Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ενω οι μαθητες δεν ριχνανε τιποτα... ελα ας μη κοροιδευομαστε.σιδερενια μπουλονια πεταγανε και οτι αλλο θες.
οσο για τους αστυνομικους που κοιταγανε...ετσι τους θελουν τα μουνακια της κυβερνησης απραγους.
πιστευεις οτι αν τους αφησουν να κανουν τη δουλεια τους θα υπαρχουν επεισοδια?
αλλα ετσι τους συμφερει.απραγη αστυνομια επεισοδια σπασιματα ζημιες...
και το φταιξιμο φυσικα στην αστυνομια.

θες να κανεις κατι σωστο?μπες μεσα στη βουλη και σκοτωσε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ενω οι μαθητες δεν ριχνανε τιποτα... ελα ας μη κοροιδευομαστε.σιδερενια μπουλονια πεταγανε και οτι αλλο θες.
οσο για τους αστυνομικους που κοιταγανε...ετσι τους θελουν τα μουνακια της κυβερνησης απραγους.

Να σου πω: Πότε μπήκες στο site? (εγγραφή) Εχει γούστο να σε ξέρω...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Κοψτε τις αρχιδιες... Αλλο οι 2000-3000 μαθητες που λεω εγω και αλλο οι 100 "μαθητες" που λες εσυ... Εκει ημουν.. Δε ξερω τι πεταγανε οι δευτεροι αλλα οι πρωτοι δε πεταγανε τιποτα.. Μονο χημικα τρωγανε χωρις λογο.. Και στην τελικη δουλεια της αστυνομιας ειναι να περιφρουρει τους πρωτους για να μην μπουνε μεσα στην πορεια οι δευτεροι...

Οσο για την κυβερνηση που τους θελει απραγους.. Τι κερδιζει αν το φταιξιμο παει στην αστυνομια?? Τους θελει απραγους ετσι ωστε οντως να γινονται τα επεισοδια ωστε να αποπροσανατολιζομαστε και να ξεχναμε τα σημαντικα θεματα και να συγχεουμε τους ταραξιες με τους υπολοιπους της πορειας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι άλλος μπάτσος/"μπατσόφιλος" στο site

ακόμα να καταλάβεις ότι όλοι οι φασίστες, κομπλεξικοί, αγάμητοι χουντόπουστες επειδή δεν μπορούν να γαμήσουν τζάμπα αλλού καταλήγουν στα μπουρδέλα; Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Τα φασισταριά επειδή δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμμιά φυσιολογική κοινωνική ομάδα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι δεν τους αποδέχονται ΟΧΙ επειδή είναι άχρηστοι, ηλίθιοι, αμόρφωτοι κτλ, αλλά γιατί ανήκουν σε μια άλλη κάστα, φάρα, φυλή ανώτερη από όλους τους υπόλοιπους.
Είναι ουσιαστικά η ενστικτώδης αντίδραση του βιολογικού οργανισμού στην πνευματική τους αναπηρία, προκειμένου να αυτοαποτραπεί η αυτοκτονία.

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

και να σκοτωσουμε τους φασιστες τα φιλαρακια σου?

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κοψτε τις αρχιδιες... Αλλο οι 2000-3000 μαθητες που λεω εγω και αλλο οι 100 "μαθητες" που λες εσυ... Εκει ημουν.. Δε ξερω τι πεταγανε οι δευτεροι αλλα οι πρωτοι δε πεταγανε τιποτα.. Μονο χημικα τρωγανε χωρις λογο.. Και στην τελικη δουλεια της αστυνομιας ειναι να περιφρουρει τους πρωτους για να μην μπουνε μεσα στην πορεια οι δευτεροι...

Οσο για την κυβερνηση που τους θελει απραγους.. Τι κερδιζει αν το φταιξιμο παει στην αστυνομια?? Τους θελει απραγους ετσι ωστε οντως να γινονται τα επεισοδια ωστε να αποπροσανατολιζομαστε και να ξεχναμε τα σημαντικα θεματα και να συγχεουμε τους ταραξιες με τους υπολοιπους της πορειας...
τοσα ξερει τοσα λεει τι ψαχνεις?

και τα κοριτσακια που βαραγανε και το δημοσιογραφο και οτι γκλοπια επεφτε ηταν λογω των μπουλονιων που πεταγανε...ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ???
παρε να μαθενεις ασχετε!

ΒΛΕΠΕ ΡΕ!

αντε ΓΕΙΑ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άσχετο, αλλά όχι αδιάφορο.

Δεν είναι τρομερό πως σε κείμενο εφημερίδας επιπέδου και κυκλοφορίας όπως ΤΟ ΒΗΜΑ βρίσκει κανείς αστεία λάθη?

Γράφει: "03:00 Τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ περιπολούν πεζ[size=12pt]ή[/size] στην διασταύρωση των οδών ....."

Είπαμε ρε παιδιά, να χρησιμοποιούμε spell checker και να διορθώνουμε τα ορθογραφικά όπου μας υπογραμμίζει το λογισμικό. Δεν σημαίνει όμως ότι όπου δεν εμφανίζεται υπογράμμιση, δεν έχει λάθη! Διαβάζει κανείς τα κείμενα άραγε?

Το "πεζή" στέκει ορθογραφικά μόνο του, στην πρόταση όμως αυτή είναι λάθος. Εκτός και εάν ΤΟ ΒΗΜΑ ειρωνεύεται και θεωρεί ότι 3 αστυνομικοί αποτελούν μία θηλυκή οντότητα. :grin:

σωστό είναι. Δεν χρησιμοποιείται ως επίθετο αλλά ως επίρρημα το οποίο κανονικά είναι στη δοτική. Έχει δηλαδή τη σημασία του "πεζώς" αλλά επειδή δεν είναι εύηχο χρησιμοποιείται το "πεζή". Κανονικά έχει κάτω από το "ήτα" ένα σημείο στίξης κιόλας αν θυμάμαι καλά.

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μην γίνεσαι ίδιος....
Υπάρχει και ο Ζωολογικός κήπος και το Δαφνί..........

εννοειται πως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!Αλλα τετοιο μυαλο εχει που βρικει αυτη τη λυση "μπες στη βουλη και σκοτωσε!"
Τι λες ρε?

Μη κατεβεις στις εκλογες ή ψηφισε οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Δεν θελει πολυ μυαλο! αλλα με τοση πλυση εκγεφαλου!αυτα νομιζει το 70& του ελληνικου λαου!

μονο για τα εξαρχεια λετε!για την καταστροφη του μυαλου απο ολα τα καναλια, απο ολα τα μπουζουκομαγαζα απο ολα τα ΣΚΑΤΑ που υπαρχουν στην ελλαδα...τα εξαρχεια σας μαραναν.Μηπως επειδη πανε κοντρα σαυτα που πιστευετε?μηπως κανουν τι διαφορα και σας ενοχλει?

Και στην τελικη οι μαθητες και οι φοιτητες(μαζι και εγω) δεν μενουμε εξαρχεια!

Αντε να μαθετε τι σημαινει ελευθερια αποψης, γνωμης και σκεψης και μετα μιληστε για αλητες αναρχικους και ολες τις παπαριες μαζεμενες σε μια σακουλα σκατα και μεσα στο μυαλο σας απο τυπακια οπως δημοσιογραφοι, "συγγραφεις" ελληνικης ιστοριας και τα @@ μου κουνιουνται!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι άλλος μπάτσος/"μπατσόφιλος" στο site

Παιδιά συγγνώμη κιόλας αλλά εσείς οι "αντι-μπάτσοι" είστε και με πράξεις ή μόνο στα λόγια? Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες από μια κατάργηση π.χ. της αστυνομίας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εννοειται πως δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!Αλλα τετοιο μυαλο εχει που βρικει αυτη τη λυση "μπες στη βουλη και σκοτωσε!"
Τι λες ρε?

Μη κατεβεις στις εκλογες ή ψηφισε οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Δεν θελει πολυ μυαλο! αλλα με τοση πλυση εκγεφαλου!αυτα νομιζει το 70& του ελληνικου λαου!

μονο για τα εξαρχεια λετε!για την καταστροφη του μυαλου απο ολα τα καναλια, απο ολα τα μπουζουκομαγαζα απο ολα τα ΣΚΑΤΑ που υπαρχουν στην ελλαδα...τα εξαρχεια σας μαραναν.Μηπως επειδη πανε κοντρα σαυτα που πιστευετε?μηπως κανουν τι διαφορα και σας ενοχλει?

Και στην τελικη οι μαθητες και οι φοιτητες(μαζι και εγω) δεν μενουμε εξαρχεια!

Αντε να μαθετε τι σημαινει ελευθερια αποψης, γνωμης και σκεψης και μετα μιληστε για αλητες αναρχικους και ολες τις παπαριες μαζεμενες σε μια σακουλα σκατα και μεσα στο μυαλο σας απο τυπακια οπως δημοσιογραφοι, "συγγραφεις" ελληνικης ιστοριας και τα @@ μου κουνιουνται!

δεν έχεις πουθενά λάθος...

επειδή προφανώς είμαι παππούς μπροστά σου......
σου δίδω μια συμβουλή.
μάθε να χρησιμοποιείς δημιουργικά την οργή και την ενέργειά σου.
Είσαι πολύ πιο χρήσιμος έτσι πρώτ απ όλους για τον εαυτό σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδιά συγγνώμη κιόλας αλλά εσείς οι "αντι-μπάτσοι" είστε και με πράξεις ή μόνο στα λόγια? Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες από μια κατάργηση π.χ. της αστυνομίας?

τώρα εσένα που σε έχω και σε εκτίμηση πρέπει να σου απαντήσω;
Η λύση είναι η κατάργηση των θεσμών ή η βελτίωσή τους ;
Δλδ μόνη λύση για τη χώρα το 67 ήταν η κατάργηση της Δημοκρατίας;
Πλάκα μάλλον μας κάνεις.....

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν κολλάει εντελώς αλλα το λέω= μου το ειπε φιλος μου ,που μένει μονιμα Αθήνα. και συμετείχε σε επεισόδια....έχουμε 2 πτυχια(λέει) και δουλεύουμε σερβιτόροι..μας δέρνουν μπάτσοι με απολυτήριο Λυκείου με μόνιμο μισθό  σίγουρη σύνταξη και εφάπαξ ..αυτοί θα κάνουν οικογένειες...εμείς θα κάνουμε?
:idiot:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τώρα εσένα που σε έχω και σε εκτίμηση πρέπει να σου απαντήσω;
Η λύση είναι η κατάργηση των θεσμών ή η βελτίωσή τους ;
Δλδ μόνη λύση για τη χώρα το 67 ήταν η κατάργηση της Δημοκρατίας;
Πλάκα μάλλον μας κάνεις.....

υπάρχουν άτομα που θέλουν τη βελτίωση της αστυνομίας ( ή όποιου άλλου θεσμού) και μερικοί που και καλά είναι ιδεολογικά ενάντια. Είναι όμως και στην πράξη? Ή άμα του κουνήσεις τελικά το τυράκι , καμιά θεσούλα στο δημόσιο κλπ τα ξεχνάει αυτά?

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ για μια σωστη δημοκρατια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν κολλάει εντελώς αλλα το λέω= μου το ειπε φιλος μου ,που μένει μονιμα Αθήνα. και συμετείχε σε επεισόδια....έχουμε 2 πτυχια(λέει) και δουλεύουμε σερβιτόροι..μας δέρνουν μπάτσοι με απολυτήριο Λυκείου με μόνιμο μισθό  σίγουρη σύνταξη και εφάπαξ ..αυτοί θα κάνουν οικογένειες...εμείς θα κάνουμε?
:idiot:
το πρόβλημά του δεν ξεκινάει από τον μπάτσο που είναι απόφοιτος λυκείου.
το πρόβλημά του ξεκινάει από τον πατέρα του τον καμμένο που του δημιούργησε από μικρό την πεποίθηση ότι ένα κωλοπτυχίο και ένα κωλομάστερ τον καθιστά αυτόματα επαγγελματικά ανώτερο από όλους τους άλλους.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
σωστό είναι. Δεν χρησιμοποιείται ως επίθετο αλλά ως επίρρημα το οποίο κανονικά είναι στη δοτική. Έχει δηλαδή τη σημασία του "πεζώς" αλλά επειδή δεν είναι εύηχο χρησιμοποιείται το "πεζή". Κανονικά έχει κάτω από το "ήτα" ένα σημείο στίξης κιόλας αν θυμάμαι καλά.
Δοτικοφανές επίρρημα για την ακρίβεια. ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το πρόβλημά του δεν ξεκινάει από τον μπάτσο που είναι απόφοιτος λυκείου.
το πρόβλημά του ξεκινάει από τον πατέρα του τον καμμένο που του δημιούργησε από μικρό την πεποίθηση ότι ένα κωλοπτυχίο και ένα κωλομάστερ τον καθιστά αυτόματα επαγγελματικά ανώτερο από όλους τους άλλους.

:thumbsup:

καποιοι πρεπει να γινουν και σερβιτοροι και σκουπιδιαριδες και πωλητες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν άτομα που θέλουν τη βελτίωση της αστυνομίας ( ή όποιου άλλου θεσμού) και μερικοί που και καλά είναι ιδεολογικά ενάντια. Είναι όμως και στην πράξη? Ή άμα του κουνήσεις τελικά το τυράκι , καμιά θεσούλα στο δημόσιο κλπ τα ξεχνάει αυτά?
το τι γίνεται το ξέρουμε...
Οι λύσεις είναι το θέμα.... Τα ευχολόγια και οι διαπστώσεις περισσεύουν πλέον.
Εάν δεν αναμορφωθεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δεν υπάρχει καμμιά τύχη να αλλάξει τίποτα άλλο.
Ολα πρέπει να ξεκινήσουν από την παιδεία.
Ανοιχτε νέα δημοτικά, αποκεντρωθείτε, ρίχτε φράγκα στα πιτσιρίκια στο δημοτικό, κάντε τους προσωπικότητες που σέβονται πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλους.
Ζείτε σε μια πανέμορφη χώρα συνολικά με κουασιμόδους πολίτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εσυ για μια σωστη δημοκρατια?

απόλυτα φίλε. εγώ είμαι κατά του μπάτσου. Και του κράτους γενικότερα. Δεν έχω να περιμένω τπτ από αυτούς. Μου χρωστάνε δε τους χρωστάω. Υπάρχουν όμως μερικοί κρατικοδίαιτοι που το παίζουν "κατά της αστυνομίας". Μόνο που η αστυνομία είναι αυτή που θα συλλάβει το φουκαρά άμα δε πληρώσει τους υπέρογκους φόρους-κλοπή, για να ταίσει τα κοπρόσκυλα,κρατικοδίαιτα παράσιτα που το παίζουν "αντι-μπάτσοι". Άμα είναι έτσι ας παραιτηθούν από τις κρατικοδίαιτες θεσούλες τους.
Εγώ προσωπικά με όλη μου την καρδιά να μην υπήρχε αστυνομία. Δε θα μου έλειπε ιδιαίτερα μιας και ούτε τις περιουσίες έχω να μου τις προστατέψει, ούτε ζω από το αίμα και τον ιδρώτα των συνανθρώπων μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom