unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.312
- Πόντοι
- 1.056
Ωραίος κωμικός τύπος η Δήμητρα αλλά έχει και ωραίο κορμάκι με δυνατό πόδι και κωλί....
Απο το 1995 μας ήρθες ?
Ωραίος κωμικός τύπος η Δήμητρα αλλά έχει και ωραίο κορμάκι με δυνατό πόδι και κωλί....
ειχε νημα για την Λουκα, αλλα μαλλον το εχουν διαγραψει!!!Βλέπω όπου ναναι να ανοίγει νήμα και για την Λουκά...
Για αυτό είπα 6 μήνες....Μετά απο 6 μήνες θα είχες πάρει καρύδα, θα της έβαζες χορτάρινη φουστιτσα, θα της άνοιγες μια τρύπα, θα τη φωναζες Ναόμι και Έμιλυ και θα έδινες πονο. Η Δήμητρα θα σου φαινόταν η πύλη του Παραδείσου άμα εσκαγε ναυαγός.
Υπήρχε στο παλιό bou...Βλέπω όπου ναναι να ανοίγει νήμα και για την Λουκά...
Ah this? Last year τύπε μου. Συμφωνώ πάντως ότι βγάζει μία ακομπλεξάριστη σεξουαλικότητα. Είναι σέξυ και αρκετά αισθησιακή στα νιάτα της. Κάποιος σχολίασε και δεν το γνώριζα, ότι έκανε παρέα με ψινάκηδες, και εγώ την είχα για πιο λαική τύπισσα. Από εμένα ναι θα την φανταζόμουν στο ερωτικό.Ωραίος κωμικός τύπος η Δήμητρα αλλά έχει και ωραίο κορμάκι με δυνατό πόδι και κωλί....
ΕΛΕΟΟΟΣ ΡΕ ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΟΩραίος κωμικός τύπος η Δήμητρα αλλά έχει και ωραίο κορμάκι με δυνατό πόδι και κωλί....
Η αλήθεια είναι ότι έχει τύπο όμως ακόμα και εγώ που τρελαίνομαι με παρόμοιες ηλικίες την συγκεκριμένη δεν την είδα ποτέ σεξουαλικά παρά μόνο ως μια αξιολογοτατη ηθοποιό και συγγραφέα.Πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις ρεεέεεεε τύπε;;;;;
νταξει αφου δεν την γαμαει ουτε ο αργυροτριχος, το νημα πρεπει να κλειδωθει και να μεταφερθει στο θρεντ για το μαμπα, οπου οι σκληροπηρυνικοι εκει μυστες διαπραγματευονται κατοσταρικα για κατι ανθρωποειδη.....
τύπε καποτες ειχα πυρφορισει γερά με σασουλα απο ντόλτσε βίτα. και χωρις ίχνος ντροπής να πουμεΠοια δημητρα τώρα...Γ κλόουν καλή είναι.. λογικά να ανοίξουμε νήμα στην Άννα παναγιωτοπουλου με την οποία τη παίζαμε όταν ειμασταν μικρά και βλέπαμε ντολσε βιτα...
νταξει αφου δεν την γαμαει ουτε ο αργυροτριχος, το νημα πρεπει να κλειδωθει και να μεταφερθει στο θρεντ για το μαμπα, οπου οι σκληροπηρυνικοι εκει μυστες διαπραγματευονται κατοσταρικα για κατι ανθρωποειδη.....
τυπαρα ανοιξε μας τη καρδια σουΩραίος κωμικός τύπος η Δήμητρα αλλά έχει και ωραίο κορμάκι με δυνατό πόδι και κωλί....
Ξέχασες και το ποδαράκια.πατουσακια που βάζουν κάτι χοντροποδια από κάτι 50αρες και γράφουν μετά καύλαΦυσικό είναι όταν βλέπεις σε νήματα όπως το μάτι από γκόμενες μας,μάτι στο δρόμο κλπ,βάζουν φωτό κάτι μπάζα και από κάτω υπάρχουν σαβουρογαμηδες που τις αποθεώνουν,τι περιμένεις.