papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.568
- Πόντοι
- 27.261
νο.Εμενα στα παπαρια μου, για τους επομενους με νοιαζει, you got it?
ποιοι ειναι οι επομενοι ρε παιχτη ?
νο.Εμενα στα παπαρια μου, για τους επομενους με νοιαζει, you got it?
Ωραίος.''δικαιωματισμος'', μαλιστα, για αναπτυξε το λιγο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι αδελφε, ειμαι αποστρατος στρατιωτικος με θητεια εξωτερικο.
Ο Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι τα χρόνια του μπαμπά του εκτός αν μπει κάνα αυτογκόλ....δεν υπάρχει κάποιος που θα διεκδικήσει την εξουσία με καλές πιθανότητες.απο 200 επεσες στα 15 ομως.
πολυ γρηγορα αλλαζεις
Θαρρω οτι ημουν κατι παραπανω απο σαφης οταν εκανα λογο περι ελλεηνιδων, προβλημα υπαρκτο....Ωραίος.
Ελπίζω να μην προτιμάς sites όπου γράφουνε κάτι τύποι και τυπισσες με εκφράσεις πολιτικής "ορθότητας" και λοιπές αηδιες...
Σε καλό δρόμο είσαι...Θαρρω οτι ημουν κατι παραπανω απο σαφης οταν εκανα λογο περι ελλεηνιδων, προβλημα υπαρκτο....
Οι επομενες γενιες μπρο.νο.
ποιοι ειναι οι επομενοι ρε παιχτη ?
Που ελπιζω να μην βγουν κατσαπλιαδες, οπως τα σκατοπαιδα μου ''μεγαλωνουν'' οι νεοκοπες ελληνικες οικογενειες.Οι επομενες γενιες μπρο.
οι επομενες γενιες εχουν χεσμενο τον κυριακο μπροΟι επομενες γενιες μπρο.
Με επαινεις.Σε καλό δρόμο είσαι...
Οι επομενες γενιες κρεμονται απο τις παπαρες του Κυριακου -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- για να εχουν χωρα μεγαλη και ισχυρη μπρο.......................οι επομενες γενιες εχουν χεσμενο τον κυριακο μπρο
Το αξίζεις...Με επαινεις.
εεε μα τωρα....Το αξίζεις...
απο τις παπαριες που λεει καθημερινα σιγουρα κρατιουνται, για να εχουν να γελανε... για τα επομενα 200 χρονια μπροΟι επομενες γενιες κρεμονται απο τις παπαρες του Κυριακου -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- για να εχουν χωρα μεγαλη και ισχυρη μπρο.......................
Δεν άκουσα κάνα μαλακισμενο να βρίζει τον Τσίπρα που οι γονείς του ξεροσταλιαζαν στα άδεια Α.Τ.Μ στα όρια του καύσωνα για 60€...Οι επομενες γενιες κρεμονται απο τις παπαρες του Κυριακου -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- για να εχουν χωρα μεγαλη και ισχυρη μπρο.......................
Και θα τρωνε και την σφαλιαρα τους για να ισιωνουν αμα κανουν μαλακια μπρο.Οι επομενες γενιες κρεμονται απο τις παπαρες του Κυριακου -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- για να εχουν χωρα μεγαλη και ισχυρη μπρο.......................
Μα αυτοι ειναι οι τωρινοι κατσαπλιαδες που λεω απο πανω.Δεν άκουσα κάνα μαλακισμενο να βρίζει τον Τσίπρα που οι γονείς του ξεροσταλιαζαν στα άδεια Α.Τ.Μ στα όρια του καύσωνα για 60€...
Μπα αυτοί είναι μικροί...αυτοί που βρίζουν τον Μητσοτάκη είναι και πολύ μεγαλύτεροι.Μα αυτοι ειναι οι τωρινοι κατσαπλιαδες που λεω απο πανω.
Αυτους του εχω απλα για γραφικους..Μπα αυτοί είναι μικροί...αυτοί που βρίζουν τον Μητσοτάκη είναι και πολύ μεγαλύτεροι.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ρε ΣΑΜΙΝΑ.....Καλα σαλτα και γαμησου τωρα και φερε μου και την εισπραξη. Βρε μαλακες ολοι σας, εχετε κανει νηματα για τις ποιο ξενερωτες ελλεηνιδες εδω περα και σας πειραξε το νημα για την Παπαδοπουλου?
Είναι επικίνδυνοι δεν είναι γραφικοι...διαμορφώνουν συνειδήσεις ενώ οι ίδιοι έχουν shit for brains .Αυτους του εχω απλα για γραφικους..