Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
studian σε ρωτω να μου απαντησεις αντρικια...ισχυριστηκες ποτε οτι οι δοσιλογοι καναν καλο στους Ελληνες;

Τι σημασία έχει ρε stunt αυτό τώρα; Αυτό είναι το θέμα μας εδώ; Αν οι δοσίλογοι έκαναν καλό στην Ελλάδα; Ακόμα και αν το ισχυρίστηκα, αυτό τι σημαίνει; Ότι οτιδήποτε λέω από εκεί και πέρα είνα άκυρο;

Είμαστε σοβαροί;

Διάβασε τα δύο σχετικά θρεντ από τον Νοέμβριο που απετέλεσαν το έναυσμα για αποχώρηση του hrys και θα καταλάβεις τι είπα. Δεν θα επεκταθώ εδώ γιατί το έχω δει το έργο και δεν θέλω να το ξαναδώ!

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Studian που εισαι αγορινα μου??Ο παραγωγος σε ψαχνει

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι σημασία έχει ρε stunt αυτό τώρα; Αυτό είναι το θέμα μας εδώ; Αν οι δοσίλογοι έκαναν καλό στην Ελλάδα; Ακόμα και αν το ισχυρίστηκα, αυτό τι σημαίνει; Ότι οτιδήποτε λέω από εκεί και πέρα είνα άκυρο;

Είμαστε σοβαροί;

Διάβασε τα δύο σχετικά θρεντ από τον Νοέμβριο που απετέλεσαν το έναυσμα για αποχώρηση του hrys και θα καταλάβεις τι είπα. Δεν θα επεκταθώ εδώ γιατί το έχω δει το έργο και δεν θέλω να το ξαναδώ!

οκ καταλαβα. Τουλαχιστον το παραδεχεσαι.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι εθισμος το site βρε studian. Τι το ψαχνεις τωρα. Τι θες δηλαδη να ιδρυθει ομαδα "Ανωνυμων banαρισμενων bourdelocomικων???"  :2funny:  :2funny:

Σύντροφε στην μεγάλη παράταξη των τριφυλλοφόρων (στην οποία ανήκει και ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα, απ' ότι φαίνεται το μόνο μας κοινό) μια διαπίστωση έκανα και πρόσθεσα ότι η ψυχολογία των ανθρώπων δεν θα πάψει να με εκπλήσσει.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ώχου πάλι τσακώνεστε ρε παλικάρια..... κάνα καλό μνάκι που θα βρούμε για σήμερα;;;; αντε γιατί περνάει η ώρα  :dancing:

warhol welcome back!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οκ καταλαβα. Τουλαχιστον το παραδεχεσαι.

Μην παραποιείς αυτά που λέω! Αν βαριέσαι να διαβάσεις τι έχω γράψει δικαίωμα σου, αλλά μην παραποιείς αυτά που λέω. Ξέρω ότι είσαι αρκετά έξυπνος και πολύ καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας για να καταλαβαίνεις τι λέω. Μην παίζεις λοιπόν με τις λέξεις των άλλων.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τρία πουλάκια κάθονται και πλέκουνε πουλόβερ!! Αν η συμεριφορά σου δεν είναι ο ορισμός του γελοίου δεν ξέρω τι είναι, ειλικρινά. Και δεν το λέω με ευχαρίστηση αυτό. Όταν έμαθα ότι επανήλθες προχθές είπα γηράσκω αεί διδασκόμενος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Πίστευα ότι ένας άνθρωπος που διαρυγνήει τα ιμάτια του γιατί θίχτηκε και αποχωρεί θα ρίξει και μια μούτζα και δεν θα επιστρέψει διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια του. Ότι ακολούθησε δεν μπορώ να το περιγράψω πάρά με την λέξη γελοιότητα. άλλος την περιέγραψε με τηνλέξη αποστολή.

Αν έχεις καμμία άλλη λέξη που να περιγράφει όλη αυτή τη διαδρομή ευχαρίστως να την ακούσω.

Εσύ λοιπόν που "κατανοείς" τον sxsitegr, πέσμου λοιπόν τι αποστολή εκτελώ εδώ μέσα. Και τι "οργανωμένοι" υπάρχουν, με "πλάνο δράσης" μάλιστα. Η σε κάνουν περήφανο αυτές οι αναπόδεικτες εκφράσεις;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Εν τω μεταξύ, οι εξηγήσεις για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κύριος (λέμε τώρα) sxsitegr, εξακολουθούν να μη δίνονται. Δοθείσης της ευκαιρίας λοιπόν, εξακολουθώ κι εγώ να επιμένω στην άποψή μου για τα παντελόνια του, και το ανύπαρκτο περιεχόμενό τους.

Χρωστάω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον studian για την καταλυτική παρέμβασή του. Όπου το μόνο που βρήκε να μου πει είναι οτι είμαι γελοίος. Δεν πειράζει. Τον θυμάμαι απο την εποχή που συζητούσαμε περί πολιτικής και προσπαθούσε να με πείσει πόσο καλό κάνανε στην Ελλάδα οι ...δοσίλογοι της κατοχής, μιας και έσωσαν τη χώρα μας απο τον τρισκατάρατο κομμουνισμό! Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
petrospelekanos μια συμβουλή τεχνικής περισσότερο φύσεως: αντί να κουράζεσαι γράφοντας συνέχεια και συνέχεια για την απάντηση που σου χρωστάει ο sxsitegr (και να κουράζεις ενδεχομένως και άλλους) μπορείς κάλλιστα να κάνεις το εξής: πήγαινε στο προφίλ σου, επίλεξε το Ρυθμίσεις προφίλ και γράψε εκεί ένα κείμενο που θα φαίνεται αριστερά από κάθε post σου (κάτω απ' τον αριθμό των μηνυμάτων σου). Μπορείς να γράψεις φερ' ειπείν: sxsitegr απάντα ρεεεε ή sxsitegr απάντησέ μου σε παρακαλώ (πιο ευγενικό αυτό) ή αν δεν απαντήσεις sxsitegr δεν είσαι άντρας ρε (αυτό πιο μόρτικο και χτυπάει και λίγο στο φιλότιμο) ή να κάνεις συνδυασμούς όλων αυτών αναλόγως με το ύφος που θες να υιοθετήσεις. Με αυτόν τον απλούστατο τρόπο, θα μπορείς να ασχοληθείς και με άλλα θέματα του φόρουμ που σε ενδιαφέρουν, χωρίς να αποσπάσαι κάθε φορά.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σύντροφε στην μεγάλη παράταξη των τριφυλλοφόρων (στην οποία ανήκει και ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα, απ' ότι φαίνεται το μόνο μας κοινό) μια διαπίστωση έκανα και πρόσθεσα ότι η ψυχολογία των ανθρώπων δεν θα πάψει να με εκπλήσσει.

φιλε τι προτιμας περισσοτερο εναν παιδεραστη-αψογο μελος στο site (που συμμορφωνεται στις υποδειξεις) ή εναν πολλακις μπαναρισμενο, ηθικως αμεμπτο;...ποιος απο τους δυο ειναι κατα τη γνωμη σου πιο αξιοπρεπης;
ποιος απο εδω μεσα ειναι αξιος να κρινει την αξιοπρεπεια του αλλου;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μην παραποιείς αυτά που λέω! Αν βαριέσαι να διαβάσεις τι έχω γράψει δικαίωμα σου, αλλά μην παραποιείς αυτά που λέω. Ξέρω ότι είσαι αρκετά έξυπνος και πολύ καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας για να καταλαβαίνεις τι λέω. Μην παίζεις λοιπόν με τις λέξεις των άλλων.

Κάνανε καλό οι δοσίλογοι στην Ελλάδα, ως ανάχωμα κατά των κομμουνιστών η όχι; Κάποτε ήσουνα λαλίστατος επ' αυτού!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
petrospelekanos μια συμβουλή τεχνικής περισσότερο φύσεως: αντί να κουράζεσαι γράφοντας συνέχεια και συνέχεια για την απάντηση που σου χρωστάει ο sxsitegr (και να κουράζεις ενδεχομένως και άλλους) μπορείς κάλλιστα να κάνεις το εξής: πήγαινε στο προφίλ σου, επίλεξε το Ρυθμίσεις προφίλ και γράψε εκεί ένα κείμενο που θα φαίνεται αριστερά από κάθε post σου (κάτω απ' τον αριθμό των μηνυμάτων σου). Μπορείς να γράψεις φερ' ειπείν: sxsitegr απάντα ρεεεε ή sxsitegr απάντησέ μου σε παρακαλώ (πιο ευγενικό αυτό) ή αν δεν απαντήσεις sxsitegr δεν είσαι άντρας ρε (αυτό πιο μόρτικο και χτυπάει και λίγο στο φιλότιμο) ή να κάνεις συνδυασμούς όλων αυτών αναλόγως με το ύφος που θες να υιοθετήσεις. Με αυτόν τον απλούστατο τρόπο, θα μπορείς να ασχοληθείς και με άλλα θέματα του φόρουμ που σε ενδιαφέρουν, χωρίς να αποσπάσαι κάθε φορά.

αντισθενη, η ειρωνια δεν σου παει αδελφε...

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι αλλα συντομα θα συναντησω την ip σου

Φιλιαααααααααααα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Είμαστε σοβαροί;

Και δεν ήσουνα εσύ το έναυσμα για να αποχωρήσω αγορίνα μου, μην το παίρνεις και τόσο πάνω σου. Το μόνο σίγουρο (και θα συμφωνήσουμε τελικά) είναι οτι επέστρεψα μαλακωδώς, απ' ότι φαίνεται. Εδώ το κλίμα δεν είναι υγιές, όταν ανέχονται τύπους σαν τον sxsitegr και ανέχονται τις ταρζανιές του Μοντ Antreoug.

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και δεν ήσουνα εσύ το έναυσμα για να αποχωρήσω αγορίνα μου, μην το παίρνεις και τόσο πάνω σου. Το μόνο σίγουρο (και θα συμφωνήσουμε τελικά) είναι οτι επέστρεψα μαλακωδώς, απ' ότι φαίνεται. Εδώ το κλίμα δεν είναι υγιές, όταν ανέχονται τύπους σαν τον sxsitegr και ανέχονται τις ταρζανιές του Μοντ Antreoug.

Μην λεες τετοια γιατι θα νομισουν οτι εισαι και συ ο παραγωγος γιατι ειναι γνωστη πλεον η κοντρα μου με τις μαιμουδες του σαιτ

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδια, η καθαρση ερχεται!!!!!

Συνημμένα

• gayhorse.jpg
    gayhorse.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 41

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Α, να σου πω!!! εγω ειμαι & ξανθος,ε??-το ξερετε το ανεκδοτο που λεει: "τι κανει ενας γυμνος ξανθος στην εξωπορτα??(του ειπε η γκομενα να τελειωσει εξω, για οσους δεν...) οταν μιλας για τριφυλοφορους δε φανταζομαι να υπονοεις κατι για την Παναθα ???(για τον Τζιγκερ , ( :jerking:) μπορεις) Αντε γιατι....  :hammer:  & στα σοβαρα τωρα, γιατι με προλαβε το post σου. Προσωπικα ΔΕ με ενδιαφερει ουτε ποια ειναι η IP,o ISP, o browser κανενος. Με ενδιαφερει να εχει σωστη συμετοχη στο forum, & να φερεται αντρικια. Οσο για παιδεραστες & ζωο...τετοιους, κτυπησες ευαισθητο σημειο μου & πιστευω ΑΠΟΛΥΤΑ πως ειναι οι μονες περιπτωσεις που πρεπει να επιτρεπεται το παραδειγματικο τους κρεμασμα σε πλατειες. Απο εκει & περα με καποιους ανθρωπους απο εδω που υπηρχε θετικη χημεια (οχι αλλα gayboy,ε???) εχουμε & επαφη. οσο για κατι αλλες περιπτωσεις, προτιμω οπως βλεπεις να το ριχνω στον χαβαλε!! Αντρες ειμαστε, μαμωτο!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
stunt, από ότι έχω καταλάβει εσύ και ο πελεκάνος έχετε μια διαμάχη με κάποιους ή κάποιον μοντ και με τον sxsitegr. Έτσι είναι; κάνω λάθος; Δεν την έχω παρακολουθήσει και δεν με αφορά. Δεν παρακολουθώ όλα τα θρεντς. Μου ζητάς να συγκρίνω τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα με κάποιον άλλο κατά δήλωση σου ή δήλωση του, παιδεραστή. Δεν ξέρω ποιός είναι, τι έχει πει και τι έχει κάνει. Εκ των συμφραζομένων έχω μια θολή ιδέα.

Σε αυτό το πλαίσιο σέβομαι την εμμονή σας, αλλά δεν έχω άποψη. την άποψη μου για την διαδρομή του ανθρώπου με τα 3 πρόσωπα την εξέφρασα ευθαρσώς. Νομίζω ότι μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να έχω άποψη επί πραγματικών περιστατικών. Αν διαφωνείς με την άποψη μου περί γελοίας διαδρομής πες το και μην κουράζεις τοφιλοθέαμον κοινό εισερχόμενος σε άλλες ατραπούς, που πιθανόν να σε απασχολούν σφόδρα αλλά δεν απασχολούν εμένα γιατί δεν γνωρίζω τα πραγματικά περιστατικά. Είμαι σαφής;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom