Νέα

Δήμητρα Παπαδοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellasmilfhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
ξεφυγε η κουβεντα..βαζω βιντεο απαραδεκτους και βαραω δυνατα για Δημητρουλα (και αστροπελεκι..)

OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
ξεφυγε η κουβεντα..βαζω βιντεο απαραδεκτους και βαραω δυνατα για Δημητρουλα (και αστροπελεκι..)
Οχι τωρα ξεκινα η κουβεντα με τον καθε φτωχουλη αγραμματο ελληνακο εδω περα..

OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
Ρε νηματοθετη γαμα και λιγο δεν ειναι κακο.Ελεος ρε,ειπαμε ολοι εχουμε τα βιτσια μας στα γουστα μας στις γυναικες αλλα οχι και ετσι :confused:
Τι σχεση εχει το γαμηση -που στην ζωη μου εχω γαμησει στανταρντ παραπανω απο εσενα- με τα βιτσια ρε..

OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
Εντάξει έχουμε γελάσει με αυτά που έγραφε ειδικά στους απαράδεκτους αλλά να τον παίξεις για πάρτη της μάλλον ή συνομήλικος της θα είσαι ή κανένας που δεν έχει δει ποτέ γυναίκα γυμνή.. όχι μόνο να μην εχεις πηδήξει...
Ειμαι στα 40 μου, 1-0, οπως ειπα και σε αλλους τα γαμησια τα δικα μου σε Ελλαδα και εξωτερικο -σαν στρατιωτικος- ουτε στον υπνο σου, 2-0....

OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
τι επιθεση κανετε στον φουκαρα τον νηματοθετη ρε μουνοπανα!!!!
ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ανωμαλος ειναι στο σαιτ...και μιλαμε για ενα σαιτ που εχει ανοιχτει θρεντ μεχρι και για την φωτεινη πιπιλη....
:confused: :confused: :confused:
Ετσι πες τα, αλλα την κουβεντα την εχασες βλεπω..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Ειμαι στα 40 μου, 1-0, οπως ειπα και σε αλλους τα γαμησια τα δικα μου σε Ελλαδα και εξωτερικο -σαν στρατιωτικος- ουτε στον υπνο σου, 2-0....
Ολα σε προφυλακτικό τα έχεις κάνει 3-0 πέσε κοιμήσου...Τα γαμησια που έχω κάνει σε ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό δεν τα έχεις κάνει ούτε με την χούφτα σου...Παιξτον τώρα με την Δημητρούλα να σε παίρνει μάτι ο Σπύρος και άσε τις απαντήσεις σε πραγματικούς μύστες του σάιτ....

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
503
Πόντοι
81
Ψωλαθρος η Ρενια!
Η Ρένια κατ εμέ πολύ ανώτερη από τη Δήμητρα αλλά πως τα 'φερε η ζωή που αν με ρώταγαν σήμερα ποια θα ήθελα να πηδήξω, θα επέλεγα Δήμητρα ασυζητητί. Έχει κρατηθεί πολύ καλά ενώ η Ρένια έχει φακλανοποιηθεί ανεπιστρεπτί.

OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
Ολα σε προφυλακτικό τα έχεις κάνει 3-0 πέσε κοιμήσου...Τα γαμησια που έχω κάνει σε ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό δεν τα έχεις κάνει ούτε με την χούφτα σου...Παιξτον τώρα με την Δημητρούλα να σε παίρνει μάτι ο Σπύρος και άσε τις απαντήσεις σε πραγματικούς μύστες του σάιτ....
α. Σε καποτα σε εκανε ο φουκαρας ο πατερας σου, ΟΧΙ αυτα σε εμενα παιδακι, β. Τις πουτανες, η, τις γκομενες τις δικες μου, ισως τις δεις σε καμια ταινια του μεγαλου Σαλιερι, γ. Μυστες που ρε μαλακα μου, στο μπουρδελοsait; Μεγαλη αποψη μου εχετε....

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
H

hellasmilfhunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
330
Πόντοι
21
Ποναει παιδακι απο πισω...το ξερω ποναει, αντε τωρα να βρεις κανα 12χρονο..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Να ανοιχτει αμεσα θεμα για Μαρθα Βουρτση!!! Τωρα!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Και ομως η Μαρθαρα νεοτερη γαμουσε....
Δυστυχώς δεν έχω πετύχει πολύ νέα την Μάρθα Βούρτση...όμως έχω πετύχει σε φωτογραφία την Παπαρήγα νεαροτατη ,γύρω στα 20 μάλλον.Καλη ήταν τότε...εξωτερικά τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom