Προς τον χρήστη hrys/theofilos/petropelekanos.
Βλέπω ότι θες και συ να εκμεταλλευτείς την κατάσταση για να δώσεις το δικό σου show. Δεν βλέπω όμως μεγάλη συμπαράσταση. Κρίμα για σένα.
Που να οφείλεται άραγε;
Μήπως ότι
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26411#msg26411]δεν είναι η πρώτη φορά του τα βλέπουμε αυτά[/url];
Μήπως γιατί με τα λεγόμενα σου έχουμε μπερδευτεί;
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2860.msg45642#msg45642]Αλλού μας λες ότι ως Θεόφιλος ήσουν καινούργιος χρήστης.[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63109#msg63109]Τώρα μας λες ότι τελικά εσύ ήσουν ο hrys.[/url] (Λες και δεν το είχαμε καταλάβει).
Δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά, για να θολώνεις τα νερά ή πουλάς τρέλα.
Σε κάθε περίπτωση, όποιο προφίλ και να υιοθετήσεις, καταλήγεις να σε φωνάζουν γελοίο. Και το χειρότερο, να έχουν πολλούς λόγους γι' αυτό.
Δεν θα εξετάσω πως φτάνεις εκεί. Δεν με ενδιαφέρει. Κράτα για την πάρτη σου την μαγική συνταγή.
Για το θέμα της αποστολής σου έχω εξηγήσει. Μπορεί να μην σε βολεύει να το καταλάβεις. Δεν πειράζει.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26433#msg26433]Και άλλοι στα είπαν κάποτε και πάλι έκανες τον κουτό.[/url]
Από εκεί και πέρα, μπορείς να λες ότι θες. ʼτομο όμως, που φεύγει μόνο του και ξαναγυρίζει, για να γράψει τις ίδιες παπαριές (ενδεικτική θεματολογία: τάγματα ασφαλείας, Παττακός, μπάτσοι, Χρυσή Αυγή, Στάλιν και τι καλά που περνούσαν στην Ρωσία) και να τα βάλει με τους ίδιους ανθρώπους (κουράστηκα να κάνω browsing στα posts σου, μια τεράστια σειρά αντεγκλήσεων), ενώ κατά δήλωση του ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την κύρια θεματολογία του site, δεν δείχνει άνθρωπο που συμμετέχει σε μια συζήτηση αλλά άνθρωπο που εκτελεί κάποια αποστολή.
Όσοι διαβάζουν τα posts σου καταλαβαίνουν. Το σταματάω εδώ.
Για τους λόγους που οδήγησαν στο ban δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσω. Γνωρίζω κάποια πράγματα που δεν σε τιμούν. Όχι σαν συνομιλητή αλλά και στοιχειωδώς σαν άνθρωπο.
Για την ίδια την κίνηση, δεν έχω να παρατηρήσω παρά το εξής. Πριν αποχωρήσεις σαν hrys, έκανες παράπονα για το moderation, και γιατί επέτρεψε σε κάποιους να σε βρίζουν (να σε δουλεύουν καλύτερα). Τώρα, όταν οι moderators αντιδράσανε γιατί άρχισες εσύ να βρίζεις, πάλι αντιδράς.
Τι ακριβώς θέλεις; Μάλλον δεν ξέρεις.
Κάτι τελευταίο: Τις εμμονές που έχεις για το τι είπε και δεν είπε κάθε χρήστης, μπορείς να τις πάρεις μαζί σου. Ακόμα περιμένω απάντηση σε μια ερώτηση που σου έκανα, όταν μου απέδωσες πράγματα που δεν είχα πει. Βλέπω η ίδια πλέον γυρίζει σε άλλους. Πραγματικά, δεν βαριέσαι.
Εγώ βαρέθηκα. Γιατί δεν έχεις πλέον τίποτα να πεις, αλλά και γιατί βαριέμαι να απαντάω σε αστείες ερωτήσεις και να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα (όπως ότι όποιος βρίζει μάνες δεν έχει θέση εδώ). Επιπλέον χάνω πολύτιμο χρόνο σε αυτό, και πλέον δεν τον έχω άπλετο. Υπάρχει ζωή για μένα εκεί έξω, εν αντιθέσει προφανώς με σένα.
Μίλα με αυτούς που σε ακούνε πλέον.
ΥΓ. Και μόνο ότι συντάσσεται μαζί σου ένας διαπρεπής καραγκιόζης κάτι λέει.
ΥΓ2. Το thread αφορούσε άλλο άτομο. Θα προτιμούσα να συνεχίσουμε εκεί που ανήκει το θέμα: το site φθίνει.