Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν κατάλαβα... Τί είδους πληροφορίες για τους χρήστες έχουν οι mods

Επισκέπτης
ρε μακλειν μαθε να διαβαζεις!δεν σου μαθαν στα κωλομπαρα που δουλευεις?στο ειπα ,δεν ξερεις ποσα βγαζω ,αρα μην κρινεις για πραγματα που δεν γνωριζεις!!!δεν απειλω μικρα αγορακια ,ειναι καταντια,μην φοβασαι!!παντως για να ξερεις στα αρχιδια μου ποσα βγαζεις ή δεν βγαζεις!!τα λεφτα σου γραμμενα τα εχω!!!κανε τον μαγκα απο εδω μεσα γιατι εξω εισαι απλα γελια και φαπες!τρεχα λοιπον στις χορευτριες σου και παιξτο αντρας και μαγκας !μονο σε αυτες σε παιρνει!!!καληνυχτα κυριε το παιζω μαγκας στις χορευτριες!!!
δν μ εμαθαν...τι να κανω...μαγκας δν το παιζω στις χορευτριες....το παιζω στις κυριες σαν κ εσενα....κ εξω αν ειμαι εγω για φαπες...εσυ εισαι τουλουμι....μαυρος στο ξυλο...
Αφιερωμενο....το τραγουδι του Μ.Χατζηγιαννη..- Δν φευγω....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βλέπω αρχίσαμε και τις απειλές....

Χαχαχα...

Είσαι όντως αστείος, και πλέον φοβίζεις και πολλούς.

****Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στις φωτογραφίες του paragogos. Πάλι σε λούμπα θα πέσεις...

στη θεση σου αν ηξερα ποιος ειναι ο sin δεν θα γελαγα...μην του κολλας sx ...κανε την πλακα σου αλλα μεχρι εκει...δεν ειναι απειλη, συμβουλη προς ενα μελος που δινει τον προσωπικο του τονο εδω....

Επισκέπτης
μικρε πηγαινε να κοιταχτεις γρηγορα!!!λες οτι ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!επομενως και εγω κρινω αυτα που γραφεις!!!εγω παρε δωσε με φλωρακια του μπαμπα δεν εχω!πηγαινε να πουλησεις μαγκια και πνευμα σε καμια χορευτρια,μονο εκει σε παιρνει!!αν ειναι ψεμματα μπορουμε να συζητησουμε απο κοντα να μου αλλαξεις γνωμη  :grin:!!!στην τελικη ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΑΝ ΕγΩ ΞΑΝΑΡΘΑ?ΕΣΥ  ΡΕ ΧΤΥΚΙΑΡΗ ΑΝΑΡΘΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!αντε αδειασε μου την γωνια!!και πολυ ασχοληθηκα με πιτσιρικαδες σαν και σενα!!
1.μικρο ειναι το ματι σου...
2.κρινε τα.....ζηλε υε τα....ποτε δν θα τα φτασεις....
3.παρε δωσε με φλωρακια του μπαμπα δν ξερω αν εχεις....παντως μαζι μου μιλας εδω κ ωρα....οποτ ε δν με συγκαταλεγε ις σε αυτα...
4.απο κοντα???? Απειλεις ???? δν με απασχολει...
5.στο ειπα  κ πριν...δν με απασχολει το ατομο που γυρισε....α πλα η κινηση του....
6.τι να σου πω....δν θελω να μιλησω οπως μπορω....γι α να μη πεσω στο 0κο σου επιπεδο...(για το χτυκιαρη μιλαω....)....
7.γωνια σου ειναι το μπουρδελα.κομ???.....μαλλον το μπερδεψες με καποιον γνωριμο  χωρο σου...
8.ο πιτσιρικας σε παταει..... κ πονας....κ προσπαθεις. ..προσπαθει ς....αλλα ουτε καν στα λογια δν εισαι ικανος να βγεις απο επανω....
9.μαθε να σεβεσαι....
10.Καληνυχτα...αντρακλα....

Επισκέπτης
χατζηγιαννη ακους?χαχαχαχ!!ευαισθητο αγορακι εσυ!!τι να κλασεις ρε κακομοιρη πιτσιρικα?μαγκια κλανια εισαι!!!ενα φλωρακι και τιποτα αλλο!!!προσεξες μην δερνεις πολυ και σπασεις κανενα νυχι και σκιζεις το στινγκακι σου!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ετσι και οι οθονες των pc ειχαν χερακια που δινουν σφαλιαρες, σαν την διαφημιση του multirama, αν δεν κανω λαθος, τα μελη του σαιτ με το ζορι θα ειχαν μεινει τα μισα..........!!!!!!!!!!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι έγινε ρε παιδια; Ο σιωπηλός για ώρες (εκείνες που έβρεχε ροχάλες) ξαναέγινε λαλίστατος;

Επισκέπτης
χατζηγιαννη ακους?χαχαχαχ!!ευαισθητο αγορακι εσυ!!τι να κλασεις ρε κακομοιρη πιτσιρικα?μαγκια κλανια εισαι!!!ενα φλωρακι και τιποτα αλλο!!!προσεξες μην δερνεις πολυ και σπασεις κανενα νυχι και σκιζεις το στινγκακι σου!!!
ασε τι ακουω κ τι δν ακουω....ασχολεισαι με πραγματα που δν σε αφορουν κ χανεις το νοημα....αλλα ειπαμε...αντρακλας....
φλωρος.....φλωρος.....δν αντιλεγω....μη σου πω κ το αλλο...παω καλεσμενος σε διαγωνισμους....ο καλυτερος/μεγαλυτερος φλωρος....κλπ κλπ....αλλα παντα κερδιζω....ειναι ρουτινα...ακομα κ στο φλωριλικι κανενας δν μου ριχνει....μονο στη μαλακια χανω...απο σενα...δν συνηθιζω να δερνω....ουτε να με δερνουν...γενικοτερα να μη δερνομαι...δν ειναι ο τροπος μου....λυνω τα προβληματα μου...προφορικα....κ με συζητηση...οταν ο αλλος ειναι προκλητικος κ χωρις μυαλο κ σκεψη....αναλαμβανουν τα καλοπαιδα που με ακολουθουν πιστα....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Sincity μεγάλε, δεν θα μπω στο παιχνίδι σου.

Το site βασίζεται στην ανωνυμία.

Αν εσύ κάποιους ανώνυμους θέλεις να τους κάνεις επώνυμους, θα έχεις δικούς σου λόγους. Μπορεί να έχουν σχέση και με αυτό που είπε ο Alexxxx περί κάποιων που θέλουν να γίνουν moderators.

Μπορεί και όχι.

Σε κάθε περίπτωση, άσε τις "αθώες" ερωτήσεις.
Και τις συγκαλυμμένες απειλές.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
....ετσι και οι οθονες των pc ειχαν χερακια που δινουν σφαλιαρες, σαν την διαφημιση του multirama, αν δεν κανω λαθος, τα μελη του σαιτ με το ζορι θα ειχαν μεινει τα μισα..........!!!!!!!!!!!!
Στον gayboy αν γινεται τα χερακια να του δινουν σφαλιαρες στα κωλομαγουλακια του.....  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom