Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ασε τι ακουω κ τι δν ακουω....ασχολεισαι με πραγματα που δν σε αφορουν κ χανεις το νοημα....αλλα ειπαμε...αντρακλας....
φλωρος.....φλωρος.....δν αντιλεγω....μη σου πω κ το αλλο...παω καλεσμενος σε διαγωνισμους....ο καλυτερος/μεγαλυτερος φλωρος....κλπ κλπ....αλλα παντα κερδιζω....ειναι ρουτινα...ακομα κ στο φλωριλικι κανενας δν μου ριχνει....μονο στη μαλακια χανω...απο σενα...δν συνηθιζω να δερνω....ουτε να με δερνουν...γενικοτερα να μη δερνομαι...δν ειναι ο τροπος μου....λυνω τα προβληματα μου...προφορικα....κ με συζητηση...οταν ο αλλος ειναι προκλητικος κ χωρις μυαλο κ σκεψη....αναλαμβανουν τα καλοπαιδα που με ακολουθουν πιστα....
εγω εχω μαθει να λυνω τις διαφορες μου μονος μου!!ειτε λεκτικα ,ειτε στον δρομο!!!δεν μου λες,μηπως ειναι οι γκομενοι σου?σε τσαμπουκα τι λες?θα φερω παρεες? :2funny: :2funny: :2funny:!!!παντως προσεξε γιατι εγω δεν βγαινω με καλοπαιδα!!και δεν εισαι ο μονος που ασχοληθηκες με νυχτα....γι αυτο σου  λεω!!αστο!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Sincity μεγάλε, δεν θα μπω στο παιχνίδι σου.

Το site βασίζεται στην ανωνυμία.

Αν εσύ κάποιους ανώνυμους θέλεις να τους κάνεις επώνυμους, θα έχεις δικούς σου λόγους. Μπορεί να έχουν σχέση και με αυτό που είπε ο Alexxxx περί κάποιων που θέλουν να γίνουν moderators.

Μπορεί και όχι.

Σε κάθε περίπτωση, άσε τις "αθώες" ερωτήσεις.
Και τις συγκαλυμμένες απειλές.

Ποιος μιλάει! Αυτός που δεν απάντησε ποτέ του επι της ουσίας.
Και τι λεει; Να μιλήσουν οι υπόλοιποι -λέει- συγκεκριμένα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω εχω μαθει να λυνω τις διαφορες μου μονος μου!!ειτε λεκτικα ,ειτε στον δρομο!!!δεν μου λες,μηπως ειναι οι γκομενοι σου?σε τσαμπουκα τι λες?θα φερω παρεες? :2funny: :2funny: :2funny:!!!παντως προσεξε γιατι εγω δεν βγαινω με καλοπαιδα!!και δεν εισαι ο μονος που ασχοληθηκες με νυχτα....γι αυτο σου  λεω!!αστο!!
κ εγω μονος μου τις λυνω αρχικα κ τελικα....οσον αφορα το λεκτικο μερος.....δν εχω παρεες τετοιου ειδους....οσο για γκομενους δν ξερω τι λες....δν μοιαζω ουτε ειμαι τετοιου στυλ....σε τσαμπουκα,δν μπλεκομαι....αναλαμβανουν αλλοι για μενα...παντα...κ ειναι ολων των ειδων τα παιδια...απλα πληρωνονται για να ομορφαινουν κοσμο...
Εγω δν ασχολειθηκα με νυχτα.....ΕΙΜΑΙ Η ΝΥΧΤΑ....ασε τις απειλες κατα μερος....κατι που δν μπορεις να κανεις μη το συζητας καν....εδω ειπες θα φυγεις απ το site,που υποτιθεται ειναι μαλακια λογος....κ δν το κρατησες....φαντασου για τα αλλα....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
....οχι προς θεου, παρακληση ειναι.....
....ρε παληκαρια, γιατι δεν δινετε κανενα ''ακυρο'' ????????
..χαλαρωστε..

Λοιπόν, ας δώσουμε άκυρο. Έστω και αν ουδόλως ικανοποιήθηκα απο τις εξηγήσεις του παρά πέντε που έδωσε ο sxsitegr. Προφανώς δεν έίναι σε θέση να δώσει λόγο για τους λεκτικούς του λεονταρισμούς. Και δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει το μάγκα πίσω απο το ποντίκι του. ʼσε που κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας τις προσβολές μου, μέχρις ότου αξιωθεί επιτέλους να "απαντήσει". Τον συμβουλεύω πάντως να μην ξαναβρεθεί στο δρόμο μου. Εγώ, ούτως η άλλως, δεν θα ξανασχοληθώ με την περίπτωσή του ποτέ ξανά. Ανθρώπους με τις ιδιότητές του δεν τους θέλω στη ζωή μου.

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε mclein τους μπραβους βαλτους εκει που ξερεις οπως και τα λεφτα του μπαμπα σου...Nιωθεις περιφανος που γινεσαι μαγκας με τα αρχιδια των αλλων

Επισκέπτης
ρε mclein τους μπραβους βαλτους εκει που ξερεις οπως και τα λεφτα του μπαμπα σου...Nιωθεις περιφανος που γινεσαι μαγκας με τα αρχιδια των αλλων
εισαι μαλλον της ιδιας συνομοταξιας....οποτε no comments....κλαψε...απλα τη μιζερια σου...κ για το τιποτα σου...

Επισκέπτης
ελατε με την οπισθεν μακλειν!!!!!!!!!!!δεν εχεις ιδεα γιατι πραγμα μιλας!!

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
η παροιμια πολυ σοφη( εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο) στην αφιερωνω ΝΤΙΝΤΙ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ασχετο..
....με πηρε μια φιλη παρτουζιαρα και γουσταρει σε καμια ωριτσα παρτουζα..
..ο κολητος μου λειπει με τη γκομενα του διημερο (ο μαλακας)..
ψηνεται κανεις ??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom