hellasmilfhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
κωστας δουκας μεγαλοςΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ.
κωστας δουκας μεγαλοςΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ.
Θα πληρώνουν πάνες μέχρι και φροντιστήρια οι συμμετέχοντες;Τύποι αν το νήμα φτάσει τις 20 σελίδες η Δήμητρα έχει υποσχεθεί πως θα το σκεφτεί για ΓκανγκΜπανγκ μπας και γίνει μάνα
Αν φτάσει τις 50 σελίδες όχιΘα πληρώνουν πάνες μέχρι και φροντιστήρια οι συμμετέχοντες;
Αυτοί που έχουν κάνει θεα την Φουρε'ι'ρα μάλλον έχουν κοινή καταγωγή μαζί της ...μπροστά της η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι Σουηδέζα σε χρώματα!Μ'αρέσει πάντως που λέτε ασχημομούρα την Παπαδοπούλου κάποιοι που έχετε κάνει θεά τη Φουρέιρα.
Μόνο στο Ελλαδισταν βλέπεις τέτοια δήλωση...Εμενα μου δινει την εντυπωση οτι κανει τρελα γαμησια η Δημητρα και μου αρεσει σαν γυναικα αλλα και σαν ηθοποιος.
η πιο ομορφη εισαι εσυ μαναρα μου, μην αγχωνεσαι.Μ'αρέσει πάντως που λέτε ασχημομούρα την Παπαδοπούλου κάποιοι που έχετε κάνει θεά τη Φουρέιρα.
Ποδαρες σε 1.50 με ανάταση πως γίνεται.????. +Eχετε βαλει ολες τις μπαζολες εδω μεσα και σας ξινισε μερικους η δημητρα που εχει και ποδαρες ρε σουργελα?
Οπως τα λες φιλεΜουναρα Δήμητρα ΜΟΥΝΑΡΑ
Εκατσα παραπάνω στο σολάριουμ@Αγράμματος γιατί έγινες ασπρόμαυρος;
Μη λέτε μετά ότι οι άνδρες δεν ασχολούνται με αποτριχώσεις, πλαστικές επεμβάσεις και λοιπούς καλλωπισμούς....Εκατσα παραπάνω στο σολάριουμ
Καλά. Μιλάμε για μεγάλο ΝΑΥΆΓΙΟτι επιθεση κανετε στον φουκαρα τον νηματοθετη ρε μουνοπανα!!!!
ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ανωμαλος ειναι στο σαιτ...και μιλαμε για ενα σαιτ που εχει ανοιχτει θρεντ μεχρι και για την φωτεινη πιπιλη....
Οχι, εγώ κάνω από όλα ! Μάλιστα στο ινστιτούτο που πηγαίνω, το νεαρό κορίτσι της υποδοχής μου είπε μια μέρα πως άδικα δίνω τα λεφτά μου γιατί ότι και να κάνω δεν πρόκειται να γυρίσει να με κοιτάξει γυναίκα...Μη λέτε μετά ότι οι άνδρες δεν ασχολούνται με αποτριχώσεις, πλαστικές επεμβάσεις και λοιπούς καλλωπισμούς....
Μην απογοητεύεσαι, το δικό σου μυστικό ομορφιάς βρίσκεται αλλούΟχι, εγώ κάνω από όλα ! Μάλιστα στο ινστιτούτο που πηγαίνω, το νεαρό κορίτσι της υποδοχής μου είπε μια μέρα πως άδικα δίνω τα λεφτά μου γιατί ότι και να κάνω δεν πρόκειται να γυρίσει να με κοιτάξει γυναίκα...