hellasmilfhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
Πες τους την αληθεια τοτε που σε γαμουσα, δεν την λες ομως....10ποντος είναι ο τύπος μην αγχώνεσαι για αυτό έχει νεύρα
Πες τους την αληθεια τοτε που σε γαμουσα, δεν την λες ομως....10ποντος είναι ο τύπος μην αγχώνεσαι για αυτό έχει νεύρα
Να κανειςΚαι έλεγα να κάνω μπάνιο αλλά δεν το βλέπω....
Σφαγή γίνεται ρε....Να κανεις
Ρε θα γινει Κορεα σε λιγο αν δεν βαλλουν μυαλο τα βαλκανια τουρκοσπορια..Σφαγή γίνεται ρε....
Ρε γ@μα εκεί τα προφυλακτικά σου και άσε εμάς τους ακαποτους να βγάζουμε γούσταΡε θα γινει Κορεα σε λιγο αν δεν βαλλουν μυαλο τα βαλκανια τουρκοσπορια..
Ειπαμε εισαι παρεα με τον Μιχο εκει στα 12χρονα εσυΡε γ@μα εκεί τα προφυλακτικά σου και άσε εμάς τους ακαποτους να βγάζουμε γούστα
15χρονος είμαιΕιπαμε εισαι παρεα με τον Μιχο εκει στα 12χρονα εσυ
Παει, χαλασε ο κοσμος...................15χρονος είμαι
Οκ σταματω εδω, οσο για το gntm τι να πω, πιθηκισμος απο την ελληνικη του βουΠρος τι το ξεκατινιασμα;Δεν είμαστε στο GNTM....
πως και που θα με θαψεις μαστορα ?Δεν σε χαρακτηρισα, προσοχη λοιπον μην σε θαψω......
Αυτα τα βρισκουμε μαστορα....πως και που θα με θαψεις μαστορα ?
που τα βρισκουμε μαστορα, στις τουρκοτουαλετες που σε φορμαρανε στο στρατο οι ανωτεροι ?Αυτα τα βρισκουμε μαστορα....
Καταλαβα αδελφε μου, ο πανος πρεπει να εισαι που του εκανα την κωλαρα πεδιο βοληςπου τα βρισκουμε μαστορα, στις τουρκοτουαλετες που σε φορμαρανε στο στρατο οκαταλαβα αδελφε μου
ο κατος ειμαι που σε ειχα με το κεφαλι στον καμπινε, παταγα το καζανακι και στον φορμαριζα απο πισω.Καταλαβα αδελφε μου, ο πανος πρεπει να εισαι που του εκανα την κωλαρα πεδιο βολης
Φιλος δεν ειναι ετσι, μαρεσει φουλ το καλαμπουρι αλλα εδω δεν το πηγαν ετσι μερικα καλοπαιδααπο καυλάντα ξεκίνησε, για ραντεβού θανάτου το πάμε. Κύριε γαμιά στρατιωτικέ των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών, συνέχισε να γαμάς μήπως και ηρεμήσουν τα νεύρα σου. Αν δε σηκώνεις ένα αστείο και τους βγάζεις όλους εκτός από εσένα πιθήκια, καλύτερα μη συμμετέχεις στο φόρουμ. Γκόμενα την έχεις την Παπαδοπούλου και .....
Ναι ρε, κοιτα κατι πραματα....Ο κατος που του αφησα την μανα γκαστρωμενη. Τι κανεις ρε κατο, ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ Η ΤΟ ΕΡΙΞΕ..ο κατος ειμαι που σε ειχα με το κεφαλι στον καμπινε, παταγα το καζανακι και στον φορμαριζα απο πισω.
και φωναζα ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
με θυμηθηκες η' ακομα ?