Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δοτικοφανές επίρρημα για την ακρίβεια. ;)
εδώ μιλάτε για δοτικές και υπογεγραμμένες όταν η πλειον΄τητα των ατόμων που περιφέρεται εδώ μέσα δε μπορεί να διακρίνει την ορθογραφική διαφορά της ενεργητικής απ την παθητική.
Ξεκινάμε από το δημοτικό .... Οχι από το πανεπιστήμιο να αναμορφώσουμε την Παιδεία.
Το πρόβλημα της ελληνικής παιδείας δεν είναι στα ιδιωτικά, ή Δημόσια πανεπιστήμια όπως σας λένε οι Φαρισαίοι. Είναι στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απόλυτα φίλε. εγώ είμαι κατά του μπάτσου. Και του κράτους γενικότερα. Δεν έχω να περιμένω τπτ από αυτούς. Μου χρωστάνε δε τους χρωστάω. Υπάρχουν όμως μερικοί κρατικοδίαιτοι που το παίζουν "κατά της αστυνομίας". Μόνο που η αστυνομία είναι αυτή που θα συλλάβει το φουκαρά άμα δε πληρώσει τους υπέρογκους φόρους-κλοπή, για να ταίσει τα κοπρόσκυλα,κρατικοδίαιτα παράσιτα που το παίζουν "αντι-μπάτσοι". Άμα είναι έτσι ας παραιτηθούν από τις κρατικοδίαιτες θεσούλες τους.
Εγώ προσωπικά με όλη μου την καρδιά να μην υπήρχε αστυνομία. Δε θα μου έλειπε ιδιαίτερα μιας και ούτε τις περιουσίες έχω να μου τις προστατέψει, ούτε ζω από το αίμα και τον ιδρώτα των συνανθρώπων μου...

το ιδεατό, το άριστο είναι μια κοινωνία χωρίς καταστολή και εγκληματίες. Μέχρι τότε πρέπει να γίνει επανεκπαίδευση στο τι θεωρείται έγκλημα, τι ηθικό, τι νόμιμο και τι παράνομο.
Οσο η χώρα τρέφεται από Δικονομία αντισυνταγματικών νόμων και συνταγματικών παρανομιών δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τα γενεσιουργα αιτια για ολα τα ευτραπελα και για ολα τα δεινα της χωρας γενικα, ειναι βαθια κοινωνικα. Ειναι η τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται η  παιδεια (η απαρχή ολων),η οικονομια,η υγεια,η δημοσια διοικηση,το ασφαλιστικο,η φοροδιαφυγή, οσο αφορα τα πιο βασικα.

Το μονιμο κακο σε αυτη τη χωρα, ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ, δεν σκυβει πανω απο αυτα τα προβληματα και ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ, αναλωνονται σε οτιδηποτε που δεν εχει να κανει με αυτο.Και αυτο, με την εγκριση του ελληνικου λαου.

Σε αυτη τη χωρα, το σπιτι καιγεται, και μεσα συζηταται, για το ποια ταπετσαρια θα αλλαχτει.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
εδώ μιλάτε για δοτικές και υπογεγραμμένες όταν η πλειον΄τητα των ατόμων που περιφέρεται εδώ μέσα δε μπορεί να διακρίνει την ορθογραφική διαφορά της ενεργητικής απ την παθητική.
Ξεκινάμε από το δημοτικό .... Οχι από το πανεπιστήμιο να αναμορφώσουμε την Παιδεία.
Το πρόβλημα της ελληνικής παιδείας δεν είναι στα ιδιωτικά, ή Δημόσια πανεπιστήμια όπως σας λένε οι Φαρισαίοι. Είναι στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό.
Και στο προνήπιο. :grin: Τώρα ετοιμάζονται και καταλήψεις εκεί.

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απόλυτα φίλε. εγώ είμαι κατά του μπάτσου. Και του κράτους γενικότερα. Δεν έχω να περιμένω τπτ από αυτούς. Μου χρωστάνε δε τους χρωστάω. Υπάρχουν όμως μερικοί κρατικοδίαιτοι που το παίζουν "κατά της αστυνομίας". Μόνο που η αστυνομία είναι αυτή που θα συλλάβει το φουκαρά άμα δε πληρώσει τους υπέρογκους φόρους-κλοπή, για να ταίσει τα κοπρόσκυλα,κρατικοδίαιτα παράσιτα που το παίζουν "αντι-μπάτσοι". Άμα είναι έτσι ας παραιτηθούν από τις κρατικοδίαιτες θεσούλες τους.
Εγώ προσωπικά με όλη μου την καρδιά να μην υπήρχε αστυνομία. Δε θα μου έλειπε ιδιαίτερα μιας και ούτε τις περιουσίες έχω να μου τις προστατέψει, ούτε ζω από το αίμα και τον ιδρώτα των συνανθρώπων μου...
αλλο σε ρωτησα αλλο απαντας.αλλο αστυνομια και αλλο φασισμος, αυτο ζουμε τωρα.
δεν ειναι κακο να υπαρχουν κανονες αλλα αυτοι οι κανονες να ισχυουν για ολους, οι κανονες να μην πηγαινουν κοντρα στα δικαιωματα του ανθρωπου και να μη γινεται ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν κολλάει εντελώς αλλα το λέω= μου το ειπε φιλος μου ,που μένει μονιμα Αθήνα. και συμετείχε σε επεισόδια....έχουμε 2 πτυχια(λέει) και δουλεύουμε σερβιτόροι..μας δέρνουν μπάτσοι με απολυτήριο Λυκείου με μόνιμο μισθό  σίγουρη σύνταξη και εφάπαξ ..αυτοί θα κάνουν οικογένειες...εμείς θα κάνουμε?
:idiot:

Ίσως η λύση θα ήταν να δέρνουν το φίλο σου αξιωματικοί της αστυνομίας με πτυχίο για να μην τον αγγίζουν με τα μιαρά τους χέρια υπάνθρωποι απόφοιτοι λυκείου...

Πέρα από την πλάκα, όταν ο φίλος σου (και κάθε φίλος) με τη δράση του απαξιώνει το πανεπστήμιο με απανωτές καταλήψεις και άρα υποβαθμίζει το ίδιο του το πτυχίο, παρακωλύει την οικονομία με απανωτές πορείες για ψύλλου πήδημα και μάλιστα κάνει και επεισόδια, καταστρέφοντας περιουσίες ακόμη και δυνάμει εργοδοτών ή πελατών του, μήπως έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τη ζωή του;

Μήπως το χρόνο που χάνει κλαίγοντας για τη μοίρα του και δέρνοντας μπάτσους και σπάζοντας βιτρίνες, μπορούσε να το διαθέσει για να εξελιχθεί επαγγελματικά;

Όχι ότι δεν είναι ζούγκλα η αγορά εργασίας...
Όπου απόφοιτοι λυκείου αξιολογούν εργασίες επιστημόνων, οι δήθεν ορθολογικά διοικούμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις νοιάζονται μόνο να πιάσουν στόχο ακόμη και αν πουλάνε σε πακιστάνια και χρεωκοπημένους και τις επισφάλειες ας τις φορτωθεί ο επόμενος ceo (ή μάλλον ο σύνδικος της πτώχευσης) αφού η στελεχάρα θα έχει εισπράξει τα μπόνους της και θα έχει φύγει ως επιτυχημένη για να γαμήσει και άλλη εταιρεία (και τις ζωές όσων εργάζονται εκεί) και τα εργασιακά δικαιώματα (τα πραγματικά, όχι οι αρλούμπες των συνικάλων) αποτελούν νεκρό γράμμα...

Αλλά με το να δείρεις τον μπατσούλη κάνεις τη ζώή σου καλύτερη;;;;

το πρόβλημά του δεν ξεκινάει από τον μπάτσο που είναι απόφοιτος λυκείου.
το πρόβλημά του ξεκινάει από τον πατέρα του τον καμμένο που του δημιούργησε από μικρό την πεποίθηση ότι ένα κωλοπτυχίο και ένα κωλομάστερ τον καθιστά αυτόματα επαγγελματικά ανώτερο από όλους τους άλλους.

Σε 4 γραμμές η ψυχοπαθολογία ενός ολόκληρου λαού...Well done κ. Ανεπιθύμητε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αλλο σε ρωτησα αλλο απαντας.αλλο αστυνομια και αλλο φασισμος, αυτο ζουμε τωρα.
δεν ειναι κακο να υπαρχουν κανονες αλλα αυτοι οι κανονες να ισχυουν για ολους, οι κανονες να μην πηγαινουν κοντρα στα δικαιωματα του ανθρωπου και να μη γινεται ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας...

η ερώτηση είναι αν είμαι έτοιμος για μια σωστή δημοκρατία. Ε ναι είμαι ( που να μην ήμουνα... αλλά τέσπα). Να ρωτήσω όμως κ εγώ με τη σειρά μου σε τι συνίσταται ο "φασισμός" που διακρίνεις στην κοινωνία. Είναι μια συγκεκριμένη έννοια αλλά έχει καταντήσει λάστιχο. Δε θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι τη δυσλειτουργία ή όποιο άλλο στραβό βλέπεις ερμηνεύσεις εσύ σα "φασισμό" είναι κάτι το προκαθορισμένο. Εξάλλου εύκολα θα μπορούσε κάποιος να αντεπιχειρηματολογήσει, λέγοντας " άμα υπήρχε φασισμός δε θα μπορούσες να κάθεσαι στο κομπιουτεράκι σου να το βρωντοφωνάζεις". Όπως στην Κίνα, το Ιράν, την Κούβα κλπ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Personna,

σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ, μόνο που ξεχνάς ότι για τα περισσότερα στα οποία αναφέρεσαι στην ουσία δε θέλει η Ελληνική κοινωνία ν' αλλάξει. Γιατί αυτό προϋποθέτει αναδιαμόρφωση αντιλήψεων σε μια ολόκληρη κοινωνία και κόστος που κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει.

Να υπενθυμίσω ότι όταν επιχειρήθηκαν μεταρρυθμίσεις στις σχέσεις κράτους-Εκκλησίας με υπουργό τον Σταθόπουλο αν θυμάμαι καλά, πήγε να πέσει η Κυβέρνηση.  :helpplea: Επειδή δε θα γίνει κατανοητό τι θέλω αν πω, να δώσω ένα προσωπικό παράδειγμα - συζητούσα το θέμα σε μια μεταγενέστερη φάση με ένα συνάδελφο με τον οποίο είχαμε κοινά ενδιαφέροντα (μουσικές Nick Cave κλπ), αλλά μόλις του ανέφερα το συγκεκριμένο θέμα έγινε Τούρκος!  :S

Άρχισε να λέει διάφορα περί μασόνων του ΠΑΣΟΚ, ότι μια αξία έχουμε την Ορθοδοξία και πάνε να μας την καταργήσουν και άλλα τέτοια.  :headbang: Είπα να του προτείνω να διαβάσει την Αντιγνώση της Λιλής Ζωγράφου, αλλά λέω άσε να μην τον συγχήσω περισσότερο.

Έχω ξαναγράψει για θέματα Παιδείας γιατί πράγματι από εκεί ξεκινάει το κακό, απλά να υπενθυμίσω ότι για παράδειγμα τα βιβλία στις Σκανδιναβικές χώρες τα γράφουν οι ίδιοι οι δάσκαλοι. Εδώ ξέρετε με ποιον τρόπο γράφονται, από ποιους κλπ. Άσε να μη μιλήσουμε για τα Πανεπιστήμια σήμερα, και αύριο μέρα.  :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ας γίνουν από πιτσιρικάδες...Δε χρειάζεται να πάρουν πρώτα διδακτορικό :uglystupid:

ο ευκολος δρομος ειναι αυτος
αν δεν τον ακολουθησουν απο μικροι θα τον ακολουθησουν οταν μεγαλωσουν θελουν δεν θελουν
απλα κανενας δεν φανταζεται τον εαυτο του να μην παρει διδακτορικο,ετσι τον μαθαινουν απο μικρο που λεει και περσονας πιο πανω
πχ εγω ξερω περιπτωση που ο πατερας εχει μαγαζι,σε καλο σημειο με πελατεια 30 χρονων,και ομως τα παιδια του λενε ψιλικατζης θα γινω
και περασαν το ενα φιλοσοφικη και το αλλο κατι στο πολυτεχνειο
και δεν ειναι η μονη περιπτωση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• BabiesSmiling.jpg
    BabiesSmiling.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πέρα από την πλάκα, όταν ο φίλος σου (και κάθε φίλος) με τη δράση του απαξιώνει το πανεπστήμιο με απανωτές καταλήψεις και άρα υποβαθμίζει το ίδιο του το πτυχίο, παρακωλύει την οικονομία με απανωτές πορείες για ψύλλου πήδημα και μάλιστα κάνει και επεισόδια, καταστρέφοντας περιουσίες ακόμη και δυνάμει εργοδοτών ή πελατών του, μήπως έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τη ζωή του;

Μήπως το χρόνο που χάνει κλαίγοντας για τη μοίρα του και δέρνοντας μπάτσους και σπάζοντας βιτρίνες, μπορούσε να το διαθέσει για να εξελιχθεί επαγγελματικά;
Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο ευκολος δρομος ειναι αυτος
αν δεν τον ακολουθησουν απο μικροι θα τον ακολουθησουν οταν μεγαλωσουν θελουν δεν θελουν
απλα κανενας δεν φανταζεται τον εαυτο του να μην παρει διδακτορικο,ετσι τον μαθαινουν απο μικρο που λεει και περσονας πιο πανω
πχ εγω ξερω περιπτωση που ο πατερας εχει μαγαζι,σε καλο σημειο με πελατεια 30 χρονων,και ομως τα παιδια του λενε ψιλικατζης θα γινω
και περασαν το ενα φιλοσοφικη και το αλλο κατι στο πολυτεχνειο
και δεν ειναι η μονη περιπτωση

ο κανόνας είναι.... τα έχω πει και σε άλλο θρεντ.....
ας μη γινόμαστε κουραστικοί......
ο Ελληνας μαθαίνει από μικρός στην καλοπέραση, ότι όλα πρέπει να του προσφέρονται απλόχερα, χωρίς κόπο και ότι ουσιαστικά όλοι του χρωστάνε χωρίς ποτέ να έχει ανταποδώσει το παραμικρό.
Οι Ευρωπαίοι του χρωστάνε, Οι Ρώσσοι το ίδιο, οι Αμερικανοί τον έχουν κατακλέψει κτλ κτλ.

Ψυχοπαθογένεια φυλής που κρατάει αιώνες....
Εχω ξαναπεί.
Δεν μας φταίει ο Τούρκος και τα 400 χρόνια σκλαβιάς για τα χάλια μας.
Δε μας φταίει ο Αγγλογάλλος που χάσαμε την Μ. Ασία.
Το κεφάλι μας μας φταίει και κυρίως η αμετροέπειά μας.
Πήραμε την Μ.Ασία και θέλαμε και την Αγκυρα.
Μπήκαμε στην ΕΟΚ και θέλαμε και να μας πληρώνουν.
Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ αλλά δεν θέλαμε τις Βάσεις.
Μπήκαμε στο Πανεπιστήμιο και θέλαμε και αυτοκίνητο.
Μπήκαμε στους ομίλους Τσου λου και θέλαμε και Κούπα.....
Μπήκαμε σε σπίτι με δάνειο και θέλαμε και Μερσεντέ.

Η γιαγιά μου έλεγε πάντα..
Μην απλώνεις το χερι σου πιο μακριά από κει που μπορεί να φτάσει.
Καλημέρα κύριοι.
Οσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι είμεθα οι αρχοντοχωριάτες της Ευρώπης και όχι οι Πρωτευουσιάνοι της, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε τύχη στην άρση του αδιεξόδου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο κανόνας είναι.... τα έχω πει και σε άλλο θρεντ.....
ας μη γινόμαστε κουραστικοί......
ο Ελληνας μαθαίνει από μικρός στην καλοπέραση, ότι όλα πρέπει να του προσφέρονται απλόχερα, χωρίς κόπο και ότι ουσιαστικά όλοι του χρωστάνε χωρίς ποτέ να έχει ανταποδώσει το παραμικρό.
Οι Ευρωπαίοι του χρωστάνε, Οι Ρώσσοι το ίδιο, οι Αμερικανοί τον έχουν κατακλέψει κτλ κτλ.

Ψυχοπαθογένεια φυλής που κρατάει αιώνες....
Εχω ξαναπεί.
Δεν μας φταίει ο Τούρκος και τα 400 χρόνια σκλαβιάς για τα χάλια μας.
Δε μας φταίει ο Αγγλογάλλος που χάσαμε την Μ. Ασία.
Το κεφάλι μας μας φταίει και κυρίως η αμετροέπειά μας.
Πήραμε την Μ.Ασία και θέλαμε και την Αγκυρα.
Μπήκαμε στην ΕΟΚ και θέλαμε και να μας πληρώνουν.
Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ αλλά δεν θέλαμε τις Βάσεις.
Μπήκαμε στο Πανεπιστήμιο και θέλαμε και αυτοκίνητο.
Μπήκαμε στους ομίλους Τσου λου και θέλαμε και Κούπα.....
Μπήκαμε σε σπίτι με δάνειο και θέλαμε και Μερσεντέ.

Η γιαγιά μου έλεγε πάντα..
Μην απλώνεις το χερι σου πιο μακριά από κει που μπορεί να φτάσει.
Καλημέρα κύριοι.
Οσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι είμεθα οι αρχοντοχωριάτες της Ευρώπης και όχι οι Πρωτευουσιάνοι της, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε τύχη στην άρση του αδιεξόδου.

έχουμε ξεχάσει τη μεγαλύτερη φράση που ειπώθηκε εδώ κιόλας... ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ξεκίνα να μιλάς λοιπόν...
Είμαι σίγουρος ότι θα τα κατεφέρεις καλύτερα από εμένα (στη μαλακία και μόνο...)
Τι να σου πω... Πού τους ειδες του φοιτητες που σπαγαν τις βιτρινες?? Πού την ειδες την οικονομια για να την παρακωλυσει το δικαιωμα του καθενος στις πορειες?? Πού τα ειδες τα καταξιωμενα πτυχια και τη σωστη λειτουργια του πανεπιστημιου για να την καταλυσσουν οι καταληψεις??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να σου πω... Πού τους ειδες του φοιτητες που σπαγαν τις βιτρινες?? Πού την ειδες την οικονομια για να την παρακωλυσει το δικαιωμα του καθενος στις πορειες?? Πού τα ειδες τα καταξιωμενα πτυχια και τη σωστη λειτουργια του πανεπιστημιου για να την καταλυσσουν οι καταληψεις??

στο είπε και αυτό αλλά είσαι αρκετά οργισμένος να το διακρίνεις...
Είπα και προηγουμένως. Μάθε να χρησιμοποιείς την οργή σου δημιουργικά και όχι αφοριστικά.
Κάνε λχ. κατάληψη στο σπίτι σου και κλείδωσε μια μέρα τον πατέρα σου έξω από το σπίτι όταν σου πει έχουμε μέσο για καλή θητεία.......ή για να μπεις στο Δημόσιο.
Κάποια στιγμή θα ντρέπεται και να το αναφέρει ως επιλογή.
Αλλαξε μόνος σου το άμεσο περιβάλλον σου. Αλλαξε τον μικρόκοσμό σου πρώτα.
Μην ξεκινάς από τη χώρα για να καταλήξεις στην οικογένεια. Δεν έχεις καμμιά τύχη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Α, ναι, έχεις δίκιο...
Τα επεισόδια και τις καταλήψεις τα έκαναν προβοκάτορες για να σπιλώσουν το λαϊκό κίνημα και όχι οι διαδηλωτές οι οποίοι επικαλούνταν φοιτητική- μαθητική ιδιότητα όταν που και που οι αστυνόμοι θυμόντουσαν να κάνουν τη δουλειά τους...

Τα εκατομμύρια ζημιών και το γεγονός ότι το κέντρο της πολής έμεινε κλειστό για 2 βδομάδες δεν προκαλούν προβλήματα στην οικονομία- άλλωστε οι επιχειρήσεις του κέντρου πήγαιναν τόσο καλά...
Στην τελική οι επαγγελματίες διαδηλωτές, οι συνδικαλιστές και οι δημόσιοι υπαλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από υφέσεις...

Το ότι τα πανεπιστήμια μένουν κλειστά εξαιτίας παρανόμων καταλήψεων περισσότερο καιρό απ' ό,τι μένουν ανοιχτά δεν έχει καμία σχέση με το ότι τα πτυχία και το επίπεδο είναι χαμηλό...Στην τελική, αφού το πανεπιστήμιο εχει που έχει προβλήματα, ας το αποτελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα...

Συνέχισε τις μαλακίες...So far so good..

Μόνο πες μου...
Εργάζεσαι (αν εργάζεσαι) στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα;

Αν θες απαντάς...Απλή, δική μου περιέργεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom