Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
εχω κουραστει μαζι σου....κ θα στα πω μια κ τελευταια φορα...
1.καλα κανεις...κρινε οσο θελεις...ασε που δν ειπα ποτε οτι τρωω τα λεφτα του πατερα μου....(κ να το ειπα δν εχεις καμια δουλεια να μιλισεις γι αυτο...)!Ακομη εισαι τοσο χαμηλης νοημοσυνης που γραφεις μονος σου οτι εχω πει πως δουλευω με τον πατερα μου....κ απλα παραφραζεις αυτα που λεω...)...
2.οντως δν το ξερω...το φανταζομαι ομως...γιατι κουμμουνια σαν κ εσενα...πανω απο το 1500 δν εχουν δει για μισθο....κ επαναλαμβανω...σαν κ εσενα...γιατι υπαρχουν κ εξυπνοι κουμμουνιστες...
3.στα @@ μου πως το βγαζεις...κ εγω τα βγαζω πουλωντας κοκα....που καλλιεργω στα χιλιαδες στρεμματα μου....
4.επαναλαμβανω πως το ΙQ σου δν ξεπερνα το 1% γιατι το τοπικ ελεγε τι αμαξια εχουμε/οδηγουμε....κ εγω απλα εγραψα τι αμαξι εχω/οδηγω....εσυ το βλεπεις μοστρα γιατι το δικο σου δν εχει οσο η δικη μου ζαντα....Αν μπορεις ακομη...σκεψου το δικο σου σουζουκι πως φαινεται σε καποιον που δεν εχει τπτ...δλδ παει με τα ποδια....του φαινεται σαν κ εσενα οτι του κανεις μοστρα....ειπες μαλακια δλδ για τη μοστρα...αν εχεις αλλο παραδειγμα εκτος αυτου που αυτοπροβληθηκα με ενημερωνεις....ξεχνω κ ευκολα...
5.μικρε ε??? τι να πω....αλλα ξεχασα οτι δν γνωριζεις απο σεβασμο...
6.μαλλον δν διαβαζεις καλα....εγω εγραψα το 1ο μου ποστ σ'αυτο το θεμα λεγοντας σου εν κατακλειδι πως η κινηση σου δν ηταν σωστη....παλι εκτος ελεγχου εχεις βγει....
μικρε πηγαινε να κοιταχτεις γρηγορα!!!λες οτι ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!επομενως και εγω κρινω αυτα που γραφεις!!!εγω παρε δωσε με φλωρακια του μπαμπα δεν εχω!πηγαινε να πουλησεις μαγκια και πνευμα σε καμια χορευτρια,μονο εκει σε παιρνει!!αν ειναι ψεμματα μπορουμε να συζητησουμε απο κοντα να μου αλλαξεις γνωμη  :grin:!!!στην τελικη ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΑΝ ΕγΩ ΞΑΝΑΡΘΑ?ΕΣΥ  ΡΕ ΧΤΥΚΙΑΡΗ ΑΝΑΡΘΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!αντε αδειασε μου την γωνια!!και πολυ ασχοληθηκα με πιτσιρικαδες σαν και σενα!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οι υπευθυνοι εκ του γαμημενου του συστημα βρισκονται σε αμηχανια σαν τον πολυδωρα γιατι η ευθυνη τους σμπρωχνει στις πουτανες τις ισσοροποιες και αυτο τους σταματα τη σκεψη και ετσι μπαινουν στο αδιεξοδο.
μη τους σπρωχνεις ασε τους να κοιτανε τα θεματα και τα υβριστικα και τα προσωπικα δεδομενα ......
στιριζε τις αποψεις σου αν σου ανεβει πιεση κανε διαλει μα...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Προς τον χρήστη hrys/theofilos/petropelekanos.

Βλέπω ότι θες και συ να εκμεταλλευτείς την κατάσταση για να δώσεις το δικό σου show. Δεν βλέπω όμως μεγάλη συμπαράσταση. Κρίμα για σένα.

Που να οφείλεται άραγε;

Μήπως ότι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26411#msg26411]δεν είναι η πρώτη φορά του τα βλέπουμε αυτά[/url];

Μήπως γιατί με τα λεγόμενα σου έχουμε μπερδευτεί;

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2860.msg45642#msg45642]Αλλού μας λες ότι ως Θεόφιλος ήσουν καινούργιος χρήστης.[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63109#msg63109]Τώρα μας λες ότι τελικά εσύ ήσουν ο hrys.[/url] (Λες και δεν το είχαμε καταλάβει).

Δεν ξέρω αν το κάνεις συνειδητά, για να θολώνεις τα νερά ή πουλάς τρέλα.
Σε κάθε περίπτωση, όποιο προφίλ και να υιοθετήσεις, καταλήγεις να σε φωνάζουν γελοίο. Και το χειρότερο, να έχουν πολλούς λόγους γι' αυτό.

Δεν θα εξετάσω πως φτάνεις εκεί. Δεν με ενδιαφέρει. Κράτα για την πάρτη σου την μαγική συνταγή.

Για το θέμα της αποστολής σου έχω εξηγήσει. Μπορεί να μην σε βολεύει να το καταλάβεις. Δεν πειράζει. www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26433#msg26433]Και άλλοι στα είπαν κάποτε και πάλι έκανες τον κουτό.[/url]

Από εκεί και πέρα, μπορείς να λες ότι θες. ʼτομο όμως, που φεύγει μόνο του και ξαναγυρίζει, για να γράψει τις ίδιες παπαριές (ενδεικτική θεματολογία: τάγματα ασφαλείας, Παττακός, μπάτσοι, Χρυσή Αυγή, Στάλιν και τι καλά που περνούσαν στην Ρωσία) και να τα βάλει με τους ίδιους ανθρώπους (κουράστηκα να κάνω browsing στα posts σου, μια τεράστια σειρά αντεγκλήσεων), ενώ κατά δήλωση του ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την κύρια θεματολογία του site, δεν δείχνει άνθρωπο που συμμετέχει σε μια συζήτηση αλλά άνθρωπο που εκτελεί κάποια αποστολή.

Όσοι διαβάζουν τα posts σου καταλαβαίνουν. Το σταματάω εδώ.

Για τους λόγους που οδήγησαν στο ban δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσω. Γνωρίζω κάποια πράγματα που δεν σε τιμούν. Όχι σαν συνομιλητή αλλά και στοιχειωδώς σαν άνθρωπο.

Για την ίδια την κίνηση, δεν έχω να παρατηρήσω παρά το εξής. Πριν αποχωρήσεις σαν hrys, έκανες παράπονα για το moderation, και γιατί επέτρεψε σε κάποιους να σε βρίζουν (να σε δουλεύουν καλύτερα). Τώρα, όταν οι moderators αντιδράσανε γιατί άρχισες εσύ να βρίζεις, πάλι αντιδράς.

Τι ακριβώς θέλεις; Μάλλον δεν ξέρεις.

Κάτι τελευταίο: Τις εμμονές που έχεις για το τι είπε και δεν είπε κάθε χρήστης, μπορείς να τις πάρεις μαζί σου. Ακόμα περιμένω απάντηση σε μια ερώτηση που σου έκανα, όταν μου απέδωσες πράγματα που δεν είχα πει. Βλέπω η ίδια πλέον γυρίζει σε άλλους. Πραγματικά, δεν βαριέσαι.

Εγώ βαρέθηκα. Γιατί δεν έχεις πλέον τίποτα να πεις, αλλά και γιατί βαριέμαι να απαντάω σε αστείες ερωτήσεις και να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα (όπως ότι όποιος βρίζει μάνες δεν έχει θέση εδώ). Επιπλέον χάνω πολύτιμο χρόνο σε αυτό, και πλέον δεν τον έχω άπλετο. Υπάρχει ζωή για μένα εκεί έξω, εν αντιθέσει προφανώς με σένα.

Μίλα με αυτούς που σε ακούνε πλέον.

ΥΓ. Και μόνο ότι συντάσσεται μαζί σου ένας διαπρεπής καραγκιόζης κάτι λέει.
ΥΓ2. Το thread αφορούσε άλλο άτομο. Θα προτιμούσα να συνεχίσουμε εκεί που ανήκει το θέμα: το site φθίνει.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο εν λόγω "κύριος", ο sxsite, πριν μερικές μέρες έγινε έξαλλος και θίχτηκε γιατί έβρισα λεει την οικογένειά του, προκαλώντας το μπανάρισμά μου απο τον andreoug. Για την ιστορία, η επίμαχη φράση μου ήταν: "όλοι καλά στην οικογένειά σου; και ο σπόνσορας;" Και την γράφω εγώ τη φράση (ενώ κανονικά έπρεπε να την παραθέσει αυτός που με μπανάρισε), για να δείτε πόσο "προκλητικός" και καλά ήμουν. Και να μου απαντήσετε ΠΟΥ τον έβρισα οικογενειακώς
Βγάλτε συμπεράσματα για το διαφορετικό μέτρο ευθιξίας τους απο περίπτωση σε περίπτωση.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ηρεμααααα, θα τη βαλω να σας πλακωσε στα ...σκαμπιλια!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• vyzares.jpg
    vyzares.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 51

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον περιμένει να πάει 12.00 για να πραγματοποιήσεις την απειλή ( ; ) σου και να φύγεις οριστικά από το site..
Πανούργε sxs!

Δεν είναι θέμα πανουργίας.

Έψαξα σε παλιά posts του theofilos για να βρω κάποια πράγματα.
Ρε γαμώτο, το 80% είναι μπινελίκια και αντεγκλήσεις. Από παντού.

Στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν έχουν μερικοί άνθρωποι;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Θέλω κάποιος να εξηγήσει σε εμάς τους απ'έξω
1) Ποιοί πλακώνονται με ποιούς
2) Σε ποιά  threads ξεκίνησαν να πλακώνονται
3) Ποιοί έχουν διπλά ονόματα
Thanks in advance ( αν και κάτι μου λέει οτι θα εισπράξω κλάσιμο  :2funny:)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Βλέπω ότι θες και συ να εκμεταλλευτείς την κατάσταση για να δώσεις το δικό σου show. Δεν βλέπω όμως μεγάλη συμπαράσταση. Κρίμα για σένα.

Που να οφείλεται άραγε;

Μήπως ότι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26411#msg26411]δεν είναι η πρώτη φορά του τα βλέπουμε αυτά[/url];

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2860.msg45642#msg45642]Αλλού μας λες ότι ως Θεόφιλος ήσουν καινούργιος χρήστης.[/url]
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63109#msg63109]Τώρα μας λες ότι τελικά εσύ ήσουν ο hrys.[/url] (Λες και δεν το είχαμε καταλάβει).

Σε κάθε περίπτωση, όποιο προφίλ και να υιοθετήσεις, καταλήγεις να σε φωνάζουν γελοίο. Και το χειρότερο, να έχουν πολλούς λόγους γι' αυτό.

Δεν θα εξετάσω πως φτάνεις εκεί. Δεν με ενδιαφέρει. Κράτα για την πάρτη σου την μαγική συνταγή.

Για το θέμα της αποστολής σου έχω εξηγήσει. Μπορεί να μην σε βολεύει να το καταλάβεις. Δεν πειράζει. www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26433#msg26433]Και άλλοι στα είπαν κάποτε και πάλι έκανες τον κουτό.[/url]

Από εκεί και πέρα, μπορείς να λες ότι θες. ʼτομο όμως, που φεύγει μόνο του και ξαναγυρίζει, για να γράψει τις ίδιες παπαριές (ενδεικτική θεματολογία: τάγματα ασφαλείας, Παττακός, μπάτσοι, Χρυσή Αυγή, Στάλιν και τι καλά που περνούσαν στην Ρωσία) και να τα βάλει με τους ίδιους ανθρώπους (κουράστηκα να κάνω browsing στα posts σου, μια τεράστια σειρά αντεγκλήσεων), ενώ κατά δήλωση του ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την κύρια θεματολογία του site, δεν δείχνει άνθρωπο που συμμετέχει σε μια συζήτηση αλλά άνθρωπο που εκτελεί κάποια αποστολή.

Για τους λόγους που οδήγησαν στο ban δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσω. Γνωρίζω κάποια πράγματα που δεν σε τιμούν. Όχι σαν συνομιλητή αλλά και στοιχειωδώς σαν άνθρωπο.

Για την ίδια την κίνηση, δεν έχω να παρατηρήσω παρά το εξής. Πριν αποχωρήσεις σαν hrys, έκανες παράπονα για το moderation, και γιατί επέτρεψε σε κάποιους να σε βρίζουν (να σε δουλεύουν καλύτερα). Τώρα, όταν οι moderators αντιδράσανε γιατί άρχισες εσύ να βρίζεις, πάλι αντιδράς.

Κάτι τελευταίο: Τις εμμονές που έχεις για το τι είπε και δεν είπε κάθε χρήστης, μπορείς να τις πάρεις μαζί σου. Ακόμα περιμένω απάντηση σε μια ερώτηση που σου έκανα, όταν μου απέδωσες πράγματα που δεν είχα πει. Βλέπω η ίδια πλέον γυρίζει σε άλλους. Πραγματικά, δεν βαριέσαι.

Εγώ βαρέθηκα. Γιατί δεν έχεις πλέον τίποτα να πεις, αλλά και γιατί βαριέμαι να απαντάω σε αστείες ερωτήσεις και να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα (όπως ότι όποιος βρίζει μάνες δεν έχει θέση εδώ). Επιπλέον χάνω πολύτιμο χρόνο σε αυτό, και πλέον δεν τον έχω άπλετο. Υπάρχει ζωή για μένα εκεί έξω, εν αντιθέσει προφανώς με σένα.

ΥΓ2. Το thread αφορούσε άλλο άτομο. Θα προτιμούσα να συνεχίσουμε εκεί που ανήκει το θέμα: το site φθίνει.

Έθεσα τρία ερωτήματα και απάντηση ΔΕΝ πήρα.

α. Τι αποστολή εκτελώ εδώ μέσα; Για λογαριασμό τίνων;
β. Ποιοι είναι οι οργανωμένοι;
γ. Ποιο είναι το πλάνο δράσης του;

Και τα τρία είναι δικές σου φράσεις. Λοιπόν, θα περιμένω πολύ ακόμα για μια συγκεκριμένη και όχι δικηγορίστικη εξήγηση;
Θα έλεγα δε και αντρική, αλλά έχω τοποθετηθεί επ αυτού ως προς εσένα.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ο εν λόγω "κύριος", ο sxsite, πριν μερικές μέρες έγινε έξαλλος και θίχτηκε γιατί έβρισα λεει την οικογένειά του, προκαλώντας το μπανάρισμά μου απο τον andreoug. Για την ιστορία, η επίμαχη φράση μου ήταν: "όλοι καλά στην οικογένειά σου; και ο σπόνσορας;" Και την γράφω εγώ τη φράση (ενώ κανονικά έπρεπε να την παραθέσει αυτός που με μπανάρισε), για να δείτε πόσο "προκλητικός" και καλά ήμουν. Και να μου απαντήσετε ΠΟΥ τον έβρισα οικογενειακώς
Βγάλτε συμπεράσματα για το διαφορετικό μέτρο ευθιξίας τους απο περίπτωση σε περίπτωση.

Επειδή λες μαλακίες, εγώ δεν μίλησα καν με τον adreoug.
Αν μιλούσα με κάποιον, αυτός θα ήταν ο τελευταίος.

Δεν έχω υπόψη μου το post, αλλά το διασταύρωσα και έμαθα.
Και όσο και αν χτυπιέσαι δεν είναι αυτό.

Αλλά τόσο γελοίος είσαι....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

Που να οφείλεται άραγε;

επειδη βαριεμαι να σχολιαζω... :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
2) Σε ποιά  threads ξεκίνησαν να πλακώνονται
Thanks in advance ( αν και κάτι μου λέει οτι θα εισπράξω κλάσιμο  :2funny:)
Ε & συ ,τωρα. Καλυτερα να ζηταγες να σου σε περιληψη  :idiot: ΟΛΑ τα επεισοδια της Λαμψης & του Καλημερα ζωη, μαζι.Ασε, κοιτα αλλα threads, καλυτερα. Τωρα τελευταια, σε πολλα -ασχετως θςματος,φυσικα-, εχει χοντρο γελιο!!! ( :2funny: :2funny: :2funny:)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πράγματι, δεν απάντησε.

Δε θα περίμενα απάντηση από το συγκεκριμένο χρήστη πελεκάνε.

Μια αθώα ερώτηση - επιτρέπεται απο τον κανονισμό του site η διάδοση πληροφοριών χρηστών σε άλλους χρήστες που δεν είναι mods;

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
2) Σε ποιά  threads ξεκίνησαν να πλακώνονται
Thanks in advance ( αν και κάτι μου λέει οτι θα εισπράξω κλάσιμο  :2funny:)

Καλά λέει ρε παιδιά. Δεν διαβάζουμε ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα topics....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πράγματι, δεν απάντησε.

Δε θα περίμενα απάντηση από το συγκεκριμένο χρήστη πελεκάνε.

Μια αθώα ερώτηση - επιτρέπεται απο τον κανονισμό του site η διάδοση πληροφοριών χρηστών σε άλλους χρήστες που δεν είναι mods;

κινηση ματ! και εδω καπου ο sxsitegr αρχιζει να σκεφτεται σοβαρα την αποχωρηση του πριν τον αποχωρησουν...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Βλέπω αρχίσαμε και τις απειλές....

Χαχαχα...

Είσαι όντως αστείος, και πλέον φοβίζεις και πολλούς.

****Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στις φωτογραφίες του paragogos. Πάλι σε λούμπα θα πέσεις...

Επισκέπτης
ρε μακλειν μαθε να διαβαζεις!δεν σου μαθαν στα κωλομπαρα που δουλευεις?στο ειπα ,δεν ξερεις ποσα βγαζω ,αρα μην κρινεις για πραγματα που δεν γνωριζεις!!!δεν απειλω μικρα αγορακια ,ειναι καταντια,μην φοβασαι!!παντως για να ξερεις στα αρχιδια μου ποσα βγαζεις ή δεν βγαζεις!!τα λεφτα σου γραμμενα τα εχω!!!κανε τον μαγκα απο εδω μεσα γιατι εξω εισαι απλα γελια και φαπες!τρεχα λοιπον στις χορευτριες σου και παιξτο αντρας και μαγκας !μονο σε αυτες σε παιρνει!!!καληνυχτα κυριε το παιζω μαγκας στις χορευτριες!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom