barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.151
- Πόντοι
- 5.506
Δε σε βλέπω να τα καταφέρνεις.Σαλτα γαμησου μαλακα μην σου γαμησω την μανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος θελει την αποψη σου ρε
Δε σε βλέπω να τα καταφέρνεις.Σαλτα γαμησου μαλακα μην σου γαμησω την μανα
Ποιος θελει την αποψη σου ρε
Λαμπρα....αφου λοιπον και εσεις δεν ξερετε με ποιον μιλατε, καντε μια κρατη ολοι σας αλλιως δεν σας βλεπω καθολου καλα, ουτε ξερετε ποιος ειμαι ουτε θελετε να μαθετε.τύπε αυτό με τις μανάδες μήπως πρέπει να το αραιώσεις με δεδομένο ότι μιλάς με αγνώστους που δεν γνωρίζεις την οικογενειακη τους κατάσταση?
Ούτε στο δημοτικό δε βρίζουν μάνες κάθε δεύτερη κουβ,
Μωρη πουστρα κατσεε στα 4 τωραΔε σε βλέπω να τα καταφέρνεις.
τύπε στο Ίντερνετ είσαι ότι φαίνεσαι...γιαυτο μπορεί να πρέπει εσύ να κανείς λίγο κράτη στο τι φαίνεσαιΛαμπρα....αφου λοιπον και εσεις δεν ξερετε με ποιον μιλατε, καντε μια κρατη ολοι σας αλλιως δεν σας βλεπω καθολου καλα, ουτε ξερετε ποιος ειμαι ουτε θελετε να μαθετε.
@hellasmilfhunter τα μισα να μου ελεγε ο τυπος σαουλ θα ειχε γινει μεγαλο μπερδεγουειτύπε στο Ίντερνετ είσαι ότι φαίνεσαι...γιαυτο μπορεί να πρέπει εσύ να κανείς λίγο κράτη στο τι φαίνεσαι
τι θα μας κανείς τύπε? θα μας βγάλεις αναφερόμενους?
ισχύει..θέλει λίγο ίσιωμα όμως για να μη γίνει έρμαιο στις ορέξεις των μπαχαλάκηδωνΝΗΜΑΤΑΡΑ ... και δεν του το ειχα οταν ξεκίνησε , λεω άπατο θα παει
τύπε στο Ίντερνετ είσαι ότι φαίνεσαι...γιαυτο μπορεί να πρέπει εσύ να κανείς λίγο κράτη στο τι φαίνεσαι
Tυπε το τι θα κανω ειναι θεμα δικο μου, μερικα καλοπαιδα ας κανουν λιγο πισω για να μην παμε πουθενα αλλου, γιατι οπως ειπες και εσυ δεν ξερεις με ποιον μιλας, εγω μπορει να ειμαι τρελαρα και να καθαρισω κανεναν, λεω εγω τωρα....τύπε στο Ίντερνετ είσαι ότι φαίνεσαι...γιαυτο μπορεί να πρέπει εσύ να κανείς λίγο κράτη στο τι φαίνεσαι
τα μισά του είπα τύπε...είχα να πω και χειρότερα αλλά κρατήθηκα γιατί λέω από μέσα μου κάτσε μην είναι όντος τόσο άγριος όσο φαίνεται@hellasmilfhunter τα μισα να μου ελεγε ο τυπος σαουλ θα ειχε γινει μεγαλο μπερδεγουει
δηλ τι θα μου εκανες, ελα παμε λιγο....@hellasmilfhunter τα μισα να μου ελεγε ο τυπος σαουλ θα ειχε γινει μεγαλο μπερδεγουει
βρε μαλακες και σορυ για το μαλακες....κανω ενα thread, ερχονται καλοπαιδα και γαμουν το thread και μου την λενε, και στους καιρους που ζουμε θελετε να μην τα παρω;τα μισά του είπα τύπε...είχα να πω και χειρότερα αλλά κρατήθηκα γιατί λέω από μέσα μου κάτσε μην είναι όντος τόσο άγριος όσο φαίνεται
οχι ρε τυπαρα παρεξήγησες και ειναι κριμας.δηλ τι θα μου εκανες, ελα παμε λιγο....
Τύπε, μήπως είσαι σεφ στο επάγγελμα;Tυπε το τι θα κανω ειναι θεμα δικο μου, μερικα καλοπαιδα ας κανουν λιγο πισω για να μην παμε πουθενα αλλου, γιατι οπως ειπες και εσυ δεν ξερεις με ποιον μιλας, εγω μπορει να ειμαι τρελαρα και να καθαρισω κανεναν, λεω εγω τωρα....
έχεις σκεφτεί να συνεργαστείς με κανέναν τράπερ τύπε?Tυπε το τι θα κανω ειναι θεμα δικο μου, μερικα καλοπαιδα ας κανουν λιγο πισω για να μην παμε πουθενα αλλου, γιατι οπως ειπες και εσυ δεν ξερεις με ποιον μιλας, εγω μπορει να ειμαι τρελαρα και να καθαρισω κανεναν, λεω εγω τωρα....
φιλαρακο ήρθες να μπαχαλάψεις ;; γιατι αν ηρθες για μπαχαλο θα γαμηθεις να ξέρειςοχι ρε τυπαρα παρεξήγησες και ειναι κριμας.
σε σενα μιλαω και σε προτρέπω να μπαχαλεψεις
Τύπε, μήπως είσαι σεφ στο επάγγελμα;οχι ρε αποστρατος ειμαι
οχι ρε αδελφε αποστρατος ειμαιΤύπε, μήπως είσαι σεφ στο επάγγελμα;
Ας το αδελφε το γαμησαμε και ψοφησε το threadέχεις σκεφτεί να συνεργαστείς με κανέναν τράπερ τύπε?
ε όχι βέβαια ρε τύπε....και εγώ θα τα γκρέμιζα όλα μπροστά μου αν μου είχαν μπαχαλεψει το θρεντ για τέτοιο διαχρονικό υπερμουναροβρε μαλακες και σορυ για το μαλακες....κανω ενα thread, ερχονται καλοπαιδα και γαμουν το thread και μου την λενε, και στους καιρους που ζουμε θελετε να μην τα παρω;