Σε ποιον τα φτύνει εδώ?
Ξεματιασμα θα κανει!
Σε ποιον τα φτύνει εδώ?
Είδες πώς τα φερνει η τυχη τύπε?αυτο δεν το ειδα να ερχεται
οντως εισαι ερωτευμενος εσυ τελικα
Για τραβελι φαίνεται καλή πάντωςΣβήστο... Την έχω δει από κοντά σε σουπερ μάρκετ της Αγίας Παρασκευής...
Η Βίκυ Σταυροπούλου φαντάζει θεά μπροστά της για να σου δώσω ένα δείγμα... Τα πάντα είναι φοτοσοπαρισμένα στις φωτογραφίες της όλα, από μαλλιά μέχρι και νύχια, προσωπο,χερια,ποδια,μάτια ολα!!! Θα μπορουσα να γραψω κ αλλα που γνωριζω γι αυτη αλλα δε θελω από εδώ.
Αυτη το ξέρει οτι τα χετε??Είδες πώς τα φερνει η τυχη τύπε?
Οι παχουλες μου αρεσαν,και τελικα ερωτευτηκα μια μοντελάρα (στην κυριολεξία)
Φωκαιας 17βΛαγωνικα μου πείτε πού συχνάζει να διερεύνησω το θέμα...
την εχω κόψει να κάνει τρομερά τσιμπούκια.Σταγόνα δεν θα αφήνει.Νταρντανομούνα φαίνεται
Built for 20χρονους ψωλαράδες
Έτρωγε Αλβανική ψωλή η Δημητρούλα; Αυτή η ψωλογρια δεν είναι που έκλεψε ο Αλβανός γαμιας της πριν κανένα μήνα?
Το πιό πάνω λινκ δε δουλεύει. Παραθέτω το διορθωμένο λινκΥλικό με τη Δήμητρα εδώ .Περίπου 200 photos
Τα 250 είναι μια τρίχα του μουνιου της. Δες κανένα ισολογισμό των εταιρειών της και θα καταλάβεις.Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έφαγε πολύ υψηλό πρόστιμο από την εφορία, ίσως 250.000 ευρώ. Μία φορά το διάβασα και το προσπέρασα.
Πολύ πρόσφατη είδηση, ούτε ένα μήνα πριν.
Έιναι αλήθεια.Μάλιστα βγήκε και η ίδια και παραπονέθηκε στο τικτοκ τηςΚάπου πήρε το μάτι μου ότι έφαγε πολύ υψηλό πρόστιμο από την εφορία, ίσως 250.000 ευρώ. Μία φορά το διάβασα και το προσπέρασα.
Πολύ πρόσφατη είδηση, ούτε ένα μήνα πριν.
Άρα την έτσουξεΈιναι αλήθεια.Μάλιστα βγήκε και η ίδια και παραπονέθηκε στο τικτοκ της
Τρελή παπάντζα η παραπάνω ατάκα.Όταν η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης, οι τζεπες ξεχειλίζουν από χρήμα..