[
Τη λεπτομερεια με την καποτο στο αλογο την προσεξες????παιδια, η καθαρση ερχεται!!!!!
Τη λεπτομερεια με την καποτο στο αλογο την προσεξες????παιδια, η καθαρση ερχεται!!!!!
stunt, από ότι έχω καταλάβει εσύ και ο πελεκάνος έχετε μια διαμάχη με κάποιους ή κάποιον μοντ και με τον sxsitegr. Έτσι είναι; κάνω λάθος; Δεν την έχω παρακολουθήσει και δεν με αφορά. Δεν παρακολουθώ όλα τα θρεντς. Μου ζητάς να συγκρίνω τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα με κάποιον άλλο κατά δήλωση σου ή δήλωση του, παιδεραστή. Δεν ξέρω ποιός είναι, τι έχει πει και τι έχει κάνει. Εκ των συμφραζομένων έχω μια θολή ιδέα.
Σε αυτό το πλαίσιο σέβομαι την εμμονή σας, αλλά δεν έχω άποψη. την άποψη μου για την διαδρομή του ανθρώπου με τα 3 πρόσωπα την εξέφρασα ευθαρσώς. Νομίζω ότι μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να έχω άποψη επί πραγματικών περιστατικών. Αν διαφωνείς με την άποψη μου περί γελοίας διαδρομής πες το και μην κουράζεις τοφιλοθέαμον κοινό εισερχόμενος σε άλλες ατραπούς, που πιθανόν να σε απασχολούν σφόδρα αλλά δεν απασχολούν εμένα γιατί δεν γνωρίζω τα πραγματικά περιστατικά. Είμαι σαφής;
[ Τη λεπτομερεια με την καποτο στο αλογο την προσεξες????
Α, να σου πω!!! εγω ειμαι & ξανθος,ε??-το ξερετε το ανεκδοτο που λεει: "τι κανει ενας γυμνος ξανθος στην εξωπορτα??(του ειπε η γκομενα να τελειωσει εξω, για οσους δεν...) οταν μιλας για τριφυλοφορους δε φανταζομαι να υπονοεις κατι για την Παναθα ???(για τον Τζιγκερ , ( ) μπορεις) Αντε γιατι.... & στα σοβαρα τωρα, γιατι με προλαβε το post σου. Προσωπικα ΔΕ με ενδιαφερει ουτε ποια ειναι η IP,o ISP, o browser κανενος. Με ενδιαφερει να εχει σωστη συμετοχη στο forum, & να φερεται αντρικια. Οσο για παιδεραστες & ζωο...τετοιους, κτυπησες ευαισθητο σημειο μου & πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ειναι οι μονες περιπτωσεις που πρεπει να επιτρεπεται το παραδειγματικο τους κρεμασμα σε πλατειες. Απο εκει & περα με καποιους ανθρωπους απο εδω που υπηρχε θετικη χημεια (οχι αλλα gayboy,ε???) εχουμε & επαφη. οσο για κατι αλλες περιπτωσεις, προτιμω οπως βλεπεις να το ριχνω στον χαβαλε!! Αντρες ειμαστε, μαμωτο!!!
Α, να σου πω!!! εγω ειμαι & ξανθος,ε??-το ξερετε το ανεκδοτο που λεει: "τι κανει ενας γυμνος ξανθος στην εξωπορτα??(του ειπε η γκομενα να τελειωσει εξω, για οσους δεν...) οταν μιλας για τριφυλοφορους δε φανταζομαι να υπονοεις κατι για την Παναθα ???(για τον Τζιγκερ , ( ) μπορεις) Αντε γιατι.... & στα σοβαρα τωρα, γιατι με προλαβε το post σου. Προσωπικα ΔΕ με ενδιαφερει ουτε ποια ειναι η IP,o ISP, o browser κανενος. Με ενδιαφερει να εχει σωστη συμετοχη στο forum, & να φερεται αντρικια. Οσο για παιδεραστες & ζωο...τετοιους, κτυπησες ευαισθητο σημειο μου & πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ειναι οι μονες περιπτωσεις που πρεπει να επιτρεπεται το παραδειγματικο τους κρεμασμα σε πλατειες. Απο εκει & περα με καποιους ανθρωπους απο εδω που υπηρχε θετικη χημεια (οχι αλλα gayboy,ε???) εχουμε & επαφη. οσο για κατι αλλες περιπτωσεις, προτιμω οπως βλεπεις να το ριχνω στον χαβαλε!! Αντρες ειμαστε, μαμωτο!!!
εγω λεω να σταματησεις να ζηλευεις...γιατι κανεις κακο,στον ηδη γαμημενο κοσμο...κ στον εαυτο σου....καθως η χολη βγαινει ηδη απ το floppy disk μου....ναι μακλειν εχεις δικιο!!ζηλευω τα λεφτα του μπαμπα σου αλλα στεναχωριεμαι που εχει ενα γιο που δεν ξερει τι παει να πει δουλεια και μεροκοματο!!
Τιποτα δε μπερδευτηκε ειπα την αποψη μου για το τι χρειαζονται οι παιδερες & οι ζωο... τετοιοι. & οτι αν ο αλλος δε δειξει τετοια συμπτωματα & ειναι σωστος & Αντρας στο forum δε με ενδιαφερει αλλη λεπτομερεια της ταυτοτητας του η της ζωης του. Γι' αυτο αλλωστε με καποιους ανθρωπους (ελαχιστους) απο εδω που διαισθανομαι σωστους & μαλλον ταιριαζει η χημεια μας επικοινωνησαμε & μαλιστα αμοιβαια! Ολα τα αλλα προτιμω να τα ριχνω στο χαβαλε! Αλλωστε ο καθενας μας εκθετει εαυτον με οτι γραφει. & κρινεται. Μα ξερεις παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα συμφωνουν ακομα & με το χειροτερο. Παρεξηγημενη η εννοια "κοινη λογικη" η "κοινος νους", βλεπεις!!!Ρε συ άρρωστος βάζελος είμαι κι εγώ!! Γι' αυτό λέω σύντροφε στην μεγάλη παράταξη των τριφυλλοφόρων. Τα άλλα δεν τα κατάλαβα. Μάλλον μπερδεύτηκαν τα ποστς!
Μalaka-Malaka-Malaka. α,ρε τι ατακα & αυτη!!cazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέτροπελεκάνε/Θεόφιλε/Χρυς
είπα: τα δύο σχετικά θρεντ από τον Νοέμβριο που απετέλεσαν το έναυσμα
δεν είπα:
η αντιπαράθεση με εμένα που απετέλεσε το έναυσμα
ή
εγώ απετέλεσα το έναυσμα.
Νομίζω η διαφορά είναι σαφής!
εχω κουραστει μαζι σου....κ θα στα πω μια κ τελευταια φορα...εσυ εχεις δηλωσει οτι εχεις λεφτα,δουλευεις στον μπαμπα σου,σου δινει το αυτοκινητο του κτλ κτλ!!αυτα εγραψες και αυτα κρινω!!επισης το εισοδημα μου δεν το ξερεις!!!και δεν το ξερεις γιατι δεν βγηκα να το πω και να το παιξω μοστρα οπως εσυ στο θρεντ με τα αυτοκινητα!!εγω οτι βγαζω το βγαζω μονος μου.χωρις την βοηθεια κανενος!!κανε λοιπον τη μοστρα σου μεσα στο σαιτ και αφησε εμας να πηγαινουμε να δουλεψουμε και οχι να τρωμε τα λεφτα του μπαμπα μας!!και επιπλεον εσυ αρχισες να ασχολεισαι μαζι μου και να λες πραγματα για μενα χωρις να με ξερεις!!οποτε μικρε......απλα αστο!!
Επ αυτού είσαι σαφής. Επι του ηθικού ζητήματος όμως που επικαλέστηκα, δεν βάζεις ένα χεράκι να μας πει τι εννοεί επιτέλους το δειλό ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα sxsitegr, και που είναι μέσα στο σάϊτ, αλλά απαξιεί να απαντήσει. Ενδεχομένως να μη τον ενοχλεί που το μισό σάϊτ προχθές μιλούσε για την ασυλία που απολαμβάνει, ως γλύφτης, η αν εγώ του πέταξα κατάμουτρα οτι κακώς φοράει παντελόνια. Εσύ όμως είσαι τόσο υπεράνω ηθικής πια και δεν σε ενοχλεί; Προχτές, επέμενες οτι σε έθιξε ο γουώρχολ και λύσσαξες. Αν θιγεί κάποιος άλλος, στα @@ σου;
τς τς τς τι ειναι εδω ρε πουστη μου........
ενα σαιτ με και γαμω τα αντικειμενα... μαζευτηκαν και καμια 20000 μελη απλωθηκε η πουτανοπληροφορια αβερτα, ολοι κατι κερδισαμε απο αυτο, αμα κανουμε και κανα βημα ακομα (μπουκοταζ)θα εχουμε και αλλα ωφελη.
επισηες περναει και η ωρα με χαρα, λεμε και ενα καρο μαλακιες και ξεανχονομαστε και εκει που ολα καλα τσουπ ο αντιδραστικος ο μαλακας ο ελληνοελληνας που καλα και ντε πρεπει να κανει εντυπωση,πρεπει να εχει δηκιο,πρεπει να γαμαει περισσοτερο,πρεπει να την πει ........
λοιπον εγω λιγο καιρο μπαινω.
δεν γνωριζω προσωπικα κανενα.
απο τα γραφομενα σκιαγραφω τους διαφορους τυπους του σαιτ....
ετσι εγινε και με τον γουορ...τον προτιμαω παροντα και το ειπα...
και σενα και τον αλλο τον θελω εδω μεσα και το λεω.....
και θαρθει και η ωρα που θα διαφωνουμε και θα συγχιστω και θα πω τα επιχειρηματα μου και θα καταθεσω και τη γνωση και την εμπειρια μου και τα μπινελικια μου στα ισα ενωπιος ενωπιω.
και αν κανω λαθος θα εχω την ευκαιρια να το καταλαβω απο το κλιμα στο σαιτ,και θα βγω κερδισμενος διορθωνοντας και παμε παρακατω......
τι ειναι ρε η αξιοπρεπεια να την αποκτησεις η να τη χασεις με το εμπα εβγα στο σαιτ????
αμα εισαι ανω των 22 και εχεις δεν την χανεις.
αμα εισαι ανω των 17και δεν εχεις δεν την αποκτας.....
αν μεχρι σημερα γουσταρες το νταραβερι εδω και σημερα δεν θες αλλο it's o.k.αν ομως για το κεφι καποιου σαν τον παραπανω που περιγραφω την κανεις αναλογισου τι χαρη κανεις σ'αυτον και στη διαιωνηση του ειδους του και κρατα γερα για να παιρνει τις απαντησεις που του πρεπουν και ας ειναι κουραστικο!
ουφ μπαφιασα
Επ αυτού είσαι σαφής. Επι του ηθικού ζητήματος όμως που επικαλέστηκα, δεν βάζεις ένα χεράκι να μας πει τι εννοεί επιτέλους το δειλό ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα sxsitegr, και που είναι μέσα στο σάϊτ, αλλά απαξιεί να απαντήσει. Ενδεχομένως να μη τον ενοχλεί που το μισό σάϊτ προχθές μιλούσε για την ασυλία που απολαμβάνει, ως γλύφτης, η αν εγώ του πέταξα κατάμουτρα οτι κακώς φοράει παντελόνια. Εσύ όμως είσαι τόσο υπεράνω ηθικής πια και δεν σε ενοχλεί; Προχτές, επέμενες οτι σε έθιξε ο γουώρχολ και λύσσαξες. Αν θιγεί κάποιος άλλος, στα @@ σου;
Μάλλον περιμένει να πάει 12.00 για να πραγματοποιήσεις την απειλή ( ; ) σου και να φύγεις οριστικά από το site..
Πανούργε sxs!