argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Λέγεται "Ναυάγιο"....Απορώ πάντως ποιος πήγε και παντρεύτηκε και έκανε και δύο παιδιά με μια γυναίκα που είχε ανάμιξη σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.
Λέγεται "Ναυάγιο"....Απορώ πάντως ποιος πήγε και παντρεύτηκε και έκανε και δύο παιδιά με μια γυναίκα που είχε ανάμιξη σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.
Είχε ψυχολογικά δηλαδή ??Τα πραγματα παντως τοτε ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι παρουσιαζονται τοτε κ τωρα. Τοτε που ηταννμεσα της πηγαινα φαγητο ως εστιατορας. Μερικες νυχτες που φωναζε κατι ακαταλαβιστικα ετρεμε απο φοβο ολος ο κορυδαλλος.ολοι φοβοντουσταν τοτε, μετα βγηκε μεταννοημενη εκανε οικογενεια
Δεν νομιζω απλα εψελνεΕίχε ψυχολογικά δηλαδή ??
Γάμησε τα...που είχε μπλέξει...Δεν νομιζω απλα εψελνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοω οπως ψελνει ο παππας, αυτη εψελνε τα δικα τους
Εγω πάντως, μπιφτέκια "δύναμης " τα θυμάμαι.εκείνο το θέμα με τα μπιφτέκια που είχα ανοίξει προ καιρού το παρακολούθησαν καθόλου ??
Σατανιασμενη δηλαδή τυπε;Δεν νομιζω απλα εψελνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην το λες και εμένα η γυναίκα μου έχει σκοτώσει τοσα άτομα με λάθος διαγνώσεις, αλλά εγώ την λατρεύω.Απορώ πάντως ποιος πήγε και παντρεύτηκε και έκανε και δύο παιδιά με μια γυναίκα που είχε ανάμιξη σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.
Γιατρός είναι?Μην το λες και εμένα η γυναίκα μου έχει σκοτώσει τοσα άτομα με λάθος διαγνώσεις, αλλά εγώ την λατρεύω.
Όντως το ποινικό μητρώο είναι στα μείον της και στο να πάρει επιμέλεια και στο να βρει δουλειάΠως διεκδικει αποκλειστικη επιμελεια παιδιων καποια που εχει καταδικαστει για δολοφονιες;
Το συστημα ειναι πιο τρυπιο και απο τα ζομπι των τσοντοσινεμα
Ναι και στα δύο είναι μείονΌντως το ποινικό μητρώο είναι στα μείον της και στο να πάρει επιμέλεια και στο να βρει δουλειά
Ισως και να το εκρυψεΑπορώ πάντως ποιος πήγε και παντρεύτηκε και έκανε και δύο παιδιά με μια γυναίκα που είχε ανάμιξη σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.
δε μπορεί να κρυφτεί κάτι που είχε κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Και νεότερος να είσαι με ένα γκουγκλάρισμα τα μαθαίνεις όλα.Ισως και να το εκρυψε
Δεν νομιζω απλα εψελνε
Τί ερωτήσεις θα της έκανες αν δεχόταν?Θέλω να τη βρω αυτή την τύπισσα για κανά ρεπορταζάκι ρε γαμώτο...άραγε θα θέλει να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια ?? Θα πάρω σβάρνα όλα τα προφίλ με αυτό το όνομα στο fb μήπως είναι κανέναν δικό της ή καμιάς συγγενή της...
και για το επίμαχο παρελθόν αλλά και για το παρών της. Τώρα που είναι σε ώριμη ηλικία θα τα βλέπει αλλιώς.Τί ερωτήσεις θα της έκανες αν δεχόταν?
Σίγουρα θα τα βλέπει αλλιώς. Οι άνθρωποι αλλάζουν.και για το επίμαχο παρελθόν αλλά και για το παρών της. Τώρα που είναι σε ώριμη ηλικία θα τα βλέπει αλλιώς.
Εγώ θα την περάσω 2-3 χεράκια πριν,καύλα θα είναι,πάρτην εσύ χυμένη μετά να κάνεις το ρεπορτάζ μαλακοκαύλη.Θέλω να τη βρω αυτή την τύπισσα για κανά ρεπορταζάκι ρε γαμώτο...άραγε θα θέλει να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια ?? Θα πάρω σβάρνα όλα τα προφίλ με αυτό το όνομα στο fb μήπως είναι κανέναν δικό της ή καμιάς συγγενή της...