όχι μόνο βγάζουν δεκαπλάσια από τους βουλευτές και τους φυλάνε αστυνομικοί ενώ είναι πολίτες σαν και εσένα και μένα...
Όσο για τη φύλαξη των απλών πολιτών, υπάρχει πρόβλημα...όχι μόνο εδώ...Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η λύση του είναι να βρίζουμε και να επιτιθέμεθα στους αστυνομικούς ακόμη και όταν κάνουν τη δουλειά τους; Ή να παρανομούμε και εμείς ασύστολα;

Γιατι γινεσαι γελοιος και γραφικος?Οταν σου λενε προστιμο 300€ αλλα σε 10 μερες πληρωνεις το μισο πως σου φαινεται?σαν εκτπωσεις βρε αδερφε κατι τετοιο.και ακομα οταν ο βασικος μισθος ειναι 700€ πως βαζεις προστιμο ισης αξιας...απλα πραγματα λεω. Δν σου λεω να οδηγουμε ολοι μεθυσμενοι, πας καλα??

Άσχημο πράγμα τα πρόστιμα, έχουν και εισπρακιτκή λογική, κακά τα ψέματα. Μια λύση θα ήταν να έχουμε πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα του καθενός αλλά με τόσους φοροφυγάδες πάλι οι φτωχότεροι θα την πλήρωναν...
Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ...
Ας το δοκιμάσουμε για λίγο...

Όσο για τα αλκοτεστ, η ακριβής σου διατύπωση ήταν: ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΝ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!! και μάλιστα με κεφαλαία...
Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...

μηπως πρεπει να σταματησουμε τι κουβεντα εδω?
λεω μηπως?χανει την ουσια της...

Είναι ελεύθερο φόρουμ, κάνε ό,τι νομίζεις...

Πες εγω που ανεφερα αυτο που λες?Εγω για το δημοσιο ειπα...Να κοιταμε σε τι απανταμε παιδια ;)

Η ακριβής σου διατύπωση ήταν: "Εδω σε κλεβουν καθε μερα,απτο λογαριασμο της ΔΕΗ φορους τελη τιμες σε φαγητα, εισητηρια, εκπαιδευση, διασκεδαση ΟΛΑ"

Κάποια από αυτά που ανέφερες (φαγητά, εισητήρια, διασκέδαση) δεν παρέχονται από το κράτος ή παρέχονται και από ιδιώτες..Επίσης πιο πάνω έκανες λόγο για "μαγαζάτορες", οι οποίοι είναι κατά κανόνα ιδιώτες...

Επαναλαμβάνομαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς: Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...

εμενα παλι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι εισαι ενας βολεμενος ανθρωπακος...σορρυ κιολας ε? σορρυ

Γιατί απολογείσαι παιδί μου;
Τη γνώμη σου λες και όπως είπε ο Επιθεωρητής Κάλαχαν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει και από μια...

Τώρα για το πόσο ευσταθεί η κωλ.. έ , η γνώμη σου, δεν υπάρχει προοπτική να γνωριστούμε από κοντά όποτε δεν θα μάθεις ποτέ αν είμαι "βολεμένος ανθρωπάκος" (έκφραση τόσο 70s όσο και η disco..)...
Λες όμως να είμαι "γρανάζι του συστήματος";

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Οι γείτονες Γιώργο με λένε ψυχανώμαλο επειδή μαζεύω με φτυάρι τα σκουπίδια που αφήνουν έξω από τον κοινό κάδο οι μάλακες της γειτονιάς (αρνούνται να τα βάλουν μέσα για να μην κουραστούν) και τα ξεσκίζουν τα σκυλιά και οι γάτες και κάθε μέρα νομίζω ότι μένω στα Ανω Λιόσια όταν ξυπνάω
Μόλις βρω τον πούστη/πούστρα που το κάνει ο ψυχανώμαλος θα τα πετάει όλα μπροστά στην πόρτα τους και θα βγάζω και το σκύλο βόλτα να κατουράει στο χαλάκι τους.

Κρύβε λόγια βρε περσόνα, κρύβε λόγια αγορίνα ...μουάχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κρύβε λόγια βρε περσόνα, κρύβε λόγια αγορίνα ...μουάχαχαχαχαχα

σου είπα και σε δίπλα θρεντ.....
μετά την πλάκα έρχονται οι πούτσες...
Επιλέγεις.......
Μην τα βάζεις με ψυχανώμαλους και ειδικά πρακτόρια των Αμερικανών...
Για την ώρα ΞΥΔΆΚΙ και βουρ Φυλής να ξεκαβλώσεις.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
σου είπα και σε δίπλα θρεντ.....
μετά την πλάκα έρχονται οι πούτσες...
Επιλέγεις.......
Μην τα βάζεις με ψυχανώμαλους και ειδικά πρακτόρια των Αμερικανών...
Για την ώρα ΞΥΔΆΚΙ και βουρ Φυλής να ξεκαβλώσεις.

Αφού ξέρεις οτι προτιμώ να ξεκαβλώνω στο μουτράκι σου μωρή πουστρίτσα και
  στο μυαλουδάκι κυμά που έχεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού ξέρεις οτι προτιμώ να ξεκαβλώνω στο μουτράκι σου μωρή πουστρίτσα και
  στο μυαλουδάκι κυμά που έχεις

συνέχισε........
μετά θα κλαις και θα λες τι μαλάκας ήμουν.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτα μουλικο...

Μεχρι τωρα μας διασκέδαζες με την απυθμενη βλακεια σου

Εχεις αρχισει ομως να ξεφευγεις. Καποιος πρεπει να σε επαναφερει στην ταξη
Eνα ξεγυρισμένο bukkake θέλει... :cum: :cum: :cum:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Κοιτα μουλικο...

Μεχρι τωρα μας διασκέδαζες με την απυθμενη βλακεια σου

Εχεις αρχισει ομως να ξεφευγεις. Καποιος πρεπει να σε επαναφερει στην ταξη

Δροσερό μου αγόρι είσαι η 'αδελφή ψυχή' του εραστή σου του περσόνα εσύ κι
  ενδιαφέρεσαι Έ ? ...χεχεχε, Παλιότερα μου είχε μιλήσει ένα από τα παιδιά
  για το ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ και οτι ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ μέχρι και τους
  διαχειριστές τότε για να σου κάνουν τα χατήρια και να μπανάρουν μέλη
  που διαφωνούσαν με τις 'απόψεις' σου.

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τί σε κάνει πάλι να πιστεύεις ότι εσύ είσαι διαλλακτικός και εγώ κάθετος;
Το δε αστειάκι είναι απάντηση στο ακλόνητο επιχείρημά σου "εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις..."
την κολοκυθια θα παιξουμε?
το: η δεξια ειναι για τον πουτσο και οποιος την ακολουθει ειναι βλακας
δεν σημαινει:εγω ξερω, εσυ δεν ξερεις
Σημαινει οτι εισαι δεξιος αρα εισαι....

Και εσύ αναζητούσες την προστασία της αστυνομίας από τα κλεφτρόνια στο Σύνταγμα, όποτε μάλλον συμφωνούμε στην αναγκαιότητά της...
Ταραξίες αποκαλώ όσους δεν διαδηλώνουν ειρηνικά...Αν εσύ τους αποκαλείς κάπως αλλιώς, let me know...
Και στα δικά μου @@ αν σε πείσω για το αντίθετο...
τις πρασινες τις κοκκινες τις θαλασσιες τις χαντρες.Οτι ναναι...
Γιατι δν κατεβηκαν οι δεξιοι να διαδηλωσουν ειρηνικα?για πες

Είμαι υπέρ της καλής βουλευτικής αποζημίωσης και της φύλαξης δημοσίων προσώπων...Υπερβολές ασφαλώς και γίνονται αν και όχι τόσες όσες στο παρελθόν...και ειλικρινά σπάω πλάκα με τους σχετικούς λαϊκισμούς που εκπορεύονται από δημοσιογράφους, οι οποίοι όχι μόνο βγάζουν δεκαπλάσια από τους βουλευτές και τους φυλάνε αστυνομικοί ενώ είναι πολίτες σαν και εσένα και μένα...
Όσο για τη φύλαξη των απλών πολιτών, υπάρχει πρόβλημα...όχι μόνο εδώ...Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η λύση του είναι να βρίζουμε και να επιτιθέμεθα στους αστυνομικούς ακόμη και όταν κάνουν τη δουλειά τους; Ή να παρανομούμε και εμείς ασύστολα;
μαλιστα...βουλευτικη αποζημιωση...για το καλο τους το εργο ε?

Ρε μπας και εισαι μπατσος?Δν σου λεω να επιτεθομαστε σε ολους...στους μισους...ή σε αυτους που το ονομα εχει 5 γραμματα και το επιθετο 4 συλλαβες.
ετσι για διαφορα...

Άσχημο πράγμα τα πρόστιμα, έχουν και εισπρακιτκή λογική, κακά τα ψέματα. Μια λύση θα ήταν να έχουμε πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα του καθενός αλλά με τόσους φοροφυγάδες πάλι οι φτωχότεροι θα την πλήρωναν...
Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση...
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ...
Ας το δοκιμάσουμε για λίγο...
Α! να μην παρανομουμε...Οταν ο μπατσος λεει, "φιλε θα σε γραψω για σπασμενη πινακιδα, το ξερω οτι δεν εχεις αλλα ειναι το λιγοτερο που μπορω να γραψω"
Γιατι αραγε?Μηπως πληρωνονται με bonus?Ποσοστα?Μηπως γενικα βρωμαει και εκει το συστημα?

Όσο για τα αλκοτεστ, η ακριβής σου διατύπωση ήταν: ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΝ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!! και μάλιστα με κεφαλαία...
Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...
Ειρωνικο ηταν...πα ποσο πεζος εισαι? :uglystupid:

Είναι ελεύθερο φόρουμ, κάνε ό,τι νομίζεις...
κανω...Γ**Ω ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ.. οκ?

Η ακριβής σου διατύπωση ήταν: "Εδω σε κλεβουν καθε μερα,απτο λογαριασμο της ΔΕΗ φορους τελη τιμες σε φαγητα, εισητηρια, εκπαιδευση, διασκεδαση ΟΛΑ"

Κάποια από αυτά που ανέφερες (φαγητά, εισητήρια, διασκέδαση) δεν παρέχονται από το κράτος ή παρέχονται και από ιδιώτες..Επίσης πιο πάνω έκανες λόγο για "μαγαζάτορες", οι οποίοι είναι κατά κανόνα ιδιώτες...

Επαναλαμβάνομαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς: Αν δεν κατάλαβες τί έγραψες, μην κατηγορείς εμένα...
μμμ καλα ενταξει.
Ξερεις τι ειναι το περιεργο πως δεν συμφωνεις ξερω γω οτι σε κλεβουν στην εκπαιδευση, οτι τρωνε λεφτα και τα δινουν σε μιζες και στρατο. πχ οτι στη ΔΕΗ πληρωνεις φορους και δασμους αυξησεις και χρεη προσαυξησεις,στη ΔΕΗ ειναι η δημοσια τηλεοραση?Δν θυμαμαι μπορει κ στην ΕΥΔΑΠ. Δν σε νοιαζει, Μιλας για τα εισητηρια...τα δημοσια τελη που εχεις ηδη πληρωσει και απανοτους φορους τα ξεχνας. Για διασκεδαση?Βλεπε παροχες ιντερνετ, φοροι και τελη κυκλοφοριας για το αμαξι, βενζινη. θες για μαγαζοτερες?προστασια απο αστυνομικους την εχεις ακουστα...
Γιατί απολογείσαι παιδί μου;
Τη γνώμη σου λες και όπως είπε ο Επιθεωρητής Κάλαχαν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, ο καθένας έχει και από μια...
δν απολογουμε, απλα σε καθησυχαζω και σε ηρεμω για να μη βγεις και εσυ σε καμια πορεια και αρχιζεις και βαρας οποιο διαδηλωτη βλεπεις μπροστα σου σαν καλος χρυσαυγητης :boobies:.

Τώρα για το πόσο ευσταθεί η κωλ.. έ , η γνώμη σου, δεν υπάρχει προοπτική να γνωριστούμε από κοντά όποτε δεν θα μάθεις ποτέ αν είμαι "βολεμένος ανθρωπάκος" (έκφραση τόσο 70s όσο και η disco..)...
Λες όμως να είμαι "γρανάζι του συστήματος";
για το ποσο μαλ..  (:jerking:)έ , τα πιστευω σου πιστευω φταιει οτι εισαι προκατειλλημενος σε διαφορα θεματα,βλεπε 70's, disco, μαη 68 και αλλα....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δροσερό μου αγόρι είσαι η 'αδελφή ψυχή' του εραστή σου του περσόνα εσύ κι
   ενδιαφέρεσαι Έ ? ...χεχεχε, Παλιότερα μου είχε μιλήσει ένα από τα παιδιά
   για το ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ και οτι ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ μέχρι και τους
   διαχειριστές τότε για να σου κάνουν τα χατήρια και να μπανάρουν μέλη
   που διαφωνούσαν με τις 'απόψεις' σου.

Χωρις πλακα.

Αν δε μπορεις να κανεις συζητηση χωρις να βρίζεις τότε θα πρέπει να παρθουν μέτρα.

Εδω και πολλες σελίδες σε πολλά θρεντς κανεις προσωπικές επιθέσεις βρίζοντας όχι μονο εμένα αλλά και άλλους

Στη θεση σου θα κουλαριζα λιγο

Αυτο και τέλος με το σπαμ απο μενα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χωρις πλακα.

Αν δε μπορεις να κανεις συζητηση χωρις να βρίζεις τότε θα πρέπει να παρθουν μέτρα.

Εδω και πολλες σελίδες σε πολλά θρεντς κανεις προσωπικές επιθέσεις βρίζοντας όχι μονο εμένα αλλά και άλλους

Στη θεση σου θα κουλαριζα λιγο

Αυτο και τέλος με το σπαμ απο μενα

Βρε πουλάκι μου εσύ θα μαε ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ όλους, σε ΟΛΑ τα θέματα μαζεύεστε εσύ ο περσόνας
και άλλα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ και όταν δεν σας αρέσουν ιδεολογικά αυτά που αναγράφονται
ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ και ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ όλους τους άλλους και τώρα μου λες
οτι θα σταματήσεις το σπάμ ΜΑΚΑΡΙ τί να πώ να σε φώτισε ο Ύψιστος...αν και για να πω την
αλήθεια ΔΕΝ είμαι τόσο Αισιόδοξος ...χεχεχε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βρε πουλάκι μου εσύ θα μαε ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ όλους, σε ΟΛΑ τα θέματα μαζεύεστε εσύ ο περσόνας
και άλλα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ και όταν δεν σας αρέσουν ιδεολογικά αυτά που αναγράφονται
ΣΠΑΜΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ και ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ όλους τους άλλους και τώρα μου λες
οτι θα σταματήσεις το σπάμ ΜΑΚΑΡΙ τί να πώ να σε φώτισε ο Ύψιστος...αν και για να πω την
αλήθεια ΔΕΝ είμαι τόσο Αισιόδοξος ...χεχεχε

που σαι καραβάγγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......
κόψε τη μαλακία.........
θα χαθεί η μπάλλα και δεν έμαθες ακόμα..........
θα παρακαλάς να γαμήσεις πάλι χτυπώντας κουδούνια.........

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
"Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν επίσης ιδιοκτήτες σπιτιών όπου βρέθηκαν υλικά για κατασκευή μολότοφ, γκαζάκια, στιλέτα, βαριοπούλες, αναισθητικά σπρέι και αντιασφυξιογόνες μάσκες.". από zougla.gr

Έπρεπε να παει άνθρωπος στο νοσοκομείο για να πιάσουν μερικούς απ' αυτούς? Δε φαντάζομαι οτι η αστυνομία έψαξε ΟΛΑ τα σπίτια των εξαρχείων...ήξερε που πρέπει να πάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom