argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Θα την εξορκισεις Μαρκήσιε;Εγώ θα την περάσω 2-3 χεράκια πριν,καύλα θα είναι,πάρτην εσύ χυμένη μετά να κάνεις το ρεπορτάζ μαλακοκαύλη.
Θα την εξορκισεις Μαρκήσιε;Εγώ θα την περάσω 2-3 χεράκια πριν,καύλα θα είναι,πάρτην εσύ χυμένη μετά να κάνεις το ρεπορτάζ μαλακοκαύλη.
Για ψαξε λοιπον να τη βρεις. Οταν αποφυλακιστηκε αλλαξε και διαμονη και ονομαδε μπορεί να κρυφτεί κάτι που είχε κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Και νεότερος να είσαι με ένα γκουγκλάρισμα τα μαθαίνεις όλα.
Όντως ρε...έχω μια γνωστή φίλη της μάνας μου, μεγάλη γυναίκα, που γουσταρε τον Πάσσαρη και έλεγε ότι το καημένο το παιδί ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει απ' τους μπάτσους!!! Δεν είμαστε μόνο οι άντρες μουνοδουλοι...Εδώ ο Παπαχρόνης, ο Πάσσαρης , ο Κατσούλας, ο Ξηρός και άλλοι πολλοί παίρνανε χιλιάδες ερωτικες επιστολές στην φυλακη απο γυναίκες που ήθελαν να τους βάλουν στον '' ίσιο δρόμο'' . Δεν θα έβρισκε αυτη κάποιον αναλόγως ;; Μην ψάχνετε λογική σε αυτά..
Απ' ότι διάβασα μένει ακόμα στα Μεσόγεια, τώρα για όνομα θα σε γελάσω αν έχει άλλαξει.Για ψαξε λοιπον να τη βρεις. Οταν αποφυλακιστηκε αλλαξε και διαμονη και ονομα
Πουτσόδουλες;Όντως ρε...έχω μια γνωστή φίλη της μάνας μου, μεγάλη γυναίκα, που γουσταρε τον Πάσσαρη και έλεγε ότι το καημένο το παιδί ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει απ' τους μπάτσους!!! Δεν είμαστε μόνο οι άντρες μουνοδουλοι...
Πες το κι έτσιΠουτσόδουλες;
Ψωλόδουλες πιο εύηχα....Πουτσόδουλες;
Πάντως κατάγεται από τα Βίλια και είναι από ευκατάστατη οικογένεια.Απ' ότι διάβασα μένει ακόμα στα Μεσόγεια, τώρα για όνομα θα σε γελάσω αν έχει άλλαξει.
Ξέρει κανείς ποιο μέλος του σάιτ είναι ο Κατσούλας ?? Το πιστεύω ότι μπαίνει εδώΛογικά ο Κατσούλας θα πρέπει την είχε ξεκολιαση από τον κωλο γιατί οι σατανιστές γουστάρουν ανωμαλίες και κωλο
Ανοίγω νήμα με αγκίστρι μπας και τσιμπήσει.Ξέρει κανείς ποιο μέλος του σάιτ είναι ο Κατσούλας ?? Το πιστεύω ότι μπαίνει εδώ
Γεια σου Γρηγορη!Λογικά ο Κατσούλας θα πρέπει την είχε ξεκολιαση από τον κωλο γιατί οι σατανιστές γουστάρουν ανωμαλίες και κωλο
Ολα καλά; Είσαι ζωντανός;Έχω κάνει επαφές στα social με κάποια προφίλ που πιθανώς να της ανήκουν η να είναι συγγενείς της και περιμένω απάντηση.Εχω στη διάθεσή μου και τρία τηλέφωνα που λογικά ένα από αυτά είναι δικό της αλλά κολωνω να πάρω τηλέφωνο στην ψύχρα μη με κυνηγησουν.Τέλος πάντων Θα δούμε αν με τη βοήθεια του Θεού η του...σατανά καταφέρω να τη βρω και να μου μιλήσει
την συνεντευξη να την ποσταρεις αποκλειστικα εδω μέσαΈχω κάνει επαφές στα social με κάποια προφίλ που πιθανώς να της ανήκουν η να είναι συγγενείς της και περιμένω απάντηση.Εχω στη διάθεσή μου και τρία τηλέφωνα που λογικά ένα από αυτά είναι δικό της αλλά κολωνω να πάρω τηλέφωνο στην ψύχρα μη με κυνηγησουν.Τέλος πάντων Θα δούμε αν με τη βοήθεια του Θεού η του...σατανά καταφέρω να τη βρω και να μου μιλήσει