barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Eσύ να δεις πόσα κουβαλάς από το (χωρίς τελικό ν) στρατό.Ειδες που εχεις ασχημες μνημες απο τον στρατο;
Eσύ να δεις πόσα κουβαλάς από το (χωρίς τελικό ν) στρατό.Ειδες που εχεις ασχημες μνημες απο τον στρατο;
Θαρρείς οτι προηγμένα οπλικά συστήματα δεν έχουν ανάγκη υψηλής κατάρτισης υπαξιωματικούς;και πως μας πήρε ο ΕΣ τέτοια μεγάλα μυαλά ρε τύπε? υπηρετούν σε θέσης υψηλής ευθύνης όπως αρχιλοχίας λόχου ?
Μιλω για το συνολο των ΕΕΔκαι πως μας πήρε ο ΕΣ τέτοια μεγάλα μυαλά ρε τύπε? υπηρετούν σε θέσης υψηλής ευθύνης όπως αρχιλοχίας λόχου ?
Ελα εφυγες πουστρα, εγραφα αρθρα πολεμικης ιστοριας οταν σε ανοιγαν απο πισω για πρωτη φορα κοκοταEσύ να δεις πόσα κουβαλάς από το (χωρίς τελικό ν) στρατό.
ναι απλά αν έκαναν 20 χρόνια να τελειώσουν τις σπουδές τους τύπε....μήπως δεν προλάβουν να χειριστούν τα οπλικά συστήματά γιατί θα τρέμει το χέρι τους από το ΠάρκινσονΘαρρείς οτι προηγμένα οπλικά συστήματα δεν έχουν ανάγκη υψηλής κατάρτισης υπαξιωματικούς;
Δεν ειναι ολα μαυρο ασπρο στην σωματικη ρωμηναι απλά αν έκαναν 20 χρόνια να τελειώσουν τις σπουδές τους τύπε....μήπως δεν προλάβουν να χειριστούν τα οπλικά συστήματά γιατί θα τρέμει το χέρι τους από το Πά....
αυτή η συζήτηση παίρνει μια πιο καμένη τροπή από ότι περίμεναΔεν ειναι ολα μαυρο ασπρο στην σωματικη ρωμη
Α και συγγραφέας τύπε, καλύτερα πάει όσο περνάει η ώρα.Ελα εφυγες πουστρα, εγραφα αρθρα πολεμικης ιστοριας οταν σε ανοιγαν απο πισω για πρωτη φορα κοκοτα
Αρθρογραφος κοκοτα μου....Σου ειπα εισαι του δημοτικου....Α και συγγραφέας τύπε, καλύτερα πάει όσο περνάει η ώρα.
ΜάχιμοςΑρθρογραφος κοκοτα μου....Σου ειπα εισαι του δημοτικου....
Η λέξη είναι αρσενικού γένους γιατί να την συνοδεύουμε με άρθρο ουδέτερου γένους;Eσύ να δεις πόσα κουβαλάς από το (χωρίς τελικό ν) στρατό.
Ορίστε;Η λέξη είναι αρσενικού γένους γιατί να την συνοδεύουμε με άρθρο ουδέτερου γένους;
Αδελφε μου ας τον, no problema, εγω νικησα στο threadΗ λέξη είναι αρσενικού γένους γιατί να την συνοδεύουμε με άρθρο ουδέτερου γένους;
Στρατος=λέξη αρσενικού γένουςΟρίστε;
Το τελικό ν παραμένει όταν η επόμενη λέξη αρχίζει από φωνήεν ή τα σύμφωνα ψ,ξ,κ,π,τ και τα δίψηφα μπ, ντ, γκ. Στα υπόλοιπα παραλείπεται.Στρατος=λέξη αρσενικού γένους
Το= άρθρο ουδέτερου γένους
Γιατι διώκουμε το τελικό "ν";
Μόνο οι Αμερικανοι δεν μπορούν να προφέρουν ολόκληρες λέξεις...η όχι μόνο αυτοί;
Ειναι ζαιος γι αυτοΣτρατος=λέξη αρσενικού γένους
Το= άρθρο ουδέτερου γένους
Γιατι διώκουμε το τελικό "ν";
Μόνο οι Αμερικανοι δεν μπορούν να προφέρουν ολόκληρες λέξεις...η όχι μόνο αυτοί;
Από την στιγμή που χάνεται το γένος δεν έχει ισχύ ο κανόνας...Το τελικό ν παραμένει όταν η επόμενη λέξη αρχίζει από φωνήεν ή τα σύμφωνα ψ,ξ,κ,π,τ και τα δίψηφα μπ, ντ, γκ. Στα υπόλοιπα παραλείπεται.
Συνήθως αυτοί το κάνουν αυτό....ο ίδιος δεν ξέρω τι είναι για να είμαι ειλικρινής.Ο Θεός και η ψυχή του....Ειναι ζαιος γι αυτο
Σ έσωσε το Τ9Μαθε ελληνικα πρωτα
Σε αυτό έχεις δίκιο, λάθος μου.Από την στιγμή που χάνεται το γένος δεν έχει ισχύ ο κανόνας...
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ.Ειναι ζαιος γι αυτο