Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο πολύς γούγλης κάνει κακό.......
όπως και η πολλή θεωρία.........

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ναι ο ψυχάκιας του λέει με παρατεταμένο το όπλο
Τουλάχιστον βρε 1personanongrata, μην χρησιμοποιείς τις προ-κατ ατάκες των αγράμματων / αστοιχείωτων (βλ. σερπαντίνα - μούσκαρος - τραγί) δημοσιογράφων Καψή, Πρετεντέρη & ΣΙΑ. Βέβαια, τι να πει κανεις για Καψή & Πρετεντέρη όταν είπαν οτι "...η σφαίρα χτύπησε εξ απαλών ονύχων το κράσπεδο..." θέλοντας να πουν οι ηλίθιοι οτι εποστρακίστηκε (έξυσε το τσιμέντο) και ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ οτι η φράση "εξ απαλών ονύχων" σημαίνει "από πολύ μικρή ηλικία" (από τότε που τα νυχάκια ήταν μαλακά - όπως συμβαίνει στα μωρά)

Το όπλο ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ δεν ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ. Παράταση παίρνει η ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όχι το Glock - αυτό προτείνεται! Αρα ας μην ακολουθούμε την λογική των απανταχού αστοιχείωτων της TV "παρατεταμένο όπλο", κι ας το πούμε σωστά "προτεταμένο όπλο".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο πολύς γούγλης κάνει κακό.......
όπως και η πολλή θεωρία.........

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ανεπιθύμητε, ο πολύς γούγλης συνήθως καταλήγει στη συνομωσιολογία, στα απλοϊκά συμπεράσματα και το λαϊκισμό..Πράγματα τα οποία κατά κανόνα στηλιτεύεις στα γραπτά (και προφορικά) σου...

Πολλά πράγματα μπορεί να μην στέκουν στην απλή λογική ΜΑΣ αλλά εξηγούνται κάλλιστα επιστημονικά...
Τα παραδείγματα είναι άπειρα στην ιστορία και είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις...

Στην περίπτωση του Αλέξη υπάρχει εσκεμμένη παραπληροφόρηση ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ για τα πραγματικά περιστατικά...
Όταν είπα ότι θα περιμένω τη δίκη για να τ' ακούσω όλα και δεν θα δώσω βάση σε παπαγαλάκια και βιαστικά συμπεράσματα τα οποία άλλαζαν ανάλογα με την πηγή, ορισμένοι κόντεψαν να με λυντσάρουν διαδικτυακά...

Όσο για το αμερικάνικο πεντάγωνο, μην φτάνουμε σε αναλύσεις επιπέδου zeitgeist...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι ο ψυχάκιας του λέει με παρατεταμένο το όπλο τώρα θα σου δέιξω εγώ και ο μικρός του απάντησε...

"Μισό να δέσω τα κορδόνια μου"  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Για να πω και το τελευταιο μου, οι διαφοροι κλοουν ειπαν οτι μετα τον πρωτο, δευτερο πυροβολισμο ο Αλεξης εσκυψε (που ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση) κι ετσι η δευτερη ή τριτη σφαιρα τον βρηκε σκυφτο... Αλλα χεστο... Δεν ειναι η δικια μας δουλεια να το παιζουμε ιατροδικαστες.. (Ποτε δεν ειπα οτι περιμενουμε να μας πει αληθεια ο οποιοσδηποτε...)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τουλάχιστον βρε 1personanongrata, μην χρησιμοποιείς τις προ-κατ ατάκες των αγράμματων / αστοιχείωτων (βλ. σερπαντίνα - μούσκαρος - τραγί) δημοσιογράφων Καψή, Πρετεντέρη & ΣΙΑ.

Το όπλο ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ δεν ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ. Παράταση παίρνει η ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όχι το Glock - αυτό προτείνεται! Αρα ας μην ακολουθούμε την λογική των απανταχού αστοιχείωτων της TV "παρατεταμένο όπλο", κι ας το πούμε σωστά "προτεταμένο όπλο".

Βέβαια, τι να πει κανεις για Καψή & Πρετεντέρη όταν είπαν οτι "...η σφαίρα χτύπησε εξ απαλών ονύχων το κράσπεδο..." θέλοντας να πουν οι ηλίθιοι οτι εποστρακίστηκε (έξυσε το τσιμέντο) και ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ οτι η φράση "εξ απαλών ονύχων" σημαίνει "από πολύ μικρή ηλικία" (από τότε που τα νυχάκια ήταν μαλακά - όπως συμβαίνει στα μωρά)

το ότι εκ παραδρομής έγραψα λάθος το αποδέχομαι και ζητώ συγγνώμη.....
Το να ασχολούμαι επί 14 μέρες με τις μαλακίες ΤΗΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ και την σήμανσης ΟΤΑΝ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ (το έγραψα σωστά; εάν όχι διόρθωσέ με) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ
μου δείχνει πόσο κακό κάνει η πολλή αμάθεια, ή η πολλή θεωρία στο μυαλό του ανθρώπου.

Ολα τα άλλα για την βαλλιστική είναι ενδιαφέροντα αλλά τα γράφω στ αρχίδια μου όπως και τον Καψή και τον Πρετεντέρη και όλους αυτούς που μου παραθέτουν σελίδες αναλύσεων για σφαίρες τηλεκατευθυνόμενες, για το παρελθόν του Αλέξη, για τα προβλήματα της Ελλ. Αστυνομίας και άλλα κουλά, ή εν πάση περιπτώσει άσχετα με την ουσία.
Το όπλο το τραβάς όταν κινδυνεύει η ζωή σου ως αστυνομικός ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...
Ούτε ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.

Και μόνο για την τελευταία πρόταση (ας πήγε η σφαίρα και μέσω Καζίνο Λουτρακίου) μιλάμε ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ.
ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανεπιθύμητε, ο πολύς γούγλης συνήθως καταλήγει στη συνομωσιολογία, στα απλοϊκά συμπεράσματα και το λαϊκισμό..Πράγματα τα οποία κατά κανόνα στηλιτεύεις στα γραπτά (και προφορικά) σου...

Πολλά πράγματα μπορεί να μην στέκουν στην απλή λογική ΜΑΣ αλλά εξηγούνται κάλλιστα επιστημονικά...
Τα παραδείγματα είναι άπειρα στην ιστορία και είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις...

Στην περίπτωση του Αλέξη υπάρχει εσκεμμένη παραπληροφόρηση ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ για τα πραγματικά περιστατικά...
Όταν είπα ότι θα περιμένω τη δίκη για να τ' ακούσω όλα και δεν θα δώσω βάση σε παπαγαλάκια και βιαστικά συμπεράσματα τα οποία άλλαζαν ανάλογα με την πηγή, ορισμένοι κόντεψαν να με λυντσάρουν διαδικτυακά...

Όσο για το αμερικάνικο πεντάγωνο, μην φτάνουμε σε αναλύσεις επιπέδου zeitgeist...

Σου απάντησα μέσω της απάντησης στον Παθ.
Την ουσία την έγραψα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Εσένα λόγω επαγγέλματος σε ενδιαφέρει και καλά κάνεις......

Δε χρειάζεται να ερμηνευτεί επιστημονικά ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΕΡΙΦΗΣ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν τα διαβασα ολα αλλα μαλλον θα τα εχετε πει ολα.
Κουκουλοφοροι- "προστατες της νυχτας" που χτυπανε νυχτα, οπως ειπε και συνμπουρδελιαρης "για να κανουν το κομματι τους"
Ειναι καιρος να ξεχωρισουμε τον IRA απο το σταρι

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το zeitgeist με πειθει περισσοτερο απο σενα παντως... Και εψαξα τους "τσαρλατανους" που μιλανε σε αυτο στο ιντερνετ και ναι ειναι κανονικοι επιστημονες-καθηγητες σε πανεπιστημια κλπ... Και οσο κι αν δε θες να το δεις οι μονοι που κερδισαν απο την πτωση των διδυμων πυργων ειναι αυτοι που τους κυβερνουν...
'ασχετο με το θέμα.......
Δεν χρειάζεται ούτε το Zeitgeist ούτε τίποτα...
Τα πράγματα είναι απλά...
10 λεπτά μετά την επίθεση (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΙΝΓΚ) όλα τα βίντεο παρακολούθησης από τα γύρω κτίρια είχαν κατασχεθεί από πράκτορες της ΣΙΑ και του ΦΒΙ....
Αλλά επειδή είμαι βλάκας θέλω να μάθω πώς γίνεται 10 λεπτά μετά την επίθεση να υπάρχει τέτοια κρατική οργάνωση και κινητοποίηση, αλλά τα μπόινγκ στους Πύργους να κάνουν 20 λεπτά να φτάσουν απ το JFK στο Μανχάτταν χωρίς να αναχαιτιστούν....
Προφανώς η Ουόσινγκτον είναι άλλο κράτος από την Ν. Υόρκη.........

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
10 λεπτά μετά την επίθεση (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΙΝΓΚ) όλα τα βίντεο παρακολούθησης από τα γύρω κτίρια είχαν κατασχεθεί από πράκτορες της ΣΙΑ και του ΦΒΙ....
Αλλά επειδή είμαι βλάκας θέλω να μάθω πώς γίνεται 10 λεπτά μετά την επίθεση να υπάρχει τέτοια κρατική οργάνωση και κινητοποίηση, αλλά τα μπόινγκ στους Πύργους να κάνουν 20 λεπτά να φτάσουν απ το JFK στο Μανχάτταν χωρίς να αναχαιτιστούν....
σε λιγο θα μας πουνε οτι η 9/11 ηταν πραγματικη τρομοκρατικη ενεργεια...

Επισκέπτης
Το συζητατε κι ολας αν ειναι νορμαλ ή οχι? Και πρεπει να πεθανουν αν δεν ειναι νορμαλ?
Οι αριστεροι αναρχοκομουνες δεν ειναι νορμαλ και οσοσι λενε μπτσοι γουσρουνια δολοφονοι και λοιπες εγκεφαλικες αυνανιστικες εμετικες μαλακιες της αριστερας. ΕΚει μας εφτασε το τσυριζα και ο παναριστερισμος. Τσιμπα Ελληνα αριστερη μαλακια, αριστερατζες ολοι. Επειδη τρωγανε ξυλο μετα τον εμφυλιο τους εμεινε το μισος.
Το μισος θα σας θα γυρισει πισω σε εσας εγκληματιες, που μαθαινετε τα μικρα παιδακια να μισουν τους αστυνομικους, στρεβλώνετε τις ψυχες των παιδιων.
Χιτλερικοι ειστε, αυτοι σπερνανε μισος, αν και λιγοτερο απο εσας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ελεος πια με το παρακρατος των αναρχοαριστερων στην Ελλαδα.Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα του κοσμου θα τους ειχαν μπουζουριασει ολους μεσα σε μια εβδομαδα.
Μονο στην Ελλαδα υπαρχουν "εξαρχεια".Αν ειναι δυνατον μια κωλοπλατεια να ειναι παρακρατος....

Επισκέπτης
κορυφαίο στιγμιότυπο στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια την παρατεταμένης απεργίας των δασκάλων που ζήταγαν μίν μισθό 1300 ευρώ......
Ρωτάνε φανοποιό.......
Τι γνώμη έχετε για την απεργία;
Να χαθούνε τα ρεμάλια έχω τρία παιδιά και δεν έχω που να τα αφήσω τώρα που είναι κλειστά τα σχολειά... Και ζητάνε οι ανεπρόκοποι 1300 μισθό με 4 μήνες αδεια το χρόνο. Εγώ δουλεύω νύχτα μέρα και μαζεύω το μεροκάματο με το ζόρι.....

Και λέω εγώ......
Τα παιδία τα αντιμετωπίζουν όπως τα αυτοκίνητα. Δεν έχουν που να τα παρκάρουν.
Το δάσκαλο τον αντιμετωπίζουν ως τεμπέλη, άλλο εάν σε αυτόν εμπιστεύονται το 1/3 τη ζωής των παιδιών τους.

Στην καλίμπρα ρε όλοι. Και αντί για βιβλία να πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας για να παρκάρετε τα παιδιά σας.
Γαμώ την ιθαγένειά μου γαμώ δλδ......

Αντί ο αστοιχείωτος να ζητά να πάρει και αυτός καλύτερο μισθό, ζητά να πεινά και ο διπλανός του και δη ο παιδαγωγός του παιδιού του.
Τόσο ατέρμονη είναι η μαλακία του μέσου Ελληνα.

Ελα ρε μαλακα...Τι παιδαγωγοι και μαλακιες...Οι περισσοτεροι και αυτοι κοπριτες ειναι που παρεχουν ελεεινη και τρισαθλια γνωση...Γνωστος εκπαιδευτικος μου μου ελεγε αυτες τις μερες οτι πανε πλεον οι καθηγητες στα σχολεια και δεν ξερουν γιατι πανε....
Η μαλλον πανε για να φανε και αυτοι λεφτα και να την βγαλουν στην λουφα οσο γινεται...ειχα στο λυκειο μαθηματικο που διαβαζε εφημεριδα και μας αφηνε εμας να πεταμε σαιτες...
Και λες οτι δεν ειναι λογικο να αγανακτησει ο φανοποιος με το ψωμοτυρι που του πετανε οταν στα αληθεια εχουν μισο χρονο απο αργιες-διακοπες τα τεμπελοσκυλα οι συνδικαλιστες καθηγητες?

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ελεος πια με το παρακρατος των αναρχοαριστερων στην Ελλαδα.Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα του κοσμου θα τους ειχαν μπουζουριασει ολους μεσα σε μια εβδομαδα.
Μονο στην Ελλαδα υπαρχουν "εξαρχεια".Αν ειναι δυνατον μια κωλοπλατεια να ειναι παρακρατος....
αυτο πιστευεις δηλαδη οτι ειναι το παρακρατος?
ολα τα προβληματα στην ελλαδα αυτη η "κολοπλατεια" τα εχει δημιουργησει?

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το συζητατε κι ολας αν ειναι νορμαλ ή οχι? Και πρεπει να πεθανουν αν δεν ειναι νορμαλ?
Οι αριστεροι αναρχοκομουνες δεν ειναι νορμαλ και οσοσι λενε μπτσοι γουσρουνια δολοφονοι και λοιπες εγκεφαλικες αυνανιστικες εμετικες μαλακιες της αριστερας. ΕΚει μας εφτασε το τσυριζα και ο παναριστερισμος. Τσιμπα Ελληνα αριστερη μαλακια, αριστερατζες ολοι. Επειδη τρωγανε ξυλο μετα τον εμφυλιο τους εμεινε το μισος.
Το μισος θα σας θα γυρισει πισω σε εσας εγκληματιες, που μαθαινετε τα μικρα παιδακια να μισουν τους αστυνομικους, στρεβλώνετε τις ψυχες των παιδιων.
Χιτλερικοι ειστε, αυτοι σπερνανε μισος, αν και λιγοτερο απο εσας.
η νεα δημοκρατια και το πασοκ να δεις που μας εχει φτασει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

σε λιγο θα μας πουνε οτι η 9/11 ηταν πραγματικη τρομοκρατικη ενεργεια...

Έχετε όλοι δίκιο και εγώ άδικο που θα έλεγε ο Βοθρούλης...

Παίζετε τα παρασκήνια της διεθνούς διπλωματίας, κατασκοπείας και τρομοκρατίας στα δάχτυλα όποτε που πάω ο ταλαίπωρος με "επίσημες εκδοχές" και "κρατούσες απόψεις" να σας τη βγω χωρίς φλας;;;;

Ωστόσο, έχω μια παράκληση...

Όταν κάποιο παλικάρι αρχίσει να γράφει περί χιλιάρμενων, μυστικών συμφωνιών πούτιν με καραμανλή για τη στήριξη του δεύτερου και στημένων εξεγέρσεων για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, μην το πάρετε στο ψιλό...

Συνομωσιολογική προσέγγιση κάνει και αυτός, όπως και εσείς....

Αν και το δυστύχημα με τους συνομωσιολόγους, είναι ότι πιστευούν ακράδαντα ότι μόνο οι "δικές" τους συνομωσίες είναι οι σωστές...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Παρακράτος-ξεπαρακράτος-καουμπόυδες με στολή ή με κουκούλα...

Όλα τα θυμούνται και τα ενεργοποιούν κατά τρόπο τινά που βοηθά την εκάστοτε εξουσία να κρατά με γκέμι και να καταστέλλει οποιοδήποτε νεανικό κίνημα ξεκινά να υφαίνεται.

Απόρεια των τελευταίων αλλά και τον προσεχών γεγονότων που θα δούμε θα είναι η προσπάθεια να πεισθεί εκείνο το ''ενεργό'' μερίδιο της γαμωκοινωνίας ότι απαιτούνται θυσίες δικαιωμάτων (πάσης φύσεως), θυσίες οικονομικής φύσεως και γενικότερα κουνόντας ένα τρομοκρατικό-τρομολαγνικό σκιάχτρο με την αμέριστη συνδρομή των χειραγωγημένων ΜΜΕ θα γίνει η προσπάθεια αποσυντονισμού κάθε αντίστασης στις νεοφιλελεύθερες-νεοφασιστοειδείς σχιζοειδείς πολιτικές.

Έχουν ξαναγίνει, ξαναγίνονται και θα ξαναγίνουν. Περιμένετε κάτι μεγάλο σαν μπαμ, που αυτό θα είναι και το εναρκτήριο για την πραγμάτωση των μεγαλεπίβολων σχεδίων καταστολής της ελεύθερης συνείδησης.

Α...και να μην ξεχάσω, έχουμε και πρόθυμους γείτονες ανατολικά για υποστήριξη της τοπικής ορχήστρας και βεβαίως λασποπετάγματος στο λαό για να μην ασχολείται με τα σκανδαλοκακουργήματα αλλά να φοβάται και να καταναλώνει περισσότερα (κι ας μην έχει).

Επισκέπτης
αυτο πιστευεις δηλαδη οτι ειναι το παρακρατος?
ολα τα προβληματα στην ελλαδα αυτη η "κολοπλατεια" τα εχει δημιουργησει?

Για εμενα αποτελει ενα σοβαρο προβλημα της χωρας μας...
Ναι μου την δινει ο καθε μαλιας απλυτος αλητης παει εκει στηνει μια γιαφκα και μετα με καθε ευκαιρεια βγαινει εξω και βανδαλιζει το κεντρο της Αθηνας,να ριχνει και στους μπατσους  με κανενα καλασνικοφ που ειναι ολοι τους γουρουνια και δολοφονοι στο ονομα της δημοκρατιας βεβαιως βεβαιως και μετα γυριζει ανενοχλητος στην τρυπα του...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
δε σε ενοχλεί φιλαράκο η μεγάλη γιάφκα της Βουλής;;;

Μήπως βλέπεις ένα θαμνάκι και χάνεις το δάσος ολόκληρο;

Επισκέπτης
δε σε ενοχλεί φιλαράκο η μεγάλη γιάφκα της Βουλής;;;

Μήπως βλέπεις ένα θαμνάκι και χάνεις το δάσος ολόκληρο;

με ενοχλει αλλα ακομα και αυτοι κρατανε τα προσχηματα και δεν βγαινουν να κανιβαλιζουν στον δρομο...Ουτε προσβαλουν και κατεστρεφουν τα εθνικα μας συμβολα...Εδω ικανοι ηταν πριν τα χμας οι διαφορες ξεφτυλισμενοι χιπιδες να καψουν και τον παρθενωνα...
Σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα του κοσμου ουτε στο μισο δεν θα ειχαν φτασει οι καταστροφες...

Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για εμενα αποτελει ενα σοβαρο προβλημα της χωρας μας...
Ναι μου την δινει ο καθε μαλιας απλυτος αλητης παει εκει στηνει μια γιαφκα και μετα με καθε ευκαιρεια βγαινει εξω και βανδαλιζει το κεντρο της Αθηνας,να ριχνει και στους μπατσους  με κανενα καλασνικοφ που ειναι ολοι τους γουρουνια και δολοφονοι στο ονομα της δημοκρατιας βεβαιως βεβαιως και μετα γυριζει ανενοχλητος στην τρυπα του...
ακομα πιο σοβαρο προβλημα της χωρας μας ειναι οτι ο κωστετσος το καθαρο κοντομαλικο σοβαρο παιδι ακυρωσε τη εκθεση μοδας του λογω των πορειων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom