Η όμορφη νεαρή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.
Τύπε όταν λές όμορφη και νεαρή;;;;
Η όμορφη νεαρή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.
Η Βροχοπούλου των κρεμών ?Της τα τρώει ένας μάγκας Αλβανός 30 ετών
Οι αντιδρασεις οφειλονται στο οτι ειναι εξαιρετικα αντιπαθητiκη και καβαλημενη στο καλαμι. Δες διαφημησεις στην TV.....Η μία κρέμα της κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ
Φαντάσου τζίρο που θα κάνει η εταιρεία της!
Πάντως ενώ και για τα δικά μου γούστα είναι μπάζο με περικεφαλαία, απορώ με τις αντιδράσεις από την στιγμή που στο bou υπάρχουν νήματα για πολύ χειρότερα μπάζα από το παρακάτω μπάζο
Τύπε και εγώ αν ήμουν αυτοδημιούργητος και είχα μια επιτυχημένη εταιρεία, καβαλημένο καλάμι θα ήμουνΟι αντιδρασεις οφειλονται στο οτι ειναι εξαιρετικα αντιπαθητiκη και καβαλημενη στο καλαμι. Δες διαφημησεις στην TV.....
Να δεις τον κοσμο μολις κλεισει τα μαγαζια, Κυριακη κοντη γιορτη που λενε στο χωριο μουΤύπε και εγώ αν ήμουν αυτοδημιούργητος και είχα μια επιτυχημένη εταιρεία, καβαλημένο καλάμι θα ήμουν
Άσε που δίνει και σε ένα σωρό κόσμο δουλειά.
Ναι είναι και η παραγωγή νομίζω σε κάθε τι που παρουσιάζειΚαι ο Κοκλωνης σε πολυ κοσμο δουλεια εδινε
Δεν το περίμενα αυτό από εσέναΑσχημη
αυτο δεν το ειδα να ερχεταιΑσχημη
Όχι μόνο η παραγωγή είναι βασικός χρηματοδότης τηςΝαι είναι και η παραγωγή νομίζω σε κάθε τι που παρουσιάζει
Βγαζει κατι καυλωτικοο η ατιμη!!!Η όμορφη νεαρή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.