Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ λες οτι αμα καταλαβαινε τι του λες θα ελεγε με τοση ευκολια αυτα που λεει;;;;;; :P :P :P :P :P

πάμε τότε σε ευθεία ερώτηση μπας και πάρω απάντηση........ή γίνω κατανοητός.......

Ασπρούλη;
Καταλαβαίνεις την κάτωθι διαφορά;

ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
από το
ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
O αστυνομικός όμως αυτό που επιβάλει είναι ο Νόμος. Ο μπράβος και ο νταβατζής... τι επιβάλουν? Με την ίδια λογική, τον διαρρήκτη που θα μπουκάρει σπίτι σου και θα αρπάξει τα κοσμήματα της γυναίκας σου να μην του κρατάς κακία - για το μεροκάματό του το κάνει. Αυτός που θα σου σπάσει το τζάμι στο αυτοκίνητο για να σε ξαλαφρώσει από το στερεοφωνικό επίσης!

"...όχι για μένα! για την φουκαριάρα τη μανούλα μου το κάνω!..."

Mωρέ ας μην ήταν η αστυνομία και θα τον ξάπλωνα κάτω ο ίδιος άμα μπούκαρε! Μόνο που άμα το κάνεις εσύ θα βρεις το μπελά σου!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η λύση στο πρόβλημα της τρομοκρατίας είναι μια.
Μια γερή ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση.

Άμα φαγωθούν καμιά εικοσαριά πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αντιεξουσιαστές, και νιώσουν κάποιοι το καβλί στον δικό τους κώλο, θα σας πω εγώ πως αλλάζουν άρδην απόψεις του στυλ "ο αστυνομικός ήταν παράπλευρη απώλεια".

Αλλά έτσι είναι. Όταν οι εισαγόμενοι "αναρχικοί" κυνηγηθήκαν από τους Πατρινούς τον περασμένο μήνα στα γεγονότα της Πάτρας, τους "μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους" καλούσαν να τους σώσουν.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τέλος οι έρευνες σε σπίτια υποπτων από την αντιτρομοκρατική !!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η λύση στο πρόβλημα της τρομοκρατίας είναι μια.
Μια γερή ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση.

Άμα φαγωθούν καμιά εικοσαριά πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αντιεξουσιαστές, και νιώσουν κάποιοι το καβλί στον δικό τους κώλο, θα σας πω εγώ πως αλλάζουν άρδην απόψεις του στυλ "ο αστυνομικός ήταν παράπλευρη απώλεια".

Αλλά έτσι είναι. Όταν οι εισαγόμενοι "αναρχικοί" κυνηγηθήκαν από τους Πατρινούς τον περασμένο μήνα στα γεγονότα της Πάτρας, τους "μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους" καλούσαν να τους σώσουν.
Σχολασες? αυριο τι ωρα εχεις βαρδια βρε μπαγασακο?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τα γενεσιουργά αιτια ολων των τελευταιων ευτραπελων και γενικα ολων των δεινων αυτης της χωρας,
ειναι τα επι δεκαετιων αλυτα κοιν. προβληματα αυτου του τοπου:
Η αθλια κατασταση στην

παιδεια,υγεια,ασφαλιστικο,αγορα εργασιας και οικονομιας γενικοτερα,δημοσια δοικηση και ταξη και και και

πυροδοτει τετοιες ενεργειες απο ακραια (και μη) στοιχεια. Ειναι φυσιολογικη και αναμενομενη συνεπεια.

Ξερετε που βασιστηκε η αναπτυξη/νομιμοποιηση του εθνοσοσιαλισμου/ναζισμου?
Στην ανικανοτητα των γερμανικων κυβερνησεων μετα των Α' παγκ. πολεμο, να αποκαταστησουν τα πασης φυσεως προβληματα  που αυτος δημιουργησε στις λαίκες μαζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom