barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.252
- Πόντοι
- 5.506
Α, οκ, έτσι εξηγείται.οχι ρε αδελφε αποστρατος ειμαι
Α, οκ, έτσι εξηγείται.οχι ρε αδελφε αποστρατος ειμαι
Μαθε ελληνικα πρωτα
Παίκτη μου, όσο γαμείς μάνες και καθαρίζεις μυστες εδώ μέσα, κάνε ένα διάλειμμα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.Λαμπρα....αφου λοιπον και εσεις δεν ξερετε με ποιον μιλατε, καντε μια κρατη ολοι σας
ε όχι βέβαια ρε τύπε....και εγώ θα τα γκρέμιζα όλα μπροστά μου αν μου είχαν μπαχαλεψει το θρεντ για τέτοιο διαχρονικό υπερμουναροτο τι
Παίκτη μου, όσο γαμείς μάνες και καθαρίζεις μυστες εδώ μέσα, κάνε ένα διάλειμμα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.
Κράτει είναι το σωστό. Τα κράτη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μη σε περάσουν για κανένα αγράμματο βαλκάνιο τουρκόσπορο, που λες κι εσύ.
απο κεκτημένη ταχύτητα αδελφε, αν και θαρρω δεν ξερεις τι ειναι αυτο, 1-0Παίκτη μου, όσο γαμείς μάνες και καθαρίζεις μυστες εδώ μέσα, κάνε ένα διάλειμμα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.
Κράτει είναι το σωστό. Τα κράτη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μη σε περάσουν για κανένα αγράμματο βαλκάνιο τουρκόσπορο, που λες κι εσύ.
οκ παικτη μου?Παίκτη μου, όσο γαμείς μάνες και καθαρίζεις μυστες εδώ μέσα, κάνε ένα διάλειμμα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.
ειπες κατι παικτη μου?Παίκτη μου, όσο γαμείς μάνες και καθαρίζεις μυστες εδώ μέσα, κάνε ένα διάλειμμα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.
Ειδες που εχεις ασχημες μνημες απο τον στρατο;Α, οκ, έτσι εξηγείται.
Τεσσερεις παραθέσεις το ίδιο ποστ για να απαντήσεις;απο κεκτημένη ταχύτητα αδελφε, αν και θαρρω δεν ξερεις τι ειναι αυτο, 1-0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οκ παικτη μου?
Το τι ειναι αποστρατος και γιατι μπορει να φυγει μονος του παικτη μου απο το στρατευμα, και τι εικονες εχει παρει, δεν μπορεις να το γνωριζεις..Τρεις παραθέσεις το ίδιο ποστ για να απαντήσεις;
Μάλιστα.
Απόστρατος είπαμε; Στα 40 σου; Ι5 παίκτη;
Συμφωνώ με την ανάλυση...πολυ καλο νημα, εγω εγκρινω
2/10 για τη δημητρουλα που σιγουρα γαμιοταν καλα καποτε αλλα τωρα εξηνταρησε και θα σου μεινει στα χερια αμα την σπασεις
Που έκανες τελευταία μετάθεση;Το τι ειναι αποστρατος και γιατι μπορει να φυγει μονος του παικτη μου απο το στρατευμα, και τι εικονες εχει παρει, δεν μπορεις να το γνωριζεις..
Τεσσερεις παραθέσεις το ίδιο ποστ για να απαντήσεις;
Μάλιστα.
Τεσσερεις παραθέσεις το ίδιο ποστ για να απαντήσεις;
Μάλιστα.
Οσο για τις παραθεσεις δεν νομιζω οτι δειχνουν κατι για το ποιον του ανθρωπου..Τεσσερεις παραθέσεις το ίδιο ποστ για να απαντήσεις;
Μάλιστα.
Παικτη μου εκει που ημουν δεν θα θελες να πας, θα εψαχνες την μανουλα...Που έκανες τελευταία μετάθεση;
Μαρκομιχελάκειο;
Εχω σε γνωση ΕΠΟΠ που εχουν 3 ΑΕΙ πισω τουςυπάρχουν σκληροί καργιολιδες στο στράτευμα στην Ελλάδα δεν είναι όλοι εποπ που θέλουν pdf με οδηγειες για το πως ανοιγουν μια συσκευασια με μπαταριες
Ειδες που εχεις ασχημες μνημες απο τον στρατο;
ποσό πίσω τους? γιατί θες 15 με 17 χρόνια για να βγάλεις 3 ΑΕΙ και μετά να δώσεις εξετάσεις και να μπεις στη σχολή για τους εποπΕχω σε γνωση ΕΠΟΠ που εχουν 3 ΑΕΙ πισω τους
Για το ποιόν του όχι φυσικά.Οσο για τις παραθεσεις δεν νομιζω οτι δειχνουν κατι για το ποιον του ανθρωπου..
Έχει πεθάνει η μανούλα μου παίκτη μου. Βασανίστηκε και πολύ ώσπου να φύγει.Παικτη μου εκει που ημουν δεν θα θελες να πας, θα εψαχνες την μανουλα...
Εχω σε γνωση ΕΠΟΠ που εχουν 3 ΑΕΙ πισω τ
Φιλε μου να την θυμασαι την μητερα σου, εγω δεν εχω θεμα με καποιον εδω μεσα ουτε φυσικα με τους δικους τουΓια το ποιόν του όχι φυσικά.
Για το μυαλό του δείχνουν.
Έχει πεθάνει η μανούλα μου παίκτη μου. Βασανίστηκε και πολύ ώσπου να φύγει.
Αστην την ψυχούλα στην ακρη, καλή της ώρα εκεί που βρ
ποσό πίσω τους? γιατί θες 15 με 17 χρόνια για να βγάλεις 3 ΑΕΙ και μετά να δώσεις εξετάσεις και να μπεις στη σχολή για τους εποπ
αυτοί έχουν γνώση για τη γνώση
ωωωω ναιποσό πίσω τους? γιατί θες 15 με 17 χρόνια για να βγάλεις 3 ΑΕΙ και μετά να δώσεις εξετάσεις και να μπεις στη σχολή για τους εποπ
αυτοί έχουν γνώση για τη γνώση σου?
και πως μας πήρε ο ΕΣ τέτοια μεγάλα μυαλά ρε τύπε? υπηρετούν σε θέσης υψηλής ευθύνης όπως αρχιλοχίας λόχου ?ωωωω ναι