1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο πολύς γούγλης κάνει κακό.......
όπως και η πολλή θεωρία.........
Τουλάχιστον βρε 1personanongrata, μην χρησιμοποιείς τις προ-κατ ατάκες των αγράμματων / αστοιχείωτων (βλ. σερπαντίνα - μούσκαρος - τραγί) δημοσιογράφων Καψή, Πρετεντέρη & ΣΙΑ. Βέβαια, τι να πει κανεις για Καψή & Πρετεντέρη όταν είπαν οτι "...η σφαίρα χτύπησε εξ απαλών ονύχων το κράσπεδο..." θέλοντας να πουν οι ηλίθιοι οτι εποστρακίστηκε (έξυσε το τσιμέντο) και ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ οτι η φράση "εξ απαλών ονύχων" σημαίνει "από πολύ μικρή ηλικία" (από τότε που τα νυχάκια ήταν μαλακά - όπως συμβαίνει στα μωρά)Ναι ο ψυχάκιας του λέει με παρατεταμένο το όπλο
ο πολύς γούγλης κάνει κακό.......
Για να πω και το τελευταιο μου, οι διαφοροι κλοουν ειπαν οτι μετα τον πρωτο, δευτερο πυροβολισμο ο Αλεξης εσκυψε (που ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση) κι ετσι η δευτερη ή τριτη σφαιρα τον βρηκε σκυφτο... Αλλα χεστο... Δεν ειναι η δικια μας δουλεια να το παιζουμε ιατροδικαστες.. (Ποτε δεν ειπα οτι περιμενουμε να μας πει αληθεια ο οποιοσδηποτε...)Ναι ο ψυχάκιας του λέει με παρατεταμένο το όπλο τώρα θα σου δέιξω εγώ και ο μικρός του απάντησε...
"Μισό να δέσω τα κορδόνια μου"
Τουλάχιστον βρε 1personanongrata, μην χρησιμοποιείς τις προ-κατ ατάκες των αγράμματων / αστοιχείωτων (βλ. σερπαντίνα - μούσκαρος - τραγί) δημοσιογράφων Καψή, Πρετεντέρη & ΣΙΑ.
Το όπλο ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ δεν ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ. Παράταση παίρνει η ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όχι το Glock - αυτό προτείνεται! Αρα ας μην ακολουθούμε την λογική των απανταχού αστοιχείωτων της TV "παρατεταμένο όπλο", κι ας το πούμε σωστά "προτεταμένο όπλο".
Βέβαια, τι να πει κανεις για Καψή & Πρετεντέρη όταν είπαν οτι "...η σφαίρα χτύπησε εξ απαλών ονύχων το κράσπεδο..." θέλοντας να πουν οι ηλίθιοι οτι εποστρακίστηκε (έξυσε το τσιμέντο) και ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ οτι η φράση "εξ απαλών ονύχων" σημαίνει "από πολύ μικρή ηλικία" (από τότε που τα νυχάκια ήταν μαλακά - όπως συμβαίνει στα μωρά)
Ανεπιθύμητε, ο πολύς γούγλης συνήθως καταλήγει στη συνομωσιολογία, στα απλοϊκά συμπεράσματα και το λαϊκισμό..Πράγματα τα οποία κατά κανόνα στηλιτεύεις στα γραπτά (και προφορικά) σου...
Πολλά πράγματα μπορεί να μην στέκουν στην απλή λογική ΜΑΣ αλλά εξηγούνται κάλλιστα επιστημονικά...
Τα παραδείγματα είναι άπειρα στην ιστορία και είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις...
Στην περίπτωση του Αλέξη υπάρχει εσκεμμένη παραπληροφόρηση ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ για τα πραγματικά περιστατικά...
Όταν είπα ότι θα περιμένω τη δίκη για να τ' ακούσω όλα και δεν θα δώσω βάση σε παπαγαλάκια και βιαστικά συμπεράσματα τα οποία άλλαζαν ανάλογα με την πηγή, ορισμένοι κόντεψαν να με λυντσάρουν διαδικτυακά...
Όσο για το αμερικάνικο πεντάγωνο, μην φτάνουμε σε αναλύσεις επιπέδου zeitgeist...
Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...Όσο για το αμερικάνικο πεντάγωνο, μην φτάνουμε σε αναλύσεις επιπέδου zeitgeist...
'ασχετο με το θέμα.......Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...
σε λιγο θα μας πουνε οτι η 9/11 ηταν πραγματικη τρομοκρατικη ενεργεια...'ασχετο με το θέμα.......
Δεν χρειάζεται ούτε το Zeitgeist ούτε τίποτα...
Τα πράγματα είναι απλά...
10 λεπτά μετά την επίθεση (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΙΝΓΚ) όλα τα βίντεο παρακολούθησης από τα γύρω κτίρια είχαν κατασχεθεί από πράκτορες της ΣΙΑ και του ΦΒΙ....
Αλλά επειδή είμαι βλάκας θέλω να μάθω πώς γίνεται 10 λεπτά μετά την επίθεση να υπάρχει τέτοια κρατική οργάνωση και κινητοποίηση, αλλά τα μπόινγκ στους Πύργους να κάνουν 20 λεπτά να φτάσουν απ το JFK στο Μανχάτταν χωρίς να αναχαιτιστούν....
Προφανώς η Ουόσινγκτον είναι άλλο κράτος από την Ν. Υόρκη.........
Το συζητατε κι ολας αν ειναι νορμαλ ή οχι? Και πρεπει να πεθανουν αν δεν ειναι νορμαλ?
Οι αριστεροι αναρχοκομουνες δεν ειναι νορμαλ και οσοσι λενε μπτσοι γουσρουνια δολοφονοι και λοιπες εγκεφαλικες αυνανιστικες εμετικες μαλακιες της αριστερας. ΕΚει μας εφτασε το τσυριζα και ο παναριστερισμος. Τσιμπα Ελληνα αριστερη μαλακια, αριστερατζες ολοι. Επειδη τρωγανε ξυλο μετα τον εμφυλιο τους εμεινε το μισος.
Το μισος θα σας θα γυρισει πισω σε εσας εγκληματιες, που μαθαινετε τα μικρα παιδακια να μισουν τους αστυνομικους, στρεβλώνετε τις ψυχες των παιδιων.
Χιτλερικοι ειστε, αυτοι σπερνανε μισος, αν και λιγοτερο απο εσας.
κορυφαίο στιγμιότυπο στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια την παρατεταμένης απεργίας των δασκάλων που ζήταγαν μίν μισθό 1300 ευρώ......
Ρωτάνε φανοποιό.......
Τι γνώμη έχετε για την απεργία;
Να χαθούνε τα ρεμάλια έχω τρία παιδιά και δεν έχω που να τα αφήσω τώρα που είναι κλειστά τα σχολειά... Και ζητάνε οι ανεπρόκοποι 1300 μισθό με 4 μήνες αδεια το χρόνο. Εγώ δουλεύω νύχτα μέρα και μαζεύω το μεροκάματο με το ζόρι.....
Και λέω εγώ......
Τα παιδία τα αντιμετωπίζουν όπως τα αυτοκίνητα. Δεν έχουν που να τα παρκάρουν.
Το δάσκαλο τον αντιμετωπίζουν ως τεμπέλη, άλλο εάν σε αυτόν εμπιστεύονται το 1/3 τη ζωής των παιδιών τους.
Στην καλίμπρα ρε όλοι. Και αντί για βιβλία να πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας για να παρκάρετε τα παιδιά σας.
Γαμώ την ιθαγένειά μου γαμώ δλδ......
Αντί ο αστοιχείωτος να ζητά να πάρει και αυτός καλύτερο μισθό, ζητά να πεινά και ο διπλανός του και δη ο παιδαγωγός του παιδιού του.
Τόσο ατέρμονη είναι η μαλακία του μέσου Ελληνα.
αυτο πιστευεις δηλαδη οτι ειναι το παρακρατος?
ελεος πια με το παρακρατος των αναρχοαριστερων στην Ελλαδα.Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα του κοσμου θα τους ειχαν μπουζουριασει ολους μεσα σε μια εβδομαδα.
Μονο στην Ελλαδα υπαρχουν "εξαρχεια".Αν ειναι δυνατον μια κωλοπλατεια να ειναι παρακρατος....
η νεα δημοκρατια και το πασοκ να δεις που μας εχει φτασει...Το συζητατε κι ολας αν ειναι νορμαλ ή οχι? Και πρεπει να πεθανουν αν δεν ειναι νορμαλ?
Οι αριστεροι αναρχοκομουνες δεν ειναι νορμαλ και οσοσι λενε μπτσοι γουσρουνια δολοφονοι και λοιπες εγκεφαλικες αυνανιστικες εμετικες μαλακιες της αριστερας. ΕΚει μας εφτασε το τσυριζα και ο παναριστερισμος. Τσιμπα Ελληνα αριστερη μαλακια, αριστερατζες ολοι. Επειδη τρωγανε ξυλο μετα τον εμφυλιο τους εμεινε το μισος.
Το μισος θα σας θα γυρισει πισω σε εσας εγκληματιες, που μαθαινετε τα μικρα παιδακια να μισουν τους αστυνομικους, στρεβλώνετε τις ψυχες των παιδιων.
Χιτλερικοι ειστε, αυτοι σπερνανε μισος, αν και λιγοτερο απο εσας.
Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...
'ασχετο με το θέμα.......
Δεν χρειάζεται ούτε το Zeitgeist ούτε τίποτα...
Τα πράγματα είναι απλά...
10 λεπτά μετά την επίθεση (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΙΝΓΚ) όλα τα βίντεο παρακολούθησης από τα γύρω κτίρια είχαν κατασχεθεί από πράκτορες της ΣΙΑ και του ΦΒΙ....
Αλλά επειδή είμαι βλάκας θέλω να μάθω πώς γίνεται 10 λεπτά μετά την επίθεση να υπάρχει τέτοια κρατική οργάνωση και κινητοποίηση, αλλά τα μπόινγκ στους Πύργους να κάνουν 20 λεπτά να φτάσουν απ το JFK στο Μανχάτταν χωρίς να αναχαιτιστούν....
Προφανώς η Ουόσινγκτον είναι άλλο κράτος από την Ν. Υόρκη.........
σε λιγο θα μας πουνε οτι η 9/11 ηταν πραγματικη τρομοκρατικη ενεργεια...
αυτο πιστευεις δηλαδη οτι ειναι το παρακρατος?
ολα τα προβληματα στην ελλαδα αυτη η "κολοπλατεια" τα εχει δημιουργησει?
δε σε ενοχλεί φιλαράκο η μεγάλη γιάφκα της Βουλής;;;
Μήπως βλέπεις ένα θαμνάκι και χάνεις το δάσος ολόκληρο;
ακομα πιο σοβαρο προβλημα της χωρας μας ειναι οτι ο κωστετσος το καθαρο κοντομαλικο σοβαρο παιδι ακυρωσε τη εκθεση μοδας του λογω των πορειων..Για εμενα αποτελει ενα σοβαρο προβλημα της χωρας μας...
Ναι μου την δινει ο καθε μαλιας απλυτος αλητης παει εκει στηνει μια γιαφκα και μετα με καθε ευκαιρεια βγαινει εξω και βανδαλιζει το κεντρο της Αθηνας,να ριχνει και στους μπατσους με κανενα καλασνικοφ που ειναι ολοι τους γουρουνια και δολοφονοι στο ονομα της δημοκρατιας βεβαιως βεβαιως και μετα γυριζει ανενοχλητος στην τρυπα του...