Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δε σε ενοχλεί φιλαράκο η μεγάλη γιάφκα της Βουλής;;;

Μήπως βλέπεις ένα θαμνάκι και χάνεις το δάσος ολόκληρο;

Στην τελική, τέτοιους ψήφισα, τέτοιους αξίζω...
Και που και που στέλνω και κανέναν από δαυτους σπίτι του...
Τον φονιά πάλι με το καλάσνικωφ δεν τον ψήφισα, δεν το αξίζω, ούτε και του ζήτησα να κάνει εγκλήματα στο όνομά μου...
Αν θέλω να σκοτώσω κάποιον το κάνω και μόνος μου, δεν κρύβομαι πίσω από κουκουλοφόρους και πολύ περισσότερο δεν θα παίξω το παιχνίδι των puppeteers των κουκουλοφόρων...

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
με ενοχλει αλλα ακομα και αυτοι κρατανε τα προσχηματα και δεν βγαινουν να κανιβαλιζουν στον δρομο...Ουτε προσβαλουν και κατεστρεφουν τα εθνικα μας συμβολα...Εδω ικανοι ηταν πριν τα χμας οι διαφορες ξεφτυλισμενοι χιπιδες να καψουν και τον παρθενωνα...
Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα του κοσμου ουτε στο μισο δεν θα ειχαν φτασει οι καταστροφες...
αα καλα δεν παιζεσαι...
εδω σου οι πολιτικοι σου γαμανε την ιδεα της δημοκρατιας και της χωρας που τη γεννησε και κολλας στο ενα πανο που βαλανε οι μαθητες στην ακροπολη?εδω σου καψανε την αρχαια ολυμπια! αυτο σε πειραξε?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
περίμενε να σηκωθώ από τα γέλια...γιατί αυτά που γράφεις... είναι για γέλια.

Δηλαδή υποστηρίζεις ότι οι κουστουμάκηδες yesman δεν προσβάλλουν ΟΥΤΕ καταστρέφουν τα σύμβολα με οποιοδήποτε τρόπο έτσι;

Οι καταστροφικές πολιτικές σε όλα όλα όλα τα επίπεδα (περιβάλλον-ενέργεια, εθνικά-εξωτερική, παιδεία-υγεία, ασφαλιστικό, κλπ.κλπ.κλπ μακρύς κατάλογος) είναι του παρακράτους ή της ''νόμιμα'' εκλεγμένης φεουδαρχο-συντεχνίας;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
άσε δε συνεχίζω γιατί γράφεις αρλούμπεν μεσσιέ γουαϊτυ.

Επισκέπτης
ακομα πιο σοβαρο προβλημα της χωρας μας ειναι οτι ο κωστετσος το καθαρο κοντομαλικο σοβαρο παιδι ακυρωσε τη εκθεση μοδας του λογω των πορειων..

οχι σοβαρο προβλημα της χωρας μας ειναι οτι κακομαθημενα πιτσιρικια που με την καθοδηγηση  περιθωρειακων αριστεριστων βανδαλισαν ολο το κεντρο της Αθηνας και την πληρωσαν και απλοι ιδιωτες που δεν φταινε σε τιποτα.Δεν το βρισκεις αυτο αδικο?
Και ακομα πιο σοβαρο οτι καθε αρρωστος ιδεολογικα παιρνει ενα καλασνικοφ και βαλει εναντιων αστυνομικων που κανουν απλως περιπολια...
Ωραια ολα αυτα αλλα οταν μετα βαρανε στις πορειες τα ΜΑΤ μην αναρωτιεστε γιατι το κανουν και το ποσο βαρβαροι ειναι κτλ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...
και εις τους αιωνας των αιωνων.....
απο καταβολης κοσμου και απο την στιγμη που ο ανθρωπος αισθανθηκε (η μαλλον του ''αισθανθηκαν''...)οτι εχει αναγκη να εξ-ουσιαστει απο καποιον για να μην ''κινδυνευει'' απο τους ''κακους'',παντα αυτοι που ασκουσαν εξουσια (οι λιγοι ασκουν μην μπερδευομαστε,και δεν εννοω τα ''οργανα'' τους)ειχαν μονο κερδος και απολαβες απο οποιαδηποτε ''ανωμαλια'' και ταραχη συνεβαινε στην ''συντεταγμενη'' πολιτεια....
οπως και στη θρησκεια για να δικαιολογηθει η ανγκη υπαρξης της ειναι ανγκαια η υπαρξη του ''κακου'' (σατανα,διαβολου οπως θελετε πεστε τον) ετσι και για την εξουσια για να ειναι ''απαραιτητη'' η υπαρξη της πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπαρχουν και τα στοιχεια που απειλουν την ''δημοσια ασφαλεια'' ....πολυ απλα....
και βεβαια το παλληκαρι που χαροπαλευει (και μακαρι να την γλιτωσει) το μονο που δεν ειναι εξουσια....
υπηρετης της ναι,θυμα της ναι αλλα εξουσια ο ιδιος σε καμμια περιπτωση....
μαθαινε μπαλιτσα περσονα.... ;) ;) ;) ;)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μυαλό αμοιβάδας και συνείδηση κόνωπα.

άντε κάτι τελευταίο ,

πέρασε τα δάκτυλα του δεξιού χεριού σου μέσα από τα δάκτυλα του αριστερού σφίξτα.
Αυτό που νιώθεις είναι η δύναμη του δεσμού μεταξύ κράτους και παρακράτους. Ποτέ δεν υπήρξε το ένα δίχως το άλλο.

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στην τελική, τέτοιους ψήφισα, τέτοιους αξίζω...
Και που και που στέλνω και κανέναν από δαυτους σπίτι του...
Τον φονιά πάλι με το καλάσνικωφ δεν τον ψήφισα, δεν το αξίζω, ούτε και του ζήτησα να κάνει εγκλήματα στο όνομά μου...
Αν θέλω να σκοτώσω κάποιον το κάνω και μόνος μου, δεν κρύβομαι πίσω από κουκουλοφόρους και πολύ περισσότερο δεν θα παίξω το παιχνίδι των puppeteers των κουκουλοφόρων...
που και που εδω και 30 χρονια 2 οικογενειες σε κυβερνανε...

μη το παιξεις φιλε μου. και μη κατεβενεις σε πορειες σε προσβαλουν και αυτες.

Εγω λεω να παμε σε πορεια στη βαρυμποπη που ειχε πει και η πιπιλη.Ειδες, αυτοι που δεν φορανε κουκουλα το μυαλο τους παιρνει πιο πολυ αερα και σκεφτονται πιο λογικα...Τι να κανουμε πορεια στο συνταγμα?Γιατι?Παμε στα σουρμενα, στη βαρυμποπη στα σπατα.

Επισκέπτης
αα καλα δεν παιζεσαι...
εδω σου οι πολιτικοι σου γαμανε την ιδεα της δημοκρατιας και της χωρας που τη γεννησε και κολλας στο ενα πανο που βαλανε οι μαθητες στην ακροπολη?εδω σου καψανε την αρχαια ολυμπια! αυτο σε πειραξε?

δεν λεω απλως για το πανο αλλα με την ανεξελεγκτη δραση των κουκουλοφορων μονο το μουσειο δεν καηκε!
Και δεν μου αρεσει να βγαινω εξω και να βλεπω βανδαλισμενα μαγαζια...
Αν εχετε αρχιδια να πατε να καψετε την βουλη και ολα τα σπιτια των μεγαλοδημοσιογραφων και οχι την περιουσια του λαου

Επισκέπτης
περίμενε να σηκωθώ από τα γέλια...γιατί αυτά που γράφεις... είναι για γέλια.

Δηλαδή υποστηρίζεις ότι οι κουστουμάκηδες yesman δεν προσβάλλουν ΟΥΤΕ καταστρέφουν τα σύμβολα με οποιοδήποτε τρόπο έτσι;

Οι καταστροφικές πολιτικές σε όλα όλα όλα τα επίπεδα (περιβάλλον-ενέργεια, εθνικά-εξωτερική, παιδεία-υγεία, ασφαλιστικό, κλπ.κλπ.κλπ μακρύς κατάλογος) είναι του παρακράτους ή της ''νόμιμα'' εκλεγμένης φεουδαρχο-συντεχνίας;

Τουλαχιστον ουτε βαλανε φωτια σε κανενα μουσειο η ακροπολη,ουτε ελληνικες σημαιες κατεβαζουν και καινε ουτε διαδηλωνουν για τα δικαιωματα των Σκοπιανων :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

μυαλό αμοιβάδας και συνείδηση κόνωπα.

άντε κάτι τελευταίο ,

πέρασε τα δάκτυλα του δεξιού χεριού σου μέσα από τα δάκτυλα του αριστερού σφίξτα.
Αυτό που νιώθεις είναι η δύναμη του δεσμού μεταξύ κράτους και παρακράτους. Ποτέ δεν υπήρξε το ένα δίχως το άλλο.

Δεν εχω ακουσει για γερμανικα εξαρχεια παντως,ουτε για αυστριακα ουτε για ιταλικα ουτε για αγγλικα κτλ...
Οπου η αστυνομια να φοβαται να πατησει και να κανει μια περιπολια...

Οσο και να τα καιτε παιδες και να τα σπατε...η κατασταση δεν αλλαζει ετσι...μονο απλους φορολογουμενους πολιτες ζημιωνεται και ξεφτυλιζεται (και αλλο) την Ελλαδα στο εξωτερικο

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν λεω απλως για το πανο αλλα με την ανεξελεγκτη δραση των κουκουλοφορων μονο το μουσειο δεν καηκε!
Αν εχετε αρχιδια να πατε να καψετε την βουλη και ολα τα σπιτια των μεγαλοδημοσιογραφων και οχι την περιουσια του λαου
....η βουλη για σενα δεν εχει καμια αξια???

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
και εις τους αιωνας των αιωνων.....
απο καταβολης κοσμου και απο την στιγμη που ο ανθρωπος αισθανθηκε (η μαλλον του ''αισθανθηκαν''...)οτι εχει αναγκη να εξ-ουσιαστει απο καποιον για να μην ''κινδυνευει'' απο τους ''κακους'',παντα αυτοι που ασκουσαν εξουσια (οι λιγοι ασκουν μην μπερδευομαστε,και δεν εννοω τα ''οργανα'' τους)ειχαν μονο κερδος και απολαβες απο οποιαδηποτε ''ανωμαλια'' και ταραχη συνεβαινε στην ''συντεταγμενη'' πολιτεια....
οπως και στη θρησκεια για να δικαιολογηθει η ανγκη υπαρξης της ειναι ανγκαια η υπαρξη του ''κακου'' (σατανα,διαβολου οπως θελετε πεστε τον) ετσι και για την εξουσια για να ειναι ''απαραιτητη'' η υπαρξη της πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπαρχουν και τα στοιχεια που απειλουν την ''δημοσια ασφαλεια'' ....πολυ απλα....
και βεβαια το παλληκαρι που χαροπαλευει (και μακαρι να την γλιτωσει) το μονο που δεν ειναι εξουσια....
υπηρετης της ναι,θυμα της ναι αλλα εξουσια ο ιδιος σε καμμια περιπτωση....
μαθαινε μπαλιτσα περσονα.... ;) ;) ;) ;)

παράπλευρη απώλεια και πάλι ο διαμαντής, όπως κι ο αλέξης και οι επόμενοι αλεξοδιαμαντήδες που θα μαρτυρήσουνε.
Τώρα με τον μπασκίνα, δε λυπάμαι γιατί απλά είναι η επέκταση, το εκτελεστικό όργανο της εξουσίας. Δεν είναι δικαιολογία η επαγγελματική του ενασχόληση ή η φτώχια. Να γινότανε υδραυλικός, 50 μαύρα με το καλημέρα επί 20 = 1000 μαύρα + τα μερεμέτια/ υλικά 2-2500 μηνιάτικο.
(Παράδειγμα λέγω).
Άσε που οπλοφορούσε.

Το θέμα δεν είναι αυτός, ούτε κανένας άλλος. Η βρώμικη πρακτική της εξουσίας είναι το θέμα που πρέπει να απασχολεί τον καθένα μας, η πρακτική του θυμάμαι ότι για να έχω κάτω από το παππούτσι μου το λαό πρέπει να δημιουργώ στημμένες φάσεις με τη συνδρομή των κουκουλο κλπ ανδρείκελων μου.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Τουλαχιστον ουτε βαλανε φωτια σε κανενα μουσειο η ακροπολη,ουτε ελληνικες σημαιες κατεβαζουν και καινε ουτε διαδηλωνουν για τα δικαιωματα των Σκοπιανων :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν εχω ακουσει για γερμανικα εξαρχεια παντως,ουτε για αυστριακα ουτε για ιταλικα ουτε για αγγλικα κτλ...

Οσο και να τα καιτε παιδες και να τα σπατε...η κατασταση δεν αλλαζει ετσι...μονο απλους φορολογουμενους πολιτες ζημιωνεται και ξεφτυλιζεται (και αλλο) την Ελλαδα στο εξωτερικο

Εδώ πέρσι κάψανε όλη την Ηλεία με τη συνδρομή ΠΕΧΩΔΕ και φέτος φυλάγανε ένα ψεύτικο δέντρο.
Ποιος ξεφτιλίζει περισσότερο θα μας πεις;
Πούλα τρελλίτσα αλλού

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τωρα να σου ξαναπω για τα ομολογα?για τις φωτιες, για το πασαρη?για καθε αφαντο ληστη?για το χρηματιστηριο?για τη Siemens, για τον Αλεξανδρο?για το Τεμπονερα?για τοσες δολοφονιες οπου "εκπυσοκροτησε" το οπλο?
θες να σου πω για τα δανεια?τα επιτοκια?τις κατασχεσεις?τις φοροδιαφυγες?τις υποκλοπες?για το βατοπεδιο???

Τι απ'ολα ξεφτυλιζει την ελλαδα στο εξωτερικο?

Φασιστορατσιστακο προσεχε πως μιλας για τα δικαιωματα του καθε λαου και του καθε ανθρωπου..Κανενας δεν ειναι ζωο οπως νομιζεις...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα δε λεω οτι καλα κανανε αλλα και εσυ μη το παρατραβας....μαγαζακια του λαου και να παθουνε ζημιες 300.000 και 500.000 το ενα ...κομματακι δυσκολο.....
πρεπει να καταλαβεις οτι θεωρητικα για αυτους οποιος ειναι γραναζι ενος συγκεκεριμενου συστηματος ειναι εχθρος τους....
και σου λεει οτι και ο ''απλος'' λαος που σιωπα και δεν επαναστατει με αυτη του τη σταση βοηθα να ευδοκιμησει το συστημα....
μην τα βαλεις μαζι μου ....εγω απλα σου εξηγω το σκεπτικο τους για να σου λυθουν οι αποριες που εχεις και ρωτας γιατι;;;;;
αν συμφωνω εγω η οχι ειναι αλλο θεμα... ;) ;) ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παράπλευρη απώλεια και πάλι ο διαμαντής, όπως κι ο αλέξης και οι επόμενοι αλεξοδιαμαντήδες που θα μαρτυρήσουνε.
Τώρα με τον μπασκίνα, δε λυπάμαι γιατί απλά είναι η επέκταση, το εκτελεστικό όργανο της εξουσίας. Δεν είναι δικαιολογία η επαγγελματική του ενασχόληση ή η φτώχια. Να γινότανε υδραυλικός, 50 μαύρα με το καλημέρα επί 20 = 1000 μαύρα + τα μερεμέτια/ υλικά 2-2500 μηνιάτικο.
(Παράδειγμα λέγω).
Άσε που οπλοφορούσε.

Το θέμα δεν είναι αυτός, ούτε κανένας άλλος. Η βρώμικη πρακτική της εξουσίας είναι το θέμα που πρέπει να απασχολεί τον καθένα μας, η πρακτική του θυμάμαι ότι για να έχω κάτω από το παππούτσι μου το λαό πρέπει να δημιουργώ στημμένες φάσεις με τη συνδρομή των κουκουλο κλπ ανδρείκελων μου.

Θα ακουστεί απάνθρωπο αλλά έχει δίκιο ο φίλος. Μπάτσος ήθελε να γίνει. Άρα τα περιμένεις αυτά. Δηλαδή συνειδητός συνεργάτης του κράτους της εξουσίας και όσων αυτά συνεπάγεται. Δεν είναι ένα "αθώο" επάγγελμα. Είναι το μαντρόσκυλο, ο βραχίονας με τον οποίο εξουσιάζουν κάποιοι.Απογοητεύομαι όταν βλέπω πιτσιρικάδες να βάζουν " σχολή αστυνομίας" για να έχουν "ενα μεροκάματο". Και οι μπράβοι και οι νταβατζήδες μεροκάματο έχουν άμα είναι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνομωσιολογική προσέγγιση κάνει και αυτός, όπως και εσείς....

όπως πολλάκις έχω ξαναπεί δε χρειάζομαι ούτε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ούτε το Τσάιτγκαιστ ούτε τον Καψή ούτε την Στάη για να βγάλω ασφαλη και λογικά συμπεράσματα.......

στην αρχή νόμιζα και γω ότι η 9/11 ήταν τρομό...
Μετά και μαθαίνοντας λεπτομέρειες όπως ότι σε τριαμισυ χιλιάρια άτομα δεν υπήρχε ούτε ένας Εβραίος και άλλα πολλά κατέληξα στο ότι ΟΤΙ και να μου λες ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Και η συγκάλυψη επειδή σε βολεύει είναι συνενοχή.
Οπως συνενοχή είναι η κυβερνητική εντολή να μην χτυπήσουν κουκουλοφόρια και να σπάσουν περιουσίες επειδή έτσι τους βόλευε...
Τώρα αυτοι που καιγαν εάν ήταν ασφαλίτες ή οχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....
Κυβερνάνε όπως συμφέρει τον κώλο τους και όχι όπως συμφέρει την κοινωνία.
Τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς.....
Είναι λεπτομέρεια ποιός εκτέλεσε εν ψυχρώ τον ΜΑΤατζή. Οπως και να χει είτε είναι αναρχοκομμούνι, είτε είναι ασφαλίτης εγκάθετος πράκτορας εμένα πάλι θα μου ξεφτιλίζουν την προσωπικότητα στο αεροδρόμιο γιατί πρέπει να μου πιάνουν μέχρι και την κωλοτρυπίδα.......

Υ.Γ.
Ασπρούλη...... όταν σε συλλάβουν για νταβατζή επειδή ξημεροβραδιάζεσαι (και μαγκιά σου) στις πουτάνες είμαι περιέργος να δω πώς θα αντιδράσεις.

Επισκέπτης
Υ.Γ.
Ασπρούλη...... όταν σε συλλάβουν για νταβατζή επειδή ξημεροβραδιάζεσαι (και μαγκιά σου) στις πουτάνες είμαι περιέργος να δω πώς θα αντιδράσεις.

μα απο την στιγμη που δεν ενοχλω κανενα (περα απο την τσεπη μου) και ουτε ζημιωνω αλλους πολιτες (ισα ισα βοηθαω τους οικονομικους μεταναστες) δεν βρισκω το λογο να με συλλαβουν για νταβατζη :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom